Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

lilycim sanırım haklısın benimde miydem hassas galiba çünki yazdığın şeylerden benimde miydem yanıyor
nişastalı unlu gıdalar tatlılar garip ama bakliyatlar nohut mercimek çorbası ykuru fasulye yiyim miydem ağzımda oluyor o gece çok fena asit boğazıma kadar çıkıyorr

ben leslie yapmak üzere aranızdan ayrılıyorum hatunlarım güzellerim.
geri geleceğim puhahahahaha

bende yapmak istiyorumm ama heryer oyuncakkk onları topla derken eşim gelir kalır bu gece yapamazsam bile yarın sabah sporuma başlıyorum yine
yeter bu kadar tembellik

hem açım hem miydem kötü bişey yemek istemiyorum diyeti geçtim miydem daha kötü olucak diye korkuyorum bu akşam boş kalsın rahatlasın organcık

beyazcim alistim artik hehe ilk zamanlar cok zorlaniyordum ama artik vücut alisti sanirim.
bende cok acikiyorum geceleri yatagimda yatarken hatta gürrr gürrrr ses ediyor karnim
hosuma gidiyor ama ac olunca mutlu oluyorum ben sanki hehehe
bugün fazla kacti ama

lilycim evet bugün baya yogun gecti
hem findikli ciko hem krep hem makarna
ama dün ne güzel makarnadan bahsetmistik böyle salcali yogurtlu felan, baktim annem yapiyor neyse az yiyim dedim
makarnayi yedikten sonra hemen sporumu yaptim, ama bi görseydiniz nasil yaptim böyle enerji doluydum
sanirim makarna bana enerji verdi

türk pasaportunu sevmiyorum ben artik, dört gözle alman pasaportumu bekliyorum.

cnm bence bir gastroenteroloji bölümüne başvur bnm midem hassas ilaç da kullandığımdan normal ama senin reflü falan da olabilir mide koruyucu falan verirler belki...
bnm var da sabah erken kalkarsam içebiliyorum aç karnına olması gerek çünkü...

evet gitmem lazım muhakkak

Son düzenleme:
bende eşim gelmeden şu evi toparlıyım
buarada suyum 2 litre oldu hemen hemen bir bardak daha yeşil çay içtim şimdi bir bardakta biberiye yaparım sıcak sıcak onu içerim
görüşürüz yarın kızlar

o o o ben geldim herkesler kaçmış
bende gidip yeşil çay içim bari
kız lili hani bana zencefil tarifi verecektin
bekliyom halen

Selam Kızlar,

Bugün diyet psikolojime kavuştum çok şükür.

Pirinç lapası diyeti yapacağım 2-3 gün sonra sağlıklı beslenmeye devam :)

Hemen menümü yazıyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle 1 su bardağından yapmış olduğum yağsız tuzsuz pirinç lapasının yarısının içine marul ve limon sıktım azcık da tuz attım tamam

Ara 6-7 kepekli bisküvi - icetea

Akşam öğlen 1 su bardağından yapmış olduğum yağsız tuzsuz pirinç lapasının öğlenden kalan yarısı içine 1 tatlı kaşığı ketçap attım ve tadı çok güzel oldu

Toplamda 1,5 litre su içtim, daha da içerim inşallah

Menümü yorumlayın mutlaka tamam mı

Görüşürüz

Menün güzel olmuş. Ben yiyemiyorum o lapayı ya valla tebrik ediyorum yiyenleri

cnm diyet psikolojisine girmişsin maşallah da sabah iyi beslenmek gerekir bence kahvaltı etmeliydin
öğlen-akşam tamam ztn pirinç lapası yiyorsun ama ketçap kullanmamaya çalış bugunluk olsun o kadar da ketçap midene dokunabilir lapayla birlite...
ama kötü değil, afiyet olsun

lilycim ketçap mideme bişey yapmıyor çok şükür

zaten bendeki mide değil işkembe :)

krep çiko makarna var ama azar azar, spor da yapıyorsun

bence güzel menü

tebrikler

güzel menü güzel

tebrikler

küçük kız kardeş tebrikler güzel menü

ayrıca yeni işin için de tebrikler

hayırlı olsun

bende pirinç lapası na başladım bugün

benim midemde sorun olmadı

umarım işimize yarar

menünü beğendim

tebrikler

sıkma kendini

bence çok da saçma bir menü değil

spor da yaptın dün

daha ne olsun

o o o ben geldim herkesler kaçmış
bende gidip yeşil çay içim bari
kız lili hani bana zencefil tarifi verecektin
bekliyom halen
haklısın cnm hep vereyim diyorum araya bişey giriyor unutuveriyorum aklımdayken yazıvereyim
bu çay hem tatlı krizini önlüyor hem de kışın su içmek azaldığı için su niyetine geçiyormuş içindekiler doğal bitkiler olduğu için yani normal bitki çayları gibi diüretik değil (yani su atıcı özelliği fazla yok)

Malzemeler:
- 2-3 parmak kadar taze kök zencefil
- 1 limon (halka halka doğranmış)
- 2 elma (iri küpler halinde kesilmiş-kabukları soyulmuş)
- 8 çubuk tarçın
- 8-10 karanfil
- 1 tatlı kaşığı bal

tüm malzemeleri bir kaba koyup üstüne 1.5lt kaynamış su dökülüyor sonra hafif kaynatılabilir de isteğe bağlı, demlendikten sonra için bal ilave edilir ve gün boyu sıcak, ılık veya soğuk içilebilir
bal isteğe bağlı ama zencefil keskin olduğu için ben de koyarak demeyi düşünüyorum sonucta tüm gün içilecek

denizcim aklımda kaldığı şekilde yazmaya çalıştım ama eksik yok eminim yani...

bi de son yorum yaptığımdan beri bekliyordum net yavaş diye meğer sistemdenmiş sinir oldum offf yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…