Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hmmm denemek lazım
ve artık 2 haftada bir kilo çok normal farkındamısın bilmiyorum ama 20 kilo verdin sen birde 6 rakamların ortasına gelince gör ayda bire düşücek o kiloooo

Menüm

Sabah: zorla bitane aktivia yedim çok miğdem bulanıyodu
Öğlen: Arpa Şehriyeli yayla çorbası,1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 dilim kepek ekmeği miğdemin bulantısını bastırsın diye
Akşam: ekşili köfte,bikaç çatal izmir köfte,1dilim kepek ekmeği

hmmm denemek lazım
ve artık 2 haftada bir kilo çok normal farkındamısın bilmiyorum ama 20 kilo verdin sen birde 6 rakamların ortasına gelince gör ayda bire düşücek o kiloooo

evetttttt (( bari 65e kadar haftada 2 kilo falan vereyim yaaa. 65ten sonra zaten 10 kilom kalıcak. onu veririm bi şekilde, zaten yaz geliyo daha güzel spor yaparım. hem hava sıcak olunca daha kolay kilo veriliyomuş. yani buna inanmak istiyorum :))

hava sıcak olunca daha güzel veriliyormu bilmiyorum ama sürekli dışarlarda oluyorsun kaçamak riski fazla oluyorr:18::18::18::18:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
10dk kadar önce kalktım dün giremedim maalesef ondan bugun dedim ilk işim bu olsun

bana mesaj gelmiş ijlalden ben de gruba katılmak istiyorum diye ama tabii size kalmış ya olur ya da olmz diyemedim buraya da yazmış daha geçmişi okuyamadım noldu ne bitti 2 gundur:44:

kızlar dünden 2 sayfacık okuyabildim kahvaltıya çagırıyor annem ondan hemen yazıp çıkayım

avukathanımcım......
cnm aramıza hoşgeldin
eski kilona 1 kg koymuş olman önemli değil onemli olan verebilecek olman
3 hafta sonrası bıkmayacaksın emin ol biz gaza getiririz seni merak etme

pembem....
cnm çok geçmiş olsun bak sana bi tavsiye sadece firmaya şikayetle yetinme
Alo gıda hattı 174ü ara, anlat derdini onlar denetim yaparlar
kızlar aklınızda bulunsun

kızlar aklımda kalan bunlar
bu arada zamanla metabolizma hızı düşer bu nedenle yaşlandıkça spor arttırılıp yediklerimiz azalmalı ki kilomuzu koruyabilelim ztn kilo verdikten 1 yıl sonra ancak oh çekebiliriz ama tabii her daim dikkatli olmak şart...
ben araştırıp okumaktan zevk alıyorum inşallah uyguladıkça daha da zevk alıcam...
hepinize sağlıklı fit günler

dün gece randomin menüsünü okurken canim yogurtlu omlet cekmisti gece gece
az önce yaptim yedim ve gercekten cok lezzetli oluyor, kücük bi parca yedim ama sadece cunku dünde yumurta yemistim
hazir burdayken menü yorumlara basliyim bende
randomcimmm menü aslinda basarili tatlim ama ögle yemeginde 3 dilim ekmek fazla olmus sanki.
bugün sakin 3ten fazla ekmek yeme yoksa sacini basini yolarim

pembis: canim gecmis olsun kokmus tavuklari yedirmisler sizeee. bide kentuckyden yaniiii, aslinda öyle olmamali lazim
hic sasirmadin ama türkiyede cogu zaman öyle oluyor o yüzden ben türkiyeye gelince hic et yemem
menünüde begendim tatlim afiyet olsun

sevgimmm sporuna bayildim tatlimmm devam et böyle

bu kadarmiydi acaba:44:

bişe diyemicem ozaman canım ama her hapın mutlaka bir yan etkisi vardırr
doğum kontrol hapıda kullanıyormuşsun o kilo aldırmıyormu yaa

sadisim bende dogum kontrol haplarini kullaniyorum
daha dogrusu kullanmaliyim düzenli regl olmak icin
doktorum yazmisti bana, sanirim 4-5 seneden beri kullaniyorum
bana hafiflerinden verdi ama kilo almamak icin hihi
yakinda gidecem yine ve hala kullanmak zorundamiyim diye soracam kadina

ijlal'in yazdigni bende okumustum ama sen haledersin diye bisey yazmadim lilycim :)
zaten biz su an kac kisiyiz: sen, sadis, pembis, denizim, random, beyaz bulut, yasmin, sevgimm, katzi (ama katzide ne zamandan beri gelmiyor) ve ben
avukathanimda katildi aramiza.

