Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yaptım ama bakalım işe yarayacakmı pek umutlu değilim açıkçası ben
akşam oldu hala şişim beeeen :44::44::44:

kızlar ne yani
şimdi ben cuma günü bildirim yapamazsam beni guruptan çıkaracakmısınız

vallahi gelir teker teker döverim sizi ha

şaka şaka
cuma günü bildirim yapmak istemiyorum
karnım çok şiş ve tartıda +2 çıkıyorum
cumayada böyle kalırsam bildirimi ağlaya ağlaya yapacam

Karamelek...
tatlım menün genel olarak güzel sabah iyi bi kahvaltı etmişsin cnm afiyet olsun gelince sporu da yaptın mı oh missss

Sevgiiiiimmmmm
kuzum o slim in 6 biraz zor 5dk ile başlayıp kondisyon kazandıkça arttırman lazım çünkü bir anda yapınca vücut zorlanır
menün geç kalktığın için biraz cısssss olmuş ama olsun sporla halledersin şekerim
bu arada sen de mi salçalı yumurtaya sardın?? hehe bizim evde alışkanlık oldu da...

Randomcummm
cnm yeni işin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
örtmen oluyon ha???
ben de istedim de elt sertifikam yok ondan yapamıyorum maalesef yani toefl da denebilir, yani bilmeyenler için ing.öğrt.lik sertifikası...
senin için sevindim tatlım, Allah gönlüne göre versin...
yazdıkların da en mantıklı olan bence... tuttum bunu
biz yapamayınca silmeyiz tabii demirbaşlar tolere edilebilir...

Pembemmmmm
özlicez tabii anacım seni sen olmadan olur mu buralar??? valla birimiz eksik olunca buranın havası değişiyor fark ediliyor eksikler

Denizimm....
kız okurken koptum yaaaao nasıl spor oyle bizim yeğenler acccık yaramazlar heralde olsun olduğu kadarı yetmiştir ztn onlarla cebelleşmek başlı başına spor olsa gerek
menüyü beğendim, öğlenki makarna da çok değil vücut o kadarcık şeyi tolere eder merak etme, afiyet olsun

bende menümü bildiriym sonra cikacam kuzeygüneyi izlicem

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
3 zeytin, domates, salatalik
1 cay kasigi pekmez
cok kücük parca krep
yesil cay

1 kase terbiyeli sehriye corba

1,5 krep pekmezli
(1 tanesi pekmezli, yarimi sade yedim)

1 parca findikli ciko

1 kücük kase makarna (1 tahta kasikti) + yogurt

hic memnun degilim bu menüle

su: 2 litre olmustur yatana kadar daha icerim
spor: 50 dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa

makarnayi saat 4'te yemistim, ondan beri agzima bisey almadim ve almamda..

neden böyle olduk biz ya regl zamanımda değil daha :44::44:

gerçi benim karnım değil miydem şiş ve yanıyor

gerçi benim karnım değil miydem şiş ve yanıyor

hıııım vallahi bende memnun kalmadım bu menüden
neyse saat 4 erken bi saat ordan azıcık kurtarıyorsun

hayranım senin şu erken saatte yiyip sonra yememe olayına takımdada bikaç kişi yapıyor bir ben beceremiyorum
acımdan ölüyom yaaaaa kaçta yatıyorsun sennn

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
BeyazBulut, randomlife, denizeliklim, sevgi_melegi, kalbimEllerinde, lily86+

vay gerçekten kalabalığız ama benim duşa gitmem lazım
sakın biryerlere kaybolmayın
hemencik gidp gelecem
beni bekleyin anacım

denizcimmm
ben bizim için demedim zaten onu. biz zaten sürekli girenler belliyiz, hiç bırakmıyoruz burayı.
ama listede yazan bi kaç kişi var, onlardan hiç ses çıkmıyor. onları kastettim ben. zaten minikk ve diğer arkadaşlar koruma programındaymış sanırım.
bu cumadan sonra adam gibi belli olsun.
girmek isteyenlere de kesin tavır koyalım.
kimse alınmasın gücenmesin.
bi cööö diyip gitmesinler di mi :)))

yaaa bugün giyindikten sonra dışarı çıkmadan önce foto çekip göstercektim size ama unuttum bak telaşla :/

kızlar 15dkdır aynı sayfadaydım, pc dondu aynı anda 2 sekmeyi zor kaldırıyor sinir oldummmmm
yorumlara devam edeyim bari...

