Cilt Bakımı Ürünleri Günlük düzenli olarak yaptığınız bakımlar..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
seni süslü seni.
sabah temizleme sütümü sürerim. ardından tonikle silerim. nemlendirici kremimi sürerim. makyajımı yaparım.akşam tekrar aynı işlem.
hafta da 2 defe ppeling yaparım.
her ay kil maskesi uygularım.
her banyodan sonra dove krem sürerim. bu arada kremimi değiştireceğim. sıklıdım artık.
cildimin kuruluk oranına göre duş sonrası bebe yağı sürerim. yumuşacık oluyor cildim.
haftaya yıllık iznimi kullanıcam. ay sonuna kadar. kendime baya vakit ayıracağım. biraz ihmal ettim kendimi.sırnaşık şey
aktardan selülit yağı aldım. masaj falan. bakıma alıcam kendimi. biraz da spor tabi.a.s.

anam ne bakımlı bayanlar var yarabbim
ben hiç birini yapmıyorum bunların...
bi dakka anlatayım hemen;
sabah kalkıyorum gözlerim şiş bir vaziyette.yıkıyorum elimi yüzümü güzelce sabunla..
sonra üstümü giyiyorum..cildim zaten kuru değildir benim.
allık sürüyorum..o günkü ruh halime göre ya kalem yada far sürüp rimel sürüyorum.
akşam geliyorum;makyajımı tonikle siliyorum..oturuyorum.
bitti..

canım jelle yıkarken sadce alın burun ve çeneni yıka ve tüm yüzüne tonik sür. jeli yanak bölgene sürme kurutur. nemlendirici al iki tane biri alın burun ve çene için çünkü otraları temizledikten sonra nemledirmezen o bölge doğpal olarak nem için yağ salgılar mutlaka yağsız bi nemlendirici al ve alın burun çene bölgene sür. diğer normal nemlednircini yanak bölgene sür. dengelenri cildin.soruların olursa ben yardımcı olmaya çalışırım.:1hug:a.s.

Jel aldım aslında ama sonra kullanmayı bıraktım, kimyasal şeyler kullanmamamı söyledi annem. Daha yaşım 17 gamyoncuiremsu
Ama kullansam mı ki tekrardan? Öylece duruyorlar.
Şimdi nemlendirici olarak gül kremi var ıspartadan gelmişti, dove var, hassas ciltler için OLAY'in gündüz kremi var başka ne vardı fisfisfis
Başka yoktu sanırım tatlicadiarzu
Benimde yanaklarım işte öyle kurudular, aslında bu kadar kurumazlardı demek maden suyundan kuruyormuşsenağlama
Bende gazını alayım bundan sonraa.s

Allah Allah ben biryerde yanlışmı yapıyorum acabafisfisfis

Akşamları makyajımı (makyaj denirse tabi ona) önce temizleme sütüyle temizleyip ardından tonik sürüyorum. Baktımda herkesler toniği sabah kullanıyor.

Birde bu peeling dediğiniz noliyi kızlar??, yenilirmi içilirmibenneyaptımki

aa nasıl oluyo o karışım anlatrımısın biraz:utangac::utangac:

Ta.s.abi anlatırım canım aslında bunu herkes duymuştur sanıyorum önce televizyondan duydum sonra internetten araştırıp karışımı hazırladım bir kavonoz oluyor uzun süre idere ediyor kullan kullan bitmiyor.
10 tane limonun suyu aynı miktarda bebe yağı bir kutu asprin(20tane oluyor içinde)hepsini karıştır spordan önce vücuduna sür .

Ta.s.abi anlatırım canım aslında bunu herkes duymuştur sanıyorum önce televizyondan duydum sonra internetten araştırıp karışımı hazırladım bir kavonoz oluyor uzun süre idere ediyor kullan kullan bitmiyor.
10 tane limonun suyu aynı miktarda bebe yağı bir kutu asprin(20tane oluyor içinde)hepsini karıştır spordan önce vücuduna sür .

canım bu sıkılaştırıyormu selülitine filan iyi geliyormu ? sadece yüzünemi uyguluosn yoksa?ne faydasını gördün canım açıklarsan sevinirimm..bizde başlarız =) birde nerelerine sürüyorsun?

canım bu sıkılaştırıyormu selülitine filan iyi geliyormu ? sadece yüzünemi uyguluosn yoksa?ne faydasını gördün canım açıklarsan sevinirimm..bizde başlarız =) birde nerelerine sürüyorsun?

