lilycim hoşgeldin canım.
kızlar ben diyet kürlerinde dolaştım biraz da.. elma, tarçın, karanfil, limon ve karabiberden yapılan bir karışım gördüm. onu içmeye başlıcam ben.
gördüğünüz üzere türlü çeşit şeyler deniyorum şu 70i kırabilmek için
ben yaptım içtim süper tavsiy ederim ama su içirtmiyor ve tok tutuyor ama sadece bir gün sürdü kaynatmak zor geliyor
yaklaşık üçbuçuk saattir sipariş bekliyorum ilk sipariş verdiğim yer iki saat bekletti aradım hani siparişim falan diye birazdan çıkıcak dio hala motorcuları gelmemiş sonra iptal ettim sinirimden başka yerden sipariş verdim onlarıda 1buçuk saattr bekliyorum artık açlıktan başım döndü biraz daha gelmesse bakkala bisküvi siparişi vercem oda yarım saatte getirmez kesin çok fena sinirim bozuldu ağlıcam sinirden resmen her duyduğum ayak sesine umarım bu odur diorum yaa
ayy canım yazık yaa. hep böyle yapıyolar evet.
ne siparişi vermiştin ki?
çatlayana kadar yedim hala sinirlerim bozuk hıncımı alamadım insan özür dilemek adına o köfteleri gönderir bari bukadar olmaz bol sıfırlı puanlar yedim ama önünde 1 ler ikiler var mahvettiler günümü
lilycim hoşgeldin canım.
kızlar ben diyet kürlerinde dolaştım biraz da.. elma, tarçın, karanfil, limon ve karabiberden yapılan bir karışım gördüm. onu içmeye başlıcam ben.
gördüğünüz üzere türlü çeşit şeyler deniyorum şu 70i kırabilmek için
söyleyene bakkizimmm sen daha yeni 70 olmadinmi ne kirmak mirmak sacini basini yolarim seninnnn, sanki 2 haftadir duraklamadasinnnn heheheheh
kizimmm sen daha yeni 70 olmadinmi ne kirmak mirmak sacini basini yolarim seninnnn, sanki 2 haftadir duraklamadasinnnn heheheheh
söyleyene bak
kızlar ben geldim ama siz yoksunuz
bnm bugunum de tatilden kalma kaçamaklı bir gündü ama birazdan leslie ya da zumba yapmayı düşünüyorum
menülerimi de günlüğüme gireceğim buraya link veririm çünkü 10 gün dile kolay... epey yer kaplar...
bugun de dahil tabi... buraya yazmıcam bugunumuutanç verici bir tablo çünkü
bu arada kaç haftadır kilo çizelgemi düzeltemedim bira gaz versin diye bir de moral olsun diye değiştirdim yarın aç karnına tartılıp ölçülerimi alıp sizin cuma verdiğiniz ölçülerle breaber listeyi yayınlayacagım
gecikmeden dolayı özür diliyorum ama aslında ay başında yapsak hep güzel olur hem aya güzel bir başlangıç yapmış oluruz ne dersiniz???????
10 gün oldunapiyim yaa dayanamıyorum :/
5 mil leslie yaptım aneeeeeemmmmmmm öldüm yaaa
o leslie karısı hiç yorulmuyo sanki
bacaklarım koptu valla
ben 4 ayda 19 kilo verdim. 20 olaydı iyiydi :))
ben hala 70 kiloyum kızlar. artık gülüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?