Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menün bence iyi ıhlamuru bol limonlu iç efeye geçmeden atlat hastalığı

menünde sorun yok canım afiyet olsun yalnız yeşil çayları çeşitlemişsin eheheh elmalısı limonlusu zencefillisi maşşallah evi doldurdun sanırım çeşit çeşit söyle bakalım hangisinin tadı güzellll

pembisim: iyi özlettin kendini tatlim iyikide ugradin bugün :)
evet bencede o evlenme sahnesi cok ama cok romantikti, zaten ben ferihayi tip olarak begenmiyorum. yani cirkin biri degil bana göre ama hic bi özelligi yok
bide boyuda baya kücükmüs ama sen öyle diyorsan öyledir kesin.
ben bile bu halimle kendimi daha güzel buluyorum ferihadan haha zayifladigimdan beri iyice havalara girdim ben bu arada.
emire gelince yakisikli cocuk ama 90 dogumlu kendisi o yüzden bana cekici gelmiyor yasi kücük oldugu icin haha

bendede öyle oluyor kizlar, yemegi az abartiyim hemen kilolar geri geliyor sanirim artik ömür boyu sporu birakmamam lazim.
zaten birakmayi düsünmüyorum cunku 21 senden beri sporsuz yasamisim. hedefime ulastigim zaman her 2-3 güne spor yaparim her gün yapmam simdiki gibi.
bugün bende az kacirdim sanirim. 1 dilim cikolata yedim sonunda, tutamadim kendimi. son 2 günden beri zor tutuyorum zaten kendimi bugün yiyim dedim
birazdan menümü paylasinca yorum yaparsiniz hihi.

sadiyemmm evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim, insallah hep böyle mutlu olursunuz :)
hastalanmissin bide cok cok gecmis olsun, dikkat et kendine hemen iyilesmeye bak

kendi menümü yaziyim birazdan sizinkine yorum yapacam sekerler :)

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik
3 zeytin
2 yumurtadan yapilmis omlet ama yarisini yiyebildim o yüzden 1 yumurta yemis oldum
sekersiz cay

1 kase nesfit

öglen annem fischstäbchen yapmis, türkcesi ne bilmiyorum o yüzden linkini koyuyorum hihi
http://www.welt.de/multimedia/archive/00805/fisch_DW_Wirtschaft_805869p.jpg

balik bunlar bu arada :) yagda kizarilmadi annem silexte pisirmis yagsiz yani. bundan toplam 4 tane yedim
bide ekmek vardi yaninda onunda linkini koyuyorum
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d0/Kaisersemmel-.jpg/220px-Kaisersemmel-.jpg

bu malesef beyaz ekmek oluyor iste bunun icine 2 tane baliktan koydum üstüne domates, marul bide 1 cay kasigi kadar mayonez
öyle sandwich yaptim yedim.
kücük kardesimin arttignida yedim, 2-3 isiriklik biseydi yani 1,5 yemis oldum. sonrada tika basa doydum.
yememem gerekiyordu ama cani cekti birden

ögle yemegini saat 2di yedigmizde. saat 3 gibi bi dilim cikolata yedim

su: 2 litre yada daha fazla
spor: 45dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa

sadiyemmm evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim, insallah hep böyle mutlu olursunuz :)
hastalanmissin bide cok cok gecmis olsun, dikkat et kendine hemen iyilesmeye bak

teşekkür ederim kalbimmmmmmm
evet canım hastayım yaa hem burnumdan hem gzümden akıyoo

bu arada çağatay ulusoy nasıl çekici geliyor size yaa bence hiçde çekici değil çekici bişey görmek istiyorsanız piskolatada ki esmer kısa saçlı çocuga bakın eheheh

canım bendekiler elmalıyla limonlu
elmalısı çok lezzetli hoşuma gitti
zencefilli olanıda zencefili kaynatıp elmalı yeşil çay poşeti atacam
bugün ilk defa denicem nasıl olacak bende merak ediyorum

