yuh yuh yuh 4 ayda 19 kilomu
kızım sus otur yerinde
tabikide bi duraklama dönemi olacak bu çok normal ve aslında iyi bişeymiş
çünkü vücut yeni kilosuna alışıyor ve o kilo yerleşiyormuş
bu durum tekrar kilo almayı zorlaştırıyormuş
bide hayatının bir döneminde bu kiloda uzun süre kalmışsın heralde
vucut bu eski kiloyla tekrar karşılaştığında bir duraklama dönemi yaşıyabiliyormuş
hiç canını sıkma diyet sayfalarında nerdeyse 1 yıldır geziyorum
ve bütün zayıflama öykülerini okudum
bu durumu yaşamayan yok gibi bişe
bunu zayıflamanın bir süreci olarak düşün
ve kesinlikle canını sıkıp pes etme
öpüldün şekerim
5 mil leslie yaptım aneeeeeemmmmmmm öldüm yaaa
o leslie karısı hiç yorulmuyo sanki
bacaklarım koptu valla
5 mil leslie yaptım aneeeeeemmmmmmm öldüm yaaa
o leslie karısı hiç yorulmuyo sanki
bacaklarım koptu valla
zaten bi allahin kulu yok kiiii
nerdesiniz gizlarrrrrrrrrr
ay simdi aklima geldi yarin kuzey güney var artik yarin aksami bekle deli gibi
kiz pembis sen istanbulda yasiyorsun, hic görmedinmi kivanci?
görürsen eger resimli imza istiyorum haberin olsun
gece olunca sacmaliyorum ben az hadi ben kacar
denizelcim karbonhidrata devam ediyo musun sen?
anüüüü kaç saattir kimseler gelmemiş ayol huuuu
bu arada kalbim sen o sporla var ya yediklerini bırak ekstra başka şeyler de yakmışsındır. o nasıl bi spor öyle hatun maşallah
hehehehehekoptum yaa leslie karısı hecanım o kadının zaten yaşı var belki bizim yaşımız kadar spor yapmıştır o kasları alışmıştır yorulmuyodur.Bende çok konuşmasına sinir oluyorum bırbır ne çene var be teyze bi sus bi sus diyesim geliyo:)
senin gibi bende menü bildirimi yapmadım çünkü o sinirle ve 4 saat aç gezmenin üstüne yedim bide eve gittim annem kızartma yapmış (telefonda rejimi bozduğumu söylemiştim bana yedirmek için yapmış:)) accık kızartma yedim ama uyuyamadım miğdem rahatsız oldu ağır geldi demekki vucut artık istemiyo yağ ağır geliyo artık buarada kıvancada gelince ona bende hastayım hiç görmedim ama yanımdanda geçse dönüp bakmam onlarda bizim gibi insan şımartmaya gerek yok diye düşünüyorm.Ama mesela bikeresinde Aydan Şenerle aynı masada aynı sohbet ortamındaydık kadınla konusamadım dilim tutuldu hastasıyım o kadının çok masum bi güzelliği var bide tam kadın gibi kadın..Kuzenim görmüş kıvancı arabasıyla vınnnnlamış gitmiş:) Zaten arabasız olsada çevresinde bayan ordusu olur
ben de 60lara..........................ben 70lere düsmek istiyorum artik
kızlar geçmişi sonra okuyacagım zamanım ve imkanım oldugunda...
şimdi benim size sormak istediğim bişey var ama tabii hepimiz ortak bir kararda buluşmalıyız
biliyorum biz burayı birbirimizi takip etmekte kolaylık olsun diye açtık
ve ilk sayfadakilerden başkasını da almıyoruz
benim ilk günlük açtığımda bana yazan ve birbirimizi takip ettiğimiz biri var minik ve bu arkadaşla başladı dostluğumuz sonra pembe, deniz, sadiş günlük açtılar vs... bu arkadaş avukathanım nickli arkadaş
onu da ilk bu topiği açarken yazmayı düşündüm ama o dönemlerde kendisi kkya girmiyordu işleri vardı
şimdi o yine başlamak istiyor ve bu topiğin varlığından da haberdar
eğer katılsın derseniz onu da ilk sayfaya eklerim ama yok olmaz derseniz de siz bilirsiniz
ilk sayfada adı yazıp da aramıza henüz gelmemiş arkadaşlarımız da var gamze, minikk, esin ve katzi gibi onların yeri baki ama avukathanımı da ekleyeyim mi, ne dersiniz?
benim burda tek başıma karar almam olmaz yapmam da zaten, sizin düşünceleriniz çok önemli bnm için sonuçta bu topik hepimizin ortak topiği
ne dersiniz???
sağol tatlım onun şimdilik motivasyona ihtiyacı var ama eminim gaza gelince o da bizi motive ederbence olur lilycim ben biliyorum avukat hanımı gerçekten onunda motivasyona ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ayrıca gamze minik filan hiç girmiyor
bence sürekli girecekse gelsin hem motive olsun hem motive etsin :13:
ben de bi kaç kez görmüştüm onun nickini. beyazcığımın dediği gibi düzenli takip edicekse neden olmasın?
ama şöyle de bi durum oluşabilir. hani kimseyi almıyodunuz bak işinize geleni almışsınız diyenler çıkabilir. bir ihtimal bu yani. sonra ayrımcılık yapıyomuşuz gibi olmayalım diye söylüyorum..
kızlar geçmişi sonra okuyacagım zamanım ve imkanım oldugunda...
şimdi benim size sormak istediğim bişey var ama tabii hepimiz ortak bir kararda buluşmalıyız
biliyorum biz burayı birbirimizi takip etmekte kolaylık olsun diye açtık
ve ilk sayfadakilerden başkasını da almıyoruz
benim ilk günlük açtığımda bana yazan ve birbirimizi takip ettiğimiz biri var minik ve bu arkadaşla başladı dostluğumuz sonra pembe, deniz, sadiş günlük açtılar vs... bu arkadaş avukathanım nickli arkadaş
onu da ilk bu topiği açarken yazmayı düşündüm ama o dönemlerde kendisi kkya girmiyordu işleri vardı
şimdi o yine başlamak istiyor ve bu topiğin varlığından da haberdar
eğer katılsın derseniz onu da ilk sayfaya eklerim ama yok olmaz derseniz de siz bilirsiniz
ilk sayfada adı yazıp da aramıza henüz gelmemiş arkadaşlarımız da var gamze, minikk, esin ve katzi gibi onların yeri baki ama avukathanımı da ekleyeyim mi, ne dersiniz?
benim burda tek başıma karar almam olmaz yapmam da zaten, sizin düşünceleriniz çok önemli bnm için sonuçta bu topik hepimizin ortak topiği
ne dersiniz???
ben de bi kaç kez görmüştüm onun nickini. beyazcığımın dediği gibi düzenli takip edicekse neden olmasın?
ama şöyle de bi durum oluşabilir. hani kimseyi almıyodunuz bak işinize geleni almışsınız diyenler çıkabilir. bir ihtimal bu yani. sonra ayrımcılık yapıyomuşuz gibi olmayalım diye söylüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?