- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
bi eski yemelerimizi düşün ozaman kıtlıktan çıkmış gibi yemediğini anlıcaksın bizim gözümüzde büyüyo yemekler ve zaten istesekte kıtlıktn cıkmış gibi yiyemiyoruz miğdemiz kabul etmiyo sen bi iki gün şiş gezdin ya ondan böyle hissediyosun bende öyleyim ama motive olmalıyız.
sonunu görebilicekmiyim ki ben
zor ama insan bir hafta düzenli beslenir yada arada kaçamak yapar benim gibi üst üste kaçamak yapmazki
bugün sabah kalktım kahvaltı ettim gayet iyi sonra koltukta uyuya kalmışım
kalttım bisküvileri yedimm yinee
neyse kendime haksızlık etmiyim bu sefer paketi bitirmedimm
eskiden olsa 1 paket az bile gelmez miydi? bak şimdi bi pakedi bile bitirmemişsin biraz pozitif düşünelim.Bu bi dönem banada oluyo peş peşe yiyip yiyip duruorum ama sonra toparlıyorum.Ayrıca kışın daha yavaş zayıflamamış çok normal vucut kendini savunmaya alıp yağları depo ediyo.Şimdi pişmanlık yaşıcana kalk spor yap bence
iyiki varsınız
Babaanem koca bir tabak tatlı getirdi ve ben yemek istemiyorum. Fırtına öncesi sessizlik olabilir mi bu
Babaanem koca bir tabak tatlı getirdi ve ben yemek istemiyorum. Fırtına öncesi sessizlik olabilir mi bu
sakin yemeeeeeeeeeeeee
sakin yemeeeeeeeeeeeee
Bikaçgündür karbonhidrat patlaması yaşadığıma göre bi süre karbonhidratı minimuma indirmemde bi sakında yok heralde ama geçen seferki gibi abartıp yumurtayla ömür geçirmicem.Seren serengilde gün içerisinde bol proteinle besleniyomuş.Geçen sene yazın 20 kilo vermişti bu diyetle.Şimdi koruma programında menülerine bakıyorumda hep protein ağırlıklı ama sebzesindende yiyo bende bu sefer dengelemeye çalışcam
Bikaçgündür karbonhidrat patlaması yaşadığıma göre bi süre karbonhidratı minimuma indirmemde bi sakında yok heralde ama geçen seferki gibi abartıp yumurtayla ömür geçirmicem.Seren serengilde gün içerisinde bol proteinle besleniyomuş.Geçen sene yazın 20 kilo vermişti bu diyetle.Şimdi koruma programında menülerine bakıyorumda hep protein ağırlıklı ama sebzesindende yiyo bende bu sefer dengelemeye çalışcam
poahahahahahhahahahah ne hızlısın kız sen ne ara geldinnn:)
Yemicem valla dün ki lahmacundan sonra olmaz yiyemeeeeem cuma eksik çıkmalıyım yeter saldığım...
Dün akşam spor yapamadım. Bugün mutlaka yapmalıyım. Bir de slim yapmıştım ya hala ağrıyor her yerim.
Hergün yapsam 36 beden olur muyum?
Gıcık oluyorum o hatuna çok itici geliyor bana
O da değilde şu Ezgi Mola nasıl güzelleşti yaw bende istiyorum bende bende bende
olacaksin tatlim olacaksinnnn. bende 36 beden olmak istiyorummm
su slim seyi banada yollayin merak ettim iyiceeee
biz onlardan daha güzel olacaz, hem bi baksana kendine sen ne kadar güzellesmissin sari ceketini yesinler senin :)
Gıcık oluyorum o hatuna çok itici geliyor bana
O da değilde şu Ezgi Mola nasıl güzelleşti yaw bende istiyorum bende bende bende
evet doberman köpeklerine benziyo annemlerin çocukluk arkadaşıymış seren hatta teyzem dövmüş onu çocukken ohhhh iyi yapmış:) ezgi süper oldu yaaa bi sırlarını açıklasalar diyet listelerini paylaşsalar falan ne güzel olur.O kızı ben şişkoykende çok beğeniyodum sanki aileden biri gibi insanın içine sokası geliyo:)
Ay Allah iyiliğini versin çok güldüm
Teyzeciğinin elleri dert görmesin hahahaha iyi olmuş. Benim elime verseler iyi stres atarım o kadınla
Spor yapmış Ezgi öyle söylüyordu. Şimdi bir kasılıyor röportajlarında bile elleri cebinde
Ben ne güzel verdim yeaağğ der gibi. Ama sempatik kız
keşke bide sanat için soyunmasaydı tam bi aile kızı görüntüsü var insanın ablası soyunmuş gibi bi his oluyo sinir oldm memelerini görünce eheheheheheheh
keşke bide sanat için soyunmasaydı tam bi aile kızı görüntüsü var insanın ablası soyunmuş gibi bi his oluyo sinir oldm memelerini görünce eheheheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?