arkadaşlar dizimizdeki yeni karakter güneşi herkes merak ediyodur heralde benim gibi facebookta dolanırken biri şöyle bi yorum yapmış bana mantıklı geldi sizde okuyun istedim
dizinin adı güneşi beklerken olduguna göre bence asıl kilit karekterimiz ' GÜNEŞ ' . o herkezle ilgili yada ilgili olucak . büyüklerin hayatından bir sır. ögrendiklerime gorede günes cok ama cok yakışıklıymış yani erkek . ve güneş ışıklarına alarjisi varmiş . o yüzden evi o kadar karanlık ve kapşonluyla gezıyo evin icinde . hatta kapıyı acarkende kapının arkasında duruyordu gunese cıkmadı. ve bu dızının yurt dısındakı versıyonundakı karakterde keman calıyodu bu piyano calıyo anne babası ölmüştu ve depresyondaydı. buda suan icin konusmamasını acıklayabılır . dizinin asıl kızına aşık oluyordu kız cocuga iyi geliyordu yani zeynebe aşık olabilir cıhan ve jale tanıyo güneşi cihan gunesin yanına giderken elinde bi canta vardı sanırım o ne için di ? . jale de ölmeden önce bütün hatalarımı duzeltıcem insanların hayatlarını kararttım dıyodu . bence ıyı seyler olabılır . butun sırlar karanlıktır gece gıbı. gece gunesi bekler ve kavusunca aydınlanır sırlarından kurtulur . dizide suan geceyı yasıyor buyuklerın sırları ıle sekıllenen genc karekterlerın hayatları var. dizide güneşi bekliyor gunes geldiginde etrafını aydınlatcak sırlar ortaya cıkıcak tabi her saklanan sırrın bir bedeli var . ve biz o ödenen bedelleri izliyecegiz
xxxxxxx
cok tatlilar ama ya, ask bi adama bu kdr mi yakisir
bu akselin babasinin keremin ailesiyle ne derdi var cözebilen var mi?
Bende anlamadım gitti ama büyük ihtimal parasal anlamdadır arkalarından iş çevirmiştir falan diye düşünüyorum ama umarım böyle basit bir konuyla karşılaşmayız
bi sekilde güneslede baglantisi var sanirim.
Ne olmus bu diziye ya. Bugun izledim ohaaa falan oldum yani.
dizi ucmus yahu, 2-3 haftadir izlememistim bi bakayim dedim neler olmus böyle....
cok karmasik, cok gizem katmislar. bi tahmin bile yürütemiyor insan.
keremin babasiyla, akserin babasi ne baglantida, günesle jale birbirinin nesi, günes neden keremle zeynebi koruyor?
Acaba keremin abisi mi? Cünkü sesinide degistirdi keremle konusurken, demek ki önceden tanidigi bi insan
yoksa neden yapsin böyle birsey....
tahmini var mi birilerinin?
dedeyede gicik oldum, ne gerek vardi böyle bi karaktere simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?