tatlım öncelikle senin de yeni yılın kutlu olsun, menün her zamanki gibi süperöncelikle hepinizin yeni yili kutlu olsun fistiklarim
insallah hersey diledigniz gibi olur
Bugün nedense hic istahim yok kizlar, arada bir öyle oluyor bana nedense.
Kahvaltimi iyi yaptim, ama sonra hic acikmadim.
Kahvalti
1,5 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
1 közlenmis biber
3 zeytin
kücük parca omlet
1 cay kasigi pekmez
sekersiz acik cay
Ara: 1 kücük kase nesfit
aksam yemegi yemedim, dedigim gibi istahim yoktu. annemde zorladi beni ac kalma ye bisey diye o yüzden aksam yemegi olarak 1 dilim ekmek + yarim dilimden kücük gouda peynir + 1 tane domates yedim
su an yesil cayimi yudumluyorum
Su: 2 litre (yada daha fazla olabilir)
Spor: 1 saat crosstrainer
Yesil cay: 1 kupa (belki birazdan 1 kupa daha icerim)
tatlım öncelikle yeni yılın kutlu olsunmerhaba kızlar,
yeni bir yıla zayıf olma hayalleriyle giren arkadaşlarım bir kez daha mutlu yıllar herkese
yarın yeni bir hafta başlıyor
ve ben kararımı verdim
elma diyeti yapacağım bu hafta
bir çok siteden araştırdım ve şöyle bir liste oluşturdum kendime
sabah 1 bardak ılık su + kepek ekmeği ve peynirden oluşan tost
ara bitki çayı
öğle salata + yeşil elma
ara bitki çayı
akşam salata + yeşil elma
her 2 saatte 1 yeşil elma var listede ama bakalım ne kadar yiyebileceğim çünkü elmayı sevmem
ayrıca gün içinde 1 greyfurtun suyunu da sıkıp içmeyi düşünüyorum
5 kilo daha verirsem söz artık daha düzenli bir diyet yapacağım
desteklerinizi benden esirgemeyin sakın :)
daha zayıf günlere
tatlım bu yediklerin de bence kabul edilebilir afiyet olsunDün gece fazla kacamak yapmadim kizlar. börek, sarma, kek felan yapmadik zaten annemle (bilerek yapmadik yeriz yoksa bütün gece durmadan diye)
cips, bisküvi o tür seyler aldik sadece onlardan azar azar yedim.
bu sabah tartindim bide kilo almismiyim yoksa aynimi merak ettim
almamisim kilo allahtan
canlarimm gecmisinizi yarin okuyacam cunku kendimi bugün hic iyi hissetmiyorum hastalanacam galiba o yüzden istahsizim sanirim:26:
hepinize iyi geceler, yarin görüsürüz
bu elma diyeti bence diğer şok diyetlere göre daha güzel bir seçenek,ben senin zayıflayacagına can-ı gönülden inanıyorum tam destek benden
gitmee vallahi yarın 64ün üstünde çıkarsın
şaka yapmıştım canım benim seni bize anlatman için zorladıysam kusurabakmaKızlar sabah öyle saf gibiydim ki hala da öyleyim sadiyemin konuma yazdığı cevabı okuyunca dedim
Ve çok utandım sizinle payaşmam gerekirdi.
Bu gece bir mail aldım üniv. de ki hocamdan ilk önce anlayamadım baya bi düşündüm sonunda kk ya konu açtım ne demek bide tarafsız birisi okusun diye.
Onlarda bana aşk itirafı gelir ardından dediler.
Valla hiç beklemediğim bir durumdu.
Tabiri caizse saf gibiyim.
Aylarca ders çalıştık biz onunla dgs ye çalıştırdı etti.
Çok ilgilendi diyordum ne kadar iyi biri.
Bana yazdığı mesaj da aynen şu:
"Merhabalar Sevgi yeni yılda hayatın tum renk ve guzellıklerı senınle olsun. 2012 de seninle yolumuz ve yolculugumuzun devamı var..."
Bana aynen bunu yazmış mesajı kopyaladım.
Hani diyordum ya size birini çok sevdim bana kilolusun seni mi sevicem demişti.
oda bizim okulda öğretmendi.
Yani aklımdan neler geçiyor.
Üzülmek istemiyorum hemde hiç.
Sadiyem ne olur alınma gülüm benim.
Çok ama çok seviyorum ben sizi.
