Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar tickerima baktımda 8buçuk kilo vermişim ben hiç 7 kilodan fazla vermemiştim çok mutluyum hep siin sayenizdee:)))

yoldaşlarıma tek tek teeeeeeeeeeekkkkkkkkk teşekkür ederim daha veremesem bu bile benim için büyük bir başarı tabiii yılmak yok ilk 58 e sonrada 55 e kadar düşmek istiyorummmmmm

inşallah cnm inşallah

ya bu pirinç lapası kürü nasıl

bir anlatır mısın bana

inşallah cnm inşallah

ya bu pirinç lapası kürü nasıl

bir anlatır mısın bana

CANIM ÇOK PRATİK hemde aç kalmıyorsun byrda 2 günlük prinç lapası diyeti diye geçiyo bak istersennn

ben 2buçuk çay bardağı pirinçi haşlıyosun yağsızz sabah öğle akşam onu yiyorsun yanında salatanı meyveni yeşilliğini yiyebiliyorsun sadece süt ve süt ürünleri yok demişler ama yapan kişiler azyoğurtla karıştırmışlar ben de 2 yk yoğurtla yedim nane pulbiber attım yedim aç kalmadım hatta ben 1 tanede galeta yemiştim

vallahi ben hapa karşıyım içinde nevar bilmiyoruz bilee mehmet öz iyi bir doktor ama hapı hakkında hiçbir fikrim yok hiç duymadım çünküü

kurban bayramı kasımda değilmiydi 12 kilo vermesi çok normal zaten 3 ay olmuş ayda 4 kilo verebilirsin zaten hapa ne gerek var canımmm

sıfır sporla verdi ama :)

bişe diyemicem ozaman canım ama her hapın mutlaka bir yan etkisi vardırr
doğum kontrol hapıda kullanıyormuşsun o kilo aldırmıyormu yaa

evet doğum kontrol hapı da kilo aldırıyor ama ne çare

işimi şansa bırakamam

bir süre daha kullanmam lazım :)

henüz çocuk düşünmüyorum

selamın aleyküm gençler :))

kabuslarla dolu menümü yazayım size. ekmekler mi dersiniz yumurtalar mı dersiniz hepsi bende.. :))

sabah kalkınca: 1 ceviz attım ağzıma spora gidiyodum çünküü.

kahvaltı: 3 dl çavdar ekmeği, 1 yumurta haşlanmış, peynir, 5 zeytin, çeri domates, yeşil çay.

öğlen: yoğurtlu omlet, gene 3 dl ekmek pööfffffff , turp ve yeşil soğan.

ara: 2 kuru incir, 5 fındık.

akşam: şehriye çorbası ve bamya yemeği.

spor: sabah yaptım 1 saat.
su: valla miktarını bilemiyorum ama epey içtim.
yeşil çay: birazdan demlicem.

bi tene de ufak bitter çikolata yedim.

yedim de yedim.

eskisi gibi olamıyorum artık (

ekmek hariç bence güzel menü

küçük kardeş :)

Sporumu da yaptım.

35 dk leslie
100 bacak hareketi
100 oklavayla yapılan hareket
100 mekik
100 makas hareketi
20 kalça kaldırma
20 kalça sıkılaştırma
5 kollar için olan hareket ( ama çok zorluyor yaw)

Nasılım?

dur senin saçını başını yolayımda öyle çıkayım

ne varrr menündee sadece ekmek azcık fazla olmuş diğer yediklerin normal yoğurtlu omleti senden duydum ilkkez sarımsaklı yoğurtmuu (insanın bilmediği bişeyui canım çekermi yahuuu benim şuan çekti)

sporunuda yapmışsın eskisi gibi olamıyorum olamıyorum diyorsun maşşallahh herhafta 1 kilo veriyorsun daha ne istiyorsun deli kızzzz:

menüme ek olarak küçük bir elma yedim baya sohbet etmişsiniz ama yorum yapamıcam şu anda kızımı uyutmam lazım
menülerede yarın sabah erken kalkıp bakıcam artık
aktardan keten tohumu ve üzüm çekirdeği tozu aldım
keten tohumuna başlıyacağım yarında itibaren bakalım faydası olucakmı

yaaa ben sadece kahvaltıda yerdim ekmek amaaa (( öğlende de yeyince fazla geliyo bana bilemiyorum.

canım yoğurtlu yumurta da şöyle ki: yumurtaları yoğurtla birlikte çırpıp pişiriyosun bu kadar :)) ama çok lezzetli oluyo tavsiye ederim özellikle taze soğanla harikaaa :))

ayrıca artık haftada 1 kilo veremiyorum canım. nerdeyse 2 haftada 1 kiloya düştü.

vovvv harikasın şekerim bende spor yok iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…