valla bilmiom neden, ya tansiyon düştü ya kansızlıktancanım başın dönüosa yapma zumbanı yap hem eglenceli zaman nasıl geçio anlamazsn eger ondada dönerse başın bırak bgnlük acaba açlıktan falan mı döndü ya da tansiyonda oynamalar falanmı oldu
şu slim in 6 yı bir gönderen olmadıı nasıl bişe onu bile bilmiyommkızlar ben 8,5dk slim in 6 ve 5 milin 1 mili leslie yaptım
slimin6 kollarımı acayip agrıttı o sorun değil de tüm sırt, bel her tarafıma vuruyor agrısı
leslieyi de 1 mil zor yaptım nefesim kesiliyor başım acayip dönüyor sanırım kansızlık hat safhada yoksa hiç böyle olmazdım
toplamda tam 20dk oldu birazdan zumbamı yapayım diyorum onu daha çok seviyorum 25 dk hem
biraz dinleneyim de...
valla bimin 2 hafta önceki bisikleti hala ana bayiide babama dedik de alırız atılır gider kullanmazsınız, alsak nereye koycaz vs yan çizdi
dedim odama koyarız senin oda küçük nereye koycan dedi ama iş 2 m kitaplığa gelince alır koyarız dio valla sinir etti, ben burda koşamıyorum, zıplayamıyorum aşagı ses gitcek diye sporumu akşam az tempolu yapıom aşağıdakiler rahatsız olmasın diye ama işte... ztn çalışırsam yani memur olursam memleketi tercih etcem oyle olunca da bizim oturma odası spor salonum olcak maaşı aletlere yatırcam annem bile dedi sen o odayı doldurursun diyebiliyor aklımı okuyor yürüme bandı, bisiklet, pilates topu, matı,vs dvd de alcam oh mis
ben sana atayım bana da katzi göndrmişti de çalışmıyordu şimdi çalışıyor formatladı bilgisayarı kardeşimşu slim in 6 yı bir gönderen olmadıı nasıl bişe onu bile bilmiyomm
ooooo çocuk olmasaydı sana kalmaya gelirdimmsenin ev bize zayıflama kampı olurduu:)
ben sana atayım bana da katzi göndrmişti de çalışmıyordu şimdi çalışıyor formatladı bilgisayarı kardeşim
sana ben faceten atayım, isteyen olursa atayım
valla ben bi çalışayım da alayım inşallah süper olur hep gelin efeyi de getir kız ona buluruz oyuncak bnm ev peluş dolukimseye vermeye kıyamıyorum diyorum 15 yıldır duruyor 5 yıl daha dursun kendi çocuklarım oynar
valla ben de varım hanımlarBen bi leslie teyzeyle anlaştım diğerleriyle yıldızımız barışmadı
Kıvırtmayı falan pek beceremediğimden zumbayı yapamıyorum saçma sapan görüntü çıkıyor ortaya görseniz yerlere yatarsınız
Sanırım mantıklıısı alet almak anam oda odamı kaplar
Spor salonuda 15 dk uzaklıkta giderken yürürümde gelirken sıkılırım ben tek başıma
Pöfff çok sorunluyum.
Pembe haklısın anam gel ben işletme okuyorum nede olsa diploma da hazır seneye puhaha
Ben bi leslie teyzeyle anlaştım diğerleriyle yıldızımız barışmadı
Kıvırtmayı falan pek beceremediğimden zumbayı yapamıyorum saçma sapan görüntü çıkıyor ortaya görseniz yerlere yatarsınız
Spor salonuda 15 dk uzaklıkta giderken yürürümde gelirken sıkılırım ben tek başıma
Pöfff çok sorunluyum.
Pembe haklısın anam gel ben işletme okuyorum nede olsa diploma da hazır seneye puhaha
kuzum ben de seneye alcam inşallah malum 1 ders için dondurdum kpss uğrunaheheheh ben işletmede okudumm diplomalı spor saloncular oluruz eheheh diplomaları asarız duvara eheehe buarada bende dönem dönem sizin gibi memure olmak istiyorum sırtımı devlete dayayıp rahat rahat çalışmak istiyorum bazende napcam memur olup özel şirkette çalışmalıyım falan diorum bu gidişle karar verememekten sınavları kaçırcam:) sınav kayıt tarihlerini falan banada haber verirseniz sevinirim valla kızlar
estagfirullah....hayvanlar gibi yedimçok güzeldi karbonhidrat yemeği özlemişim:) akşam çok az yemem lazım:) bide bgn spor yapsam fena olmicak
Ben bi leslie teyzeyle anlaştım diğerleriyle yıldızımız barışmadı
Pöfff çok sorunluyum.
kiz sen sabahin köründe kalkip spora mi gidiyorsun???
vallahi masallah canimmm
ben hayatta sicacik yatagimdan kalkip spor yapamam haha cok tembelim ben yaaa
aynen ya benide bir tek leslie sardı zumba çok komik geldi bana yapmıyorum oyüzdenBen bi leslie teyzeyle anlaştım diğerleriyle yıldızımız barışmadı
Pöfff çok sorunluyum.
güzel menü afiyet olsun negüzel işte bol bol su iç sende :)))))simdi aksam yemegimi yedim geldim fistiklarrrr menüyü yaziyorum :)
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
1 cay kasigi kadar sürme peynir, yarim dilimden az light gouda peynir
domates, salatalik
3 zeytin
kücük parca yogurtlu omlet
1 cay kasigi kadar pekmez
yesil cay
1 kase nesfit
aksam yemegi
1 kase terbiyeli sehriye corba
1 yemek kasigi kavrulmus kusbasi et
buharda haslanmis brokoli + sarimsakli yogurt
su: 2 litre yada daha fazla, bu aralar cok susuyorum ben kötümü acaba
spor: birazdan yapacam
yesil cay: 2 kupa
evde yapıcak iş bulunurda çocukla nasıl yapılır orasını bilemiyorum iştee:44::44:evde kös köss oturan arkadaşlarım evde ne yaparızda çalışıp para kazanabilirizz bişeler yapmam gerekiyor fikriniz varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?