sabahları yüzümü jelle yıkarım (bodyshop çay ağacı jeli yada clinique)
mutlaka toniklerim (clinique yada bodyshop deniz yosunu toniği)
sonra yağsız nemlendirici sürerim (olay yada bodyshop deniz yosunu gündüz kremi)
dışarı çıkıyosam MUTLAKA gneş kruyucu sürerim cildim beyaz ve hassas (bioderma 60 faktör sprey kullanıyorum çoook menunum,bide roc stick var dudak ve göz çevresi için onu sürerim )
dışarı çıkmıyosam göz çevresi kremimide sürerim (nivea aqua yada bodyshop E vitaminli göz çevrsi kremi)
akşamlarıda aynı şekilde jel-tonik aynı ürünlerle ama gece yatmadan nemlendiricim farklı serum şeklinde (bodyshop deniz yosunun gece serumu)
akşam yine göz çevreme aynı ürünü sürerim ( bodyshop E vitaminli gö çevresi kremi)
her akşam diş fırçaladıkatna sonra dudaklarıma peeling yaparım diş fırçası ile üstünede vazelin çok iyi oluyor dudaklar çok güzel oluyor.
haftada iki defa peeling yaparım ( bodyshop alea vera serisi peelingi çünkü cildim hassas)
haftada ki defa bi maskem var menekşe özlü onu kullanırım hem peeling hem nemlendirme yapıyor ve acayippp memnunum
bide bu menekşe özlü maske çok olduğu için yine ondan arta kalanı dekolte ve boyun bölgeme sürerim çok güzel yapıyor tavsiye ederim. şey bu maskenin adını hangisi olduğunu yazmıştım yeni maske aldım başlığında

coksekeriremsu
ay burda okadar ürün yazmışım demeyin görgüsüz diye sadece fikir olsun diye yazdımcoksekeriremsu

coksekeriremsu