Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

burdayken süper mtiveyim tamam diyorum olucak diyorum
sonra sapıtıyorum hayır öyle morelim bozuluyorki
herşeye yansıyor kızıma eşime evime herşey boş geliyor
ama bir ara okadar iyiydimki sporumu yapıyordum bikaç gün süper gitti beslenmem filan morelim süperdi yaa
şimdi inan evden çıkasım yok paspal dolanıyorum ortalıkta canım evi toparlamak bile istemiyor enerjim yerlerdee

eskiden olsa 1 paket az bile gelmez miydi? bak şimdi bi pakedi bile bitirmemişsin biraz pozitif düşünelim.Bu bi dönem banada oluyo peş peşe yiyip yiyip duruorum ama sonra toparlıyorum.Ayrıca kışın daha yavaş zayıflamamış çok normal vucut kendini savunmaya alıp yağları depo ediyo.Şimdi pişmanlık yaşıcana kalk spor yap bence

iyiki varsınız

Babaanem koca bir tabak tatlı getirdi ve ben yemek istemiyorum. Fırtına öncesi sessizlik olabilir mi bu

Bikaçgündür karbonhidrat patlaması yaşadığıma göre bi süre karbonhidratı minimuma indirmemde bi sakında yok heralde ama geçen seferki gibi abartıp yumurtayla ömür geçirmicem.Seren serengilde gün içerisinde bol proteinle besleniyomuş.Geçen sene yazın 20 kilo vermişti bu diyetle.Şimdi koruma programında menülerine bakıyorumda hep protein ağırlıklı ama sebzesindende yiyo bende bu sefer dengelemeye çalışcam

Gıcık oluyorum o hatuna çok itici geliyor bana
O da değilde şu Ezgi Mola nasıl güzelleşti yaw bende istiyorum bende bende bende

her gün yumurta yersem hemen sivilce cikar bende malesef
herseyden yiyelim ama ölcülü olsun :)

poahahahahahhahahahah ne hızlısın kız sen ne ara geldinnn:)

jet hiziyla geldim sekerim hehehe

olacaksin tatlim olacaksinnnn. bende 36 beden olmak istiyorummm
su slim seyi banada yollayin merak ettim iyiceeee

O da değilde şu Ezgi Mola nasıl güzelleşti yaw bende istiyorum bende bende bende

biz onlardan daha güzel olacaz, hem bi baksana kendine sen ne kadar güzellesmissin sari ceketini yesinler senin :)

Yoğurt yiyinn

Yüzyıllardır lezzeti ile Türk Mutfağının olmazsa olmazların biri olan yoğurdun, kilo vermekten diş sağlığına kadar pek çok faydası bulunuyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, yoğurdun uygun bir diyetle beraber özellikle karın bölgesindeki yağları erittiğine dikkat çekiyor
Kadınlar günde yarım kilo yoğurt yesin. Yüksek kalsiyum kaynağı olan yoğurt, içeriğindeki konjuge linoetik asit (CLA), nedeniyle karın yağlarını eritiyor. Yapılan araştırmalara göre bir sene boyunca, diyetinde her gün yoğurt tüketen kişiler, tüketmeyenlere göre yüzde 22 daha fazla kilo veriyor. Her gün düzenli olarak yoğurt tüketilmesi daha hızlı yağ yakımına sebep oluyor.
FAYDALARI BİTMEK BİLMİYOR BAĞIRSAK KANSERİ RİSKİNİ AZALTIYOR

Suyundaki B2 vitamini nedeniyle ağız yaralarına iyi gelen yoğurt, karın yağlarını azaltıcı etkisinin yanısıra, bağışıklık sistemini kuvvetlendirirken, barsak kanseri riskini de azaltıyor.

TATLIYI FAZLA KAÇIRINCA YOĞURT YİYİN

Şekerin vücuda verdiği etkiyi nötralize eden yoğurt, yüksek şekerin ani insülin salgılatma özelliğini azaltırken; iştahı keser, daha uzun süre tok kalmayı sağlar.
Günde 3 bardak tüketildiğinde vücudun tüm kalsiyum ihtiyacını sağlayan yoğurt, kan yağlarını azaltır; kötü kolestrolü düşürken, iyi kolestrolü artırır. Kalp ve damar sağlığına iyi gelir
Cilde parlaklık katan yoğurt, aynı zamanda ağız sağlığı dostudur. Günde 2 kez sadece 90 gr. yoğurt tüketmek; plak oluşma riskini azaltır, kötü nefes kokusunu engelle

EVDE DE YAPABİLİRSİNİZ

Etin olmadığı öğünlerde, mutlaka yeralması gereken yoğurt, her bütçeye uygun kuvvetli bir protein kaynağıdır. Tercih edilirse, günlük sütten evde de yapabilecek yoğurt, 1 lt süte 3 kaşık maya eklendikten sonra ılık bir ortamda 4-5 saat beklenerek elde edilir.

Dr. Ayça Kaya’nın tok tutan yoğurtlu salata tarifi:

1 göğüs eti iyice didiklendikten sonra, karabiberle iyice ovulur. Yarım bağ maydanoz ve yarım bağ dereotu ince ince doğrandıktan sonra, tavuk eti ve sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır. Üzeri kırmızı biberle süslenir.

olacaksin tatlim olacaksinnnn. bende 36 beden olmak istiyorummm
su slim seyi banada yollayin merak ettim iyiceeee

biz onlardan daha güzel olacaz, hem bi baksana kendine sen ne kadar güzellesmissin sari ceketini yesinler senin :)

Tamam facede yolluyorum bak mesajlarına az sonra.
Sarı ceketimi bi sen beğendin. Herkes rengiyle dalga geçiyor

evet doberman köpeklerine benziyo annemlerin çocukluk arkadaşıymış seren hatta teyzem dövmüş onu çocukken ohhhh iyi yapmış:) ezgi süper oldu yaaa bi sırlarını açıklasalar diyet listelerini paylaşsalar falan ne güzel olur.O kızı ben şişkoykende çok beğeniyodum sanki aileden biri gibi insanın içine sokası geliyo:)

Ay Allah iyiliğini versin çok güldüm
Teyzeciğinin elleri dert görmesin hahahaha iyi olmuş. Benim elime verseler iyi stres atarım o kadınla
Spor yapmış Ezgi öyle söylüyordu. Şimdi bir kasılıyor röportajlarında bile elleri cebinde
Ben ne güzel verdim yeaağğ der gibi. Ama sempatik kız

keşke bide sanat için soyunmasaydı tam bi aile kızı görüntüsü var insanın ablası soyunmuş gibi bi his oluyo sinir oldm memelerini görünce eheheheheheheh

keşke bide sanat için soyunmasaydı tam bi aile kızı görüntüsü var insanın ablası soyunmuş gibi bi his oluyo sinir oldm memelerini görünce eheheheheheheh

Evet hatırlıyorum onu görünce aynen smileyde ki gibi olmuştum.
Çok kötü olmuştum ya insan beklemiyor öyle masum görünenlerden ne bileyim
Biraz tombişmiş bide o zamanlar ıykkk sanat içinmiş peh peh sanatlarını sevsinler, soyunmadan sanat olmuyor mu

Bu arada yalan dünyayı izleyen var mı Kadın ne güzel bağrıyor civaaaaaan diye haha 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…