Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

işte ben böyleyim hiç doğru düzgü beslenemiyorum bir hafta sorunsuz bir menüm yokkkk 2 gün düzgünse 3 gün berbat

sevgim ben ekmek delisiyim :))
ayrıca canım ekmekler çok ince dilim ya. 3 dl diyorum ama inan hiç yememiş gibi oluyorum ihihi..

kuzum öyle oldu ortaya karışık
slim in6 bölüm bölüm ilk bölüm 5 dk o yeterliymiş bir dönem ama ben 2. yi bitirdim 3. bölümden de azıcık yapabildim kollarım ağrıdı tabii onun agrısı bel ve sırta vurdu ondan bıraktım
leslie de sıkıyor da beni, başlangıç olsun dedim ondan 1 mille yetindim
zumba da yordu 5 dk arada es geçtim direkt strechinge geçtim

ahahah yuh yani demek ki annemden beterleri varmis

oda bişeymi benim annem pilavla ekmek yiyo hatta herşeyle ekmek yiyo dolma makarna nerdeyse ekmek arası ekmek yicek o derece eheheheh bende mantıyı ekmekle yeim daha doğrusu o salçalı suyuna ekmek bandırmaya bayılıyorum.Deminde ablam yanımda makarna yedi hiç bakmadım ama bol salçalı ve yoğurtlu yaptığını kokusundan anlayabiliyorum.Bütün evi makarna kokusu sardı ooo maaayyy gatttt ahahahah gece gece beni şeytanı dinlemek zzorunda bıraktırtmayın açımmm zatennn şu yoğurtlu yumurtadan bile canım çekti ki tadı hakkında en ufak bi fikrim bilem yok :)

Birazdanda sizi ihmal edebilirim.Aylinle soner beni tv ye kitliyodaaa:) Sadişim evden para kazanmayla alakalı fikiir istemişşş.Fikrim gelince söylerim şuanlık tek aklıma gelen üni bölgesine yakın falan oturuyosa yıl sonuna doğru tez hazırlayabilir.Hem evden yapılcak bi iş hemde parası iyi oluynun haricinde şuanlık aklıma bişey gelmiyo.

ya tatlım benm diğer tartının da gösterge işaretinin oldugu cam kırık, üstüne bant yapıştırdık o da kaç kilo oldugunu göstermekte biraz zoralnıyor yani zor görünüyor, 3-4 defa çık in yapıyorum her seferinde farklı gösteriyor bi bakmışsın 75 bi bakmışsın 78
dijitali de artık perşembeden ayarlıcam bitek bnm odada iyi durdu ama işte yanlışlıkla sandalye çarpıp kırarsa iş sakat

işte ben böyleyim hiç doğru düzgü beslenemiyorum bir hafta sorunsuz bir menüm yokkkk 2 gün düzgünse 3 gün berbat

düzeltirsin ama çok kasmamaya bak, yavaş yavaş birkaç ufak değişiklikle halletmeye çalış

sevgim ben ekmek delisiyim :))
ayrıca canım ekmekler çok ince dilim ya. 3 dl diyorum ama inan hiç yememiş gibi oluyorum ihihi..
ben de iyice azalttım yuvarlak ekmeklerden alıyoruz daha önceleri 2 dl yiyordum şimdi 1dl yetio

düzeltirsin ama çok kasmamaya bak, yavaş yavaş birkaç ufak değişiklikle halletmeye çalış
ben de iyice azalttım yuvarlak ekmeklerden alıyoruz daha önceleri 2 dl yiyordum şimdi 1dl yetio

bana bi dilim yitmez :))
ilk diyete başladığımda ekmeği az yerdim.
neyse yarın kahvaltıda 2 dl yemeye çalışıcam bakalım.

bende bayilirim sol sacali ve yogurtlu makarnaya aksam aksam canim cekti iyice
ahhah pembisim dün gece randomin menüsünü okuyunca benimde canim asiri yogurtlu omlet cekmisti sabah kahvaltida yaptim kendime cok güzel oluyor sende dene eminim sende begenirsin
hiiiih hic sevmem o diziyi ben dört gözle yarini bekliyorum kuzey güneyi izlicem yarinnnn

bana bi dilim yitmez :))
ilk diyete başladığımda ekmeği az yerdim.
neyse yarın kahvaltıda 2 dl yemeye çalışıcam bakalım.
ya aslında sabahla sınırlı kalcaksan 3dl ye ama işte günün geri kalanında napcan o sorun
sana şunu tavsiye edebilirim madem ekmeği seviyorsun
ya 3 sabah, 1 öğle-1 akşam ye zamanla azalt ya da 2+2+1 yap zamanla azalt
öbür türlü aklın kalır
bu 2+2+1 aslında diyetisyenlerin de önerdiği şey hem dengeli olur hem de ekmeğinden ödün vermemiş olursun tabii öğün değişimlerine dikkat... çorba, bakliyat, pilav vs yani..

