Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bugünkü menüm

sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk peynir,1 yumurta
3 zeytin
biraz biber salçası
1 bardak yeşil çay

öğlen
sucuklu yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği

akşam
pek bişe yemedim
çok minik bir parça haşlanmış tavuk (anca iki lokma eder)
1 tatlı kaşığı bulgur pilavı

yeğenimin doğum gününde
2-3 çatal pasta
3-4 bardak şekersiz çay

şu an çok açım çok
midem kazınıyor
ama bişey yemicem su içip yatacam hemen

yarın tam 60 veya 59 çıksam çok ama çok süper olur
okul açılana kadar az daha kilo versem offff süper olurdu ha

Son düzenleme:

canlarım sizler bana destek oldukça o 55i görmeden bırakmam bu işi merak etmeyin. bazen sadece ister istemez moralim bozuluyo.
canım ben hiç 70 kilo olmadım hep 80 85 civarı gezen bi insandım.
gerçi çok da emin diilim belki de 75 falan olduğum bi dönem olabilir.
üni.ye ilk başladığım sene biraz kilo vermiştim çünkü.
her neyse.
inşallah duraklasa da sonradan yine gitmeye devam eder.
zaten hiç bozmadım diyeti ve spora da devam ediyorum aynen

5 mil leslie yaptım aneeeeeemmmmmmm öldüm yaaa
o leslie karısı hiç yorulmuyo sanki
bacaklarım koptu valla

hehehehehekoptum yaa leslie karısı he canım o kadının zaten yaşı var belki bizim yaşımız kadar spor yapmıştır o kasları alışmıştır yorulmuyodur.Bende çok konuşmasına sinir oluyorum bırbır ne çene var be teyze bi sus bi sus diyesim geliyo:)

senin gibi bende menü bildirimi yapmadım çünkü o sinirle ve 4 saat aç gezmenin üstüne yedim bide eve gittim annem kızartma yapmış (telefonda rejimi bozduğumu söylemiştim bana yedirmek için yapmış:)) accık kızartma yedim ama uyuyamadım miğdem rahatsız oldu ağır geldi demekki vucut artık istemiyo yağ ağır geliyo artık buarada kıvancada gelince ona bende hastayım hiç görmedim ama yanımdanda geçse dönüp bakmam onlarda bizim gibi insan şımartmaya gerek yok diye düşünüyorm.Ama mesela bikeresinde Aydan Şenerle aynı masada aynı sohbet ortamındaydık kadınla konusamadım dilim tutuldu hastasıyım o kadının çok masum bi güzelliği var bide tam kadın gibi kadın..Kuzenim görmüş kıvancı arabasıyla vınnnnlamış gitmiş:) Zaten arabasız olsada çevresinde bayan ordusu olur

anüüüü kaç saattir kimseler gelmemiş ayol huuuu

bu arada kalbim sen o sporla var ya yediklerini bırak ekstra başka şeyler de yakmışsındır. o nasıl bi spor öyle hatun maşallah

o kadar cok yedimki, ama bu sabah tartildim yakmisim hepsini tsk ederim tatlim

yani ben görsem sadece bakarim ama o kadar fazla simartmaya gerek yok dedigin gibi

disarisi cok güzel az sonra kardesimi okuldan almaya gidecem yürüyüs yapmis olurum hem.
pazartesi gün kar yagdi burda bu kis ilk defa, hala kar var disarda ne güzellllllll

ben 70lere düsmek istiyorum artik
ben de 60lara..........................
hayatımda en çok spor yaptığım (günde en az 15-20dk) zamanlarda hem az yiyordum bir de... ona rağmen 60ı kıramamıştım ama varsın olsun şimdilik eski kilom olan 62ye sonra da 59,5a düşmek istiyorummmmmmmmmm

ben kıvancı pek sevmiyorum Allah sahibine bağışlasın da sarışın erkekler pek ilgimi çekmez
ben de havaalanında Yıldız Kenter'i görmüştüm 10 yıl kadar önce hatta aynı uçaktaymışız annem konuşmuş, çok hanım biri
bu arada ben de Aydan Şener'i severim hem zarif hem asil hem de güzel maşallah

kızlar ben dün akşam hiçbir şey yapamadım geçmişi falan da okuyamadım burada acayip rüzgar vardı artık kimbilir kaç km hızla esiyordu sabaha kadar sürdü o seste bile uyumakta güçlük çektim
bizim burda elektriklerde sorun vardı, voltaj düşüklüğü... dedim bilgisayarı kapatınca kitap okuyayım, evdekiler de tvde yabancı film izliyorlardı ben de kitap okumaya çalıştım ama ışık bi yanıp bi sönüyordu diskoya döndü ev sanki üstelik gözlerim ağrıdı
yani o yuzden bu aralar giremezsem bilin ki bu sebepten dolayıdır

