Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

az önce kocaman 2 kase dolusu eşkili acılı şehriye çorbası içtim sonra çok pişman oldum:)

yaa çorba içmeyi çok seviyorum şu hale bak çorba içmekten bile korkuyoruz yok karbonhidrat yok bilmemne sıvı bişey sonuçta nolurki çorbayı istediğimiz kadar içsek ölçü hesabı yapmasak:)

burdayım bebeğimmm yetttimmmmmm
ben de seni özledim kuzum hasta olmuşsun çoooooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun....
10dkya takıldım özelden yazamıyorum

hastayken efe hiç çekilmiyoo gecenin 5 inde uyandıı ve başımda anne anne diye uyutmadıııı şuan gene kafamın diminde yeni uyandı beyefendiii

sunuda söylemek istiyorum: önceden esofman alti almistim kendime evde giymek icin
magzada denemeden almistim nasilolsa olur diye eve geldigimde denemistim dar geliyordu iyice ve yanlarda yaglar fiskiriyordu yani cok kötü duruyordu o zamandan beri hic giymemistim dolabima atmistim bi kösesine hihi
veeee bu sabah giyndim yine artik normal duruyor hic dar degil cok rahat ve yaglar fiskirmiyor kenarlardan

yavrular biraz kalında sohbet edeeeeeeeeekkkkkkkk

ama ben 10 dk da efeye yemek yediriyimm gelioomm biyere gitmeyin saçınızı yolarımm eheheheh

kiyamam sana kuzumm. yakinlarinda olsaydim alirdim efeyi sende dinlenmis olurdun

kız sende hemen kaçıosun heee hadi bunların veletleri var onlara bakıolar uyutuyolar yemek yediriyolar bende çalışıyorum ara ara giriyorum sen nereye kaçıosun hemen zaten okul açılınca daha az grersin kesin alıştırma turlarımı atıon eheheheh

kiyamam sana kuzumm. yakinlarinda olsaydim alirdim efeyi sende dinlenmis olurdun
hııııııııı 2 dk sonra geri getirirdin kesin
Valla bilmiyorumki canım zehirlensem kusmam gerekmezmi ama belirtilerini okudum gıda zehirlenmesinin aynı gibi vucut savaştı attı heralde çözemedm bende bgn daha iyiyim ama:)
hiç bir fikrim yok canım daha önce hiç zehirlenmedim şükür ama bünyen sağlammışş maşşallahh

hemen girip çıkıyoo yakalandı ama saçını başını yolcaam gelsindee

kızlar ben de çorba aşığıyım diyetisyene de demiştim 2 hafta çorba yoktu delirdim resmen
bence 2 kase çok değil sonuçta başka bişey de yemeişsin bence çorba konusunda çok kısmayalım kendimizi sadece yanında bişey varsa dikkat edelim yoksa tek başına çorbayla doyucaksak bence doyana kadar yemeliyiz
kalbim seni de tebrik ediyorum sıkılaşmışsın baya ki fıskırmıyor yağlar
ben de spor arası vermiştim hala daha yapcam 20dk anca oldu çünkü
pembem bence zehirlenme vakası bu, alo 174 gıda hattına şikayet et onlar gereğini yaparlar ben stajdayken gidiyorduk denetime ordan biliyorum hani nerden biliosun derseniz o bakımdan baştan söliyim

kızzz bu numarayı vermen çok iyi oldu valla teşekkür ederim biz koyun olduğumuz sürece postumuzu alan çok olur bi yandan kıyamıyorum işinden gücünden etmiyim insanları diorum ama bi yandanda o beni sağlığımdan ediyodu az kalsın diyorum.Firmanın adınıda karalıyo böyle çalışanlar resmen kentucky den soğudum

Nasılsınız bağyanlar?
Ben bizimkileri ikna ettim, ya spor salonuna yazılcam ( ayda 50 tl) ya da eve spor aleti alıcam.
Kalbimin kullandığından ama biraz daha aparatı olacak.

Sizce hangisini yapayım? Bana fikir verin lütfen:26:

tatlım işinden etmezsin merak etme
denetim ekibi gider, mutfagı denetler, yiyecekelrden numune alıp laba gönderir, sonuca göre de gerekeni yapar yani tek sorumlu olmuyor firma oluyor muhatap
ama ayrıntılı yaz ki iyice baksınlar
işte geçende gittik aldık yedik vs... aynı bize anlattığın gibi
arkadaşının durumundan bahset sen de kötü olmuşsun vs.. inciğini cinciğini yaz ki ona göre bakılsın sen iletişim adresi, tel, emial vs bırak geri bildirim yaparlar...

Vallla evde spor yapabilirim.Salona verceim parayla evde zayıflarım üstünede spor aletim kar alır diosan eve alman daha mantıklı.Ama yapamam disiplinli olamam falan diosan salona git buarada çok şarslısın 50 liraya salon bulmak çok zor.Ben bulsam hemen gitcem.Ama bizim burdaki salonlar hep yıllık yada 6 aylık üyelikli alıolar.Sadece 1yer var aylıklı alan oda aylık 100 liraa ne kazıkçılar ya spor salonu açmak lazım bu devirde

kızlar ben 8,5dk slim in 6 ve 5 milin 1 mili leslie yaptım
slimin6 kollarımı acayip agrıttı o sorun değil de tüm sırt, bel her tarafıma vuruyor agrısı
leslieyi de 1 mil zor yaptım nefesim kesiliyor başım acayip dönüyor sanırım kansızlık hat safhada yoksa hiç böyle olmazdım
toplamda tam 20dk oldu birazdan zumbamı yapayım diyorum onu daha çok seviyorum 25 dk hem
biraz dinleneyim de...

benim kase büyüktü ama:d normal kase gibi 3 kase gelir

bence aleti al ama sıkılıp bikenara bırakmaaa

canım başın dönüosa yapma zumbanı yap hem eglenceli zaman nasıl geçio anlamazsn eger ondada dönerse başın bırak bgnlük acaba açlıktan falan mı döndü ya da tansiyonda oynamalar falanmı oldu

valla bimin 2 hafta önceki bisikleti hala ana bayiide babama dedik de alırız atılır gider kullanmazsınız, alsak nereye koycaz vs yan çizdi
dedim odama koyarız senin oda küçük nereye koycan dedi ama iş 2 m kitaplığa gelince alır koyarız dio valla sinir etti, ben burda koşamıyorum, zıplayamıyorum aşagı ses gitcek diye sporumu akşam az tempolu yapıom aşağıdakiler rahatsız olmasın diye ama işte... ztn çalışırsam yani memur olursam memleketi tercih etcem oyle olunca da bizim oturma odası spor salonum olcak maaşı aletlere yatırcam annem bile dedi sen o odayı doldurursun diye biliyor aklımı okuyor yürüme bandı, bisiklet, pilates topu, matı,vs dvd de alcam oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…