minik, gamze ve esincan zaten hic gelmiyorlar onlari aslinda silebiliriz kafa karismasin diye.

ijlal'da gelirse 12 olacaz, yani bana göre sorun degil ama daha cok kalabalik olmasin takip etmek zor olur hehe

afiyet olsun canımcım :)) ben de bayılıyorum ya yoğurtlu omlete :))
bugun fazla ekmek yersem cidden saçımı başımı yolu benim :))
kahvaltıda normal yedim. zaten her zaman yiyorum sabahları.
ama bugun kendime söz verdim. öğlen ekmek yemek yok!!!! yemicem yemicem yemicem :)))
birazdan spora gidicem. sabah uyanamadım.
hepinizi mucuklarımm :))

evett ekmek yemek yok kesinlikleee :) hepimize gecerli bu sadece sana demiyorum tatlim
kolay gelsin sana canimmm erisin yaglar gitsin kilolar

kiz sen sabahin köründe kalkip spora mi gidiyorsun???

vallahi masallah canimmm
ben hayatta sicacik yatagimdan kalkip spor yapamam haha cok tembelim ben yaaa

kızlar ekmek konusunda ben de artık iyice hassaslaştım
eve tam buğday ekmeği alıyoruz gerçi ben hep kısa olsun diye tam tahıllı yazıyordum ama ikisi farklı tür ekmekmiş gecenlerde öğrendim
randomcum 3+3 çok fazla bence de...
ama öğlen yemen bi nebze olsun zararı azaltmış oluyor kendimizi şimdilik öyle teselli edelim
2+2+2 yapsan 3 öğün sonra yavaş yavaş azaltsan
ben de dün akşam yarım dl yedim ama menümü yazınca görceksiniz gün boyu zafiyet geçirmiştim resmen

kilo mevzusunda beyazbuluta aynen katılıyorum
devamlı dikkat etmek gerekiyor bnm de tecrübeyle sabit de...
17 yaşında 61-62 idim ama az yiyordum ve günde en az 15-20dk spor yapıyordum ve gün boyu okuldaydım, beden derslerimiz de aktif geçerdi düşünün yani hem çok genç bir yaştaydım hem az yemek+sporla anca koruyabiliyordum ama taşınınca spor aletlerimizi dağıttık mecburen, spor gitti hayatımdan sonrasında kilolar yavaş yavaş gelmeye başladı
randomcum sporu bırakma ama ne bileyim zamanla hergün olmaz, haftada 3-4 olur ztn o da yeter bize

Sadişimmmmmm
hoşgeldin kuzum yaaaa
oh oh maşallah maşallahsüper 2 gün geçirmişsin ama hasta olmuşsun kıyamam sana:2:
bence nazar oldun sen baksana herkes sıralamış övgüyü insanlar bi maşallah deselermiş hasta olmazmışsın göze geldin anacım sen
Evlilik yıl dönümüz kutlu olsun bu arada, Allah mutluluğunuzu daim, ömrünüzü hayırlı etsin
menün de güzelmiş pirzolalar da hadi olsun, yıldönümü yemeği sonuçta, afiyet olsun

Beyazbulutummmmm
cnm menün hafif olmuş acıkmadım demişsin ama vücudunu dirençsiz bırakma tatlım aman hasta olma
miden için de geçmiş olsun

Denizcim
menünü beğendim daha ne olsun kız maşallahçok da olmamış üstelik kararında...
sana birazdan zencefilli çayı yazcam söz verdim dün gelemeyince kaldı özürlerimi iletirimmmmm

