Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Aklınla bin yaşa canım şimdi bi ızgaraya 15 lira verene kadar giderim kendime babalar gibi 1 kalıp peynir ve tonbalığı falan alırım yerinnn:) akşam bende tavuk yicem :) anneme siparişi verdimbile yağsız kızart dedim bakalım nasıl yapcak:) buarada bu pisboğazlılık fena bişey yaa dün o karda kışta hiç üşenmedim tavukçuya gittim piliç çevirme aldım yedim neyse hem 0 puan hemde spor olmuştur:)

Son düzenleme:
kızlar evi p........k götürüyor
ne pasaklı karıyım ya
kalkıp temizlik yapmam lazım
çok üşeniyorum
bugün gene annemlere gidecem çocuklar ona bırakıp doktora gidecem
ben annemlere gidince muhakkak diyetimi bozacak bişe çıkıyor
inşallah bugünde bozmam
off of akşama yaşpastaya ben nasıl hayır dicem ya

ben kalkıyom temizlik yapıyım bari
evin neresinden başlıcağımı bilmiyorum
ama 1 saate kadar bitirmem lazım
öpüldünüz şekerler
birazdan yine gelirim

8 nisana kadar 10 kilo daha versem süper olacakkkk, turka festivali var orda cok güzel olmak istiyorum

2 ayda on kilomu yaniii inşallah verirsinde on kiloda az bi raham deil hani:) neyse sen on kiloyu hedefle ona göre spor yap ama sekiz falanda versen öpte başına koy zaten çok farkedersin ozaman kadar

2 ayda on kilomu yaniii inşallah verirsinde on kiloda az bi raham deil hani:) neyse sen on kiloyu hedefle ona göre spor yap ama sekiz falanda versen öpte başına koy zaten çok farkedersin ozaman kadar

kiz ben diyete baslayali 3 ay oluyor, 3 ayda 16 kilo verdim
simdi bide 10 kilo versem süper olacakkk
8 kiloda yeter yani illa 10 degil hihihi

kiz ben diyete baslayali 3 ay oluyor, 3 ayda 16 kilo verdim
simdi bide 10 kilo versem süper olacakkk
8 kiloda yeter yani illa 10 degil hihihi

neeee 3 ayda 16 kilomu süpersin yavrum
ben nerdeyse bir yıl olacak anca 14 kilo verebildim
ama ben hiç spor yapmıyorum
tembel karıyım anlıyacağın
öyleyse 3 ayda 10 kiloyu rahat verirsin dicem ama
kilolar azaldıkça vermek zorlaşıyor ona göre

bu gidişin duruşuda oluyo o yüzden dedim canım ozaman gidişin olurda duruşun olmaz inşallah diyelim:)

tsk ederim denizimmm :)
evet duraklama oluyormus biliyorum 8 kiloyada raziyim ben, sadece festivale kadar gitsin azicik daha

bende bir yılda anca 9 kilo verdim ehehehe ama bende tembelim spor falan yapmadım gerçi 1 senenin hepsindede diyet yapmadım işim gücüm keyif yapmak:)

ben 4 ayda 19 kilo verdim. 20 olaydı iyiydi :))
ben hala 70 kiloyum kızlar. artık gülüyorum :))

ben 4 ayda 19 kilo verdim. 20 olaydı iyiydi :))
ben hala 70 kiloyum kızlar. artık gülüyorum :))

anaaa şuna bak iki hafta durakladı diye psikolojisi bozuluo triplere giriyo ya ben napiyim kız kaç haftadır hatta aylardır yerimde sayıyorum ama hep etmek yok ne var? karbonhidrat varrr duraklayan kalmasın bir kii birr kiii:) 19 kiloda büyük başarı

ama ben 70 kiloyumm (

karbonhidrata da başlayamadım cnm ya. gözüm korktu benim ondan. yapamıycam gibi :/

