az önce kocaman 2 kase dolusu eşkili acılı şehriye çorbası içtim sonra çok pişman oldum:)
burdayım bebeğimmm yetttimmmmmm
ben de seni özledim kuzum hasta olmuşsun çoooooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun....
10dkya takıldım özelden yazamıyorum
yaa çorba içmeyi çok seviyorum şu hale bak çorba içmekten bile korkuyoruz yok karbonhidrat yok bilmemne sıvı bişey sonuçta nolurki çorbayı istediğimiz kadar içsek ölçü hesabı yapmasak:)
hastayken efe hiç çekilmiyoo gecenin 5 inde uyandıı ve başımda anne anne diye uyutmadıııı şuan gene kafamın diminde yeni uyandı beyefendiii
nerdesin fıstık senn geçmiş olsun yazılanları okudumda zahirlendinmi yoksaa
kiyamam sana kuzumm. yakinlarinda olsaydim alirdim efeyi sende dinlenmis olurdun
hııııııııı 2 dk sonra geri getirirdin kesinkiyamam sana kuzumm. yakinlarinda olsaydim alirdim efeyi sende dinlenmis olurdun
hiç bir fikrim yok canım daha önce hiç zehirlenmedim şükür ama bünyen sağlammışş maşşallahhValla bilmiyorumki canım zehirlensem kusmam gerekmezmi ama belirtilerini okudum gıda zehirlenmesinin aynı gibi vucut savaştı attı heralde çözemedm bende bgn daha iyiyim ama:)
kız sende hemen kaçıosun heee hadi bunların veletleri var onlara bakıolar uyutuyolar yemek yediriyolar bende çalışıyorum ara ara giriyorum sen nereye kaçıosun hemen zaten okul açılınca daha az grersin kesin alıştırma turlarımı atıon eheheheh
tatlım sana özelden yazcam ben ok?ben guruba katıldımmı kızlar :44:
kızlar ben de çorba aşığıyım diyetisyene de demiştim 2 hafta çorba yoktu delirdim resmen
bence 2 kase çok değil sonuçta başka bişey de yemeişsin bence çorba konusunda çok kısmayalım kendimizi sadece yanında bişey varsa dikkat edelim yoksa tek başına çorbayla doyucaksak bence doyana kadar yemeliyiz
kalbim seni de tebrik ediyorum sıkılaşmışsın baya ki fıskırmıyor yağlar
ben de spor arası vermiştim hala daha yapcam 20dk anca oldu çünkü
pembem bence zehirlenme vakası bu, alo 174 gıda hattına şikayet et onlar gereğini yaparlar ben stajdayken gidiyorduk denetime ordan biliyorum hani nerden biliosun derseniz o bakımdan baştan söliyim
tatlım işinden etmezsin merak etmekızzz bu numarayı vermen çok iyi oldu valla teşekkür ederim biz koyun olduğumuz sürece postumuzu alan çok olur bi yandan kıyamıyorum işinden gücünden etmiyim insanları diorum ama bi yandanda o beni sağlığımdan ediyodu az kalsın diyorum.Firmanın adınıda karalıyo böyle çalışanlar resmen kentucky den soğudum
Nasılsınız bağyanlar?
Ben bizimkileri ikna ettim, ya spor salonuna yazılcam ( ayda 50 tl) ya da eve spor aleti alıcam.
Kalbimin kullandığından ama biraz daha aparatı olacak.
Sizce hangisini yapayım? Bana fikir verin lütfen:26:
benim kase büyüktü ama:d normal kase gibi 3 kase gelirkızlar ben de çorba aşığıyım diyetisyene de demiştim 2 hafta çorba yoktu delirdim resmen
bence 2 kase çok değil sonuçta başka bişey de yemeişsin bence çorba konusunda çok kısmayalım kendimizi sadece yanında bişey varsa dikkat edelim yoksa tek başına çorbayla doyucaksak bence doyana kadar yemeliyiz
kalbim seni de tebrik ediyorum sıkılaşmışsın baya ki fıskırmıyor yağlar
ben de spor arası vermiştim hala daha yapcam 20dk anca oldu çünkü
pembem bence zehirlenme vakası bu, alo 174 gıda hattına şikayet et onlar gereğini yaparlar ben stajdayken gidiyorduk denetime ordan biliyorum hani nerden biliosun derseniz o bakımdan baştan söliyim
nasılsınız bağyanlar?
Ben bizimkileri ikna ettim, ya spor salonuna yazılcam ( ayda 50 tl) ya da eve spor aleti alıcam.
Kalbimin kullandığından ama biraz daha aparatı olacak.
Sizce hangisini yapayım? Bana fikir verin lütfen:26:
kızlar ben 8,5dk slim in 6 ve 5 milin 1 mili leslie yaptım
slimin6 kollarımı acayip agrıttı o sorun değil de tüm sırt, bel her tarafıma vuruyor agrısı
leslieyi de 1 mil zor yaptım nefesim kesiliyor başım acayip dönüyor sanırım kansızlık hat safhada yoksa hiç böyle olmazdım
toplamda tam 20dk oldu birazdan zumbamı yapayım diyorum onu daha çok seviyorum 25 dk hem
biraz dinleneyim de...
valla bimin 2 hafta önceki bisikleti hala ana bayiide babama dedik de alırız atılır gider kullanmazsınız, alsak nereye koycaz vs yan çizdiVallla evde spor yapabilirim.Salona verceim parayla evde zayıflarım üstünede spor aletim kar alır diosan eve alman daha mantıklı.Ama yapamam disiplinli olamam falan diosan salona git buarada çok şarslısın 50 liraya salon bulmak çok zor.Ben bulsam hemen gitcem.Ama bizim burdaki salonlar hep yıllık yada 6 aylık üyelikli alıolar.Sadece 1yer var aylıklı alan oda aylık 100 liraa ne kazıkçılar ya spor salonu açmak lazım bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?