Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Canım rencidelik durum yok haklısın bencede öyle yap gelenler belli zaten mazeretsiz gelmeyenleri silebilirsin ama mesela minikkin işler yoğunmş falan bu demek olmuyoki bidaha giremez gelemez daha sonradan gelmek istediğinde kapımız açık dmi

Merhaba bebeklerim...
Bugün inanılmaz tembelim..
Dün slim beni mahvetmiş bacaklarım ağrıyor Gündüz 14.30 da uyandım.
3 gibi de annem kardeşime salçalı yumurta yapmış bende ondan yedim.
2-3 bardak çay içtik sonra.

Babam lahmacun sipariş etti bi tane ondan yedim az önce 1 bardak kola içtim. Ama zorla içtim.
Eskiden 1.5 lt içmeden uyuyamazdım şimdi tiksiniyorum ilginç bir durum
İşte böyle şekerler...
Saçmalama rekoru kıran menüylen karşınızdayım.

yani elbette burası onların da topiği gelemez diye bişey yok... renklendirme yapamıyorum açılmıyor sorun var galiba

merhaba kızlar

öncelikle bir dil kursunda işe başlıyorum onu haber vereyim size :))

sonracıımmaaa bu listeye yeni birilerini ekleme konusunda benim fikrim şu: bence bu hafta bildirim yapanların listeyi oluşturması fikri çok mantıklı.
yani biz birilerini ekledikçe yenileri gelmek isteyecek.
avukathanımı ekleyince de böyle bir durum oluşabileceğini tahmin etmiştim ben zaten.
haa özel bi durum olur bildirim yapamayız falan, ona tolerans gösterilir ama takip etmeyenler silinsin bence.
ilk başlarda herkese hayır dedik. şimdi birilerini ekliyoruz falan insanlar alınıyo ister istemez.
cuma günkü bildirimlerden sonra son şeklini alsın liste derim ben...

Son düzenleme:

hayırlı olsun işin canım spor konusunu ne yapıcaksın

Kııııııızzz çok sevindim tebrik ederim işsizliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden çok sevindim senin adına peki kendi istediğin bölümdemi çalışcan yoksa artık pek ettiğin için mi girdin umarım gönlündeki mesleği yaparsın cnm bu çok önemli

kızlar benim akşam çıktı kareokeye gitcez arkadaşlarla yani menü bildirimini yapıcak zaman bulamayabilirim yokluğumu farkedin beni özleyin anacımmmmmmmmm

selam kızlar
menümü bildireyim hemen

sabah
iki dilim kepek ekmeğiyle yaptığım peynirli domatesli sandeviç
1 bardak yeşil çay

öğlen
1 kase nesfit
3-4 çatal sade makarna (çocuklar yerken canım çekti)

akşam
fırında tavuk 2 veya 3 parça yedim)
2-3 dilimde yemeğin pateteslerinden yedim

bugünlük bukadar

salak fırıncı yemeği iyi pişirmemiş
tavuklar hep çiy di
adamları arayıp yemeği tekrar gönderdim anca şimdi geldi
ama benim artık iştahım kalmadı aslında hiç doymamıştım
belki birazdan bir iki parça daha tavuk yerim

bide yeşil çay içerim

su anca 1,5 litre oldu
bugün spor yapmaya kalkıştım sağolsun çocuklar izin vermediler
kızım bir bacağıma yapışmış,oğlum ayaklarımın altında yere yatmış
düşünün artık nasıl yaptığımı sinirden kafayı yedim ya

hayırlı olsun işin canım spor konusunu ne yapıcaksın

teşekkür ederim canlarım.

pembecim benim zaten özel bi çalışma alanım yok. fen-edb. mezunu olduğum için...
ingilizcem ve fransızcam var. bu dilleri kullanabilceğim herhangi bir iş benim gönlüme yatıyo yani :))
dil kursunda da ingilizce derslere giricem bakalım. benim asıl istediğim dış satın alma ama onun daha zamanı var sanırım.
ayrıca öğretmenlik okumadım ama öğretmenlik yapmayı da çok seviyorum.

beyazcım her gün dersim olmıycak canım. o yüzden sporuma engel diil yani.. önceki gibi yoğun yapamam ama olsun devam etmek için zamanım olucak en azından...

menümü bildiriyorum:

sabah: 1 ceviz

kahvaltı: 2 dl ekmek, peynir zeytin bildiğimiz kahvaltılıklar ve yumurta. az pekmez.

ara: 2 mandalina

öğlen: azcık çorba ve ekşili köfte

ara: greyfurt

akşam: kıymalı karnıbahar, çorba.

spor: kar yağıyor gidemedim bugun. gece leslie yapıcam yine.
su: 1.5 lt diyelim hiç bilemiyorum miktarını.
yeşil çay: gece demlicem.