kızlar selam hepinize
öncelikle 2012 yılının ben kendim için çok iyi geçeceğine inanarak sizin için de güzel getirileri olan, gönlünüzdekilerin hayırlısıyla olacagı bir yıl olsun diyorum
dün yorum yaparken bilgisayar dondu, o yuzden kapattım ve yeni yılınızı kutlayamadım yorumları da sonra cevaplayacagım inşallah
Sadiyem balım güzelim cnm arkadaşım bnmmmmm
üzme o güzel tatlı canını, kızlar biz bu topiği hem birbirimizi daha kolay takip edelim diye açtık ama bi yandan da daha iyi kaynaşığ arkadaşlığımızı da pekiştirelim istedim açarken niyetim bu yöndeydi o yuzden ne olursa olsun yazalım, sıkıntılarımızı da paylaşalım, ki dertler paylaştıkça azalır
Sadiyemin haricindeki yazılara sadece göz attım ayrıntılı okumadım şimdi sporumu yapıp çıkacagım akşam gelir detaylı yazarım
hepinizi çok ama çok seviyorum güzellerim, iyi ki sizleri tanımışım, inşallah dostluğumuz gün geçtikçe daha da artar, pekişir
şimdilik hoşçakalın canlarım
merhaba kızlar,
yeni bir yıla zayıf olma hayalleriyle giren arkadaşlarım bir kez daha mutlu yıllar herkese
yarın yeni bir hafta başlıyor
ve ben kararımı verdim
elma diyeti yapacağım bu hafta
bir çok siteden araştırdım ve şöyle bir liste oluşturdum kendime
sabah 1 bardak ılık su + kepek ekmeği ve peynirden oluşan tost
ara bitki çayı
öğle salata + yeşil elma
ara bitki çayı
akşam salata + yeşil elma
her 2 saatte 1 yeşil elma var listede ama bakalım ne kadar yiyebileceğim çünkü elmayı sevmem
ayrıca gün içinde 1 greyfurtun suyunu da sıkıp içmeyi düşünüyorum
5 kilo daha verirsem söz artık daha düzenli bir diyet yapacağım
desteklerinizi benden esirgemeyin sakın :)
daha zayıf günlere
süpersin tatlım, afiyet olsun
tatlım ne demek kafa şişirme???? aşk olsun....biz arkadaş değil miyiz????
kaçamakları herkes yaptı saymıyoruz
bugun de iyi gitmişsin afiyet olsun
tatlım ben evli değilim ama iyi bir gözlemci oldugumu düşünüyorum ve yazdıklarınız gözlemlerimi destekler nitelikte...
erkekler çok düz mantık bakıyorlar olaya ve yapılan herşeyi unutmaya müsaitler yani karşısındakini kırıyor ama bunu kabul edip özür dilemiyor ve üstüne daha özür bekliyor
umursamayınca da jetonu düşüyor ve hatasını anlıyor ama erkekler o kadar gurur yaparlar ki bunu size belli etmemek için özür dilemezler, geçiştirirler
sen de geçiştir gitsin, biliyorum demesi kolay ama odunluk onların hamurunda... ben mesela bir erkekten romantizm beklemiyorum biliyorum ki beklersem hayal kırıklığı yaşarım ondan biliyorum yani...
bence sallama bakalım nolcak???
koptum yaaa resmen...
dünküler fazla olmuş ama salla boşver önemli olan eğlenip moral bulmak bu da bizim için felekten bi gün çalmak için bahane oldu afiyet olsun cnm
bi de kızlar habire tartılıp durmayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar erkekler hep fedakarlık istiyor ama kendilerine gelince ben buyum diyor benm şu an görüştüğüm biri yok ama ben bu konuda çok hassasım, kendi kişiliğimden ödün vermek istemiyorum birisi için yaptım noldu o evlendi ben ağladım, o yuzden ben bu konuda artık akıllandım ayaklarım yere sağlam basıyor, inşallah da böyle devam eder, tavsiyem bundan sonra siz de tavrınızı koyun...
elimden gleen herşeyi yapıyorum mutlu olmak için
hiçbir zaman yüzümden gülümseme eksik olmuyoo
zamanında gülüşüme hasta olan okadar çok insan vardıkii ben degerlerini bilemedim
gittim başkasına aşık oldum evlendimm şimdi o yüzümü sebepsiz yere güldürmüyo
bu konuda çok ama çok dertliyim hiçbir zaman hiçkimseye anlatmadım ne ailem nede bi arkadaşım biliyo yaşadıklarımı
insan anlatmak istiyoo
şuan çok iyiyim yazdıklarınız beni çok mutlu etti topladım kendimi
şimdi tek sorunumun kilo vermek olmasını istiyorum
kızlar farkındaysanız ben bugün menümü hiç yazmadım
şu an için yazmayıda düşünmüyorum
berbat bi haftasonu ve menüydü
verdiyim kiloları geri aldım
ama bu hafta inşallah telafi edcem
iki günde yediklerimin acısı bir haftada çıkacak
ben hep burdayım da kk acılmıyorduToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
denizeliklim,
pembepalto,
lily86,
sadiyem33+
he he gece yarısı olunca bir bir dökülmeye başladık
hoş geldiniz kızlar
sen bana anlat bacım, bize anlatelimden gleen herşeyi yapıyorum mutlu olmak için
hiçbir zaman yüzümden gülümseme eksik olmuyoo
zamanında gülüşüme hasta olan okadar çok insan vardıkii ben degerlerini bilemedim
gittim başkasına aşık oldum evlendimm şimdi o yüzümü sebepsiz yere güldürmüyo
bu konuda çok ama çok dertliyim hiçbir zaman hiçkimseye anlatmadım ne ailem nede bi arkadaşım biliyo yaşadıklarımı
insan anlatmak istiyoo
şuan çok iyiyim yazdıklarınız beni çok mutlu etti topladım kendimi
şimdi tek sorunumun kilo vermek olmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?