Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

canım başın dönüosa yapma zumbanı yap hem eglenceli zaman nasıl geçio anlamazsn eger ondada dönerse başın bırak bgnlük acaba açlıktan falan mı döndü ya da tansiyonda oynamalar falanmı oldu
valla bilmiom neden, ya tansiyon düştü ya kansızlıktan
ztn bnm tansiyon yerlerde hep de nedense dr.a gidince 120/80in altına inmio tansiyon hapına devam... gerçi o dengelemek için de... neyse biraz su içeyim bari o iyi gelir
tansiyon düşse de yükselse de su için mutlaka, hemşire tavsiyesi bu...

şu slim in 6 yı bir gönderen olmadıı nasıl bişe onu bile bilmiyomm

ooooo çocuk olmasaydı sana kalmaya gelirdimm senin ev bize zayıflama kampı olurduu:)

şu slim in 6 yı bir gönderen olmadıı nasıl bişe onu bile bilmiyomm

ooooo çocuk olmasaydı sana kalmaya gelirdimm senin ev bize zayıflama kampı olurduu:)
ben sana atayım bana da katzi göndrmişti de çalışmıyordu şimdi çalışıyor formatladı bilgisayarı kardeşim
sana ben faceten atayım, isteyen olursa atayım
valla ben bi çalışayım da alayım inşallah süper olur hep gelin efeyi de getir kız ona buluruz oyuncak bnm ev peluş dolukimseye vermeye kıyamıyorum diyorum 15 yıldır duruyor 5 yıl daha dursun kendi çocuklarım oynar

Son düzenleme:

vallahi yolla canım benim marifetli kocaya çalıştıttırırımm eheheh

Ben bi leslie teyzeyle anlaştım diğerleriyle yıldızımız barışmadı
Kıvırtmayı falan pek beceremediğimden zumbayı yapamıyorum saçma sapan görüntü çıkıyor ortaya görseniz yerlere yatarsınız
Sanırım mantıklıısı alet almak anam oda odamı kaplar
Spor salonuda 15 dk uzaklıkta giderken yürürümde gelirken sıkılırım ben tek başıma
Pöfff çok sorunluyum.

Pembe haklısın anam gel ben işletme okuyorum nede olsa diploma da hazır seneye puhaha

valla ben de varım hanımlar
ztn memur olsam da olamasam da ileride fitness center, ya da sağlıklı yaşam merkezi gibi bişey açma fikrim var
işte memur olmak istememin sebebi de ileriye yatırım için birikim yapmak hani bu işler malum tamamen duygusal

valla fıstığım ben de fazlalıklarla çok afilli durmuyorum da kıvırmayı severim napalım herşey çıtır olmak için, katlanıoz artık...
bi de ben aynamı getirdim memleketten karşısına geçip yapıom ayyyyy ne çok kilo almışın diorum kendime sonra da gaza geliyorum olsun gitcek ya nasılsa diye...

Son düzenleme:

heheheh ben işletmede okudumm diplomalı spor saloncular oluruz eheheh diplomaları asarız duvara eheehe buarada bende dönem dönem sizin gibi memure olmak istiyorum sırtımı devlete dayayıp rahat rahat çalışmak istiyorum bazende napcam memur olup özel şirkette çalışmalıyım falan diorum bu gidişle karar verememekten sınavları kaçırcam:) sınav kayıt tarihlerini falan banada haber verirseniz sevinirim valla kızlar

kuzum ben de seneye alcam inşallah malum 1 ders için dondurdum kpss uğruna
ama niyet memurluk değil de bnm için iş olsun biraz param olsun o yani yoksa ben diyetisyen olmayı planlıyorum, olmadı dgs ile gıda muh
lisans tamamlayıp üstüne diyetisyenlikte yüksek yapmak... bu daha kolay aslında dgsyi kazanırsam

hayvanlar gibi yedim çok güzeldi karbonhidrat yemeği özlemişim:) akşam çok az yemem lazım:) bide bgn spor yapsam fena olmicak

hayvanlar gibi yedim çok güzeldi karbonhidrat yemeği özlemişim:) akşam çok az yemem lazım:) bide bgn spor yapsam fena olmicak
estagfirullah....
afiyet olsun tatlım dnegelersin akşama

ya ben daha öğle yemeği yemedim deminden beri değişik zumba videoları araştırıyorum yine eskisi en iyisi en uzunu
ben kaçıyorum başladı video...