ekmek dışında sorun yok bence
tabi nekadar yediğine bağlı
çok yemediysen sorun yok

vallahi bende esmerlerden yanayım
biskolata reklamı çıkınca ben hipnoza geçmiş gibi izliyorum
bence fazla izlemesek o reklamı iyi olacak
yoksa bizim heriflerden soğuycaz he he he

ekmege bende bayilirim tatlim ya, üstüne yogurt sürüp sürüp yerdim eskiden. ama uzak durmaliyiz bence.
günde 2-3 dilim ekmek yeterli bana göre, bazi diyetsiyenler günde 6-8 dilim ekmek veriyor ama o cok bence. diyetde az ekmek yenmeli.
uzak dur tatlim, verdigin 20 kiloyu düsün istahin kesilir hemen eger ysrin yine 6 dilim ekmek yedim dersen sacini basini yolarim haberin olsun

canim cok cok az yemissin bugün nerdeyse kus kadar. benimde haftasonu hic istahim yoktu bazen öyle oluyor. :)
ben seviniyorum ama hep öyle olunca hehe

sadisim menü kötü degil aifyet olsun. canim pirzola cekti simdi heee annem hic almaz eve cok yagli diye arada bir babam alir gelir yeriz
afiyet olsun tatlim

denizim menü sahane begendim :) afiyet olsun
nihayet eski beslenmene geri döndün hihi :)

saol tatlim rahatlattin beni :)
ekmek cok degildi, elim gidiyordu yine ekmege ama dur diyebildim kendime.
hiiih biskolata reklamdaki hamur yoguran ve sütü tasiyan cok yakisikliiiiiiiiiiiiiiiii
hele sütü tasiynin gülüsü beni mahf ediyorrr
bende esmer erkege bayilirim, sarisinlari fazla sevmem
ama kivanc bambaska

Selam Kızlar,

Karmakarışık bir gün ve karmakarışık bir menüyle karşınızdayım

Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi

Ara 1 fincan biberiye çayı

Öğle 1 kepçe mercimek çorbası + 1 dilim börek

Ara yarım yeşiil elma

Akşam 1 paket etiform bisküvi (177 kalori) + 1 dilim peynir + 2 salatalık + birkaç çay kaşığı bal

1 litre de su içtim

3 gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrım var. Şimdi de midem bulanıyor. O yüzden peynirle etiform yedim ki içimi bastırsın

Sabah:
Zeytin, peynir, domates
Sosisli yımırta
2-3 bardak çay

Ara:
Yeşil elma+1 greyfurt

Öğle:
Nesfit

Akşam:
1 tabak makarna
2-3 bardak çay

Su: 1,5 ancak oldu ama daha içerim.
Spor: Şimdi kalkıyorum yapmaya

yasmincim gecmis olsun canim insallah hemen iyilesirsin.
menün karisik degil bence hehe, hasta olduguna ragmen cok güzel bi menü afiyet olsun :)

sevgimmm menüyü begendim tatlim afiyet olsun
hadi kalk hemen sporunu yap marsss marsss:8
:

bencede ekmekden haric bişe de sorun yoktıııııııırrrrrrrrrr sporunuda yapmışsın zatenn bebegeeemm

canım 3 gündür yoktum nezaman geldin bugün aklımdaydın acaba kilo aldımı yoksa vermeye devam ettimi diyeee nasıl geçti tatilin
sendemi benim gibi hastasın yaaa(( geçmiş olsun canım

ben menünü beğendim şekerimmm sporunuda yapcakmışsın zaten ohh negüzelll

sadisim tickerini begendim :) bende degistirdim tickerimi motive oliyim diye insallah isimize yarar
bu arada annem patates ve biber közlemis az önce
bana bu saatde yapilirmi yaaa suan savasiyorum kendimle

menüme ek olarak
1 çay bardağı salep
1 avuç leblebi 2 kurukayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…