Randomcum...
menün güzel tatlım afiyet olsun, sporu hiç aksatmıyorsun ztn daha ne olsun

Kalbimmmm....
sen bizim pasaportumuzu ne kötülüyorsun kız??? gelmiyim yanına haaaaa

biliyorum zorlanmışsındır şaka bi yana... olsun cnm geç olsun güç olmasın, ben de evdeyim ne zmndır sıkıntıdan patlıyorum ama kimse anlamıyor maalesef sadece kapris yaptığımı, huzursuzluk çıkarttığımı zannediyorlar ha kendimi ifade etmeye çalışsam da ya ben anlatamıyorum ya karşımdakiler anlamak istemiyor bi gariplik oldugu kesin:44:
Gamzeyi listeden çıkarmayı planlıyorum, avukat da cumaya kadar gelmezse onu da çıkartırım napalım...
minik ile esin kalsa da ilk sayfada bildirim yapmadıkları için kilo çizelgesine eklemem, katzi de henüz dönememiş eski düzenine memleketteymiş onu da haberdar etmeye çalıştım da bu aralar salmış canı sıkkındı, moral vermeye çalıştım o da hazır olunca gelecek

Beyazbulut...
cnm pirinç lapası yapmışsın
midenin öyle olması miden hassas oldugundandır, benim de midem hassastır yediklerime göre midem ağrır, son 1 yıldır da şekerli, mayalı, nişastalı şeyler agrı yapıyor bende... mesela tatlı düşkünlüğüm olmasına rağmen bayramda şerbetli tatlı yiyememiştim, (günlük açmamıştım o zmnlar), bir lokma yemek bile midemi ağrıtmaya yetmişti bence seninki de bundan
başka alternatif de deneyebilirsin pirinç yerine...

bu arada çay stoğu demişsin, annem bugun şoktan yeşilçay almış bir alana bir bedava kampanya varmış, 2 paketi 2tlye gelmiş bi de sanırım kuşburnu almış sen yeşilçaydan bıkmışsın da aklımdayken söyleyim dedim
bu arada kızlar ben demlemek için çaykurun bergamotlu yeşilçayını almıştım metal kutuda ama bi türlü denk gelip demleyemiyorum ama canım çektikçe poşetçay yani sallamalardan yapıyorum menüme de direkt yeşilçay yazıyorum demleme olursa belirtirim olur mu???

denizim bildirimde demirbaşlar muaf o bahsedilenden bu her zmn girmeyenlere atıftı

Kalbimmm....
kız sabah dolu tamam anladık da oh oh krepler havada uçuşmuş

hem de fındıklı çiko da var
makarna da

neyse sporla dengelersin her zmn dikkatlisin çünkü bugunluk de felekten bigün olmuş olsun o kadar, afiyet olsun

bence akşam atıştır erken yemeği bırakmak iyi gibi görünse de aslında değil...
ben akşam 6 gibi yiyorum gece 10da midem bi kazınıyor ki sormayın gitsin yemiyorum da yatarım diye...
ama yemek lazım yatmadan 3 saat kadar önce... şekerimiz düştüğü için sabaha kadar...

ben de menümü sporumu yapıp yazıcam arkadaşlar şimdilik bu kadar...

tsk ederim tatlim, gece 12-2 gibi yatiyorum heheheh
nasıl dayanıyorsun canım ya formülün ne çabuk anlat bende o saatler de yatıyorum gece yatağa giderken açııım açıım diye diye gidiyom

kiloları vereyim asıl koruruken burdan ayrılmayacağım beeeeen
salına salına dolancam ortalıkta başarı öyükme gelen tebrükleri kabul etçemmm

ben leslie yapmak üzere aranızdan ayrılıyorum hatunlarım güzellerim.
geri geleceğim puhahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…