hiiiih öldüm bittim, 50dk spor yaptim simdi. ter icinde kaldim vallahiiii hemen dusa girecem.
randomcim evet hergün tartiliyorum ben
iyi bisey degil aslinda am ne yapiyim merak ediyorum.
is bulmussun hayirli olsun canim, ne zaman baslayacaksin?

sevgimmm bende bugün abarttim iyice sanirim yarin 82'yi göremicem
neyse sporumu yaptim ya ona sükür
birazdan yazarim menümü sizde yorumlarsiniz artik..

sadiyem ablan en iyisi günlük acsin lilycim ve pembisim dedigi gibi. öyle daha dogru olur
zaten iyice karisti durumlar, avukathanimdan tik yok hani katilmak istiyordu? anlamadim gitti:44:
katziyi biliyoruz zaten vefat yüzünden bide simdi memlekete gitmis. minik ve esincan korumada ama hic ugramiyorlar, gamzede hic ugramiyor zaten kim o hic bi fikrim yok daha önce muhabetimiz olmamisti

bu arada lilycim cuma günü sana ölcülerimi verecem tatlim iyice unutmusum

evde iyice sklyorum ben arkadaslar, biran önce okulum baslasa ve kölne yerlessem. cogu arkadaslarim yurtdisinda suan zaten onlarla sadece internetden görüsüyorum
aslinda bende suan sydney'de olacaktim staj yapacaktim ama bu lanet olasi türk pasaport yüzünden bana vize vermediler
su an gecis yapiyorum almanlara, keske daha önce gecseydim ama sorun olmaz türk pasaportla zanettim
öylelikle bu dönem evde kaldim kurslarada gidemedim cunku epey gec geldi vize haberi. okulum uzadi simdi en cok ona üzülüyorum
hiiih icimi döktüm size

Son düzenleme:
kalbimmm
haftaya başlıyorum canım işe.
ben de her gün tartılıyorum :))
tutamıyorum ki kendimi. refleks oldu sabah kalkıp, wc den sonra tartılmak.. :))

menüler süper çok iyi gidiyorsunuz

ben bugün sadişin yaptığı pirinç lapasını yaptım arkadaşlar
sabah bir çay bardağı pirinç ci haşladım dereotu yoğurt ekledim yedim
öğlen yine aynı
ama akşam pirinç yemedim miydem feci şekilde yanma var anlamadım gitti neden oldu :44::44:
bende akşam 5 gibi 3 kuru incir bir bardak süt içtim
başka bişey yemeyi düşünmüyorum
miydemi rahatlatmak istiyorum şişlik devam ediyor hala sabah tartılıcam kaç çıkarım hiç bilmiyorum
2 bardak yeşil çay
1.5 litre su devamı gelicek yatana kadar :))
spor yok bu hafta saldım gitti sporu

eve bitki çayı stoğu yapıcam sıcak bişeyler içmek istiyorum sürekli yeşil çay sıkıyorrr

canım yeşil çaydan sıkıldıysan biberiye çayı içebilirsin.
ayrıca aktarlarda kış çayları var meyveli falan. çok güzel oluyor onlar..

kış çayı iyi fikir aslındaa aktara girince ben çıkmak bilmiyorumki millet mağazaya gider çıkmaz bende aktara

kış çayı iyi fikir aslındaa aktara girince ben çıkmak bilmiyorumki millet mağazaya gider çıkmaz bende aktara

aynen biz de öyleyiz annemle.
en az 20 tl harcamadan içimiz rahat etmiyo :))
yeşil çaylar, biberiyeler, tarçınlar falan :)) kadın tanıyo artık bizi oooo hoşgeldiniz diyo görünce ehehe :))
oraya da gidince her şeyi alası geliyo insanın yaaaa...

sadece kahvaltı ve bir lahmacun
bence az olmuş
akşam yemeği yemedinmi kolayı keşke içmeseydin.

hayırlı olsun canım adına sevindim
inşallah ilerde çok daha içine sinen bir işe girersin

vaay ekmekler 2 dilime düşmüş süpersin
bence menü çok güzel
kıymalı karnıbaharı bende çok severim
aklıma getirdin şimdi bu hafta yapıyım bari gerçi benden başka kimse yemez bizim evde

sanırım şu pirinç lapasına bende başlıcam benimde karnım davul gibi şiş
ama okulda nasıl olacak bilmiyorum

sorma canım ya geçen markete gittik eşimle aktarda marketin tam karşısı aktardan bişey alıcakmısın diye sordu
almazmıyım didim girdik oraya aktarda okadar çok konuşuyorki baktı biz alıcıyız habire bişeyler tutuşturuyor elimize
kadın anlatıyor benim gözüm raflarda daha başka ne var acaba gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…