ben dün de eski düzen yani düzensiz beslenmeme devam ettim maalesef
ama bugun niyetlendim sağlıklı beslenmeye devam...
75te takıldım vermem lazım yaza kadar incecik olmalıyım hem kpssye de gircem zarif bir memure olmak istiyorum yani bu yıl bnm yılım olcak inşallah biraz motive olmam lazım hepsi bu... o da sizin sayenizde olcak biliyorum
ama işte nete fazla giremiyorum babam evdeyken, akşam çayı bile demlemek için beni çağırıyorlar tam demlenmiş hani bardaklar diyorlar yani potansiyel hizmetçi modundayım

kızlar ölçüleri listeleyeyim dedim ama eksik çok
pembe, random, kalbim ve sevgi meleği ölçülerini yazmamış ben diğer arkadaşların cuma verdiklerini listeye ekledim
kendim de bugun aldım ölçülerimi yazdım
kiloma bakamadım tartıyı kardeşim kaldırmış nerde bilmiyorum:44:
cumaya artık

kızlar geçmişi sonra okuyacagım zamanım ve imkanım oldugunda...
şimdi benim size sormak istediğim bişey var ama tabii hepimiz ortak bir kararda buluşmalıyız
biliyorum biz burayı birbirimizi takip etmekte kolaylık olsun diye açtık
ve ilk sayfadakilerden başkasını da almıyoruz
benim ilk günlük açtığımda bana yazan ve birbirimizi takip ettiğimiz biri var minik ve bu arkadaşla başladı dostluğumuz sonra pembe, deniz, sadiş günlük açtılar vs... bu arkadaş avukathanım nickli arkadaş
onu da ilk bu topiği açarken yazmayı düşündüm ama o dönemlerde kendisi kkya girmiyordu işleri vardı
şimdi o yine başlamak istiyor ve bu topiğin varlığından da haberdar
eğer katılsın derseniz onu da ilk sayfaya eklerim ama yok olmaz derseniz de siz bilirsiniz
ilk sayfada adı yazıp da aramıza henüz gelmemiş arkadaşlarımız da var gamze, minikk, esin ve katzi gibi onların yeri baki ama avukathanımı da ekleyeyim mi, ne dersiniz?
benim burda tek başıma karar almam olmaz yapmam da zaten, sizin düşünceleriniz çok önemli bnm için sonuçta bu topik hepimizin ortak topiği
ne dersiniz???

bence olur lilycim ben biliyorum avukat hanımı gerçekten onunda motivasyona ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ayrıca gamze minik filan hiç girmiyor
bence sürekli girecekse gelsin hem motive olsun hem motive etsin :13:

bence olur lilycim ben biliyorum avukat hanımı gerçekten onunda motivasyona ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ayrıca gamze minik filan hiç girmiyor
bence sürekli girecekse gelsin hem motive olsun hem motive etsin :13:
sağol tatlım onun şimdilik motivasyona ihtiyacı var ama eminim gaza gelince o da bizi motive eder

ben de bi kaç kez görmüştüm onun nickini. beyazcığımın dediği gibi düzenli takip edicekse neden olmasın?

ama şöyle de bi durum oluşabilir. hani kimseyi almıyodunuz bak işinize geleni almışsınız diyenler çıkabilir. bir ihtimal bu yani. sonra ayrımcılık yapıyomuşuz gibi olmayalım diye söylüyorum..

evet benimde aklıma geldi budurum açıkçası
ama şöyle yapılabilir ilk sayfaya
herkesin günlüğünün linki eklenebilir
avukat hanımında eklenir
sonuçta topiğin adı belli günlük kardeşleri
ama bu seferde her günlük açanı aramıza alıcağız gibi bir durum oluşur bilemiyorum :44::44::44::44::44:

lilycim bende kaçgündür bu tarz şeyler düşünüp yanlış anlaşılırım diye söylemiyordum ama düzenli girmeyenler var ve arasırada işi çıkan giremeyen arkadaşlar oluyo ve topic boş kalıyo yani başta 13 kişi falan olalım denmesindeki sebep çok kişi olursa takip edemeyebilirizdi çok kalabalık olmayalım biz bize olalımdı ama şimdi sayfalar çok boş kalıyo bence bu yolda mücadele eden motivasyona ihtiyacı olan ve sürekli takip edebilecek birkaç kişiyi daha almalıyız.Başta avukathanım olmak üzere zaten onu neden listeye yazmamışızkiii:):):) arada kaynamış sanırsam kendisi benimde ilkgözağrım olur biara boşladı ama şimdi kaytarmayacaksa alalım=) (bikaç kişi alalım konusundada siz ne derseniz uyarım sadece bi fikirdi mtivasyon açısından iyi olacağını düşündüm)

Son düzenleme:

canım cyy de sonradan katıldı kimse bişey demedi zaten herkes burdakileri takip ediyo değil ya kim eklenmiş kim ayrılmış nerden bilcekler(ama bu mesajımdan sonra bilcekler galiba eheheheh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…