Cilt Bakımı Ürünleri Günlük düzenli olarak yaptığınız bakımlar..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben de çok fazla bişe yapmayanlardanım.sabah akşam bebe sabunuyla yüzümü yıkarım, yatmadan makyajımı temizlerim o kadar.cildim yağlı olduğu için nemlendiricifalan hayatta sürmem.
bu arada cildi kuru olanlar için KAYISI YAĞInı şiddetle tavsiye ederim.hergece yatmadan pamuğa damlatıp cildinize sürüyorsunuz.ablam uyguluyor, sonucu mükemmel..

2007-2008 yılında avrupada en iyi cilt bakım ürünü markası secilmistr
gercekten harika ürünleri var
ama paraasıda öyle :)
main_seide.jpg

hımmm bakmak lazım tşk ederim canımmmŞeniz

ben de çok fazla bişe yapmayanlardanım.sabah akşam bebe sabunuyla yüzümü yıkarım, yatmadan makyajımı temizlerim o kadar.cildim yağlı olduğu için nemlendiricifalan hayatta sürmem.
bu arada cildi kuru olanlar için KAYISI YAĞInı şiddetle tavsiye ederim.hergece yatmadan pamuğa damlatıp cildinize sürüyorsunuz.ablam uyguluyor, sonucu mükemmel..

kayisi yagi ucucu bir yag oldugu icin yuze surulmezki.onu esans olarak kullniyorlar.yuz icin kullanilan kayisi cekirdegi yagi canim.ablana soyle devam etmesin sakin,kisa vadede cildi cok fazla kuruttugu icin kirisikligi arttiriyora.s.

ama bildiğim kadarıyla sadece belli baslı güzellk merkezlerinde satılıyor
ben biraz arastırdm eczanede filan bulamadım

kayisi yagi ucucu bir yag oldugu icin yuze surulmezki.onu esans olarak kullniyorlar.yuz icin kullanilan kayisi cekirdegi yagi canim.ablana soyle devam etmesin sakin,kisa vadede cildi cok fazla kuruttugu icin kirisikligi arttiriyora.s.

Ben de kayısı yağı denemiştim bir ara... Ama faydasını görmedimbenneyaptımki
Kayısı çekirdeği yağını deniyim bakalım fisfisfis

ben her sabah yüzümü bana uyan bir yıkama jeliyle yıkıyorum sonra da yaz kış fark etmez güneş koruyucu içeren nemlendiricimi sürüyorumve işe gidiyorum zaten cok az makyaj yaparım,akşam gelince de aynı şekilde yüzümü yıkayıp bu sefer de gece kremimi sürüyorum bi de göz cevreme jelimi...ayda bir de bir akşık yoğurda bir kaşık mısır ununu karıştırıp peeling yapıp 10daika bekletiyorum cildimde o kadar vücut içinnde en büyük kolaylık her banyo çıkışında bebeyağı sürmek cidden cok etkili bende...bir de cok önemli arkadaslar her ay düzenli ponza taşıyla ayaklarımı temizlerim ayak çok önemli...

Arkadaşlar,benim iyi bir markanın iyi bir peelingine ihtiyacım var..
Öğrenciyken nerden elime geçtiyse oriflamenin bir peelingini almışım..
Durdu durdu sonradan keşfettim,daha yeni bitti..
Ben de yenisini almak için Bakırköy'deki oriflame'ye gittim..
Dedim ben bu peelingten istiyorum,2 tane diye..
Üye olan birinden almam lazımmış,ıvır da kıvır diye bir sürü şey söylediler..:dilcikar:
Parasıyla değil mi kardeşim,elimde paramla o peelingten alamadım..:kızgın:
Badem granüllü çok güzel bir peelingti..Tavsiye ederim,oriflameyi hiç sevmememe rağmen..
Bana güzel bir peeling tavsiye edecek olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..benneyaptımki

Son düzenleme:
Artık düzenli yaptığım bakımımı değiştirdim kaydirigubbakcemile2

Dışardan gelince bal özlü sabunla sabunluyorum...
Geceleri yatmadan Bebak Acı Badem Sütümü sürüyorum...

Günlük bakımım bu kadar :lepi:

Bi tek haftalık bir bakım otutturamadım kendime...
Peeling falan... Oda olucak artık inşaallah :delphin:

cildim için yaptığım tek şey arko nem sabunla temizleyip rosense gül suyu sürüyorum akşam sabah bakım bu hamilelikten kaynaklanan sivilcilerimden nasıl kurtulacağımı bir türlü bulamadım yağlı bir cilde sahibim bir öneriniz varmı

hihiiiii yine tam benlik çok guzel bi konu =)
ben de sabahları peeling(çok sık kullandığıma dair bir his var içimde ama olsun) -alkolsuz tonik, 50 faktörlu guneş koruyucu( kışın bu guneş koruyucunun yerine guneş koruması olan bir nemlendirici yetiyor) sonra makyaj
akşam temizleme jeli- alkolsuz tonik- yağsız gece nemlendiricisi(serum)
sonraaa peelingi dedim zaten deli gibi hergun yapıorum, öyle 2 haftada bir de kil maskesi..
her duşta da kese :S o da bi acaip, bende hastalık oldu galiba bu ölu deri atma işi...
hmm bir de saçlar için 2-3 gunde bir yıkadığımı duşunursek her 2 defadan birinde yağ surerim, nerdeyse bitlenene kadar dururum, her duşta da değişik bi kozmetik maske yaparım, böylece faydalı görduklerimi her hafta 1 kez uygulamış olurum, doğru mu bilmiyorum.. avonun saç urunleri çok guzel bu arada..

