cnm özelden attım
günaydın çıtırlar
bugün nasılsınız bakıyım
bugün okulun bilgisayarından girdim
müdür gelene kadar takılırım burda
bugün karnım çok şiş
tartıdada 61.8 çıktım
halbvuki iki gündür çok dikkat ediyorum
hiç kaçamak falanda yapmadım neden böyle oluyor acaba
karnım hamile gibi görünüyor
acaba karbonhidratı bıraktım diyemi böyle oldu
yoksa sadece soğuk algınlığımı bilemedim.
bugün benimde göbeim davul gibi ama bu benim hakettiğim bi davulluk dünkü menünün üstüne dünyaları yedimbgn çok dikkatli yiycem inşallah bu cumada tartılmayı düşünmüyorum baştan söyliyim yoksa psikolojim çok bozulur kilo aldım gibi hissediyorum.Dünkü spor hareketlerini aynanın karşısında yaptım göbeim vıcık vıcık sallandı çok çirkin göründüm
Buarada kızlar başım döndü falan demişsiniz bendede bu sabah başdönmesi oldu hadi ilk yataktan ani kalktım ondan oldu sandmda giyindim falan evden cıkıorum hala başım dönüodu.Ayrıca şu slim in videosunu bende istiyorummm.Leslie karısından ben çok çabuk sıkılmıştım zaten bikaç kere yapınca bıkıo insan:) ya da tembellikten yapası gelmio:)
günaydin fistiklar
yasmincim ve denizim gecmis olsun ikinizde hastalanmissiniz.
az önce kahvaltida annem krep yapmisherkes önümde nutellayi sürdü sürdü yedi
bende kücük bi parca yedim ama pekmezli nutellaya hayir dedim
bu kötü haberdi, simdi iyi haberi söylüyorummmm
bu sabah tartim 82,8 gösterdi ondan sonra 83,0 oldu
demek ki bugün dikkat etsem yarin 82 olurum insallah
tüh ama krepi yedik simdiinsallah bisey olmaz zaten kücük bi parcadi pöfff
keske yemeseydim..
canım ben attım sana özelden bi bak bakalım atabilmişmiyim.
hayır cnm bizimle değil...lilycim ijlal bizimle mi simdi merak ettim cunku
hehehe ayni bugün ne giysem gibi oldu simdi
- evet bizimlesin
atabilmişsin tatlım saol güzel bişeyse akşam hemenyaparım:)
Verdiğin linkler açılmadı canım
yavrularr sizden bir ricam var herkes okusun ve fikrini bana söylesinn
bugün ablam aradı ve beni zayıflamış görünce oda karar vermiş zayıflıcam diyor 28 yaşına 93 kilo 1 çocuk annesi ve 2 . çocugu istiyo oda kilodan dolayı hormonları değişmiş ondan dolayı olmayabilir dedmiş doktoru kilo vermen gerek demiş sürekli yeni yeni hastalıkları çıkıyor ve doktorların hepsi kiloya bağlıyo yaniiiiiiii sizden ricam onuda aramıza alabilirmiyizzz
yavrularr sizden bir ricam var herkes okusun ve fikrini bana söylesinn
bugün ablam aradı ve beni zayıflamış görünce oda karar vermiş zayıflıcam diyor 28 yaşına 93 kilo 1 çocuk annesi ve 2 . çocugu istiyo oda kilodan dolayı hormonları değişmiş ondan dolayı olmayabilir dedmiş doktoru kilo vermen gerek demiş sürekli yeni yeni hastalıkları çıkıyor ve doktorların hepsi kiloya bağlıyo yaniiiiiiii sizden ricam onuda aramıza alabilirmiyizzz
kızlar dün yazcaktım ama boşver dedim kendi kendime sizin de moralinizi bozmamak için ama yazmak şart oldu...
dün ijlale ben aramıza alamayız seni ilk sayfadakiler haricindekiler olmaz dedim avukathanımı almışsınız ilk sayfaya yazmışsınız o muhabbetin bahanesi olmuş dedi
avukat ve yasmini ekleme nedenim ztn ilk listeye eklemek düşüncesindeydim avukat hemen hepimizin topiğine hoşgeldin yazandır onu ilk topik açarken listeye alamadım yoktu çünkü kkda..
cyy de isveç yapıyordu biz belli kalıp beslenmiyoruz diye eledim yoksa ilk sayfadakilerden başkasını almayacaktık
bir de tanımadıklarımızı eklemiyoruz biliyorsunuz
ben size dün bu saatten sonra kimseyi almayalım ne dersiniz diyecektim boşverdim
bence sadişim ablan günlük açsın bir müddet takip edelim olmadı ekleriz aramıza
ama dünkü yazışmadan sonra iyice moralim bozuldu bnm...
ayrıca listelemede de değişiklik yapmayı planlıyorum bildirim yapanlara göre liste yapacagım mesela diyelim ben bu hafta bildirim yapamadım o zmn kendimi listeye eklemeyeceğim ne dersiniz???
çünkü aramızda olmayanları da ekliyordum liste de her hafta uzuyor takip zorlaşıyor o yuzden yani...
bence de... bi de şöyle bişey var biz biraz saldık kendimizi onun daha çok motiveye ihtiyacı varBence katılabilir ama normal günlüklere katılması senin açından daha faydalı olur çünkü biz orda sadece kilo konuşmuyoruz özel hayatlarımzıda konusuyoruz sen rahat rahat konusabilip dertleşebilicekmisin ablan olunca? Gerçi benim için bi sıkıntı yok senin açından düşündüm
kızlar cuma bildirimden sonra, gelmeyenlere özelden yazcam haftaya cumaya kadar süre vercem geldiler geldiler gelmediler silcem yapcak bişey yokaslında bir bakıma haklısın lilycim sonuçta okadar insanı geri çevirdik
avukatıda ekledin bir cee dedi gitti bir daha gören yok katzi zaten vefat nedeniyle gelemiyor gamzede yok
bence sen bildirim yapanlara göre liste yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?