BENDE LESLİEDEN SIKILDIM ARTIK YAAAVVVVVVVVFFFFFF aslında spor salonuda mantıklı değişik değişik aletler var ama insan herşeyden birsüre sonra sıkılıyooo

kiz sen sabahin köründe kalkip spora mi gidiyorsun???

vallahi masallah canimmm
ben hayatta sicacik yatagimdan kalkip spor yapamam haha cok tembelim ben yaaa

evet canım gitmeye çalışıyorum diyelim en azından :))

kızlar spor salonu veya spor aleti konusunda yazdıklarınızı okudum.
sevgicim bence 1 aylığına da olsa salona yazıl derim ben.
çünkü sen uzun süredir leslie yapıyosun. vucudun ona alışmıştır iyice. şimdi salonda aletli spora geçersen vucudunu şaşırtmış olursun.
baktın her gün gitmek zor oluyo, gidemiyorum diyosun, o zaman da alet alırsın, öyle devam edersin.
ama salona alışıyo insan ne biliyim ben gidiyorum işte biliyosunuz. hem insan orda gaza geliyo. bi sürü insan topluca spor yapılan bi ortam sonuçta.
ben evde spora pek adapte olamadım bilmiyorum. salona gitmeye alıştığım için olabilir. ama evde yapmaya kalkınca taaa geceye bırakıyorum bu sefer de canım istemiyo. tamamlamadan bırakıyorum falan...

simdi aksam yemegimi yedim geldim fistiklarrrr menüyü yaziyorum :)

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
1 cay kasigi kadar sürme peynir, yarim dilimden az light gouda peynir
domates, salatalik
3 zeytin
kücük parca yogurtlu omlet
1 cay kasigi kadar pekmez
yesil cay

1 kase nesfit

aksam yemegi

1 kase terbiyeli sehriye corba
1 yemek kasigi kavrulmus kusbasi et
buharda haslanmis brokoli + sarimsakli yogurt

su: 2 litre yada daha fazla, bu aralar cok susuyorum ben kötümü acaba
spor: birazdan yapacam
yesil cay: 2 kupa

kalbiimmm
menün çok güzel canım. afiyet olsun. sporunu da hiç eksik etmiyosun tebrik ederim seni.
yoğurtlu omlete de sardın sanırım benim gibi :))

aynen ya benide bir tek leslie sardı zumba çok komik geldi bana yapmıyorum oyüzden
soruna gelince üşenmem spor salonuna giderim diyorsan spor salonu
evde alet alınca bir süre sonra sıkıyor insanı
güzel menü afiyet olsun negüzel işte bol bol su iç sende :)))))
evde kös köss oturan arkadaşlarım evde ne yaparızda çalışıp para kazanabilirizz bişeler yapmam gerekiyor fikriniz varmıı
evde yapıcak iş bulunurda çocukla nasıl yapılır orasını bilemiyorum iştee:44::44:

saçma sapan bir menüyle daha karşınızdayım
sabah saat 5 de kalktım deli gibi yedim 4 dilime yakın ekmek kaşar peyniri çay
ve bir çay keyfi bisküviii
öğle küçük bir kase yoğurt ve 2 fincan kahve
akşam bir kase çorba
su yarım litre bile yok :26::26::26::26:
sporda henüz yok

ben de menümü yazayım kızlar erken erken. sonra giremeyebilirim. ama belli de olmaz :))

sabah kalkınca: 1 ceviz.

kahvaltı: klasik kahvaltım kızlar. (3 dl ekmek yedim, bir de 1 çay kaşığı pekmez)

ara: 2 mandalina, 1 portakal, ayran.

öğlen: 3-4 kaşık bulgur pilavı ve biraz kavrulmuş kıyma, ayran.

akşam: daha yemedim ama şöyle olucak:

1 ya da 1.5 kepçe ekşili köfte.
yanına ne yapmış annem bilmiyorum. makarna olabilir. makarna varsa bi tadarım sadece.

spor: 1 saat.
su: 2 lt.ye yaklaştı.
yeşil çay: 2 tane içtim sabah gece de içiyorum biliyosunuz.

saygılaaaaarrrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…