cilt için yapılacak en iyi şey ergenlik dönemi atlatılmışsa düzenli temizliğini yapıp vitamin mineral açısından iyi bir beslenme tarzı oluşturmak ve nemlenmesi içinde gün içinde çok su tüketmektir.

cildim için yaptığım tek şey arko nem sabunla temizleyip rosense gül suyu sürüyorum akşam sabah bakım bu hamilelikten kaynaklanan sivilcilerimden nasıl kurtulacağımı bir türlü bulamadım yağlı bir cilde sahibim bir öneriniz varmı

Canım yağlı ciltlere gül suyu iyi gelmezmiş, kesinlikle tavsiye etmiyorlar :1no2:
Bence sen bu konudaki Bebak Acı Badem Sütü başlığına bak, benim de cilt tipim karma ama çok iyi geliyor geceleri yatmadan onunla cildimi siliyorum çok memnunum cokacimcoook

Ve arko nem sabun yerine başka cildinin yağını dengeliyecek bir sabun kullanabilirsin kaydirigubbakcemile5

benım cıldım coook yaglı gulsuyu mul suyu fayda etmedı tersıne daha cok sıvılce yaptı
cıldı prussuz eden ve sıkılastıran bıse yokmudur acep

Canım gülsuyu kullanmaaa kaydirigubbakcemile
Yağlı ciltlere iyi gelmiyormuş...
Biberiye ya da nar özlü sabunla sabunla cildini...
Benim cilt tipim karma bal özlü sabun kullanıyorum...
Ve kesinlikle bence Bebak Acıbadem sütü kullan cokacimcoook

vichy nin normaderm serisini aldım.hamilelikten dolayı kocaman sivilcelerim çıktı.temizleme jeli peelingi birde nemlendiricisi.birkaç gündür kullanıyorum.başka bişey sürmeyeceğim yüzüme yapmadığım şey kalmadı neredeyse.ama bunları düzenli kullanacağım.

arkadaslar nem maskesı olarak nıveadan baska neler kullanıyorsunuz?
sabah aksam once temızlıyıp sonra nemkendırıcı kullanıyorum kıl maskesı var arada bır urunlerımın hepsı artıstry.artıstry nem maskesıde var ama baska bısey arıyorum lutfen kullananlar bılgı verebılırmı?kullanan varsa ıyı bırd vucut peelingi bilen varmı???
lutfen yardım..

sabahları yüzümü jelle yıkarım (bodyshop çay ağacı jeli yada clinique)

mutlaka toniklerim (clinique yada bodyshop deniz yosunu toniği)

sonra yağsız nemlendirici sürerim (olay yada bodyshop deniz yosunu gündüz kremi)

dışarı çıkıyosam MUTLAKA gneş kruyucu sürerim cildim beyaz ve hassas (bioderma 60 faktör sprey kullanıyorum çoook menunum,bide roc stick var dudak ve göz çevresi için onu sürerim )

dışarı çıkmıyosam göz çevresi kremimide sürerim (nivea aqua yada bodyshop E vitaminli göz çevrsi kremi)

akşamlarıda aynı şekilde jel-tonik aynı ürünlerle ama gece yatmadan nemlendiricim farklı serum şeklinde (bodyshop deniz yosunun gece serumu)

akşam yine göz çevreme aynı ürünü sürerim ( bodyshop E vitaminli gö çevresi kremi)

her akşam diş fırçaladıkatna sonra dudaklarıma peeling yaparım diş fırçası ile üstünede vazelin çok iyi oluyor dudaklar çok güzel oluyor.

haftada iki defa peeling yaparım ( bodyshop alea vera serisi peelingi çünkü cildim hassas)

haftada ki defa bi maskem var menekşe özlü onu kullanırım hem peeling hem nemlendirme yapıyor ve acayippp memnunum

bide bu menekşe özlü maske çok olduğu için yine ondan arta kalanı dekolte ve boyun bölgeme sürerim çok güzel yapıyor tavsiye ederim. şey bu maskenin adını hangisi olduğunu yazmıştım yeni maske aldım başlığında :utangac:coksekeriremsu:utangac:

ay burda okadar ürün yazmışım demeyin görgüsüz diye sadece fikir olsun diye yazdımcoksekeriremsu:utangac:coksekeriremsu:utangac:
yok canım aksine iyi olmuş markalı yazarsak daha faydalı olurŞeniz

canım yağlı ciltler gül suyu kullanmamalı:1no2: bir de arko demişsin onun kremleri tüylenme yapıyo diye biliyorum sabunu da zarar vermesinfisfisfis

Son düzenleme:
Back
X