sevgim menüyü begendim afiyet olsun kuzum. sporunu yaptinmi süper bi günü kapatmis olacaksin :)

lilycimm dünkü menüyü cooook begendim tatlim afiyet olsun. mantar corbasina bayilirimmmm. hazirmi yoksa kendinizmi yaptiniz?
spor az olmus sanki ama olsun hic yoktan daha iyi

bu günün menüsüde basarili tatlim :) su az olmus ama yatana kadar icersin zaten. sporunda süper

pembisim basarili bi menü görüyorum. dengelenmis bana göre cunku aksam yemek yemedigin icin. brokoli grateni bende cok severimmm ne zamandan beri yemiyorum aklima geldi simdi
spor yapilmis bide
kiyamam sanaaaa nasilda sevinmis ahahaha 54 kilo olacaksin tatlim merak etme

ya ben hala aslında emirle ferihanın evlenmesinde kaldım geçmişte yazmışsınız da yorumlamayı unuttum
o kız benle hemen hemen aynı boylarda 150-160 arası bişey
kadın gibi ama hareketleri falan hiç 19-20 yaşında kız gibi değil hani giyimi hareketleri falan olgunluğundan değil de sanki biraz kokoş geliyor ne bileyim

evet cnm sadece sabah yesem problem yok zaten. ama öğlen de yeyince sorun oluyo yani. ama 2+2 yiyebilirim. akşam yemeklerinde ekmek aramıyorum zaten.

sağol tatlım
ben hazır çorba içmiyorum 13 yıldır, içinde tuzu cok oluyor ben tuzsuz besleniyorum
hem hazırları tavsiye etmem bir gıdacı olarak bnm ekmek kapım ama işte söz konusu sağlık olunca sizi uyarmak görevim siz bnm canlarımsınız
çorbayı annem kendi uydurdu, içinde minik küpler halinde tavuk, mantar var, un var tabii koyulaştırmak için bi de krema yerine süt var hem de yarım yağlı

evet cnm sadece sabah yesem problem yok zaten. ama öğlen de yeyince sorun oluyo yani. ama 2+2 yiyebilirim. akşam yemeklerinde ekmek aramıyorum zaten.
iyi o zmn 2+2 yaparsın sonra zamanla azaltırsın ama günde 4dl normal aslında...sabah iyi yedikten sonra gerisi halloluyor

yine tek başıma kaldım buralarda....
denizle yasmin yok piyasada...
bu arada avukat da girmedi gelince yiyecek zılgıtı

Eveeeeeeeeeeet kızlar sporumu da yaptım.

15 dk slim in 6 ama varya bacaklarımda çalışmadığını hissettiğim tek bir kas kalmadı.
Nasıl birşey böyle...Diz kapaklarım bile çalıştı Ben bunu sürekli yapsam 36 beden olurum 3 ayda
Ciddi söylüyorum leslie bunun yanında leblebi...

15 dk leslie...
200 bacak hareketi
100 mekik
100 bacak hareketi daha ama farklı göbeği de çalıştırıyor
70 makas hareketi
30 kalça kaldırma
30 kalça sıkılaştırma

30 dk videolar, tam saydım kızlar 15 dk da hareketler
45 dk spor yapmış bulunuyorum.
Slimi hergün artırarak yapacağım artık leslie baydı zor yaptım 15 dk yı, eskiden 5 mil yapıyordum

Ama slim beni benden etti söyliyim, inş cartıl olmam
Nasılım?? Toplarlamam lazım artık kendimi...

aynen tatlım leslie bunun yanında leblebi de bnm vücut senin kadar tempoya alışık değil kollarımla beraber tüm sırt ve belim agrıdı ya şu kemik erimesi de olmasa herşeyi yapcam da şimdi bile kollarımın arkasındaki kemiklerin kıvrımlarını hisdsediyorum
ben de yapcam bakalım nolcak, hergün 5 dk yapcam her hafta arttırcam leslie ve zumbayla beraber işe yarar kesin
bu arada sana tam 10 puan

Geleceğim ben 1 saate bekle beni kuzum

aynen tatlım leslie bunun yanında leblebi de bnm vücut senin kadar tempoya alışık değil kollarımla beraber tüm sırt ve belim agrıdı ya şu kemik erimesi de olmasa herşeyi yapcam da şimdi bile kollarımın arkasındaki kemiklerin kıvrımlarını hisdsediyorum
ben de yapcam bakalım nolcak, hergün 5 dk yapcam her hafta arttırcam leslie ve zumbayla beraber işe yarar kesin
bu arada sana tam 10 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…