Ben selülite iyi geldiğini duydum ama spor şart.Yüzüm hariç bütün vücuduma sürüyorum inanınki gerçekten harika.Bebe yağı cildin nemini sağlıyor limon sıkılaştırıyor asprin için bilgisi olan varsa o açıklar onu yanlış söylemeyeyim

ben sabah kalktığmda dk.spillerin yüz temizle jeliyle yüzümü yıkıyorum
daha sonra flormarın nemlendirici toniğini kullanıyorm
günes kremimi sürüyorum sebamed 50+
böylece cıkıyorum
aksamda neutrogenanın peep clean maskesini sürüyorm
cleanclearın siyah nokta temizleyici ürününü kullanıyorm(pek faydasını görmesemde hiç yoktan iyi oluyor)
değiştirmeyi düsünüyorum coğu seyi.gerckten iyi seyler arıyorum
ama dr.spillerin ürünlerini hepinize öneririm
pahalı olduğu ben de öğrenci olduğm icin pek alamıyorum ama
gercekten harika ürünler.
toniğini almstm bikere siyh noktalara harika geldi herkes farketti
bitince daha alamadım ...

sabah temizliyorum sonra tonik ve nemlendirici sürüyorum ama yağsız olandan çünkü cildim yağlı akşam ise sadece temizleyip yatıyorum çünkü sadece temizledğim zamanlarda sabah kalkınca yüzümün sakin ve dinlenmiş olduğunu farkettim

aaa valla ilk defa duydum çok sagol denicem canıma.s.:1hug:

ben sabah kalktığmda dk.spillerin yüz temizle jeliyle yüzümü yıkıyorum
daha sonra flormarın nemlendirici toniğini kullanıyorm
günes kremimi sürüyorum sebamed 50+
böylece cıkıyorum
aksamda neutrogenanın peep clean maskesini sürüyorm
cleanclearın siyah nokta temizleyici ürününü kullanıyorm(pek faydasını görmesemde hiç yoktan iyi oluyor)
değiştirmeyi düsünüyorum coğu seyi.gerckten iyi seyler arıyorum
ama dr.spillerin ürünlerini hepinize öneririm
pahalı olduğu ben de öğrenci olduğm icin pek alamıyorum ama
gercekten harika ürünler.
toniğini almstm bikere siyh noktalara harika geldi herkes farketti
bitince daha alamadım ...

dr. spiller i araştırcam canım ilk defa senden duydum sagol:1hug:

dr. spiller i araştırcam canım ilk defa senden duydum sagol:1hug:

2007-2008 yılında avrupada en iyi cilt bakım ürünü markası secilmistr
gercekten harika ürünleri var
ama paraasıda öyle :)
main_seide.jpg

Ben buhar banyosunu cilt için faydalı zannediyorum ama prof. dr. gönül ergenekon die bi şahıs bunun zararlı olduğunu,cildin asit ve su dengesini bozduğunu,buhar banyosundan uzak durmak gerektiğini açıklamış,tonikler de hiç bi işe yaramayan şeyler aslında demiş,cildi sık keselemek egzama yapabilir demiş ne biliym yazısını okudum da buhar banyosu ve hamam hakkında çok olumsuz konuşmuş kafam karıştı,ben hamam ve buhar çok sağlıklı die biliyorum

sabah yüzümü yıkadıktan sonra rosense gül suyumla yüzümü siliyorum
ardından sebamed (+50) güneş koruyucumu sürerim
allık , göz kalemi ve rujumuda sürdükten sonra sabahki bakımım bitmiş olur
akşamları ise yüzümü yıkadıktan sonra tekrar gül suyumla temizlerim yüzümü
göz çevresi kremimi sürerim
yatmadan öncede buğday yağımı sürerim
haftada bir de
nemlendirici maske uygularım
işte bukadar :)

kızlar bısı sorcam tonik olarak kullandığınz gül suyu normal marketlerde satılan gülsuyu mu yoksa saf gülsuyu mu acaba:)

Canim benim öncem kükürt sabunuyla yüzümü yikarim sonram la roche posay termal suyumu sürerim sonram vichy 50 föktör kremi sonram incili göz kremimi sonram alligim göz kalemim rimelim haftada 2 defa kayisi yagimi bir defa cay agaci yagimi işte bennnde

Saf gül suyu hayatim mesala rosensenin 2 cesidi var ben saf olanini aliyorum

Bu arada vucudumu da ihmal etmiyorum hergün kakao yagi kremimi tüm vucuduma sürüyorum dus sonrasida beebe yagimi. Epilasyon sonrasi da bebe pudrami hergün tüm vucuduma angel bebe kolonyami bebek gibi valla. Kim demiş 21 yasindayim diye daha bebekim benimki bayiliyo bana vallahi böyle olduma ileride cocugumuzlan bir bakim yapcaz diyorum seviniyo. Ah

Back
X