Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yaklaşık üçbuçuk saattir sipariş bekliyorum ilk sipariş verdiğim yer iki saat bekletti aradım hani siparişim falan diye birazdan çıkıcak dio hala motorcuları gelmemiş sonra iptal ettim sinirimden başka yerden sipariş verdim onlarıda 1buçuk saattr bekliyorum artık açlıktan başım döndü biraz daha gelmesse bakkala bisküvi siparişi vercem oda yarım saatte getirmez kesin çok fena sinirim bozuldu ağlıcam sinirden resmen her duyduğum ayak sesine umarım bu odur diorum yaa

Son düzenleme:

ben yaptım içtim süper tavsiy ederim ama su içirtmiyor ve tok tutuyor ama sadece bir gün sürdü kaynatmak zor geliyor

ayy canım yazık yaa. hep böyle yapıyolar evet.
ne siparişi vermiştin ki?

kızlar diyeti yapmaktan vazgeçtim
psikolojik olarak ne zaman listeli diyet olayına başlasam
gözüm dönmüş gibi yiyorum yine aynısı oldu hata bende ama
hiç başlamamalıydım neyse bundan sonra aynen devam

ayy canım yazık yaa. hep böyle yapıyolar evet.
ne siparişi vermiştin ki?

ilk iki saat beklettikleri siparişim alttarafı omletti ve 2 bina ötemde biyerdi ikinci siparişim köfteydi ve şuan onu bekleyelide 2 saat oldu benim salaklığım taktım diyete binanın altında marmaris büfe var al ordan hamburger paşalar gibi yeee ne karbonhidratı ne proteini bu açlığın ardından çok kötü yemek yicem çıldırıyorum şuanda sinirden hiçbişeye odaklanamıyorum Ağlıcam şimdi telefon açtım motorcuları aradılar öyle bi sipariş yokmuş telefi edelim diolar gerizekalılar

çatlayana kadar yedim hala sinirlerim bozuk hıncımı alamadım insan özür dilemek adına o köfteleri gönderir bari bukadar olmaz bol sıfırlı puanlar yedim ama önünde 1 ler ikiler var mahvettiler günümü

banada böyle bisey olmustu, döner siparis vermistim 1,5 saat sonra geldi, aramistim adami simdi geliyor diyordu ikidebir. sonra dönerler geldi ama sogmustu iyice hic tadi yoktu. ondan beri ordan almiyorum artik. mutlaka türk olduklarini gösterecekler isteee rezilllllerrrrrr

bugün icimdeki dinazor canlandi kizlar, bugün o kadar cok yedim ki anlatamam
regl olmak üzereyim sanirim ondan, yemek yemek istemedim aburcubur cekti canim, ciko yiyecegime 3 avuc beyaz leblebi yedim, ama sonra dayanamadim bi dilim ciko yedim.
2 tane mandalina yedim iste öyleeee.
ama az önce 1 saat sporumu yaptim, sabah yürüyüs yapmistim 20dk kadar birazdan 30dk bikini fatburner workout yaparim öylelikle yediklerimi yakmis olurum
pöfff regl olmaktan nefret ediyorum

kizimmm sen daha yeni 70 olmadinmi ne kirmak mirmak sacini basini yolarim seninnnn, sanki 2 haftadir duraklamadasinnnn heheheheh

kızlar ben geldim ama siz yoksunuz
bnm bugunum de tatilden kalma kaçamaklı bir gündü ama birazdan leslie ya da zumba yapmayı düşünüyorum
menülerimi de günlüğüme gireceğim buraya link veririm çünkü 10 gün dile kolay... epey yer kaplar...
bugun de dahil tabi... buraya yazmıcam bugunumuutanç verici bir tablo çünkü

bu arada kaç haftadır kilo çizelgemi düzeltemedim bira gaz versin diye bir de moral olsun diye değiştirdim yarın aç karnına tartılıp ölçülerimi alıp sizin cuma verdiğiniz ölçülerle breaber listeyi yayınlayacagım
gecikmeden dolayı özür diliyorum ama aslında ay başında yapsak hep güzel olur hem aya güzel bir başlangıç yapmış oluruz ne dersiniz???????

5 mil leslie yaptım aneeeeeemmmmmmm öldüm yaaa
o leslie karısı hiç yorulmuyo sanki
bacaklarım koptu valla

lilycimmm ben bisey demedimki askolsunnnn

hosgeldin canim benimmmmmmmmmmm özledik seni vallahiiii
ay bende bugün cok yedim ama hic pisman degilim, sabah yürüyüs yapmistim bide az önce 1 saat crosstrainr yaptim, birazdan 30dk bikini fatburner yapacam ve yediklerimi yakmis olacam
bende bugünki menüyü paylasmak istemiyorum

tmm tatlim ay basi yapalim daha güzel olur dedigin gibi :)

10 gün oldu napiyim yaa dayanamıyorum :/

5 mil leslie yaptım aneeeeeemmmmmmm öldüm yaaa
o leslie karısı hiç yorulmuyo sanki
bacaklarım koptu valla

ahahah leslie karisi

pöfff yoruldummm bittimmmmm
bugün cok yedim ama o kadarda cok spor yaptim

20dk yürüyüs
60dk crosstrainer
30dk bikini fatburner workout

umarim yediklerimi telafi etmisimdir

menümü sorarsaniz: no comment
hadi fistiklar ben kacar yarin görüsürüz hepinize iyi geceler i love u all

zaten bi allahin kulu yok kiiii
nerdesiniz gizlarrrrrrrrrr
ay simdi aklima geldi yarin kuzey güney var artik yarin aksami bekle deli gibi
kiz pembis sen istanbulda yasiyorsun, hic görmedinmi kivanci?
görürsen eger resimli imza istiyorum haberin olsun
gece olunca sacmaliyorum ben az hadi ben kacar

anüüüü kaç saattir kimseler gelmemiş ayol huuuu

bu arada kalbim sen o sporla var ya yediklerini bırak ekstra başka şeyler de yakmışsındır. o nasıl bi spor öyle hatun maşallah

ben 4 ayda 19 kilo verdim. 20 olaydı iyiydi :))
ben hala 70 kiloyum kızlar. artık gülüyorum :))

yuh yuh yuh 4 ayda 19 kilomu
kızım sus otur yerinde
tabikide bi duraklama dönemi olacak bu çok normal ve aslında iyi bişeymiş
çünkü vücut yeni kilosuna alışıyor ve o kilo yerleşiyormuş
bu durum tekrar kilo almayı zorlaştırıyormuş
bide hayatının bir döneminde bu kiloda uzun süre kalmışsın heralde
vucut bu eski kiloyla tekrar karşılaştığında bir duraklama dönemi yaşıyabiliyormuş
hiç canını sıkma diyet sayfalarında nerdeyse 1 yıldır geziyorum
ve bütün zayıflama öykülerini okudum
bu durumu yaşamayan yok gibi bişe
bunu zayıflamanın bir süreci olarak düşün
ve kesinlikle canını sıkıp pes etme

öpüldün şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…