Güneşi Beklerken Kanal D

arkadaşlar dizimizdeki yeni karakter güneşi herkes merak ediyodur heralde benim gibi facebookta dolanırken biri şöyle bi yorum yapmış bana mantıklı geldi sizde okuyun istedim

dizinin adı güneşi beklerken olduguna göre bence asıl kilit karekterimiz ' GÜNEŞ ' . o herkezle ilgili yada ilgili olucak . büyüklerin hayatından bir sır. ögrendiklerime gorede günes cok ama cok yakışıklıymış yani erkek . ve güneş ışıklarına alarjisi varmiş . o yüzden evi o kadar karanlık ve kapşonluyla gezıyo evin icinde . hatta kapıyı acarkende kapının arkasında duruyordu gunese cıkmadı. ve bu dızının yurt dısındakı versıyonundakı karakterde keman calıyodu bu piyano calıyo anne babası ölmüştu ve depresyondaydı. buda suan icin konusmamasını acıklayabılır . dizinin asıl kızına aşık oluyordu kız cocuga iyi geliyordu yani zeynebe aşık olabilir cıhan ve jale tanıyo güneşi cihan gunesin yanına giderken elinde bi canta vardı sanırım o ne için di ? . jale de ölmeden önce bütün hatalarımı duzeltıcem insanların hayatlarını kararttım dıyodu . bence ıyı seyler olabılır . butun sırlar karanlıktır gece gıbı. gece gunesi bekler ve kavusunca aydınlanır sırlarından kurtulur . dizide suan geceyı yasıyor buyuklerın sırları ıle sekıllenen genc karekterlerın hayatları var. dizide güneşi bekliyor gunes geldiginde etrafını aydınlatcak sırlar ortaya cıkıcak tabi her saklanan sırrın bir bedeli var . ve biz o ödenen bedelleri izliyecegiz

hiç sevmiyorum bu diziyi ya esmer kızı çok yapmacık buluyorum ama hala yayınlanıyor reytingleri iyi sanırım...

ya sallamış bildiğin ben bofu yaladım yuttumdu

bi kere oradaki güneş diye bahsettiği karakter ji hoo. O da dizide Barış karakteri zaten.

Öff amma bozdular artık ya

Cihan Demet'i sevmiyor mu hala? Tülin'den ayrılamadı hala.Tülin de aynı hataları yapıyor gene kaçıracak adamı

Benim ki de dönüş yapmış . Gudubet Jale yani. Hay dönemeseydin .

Zeynep ne ayak? Yahu bu kız gururlu değil miydi? Melis ile artık yakın arkadaşlar ve ona yalanlar söyleyip boynuzlanmasına göz yumuyor. Evet Melis ona çok kötülük yaptı ama ikisi aynı şey değil. O düşmanken yapacağını yaptı oysa Zeynep dost olduktan sonra attı ona kazığı.

Melis'in Kerem'e nasıl düşkün olduğunu,sevdiğini üzüldüğünü biliyor sonra da Kerem ile kırıştırıyor. Aynı şeyi Melis yapsa zaten yüzsüzdü derdim ama Zeynep öyle biri değildi.

Burada asıl hatalı olan Kerem. Sen Zeynep'e aşıksın, Melis'in seni sevdiğini biliyorsun ve Melis'in hiçte senin yanında az kalmayan psikopatlığını da biliyorsun. Ondan çabuk kurtulamayacağını da. E ne diye bir boşluk anının verdiği hazla gidip onu seçiyorsun. Az beklesen zaten ayrılıyordu Zeynep ve Barış.

Hem iki kardeşi birbirine bağlamaya çalışıyor hem de bu yaptığıyla resmen kapanmayacak yaralara sebebiyet veriyor. Hani düşünceli çocuk?

Cihan da öğrendi şükür artık herşeyi . Gudubet şükretsin ki kadın. Yoksa Cihan onu döverdi. Gerçi Demet hiç saldırmadı ama o da onun salaklığı ne diyelim yani

Boys over flowersta Jan Di Gu Jun Pyo nişanlandığında ona yaklaşmadı bile ta ki ayrıldı onlar anca o zaman yaklaştı. Oysa burada Zeynep'in yapmadığı kalmadı. Nerde o gururlu kız?

Bunların başına ne gelirse sabredememekten gelmiş. Cihan en başında biraz daha sabretseydi Tülinle olmasaydı Jale belki anlatırdı ona. Zeynep Barışla birlikte olmak için o kadar acele etmeseydi duygularını daha iyi anlayacaktı onu da üzmeyecekti. Kerem de biraz sabretseydi çoktan Zeynepleydi. Melis desen ayrı. Daha doğru mu yanlış mı öğrenmeden kızın saçını başını mahvetti Şimdi tehlike de

Dün akşam ben gülerek izledim diziyi ama kimi zaman Zeynep 'in mimikleri çok saçma ve çok öocukçaydı yani . daha sert bir tepki beklerdim ben açıkçası

Kerem'e hiç yakışmıyor ağlamak, romantiklik falan.

bu akselin babasinin keremin ailesiyle ne derdi var cözebilen var mi?

bu akselin babasinin keremin ailesiyle ne derdi var cözebilen var mi?

Bende anlamadım gitti ama büyük ihtimal parasal anlamdadır arkalarından iş çevirmiştir falan diye düşünüyorum ama umarım böyle basit bir konuyla karşılaşmayız

bi sekilde güneslede baglantisi var sanirim.

Gunesin keremn abisi oldgnu dsnyrm bn kazada meydana gelen bi hastalikla gunese karsi bi problem yasaddgni ve babasinn yaptiklarini ona odetme gbi bi amaci oldgunu varsayarak yaklasiyorm ama bakalimmm neyle karsilasicazzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne olmus bu diziye ya. Bugun izledim ohaaa falan oldum yani.

yani anlamadım bende dızının ayarı kactı ıns sacmalamazlarrr acayıp bır gızem bır gızem :)

zeynep nıye gelecekte konstu ne alaka anlamdm bırde cocugu var sanırım

poff kafamda delı sorularr

dizi ucmus yahu, 2-3 haftadir izlememistim bi bakayim dedim neler olmus böyle....
cok karmasik, cok gizem katmislar. bi tahmin bile yürütemiyor insan.
keremin babasiyla, akserin babasi ne baglantida, günesle jale birbirinin nesi, günes neden keremle zeynebi koruyor?
Acaba keremin abisi mi? Cünkü sesinide degistirdi keremle konusurken, demek ki önceden tanidigi bi insan
yoksa neden yapsin böyle birsey....

tahmini var mi birilerinin?
dedeyede gicik oldum, ne gerek vardi böyle bi karaktere simdi...

Kızlar dizi pırrr fenaa gidiyooo amaa umarım diziyi bitirmeye çalışmıyorlardırr olaylar hızlı gelişti bu sırrın hemen ortaya çıkmasını beklemiyodum açıkcası neden böyle yapıyorlar anlamadımm anladığımm tek şey zeyneple kerem ileride evlenmiyorlar sanırım vee zeynep başkasyla evlnmiş kerem ölmesinn birdeeee

Açıkcası ben koray yada barışın babası olduğu düşünüyorum güneşin . çünkü koray babasının cinayetini öğrendikten sonra kaza geçirmiş hatta yüzü tanınmıcak hale gelmiş yani bu duurumda güneş ışığına karşı yüüznde bir şey olmuş olbr yara falan gibi bi tahmnim var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…