ama ben 70 kiloyumm (

karbonhidrata da başlayamadım cnm ya. gözüm korktu benim ondan. yapamıycam gibi :/

korkarak başlarsan devamıda zor gelir canım bnde başta korktm ama sonra yaparım nolcak kilo verdiriyo dedim ve sadece bikaç gn alışma süreci var puanları öğrenip yiyosun ve sonra gerisi kolay gelio zaten kısıtlanmıosun deli gibi yiyebiliosun sende benim gibi kahvaltı etmeyi çok seviyosan artık salam sucuk yemeği özledim diosan çok rahat yaparsın

selam guzellerim
sizleri cooooooooooooooooookkkkkkkkkkk özledim
ama o kadar cok işim var ki anlatamam...
dün akşam 16:30-17:00 gibi geldik malum kardeşim evde idi...
dedi abla mutfağa bak istersen bulaşıklar var ok dedim hemen makineyi çalıştırdım sonra yemek hazırlığına giriştim ondan sonra yıkanan bulaşıkları yerleştirip 2. kez makineyi doldurdum gece yatarken onu çaalıştırdım şimdi çamaşırlar makinede...
bu arada annem memlekette kaldı dişleri yapılıyordu haftasonuna kadar evin hem ablası hem annesi hem aşçısı vs.... herşeyi benim
bu arada 226. sayfadayım maşallah epey ilerletmişsiniz sayfayı
ben de menülerimi paylaşacagım inşallah evin işlerini hallettikten sonra büyük ihtimal akşama...
hepsi berbat kilo vermek için değil sanki kilo almak için hazırlanmış gibi baştan soyleyim ama kilo almamışım Allahtan... Cuma akşamı da söylemiştim ztn... bugun sabah da istediğim kadar güzel değildi ama idare eder işte...
bu arada k.hidrat diyeti yapabilenlere tebrikler ben onu memlekete gitmeden önce araştırmıştım yapabileceğim bişey değil malum protein agırlıklı ondan yani...
ben de kendimce bir beslenme listesi hazırladım menü değil kurallar diyelim
bugun elimden geldiğince yapmaya çalışacagım ama genel olarak oyle olması gerekiyor akşam yazarım inşallah...
sizi çok özledim yazacak o kadar çok şey birikmiş ki anlatamam
bir de topik de epey ilerlemiş geçmişi de okumam lazım kaç günde telafi ederim artık orasını Allah bilir
öfff ya iş çok, nasıl yetişcem ben yaaaaaaaaaaaaaaa............. 3 erkekle baş etmek çok zor hele ki kuralcı ve herşeye müdahale eden bir babayla... napcaz??????? hayırlısı...
bu arada sevgi meleğine noldu kapsama alanı dışında.... üyeliği mi silindi anlamadım:44:
neyse fıstıklarım hepinizi çok öptüm
görüşürüz
sevgiler.....................

pembemmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
kız sabahki muhabbeti okudum da valla gülme krizine girdimmmmmmmm
kar ve un helvası ha??????
bi de sadiş galiba sigara katranıni çikolataya benzetmiş........
ıyyyyyyyyyyyyyy
yok ben bu kadar hayal kuramıyorum kursam deliririm herhalde ama dünkü menüme epey kızcaksınız hele ki karbonhidrat diyeti yapanlar özellikle kızcak çünkü tam bir k.hidrat patlaması yaşamışım ama bugun buna dur diyorum

hadi ben çıktım mutfağı toparlamam lazım valizimi boşaltıcam
ev darmadağın toplamam lazım sonra günlük dizimi izlicem dün kaçırdım ztn
hadi şekerleriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm öpüldünüz

lilycim hoşgeldin canım.

kızlar ben diyet kürlerinde dolaştım biraz da.. elma, tarçın, karanfil, limon ve karabiberden yapılan bir karışım gördüm. onu içmeye başlıcam ben.
gördüğünüz üzere türlü çeşit şeyler deniyorum şu 70i kırabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…