Kalbimmm
kuzum menün güzel ama o balıklar yani fish fingers da diyebiliriz, ztn galeta unuyla ön kızartmadan geçiyor gerçi anneciğin yağsız yapmış ama yanında ekmek fazla olmuş gibi
neyse öğlen yemişsin ztn kız akşam yemeğin yok mu? öğlen 2den yatana kadar en az 8-9 saat var
sporunu tek geçiyorum maşallah

bu arada yaptığın yorumlara gelcem... diyetisyenler aslında normal beslenme modelini veriyorlar bakma biz biraz gıcıklık edip çok buluyoruz yoksa bnm de menümde 5 dl ekmek+1 galeta vardı günlük ama bana çok geliyor

cyy...
sabah kahve içmişsin ama resmen aç kalmışsın kuzum ya yapma böyle...
öğlen de karbonhidrat deposu hem çorba hem börek tabii sabah yemeyince acıktın dimi???
akşamı beğendim afiyet olsun
kız biberiye çaylı menünü görmeyi özlemişim
bu arada geçmiş olsun cnm ya hasta mı oldun???

Sevgiiiimmmmm
kuzum menün güzel valla beni geçtin tebrik ediyorum seni sen benden önce başaracan bunu biliyorum olsun bana gaz verirsin fena mı???

sadişim tickerini beğendim sanki ben bu hafta değiştiremicem gibi neden derseniz?
annem dijital tartı aldı, bnm odada koycak yer yok bi tek pc sandalyesinin arkası o da paspası kıvırarak... artık perşembe akşamından koycam çünkü evin bazı yerlerine koydum tabii dokununca açılıyor yere koyuyorum 0,9 gösteriyor üstüne çıktım 75,9.... ama diğer tartı 75 gösteriyor bu ne dedim
bugun de odamda denedim yere koyunca 0,0 gösterdi hıh şimdi oldu dedim üstüne çıktım 75,5 gösterdi ama üstümde badi altımda ince taytla... bi de bu sabah wcye gitmedim yani büyük olana neyse cnm hedef 54,9 Cuma sabahı, az olsun bnm olsun
bu arada tartıyı kutusundan çıkarıp da tartılıyorum kırılmasından korkum üstüne çıkmaktan dolayı değil, sandalyenin çarpıp kırması beyazbulut yazmıştı kırılmaz diye de... kazaya kurban gider diye korkuyorum yoksa elbette ağırlığımızı kaldırır o kadar şişko değiliz

yasminim...
ben de kortizon kullanıyorum doğum kontrol hapını kadın doğumcu vermişti regl düzeni için ama almadım o zmnlar ufak düzensizlik olmuştu da... ama bnm regl normalde çok düzenlidir birkaç ay içinde girmişti ztn tekrar düzene...
kilo aldırır elbette, mesela kortizon da iştah açar bnm arada girdiğim yeme krizleri ondan sanırım ama dikkat etmeye çalışıyorum işte... ilacı suçlamak işin kolay kısmı
bu bahsettiğin hap da dr mehmet özün değildir emin ol... bu hapları satmak için değişik drlar da tavsiye ediyormuş gibi gösteriyorlar ama onlar sadece işin reklam kısmı
ben mehmet özün sitesini takip ediyorum arada, Amerikan sitesini... hep pratik öneriler var ama geneli Amerikan yaşam tarzına göre bize benzeyen kısımları da paylaşmaya çalışıyorum ztn okdukça...

Random...
kız menün güzel de öğlenki ekmekler fazla olmuş sankimmmsporuna yorumsuzum ztn senin ve Kalbiminmaşallah

Sevgiiimmm kuzum maşallah sporuna hayran kaldım
bn kendimden utanıyorum

Pembem...
cnm ekmek yemişsin ama miden kötüydü sanki....
çok geçmiş olsun menün hafif kalmış ama genel olarak

Kalbim bilemiyorum ya çok kalabalık da olmayalım avukatı sonradan ekledik ama o bnm ilk düşündüğüm isimlerdendi de o aralar yok diye eklememiştim neyse ben ijlale yazayım özelden

cnm bn burdaydım da mesajını yeni gördüm kusura bakma
yazılanları okuyupp yorumlarken görmemişim

kızlar biz sabah hariç ekmek yemeyerek ztn yarı-karbonhidrat diyeti yapmış oluyoruz ztn biliyor muydunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…