Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aslında şaka maka en kolay yapılabileni yine leslie

tüm temel sıkılaşma hareketlerini yaptırıyo ama sıkıyo işte sorun orda.

ben bu kadar zaman da her saniyesini ezberledim ya

kicks are comingggg demesi yok mu hele kırcam ağzını yaaa

Bende leslieden daha kalitelisini bulamadım.
Bulan varsa beri gelsin...

Bende leslieden daha kalitelisini bulamadım.
Bulan varsa beri gelsin...

bencedee en iyisi leslie param olsa tarmbolin
oyüzden leslie devamm

ya plates seti alıcam yada trambolin eşimde beni boşuyacakkk
yada diyetide sporuda bırakıp bitanedaha doğrucammmm
eşim yine beni boşuyacakkkkk

kızlar leslie evet güzel hele bnm gibi yüksek tempoda spor yapamayan biri için ideal ama sıkılıyorum cnm yapmak bile istemiyor
bi sürü video buldum denicem artık
zumbayı da seviyorum bu zumba aşkı ispanyolları sevdiğimden sanırım:)
bnm baktığım bi site vardı yabancı, ama kapandı maalesef((
ordaki videolar youtubeda var ordan bulup yapcam arada işte...

günaydın kızlar

epeydir giremiyorum lütfen kusuruma bakmayın
eşim bir haftadır şehir dışında
bende çocuklar kendilerini kötü hissetmesinler diye bütün zamanımı onlarla geçirmeye çalışıyorum
bilgisayarı iki gündür hiç açamadım
bugün eşim dönecek ve inşallah bende normal hayatıma dönecem
öpüldünüz şekerler

günaydin cititlar
bakiyorum sayfalar baya ilerlemis demek ki geceleri giriyorunuz hep sizi gidi gece kuslari sizii :)
dün giremedim cunku yüzüm yoktu ahahah hiiih kendimi cok suclu hissettim o yüzden menü felan yazmadim
aslinda iyi gitmistim dün taa ki kuzey güneyi izlerken bi aciktim ne bulduysam yedim
ceyrek pideyle tost yaptim, 2 parca milka yedim aslinda diyet yapmadigim zamanlarla kiyaslarsam yinede az yedim öhöhöh
ama diyete göre coooook fazla.

önceden ne bicim yiyormusum ben ya tam pis bogaz ama bugün baya kararliyim devam edecem etmeyliyim. nisana kadar 10 kilo gitsin demistim ama sanirim bu suya düstü 4-5 kilo versem onada sükür.

abowwwwwwwww nerelerdesiniz siz kizlarrr
yoksa sizdemi karneval heyecanina düstünüz heheheheh
burda bu sabah karneval basladi cok igrenc hic sevmiyorum bu bayrami
sacma sapan bisey,millet ayi, paylanco, prenses kostümü giynip disarda icip icip duruyorlar.
az önce disarda isim vardi yerlerde hep afedersiniz kusmuk dolu öööögggggggggggg üstüne basacam diye ödüm koptu
sali günü bitiyor allaha sükür.
karnevaldan nefret ediyorum

neyse herkes icki alirken ben starbucks'tan kahve aldim kendimeeee. seattle latte iciyorum su an
ara ögün olarak

daha hic kimse ugramamis buraya ama ben motivasyonu kaybetmicem

dün bi film izledim izlemez olaydım ya... ne biçim filmdi o öyle.. requem of a dream miydi neydi adı. sabaha kadar uyuyamadım yemin ederim. izlemediyseniz izleyin mutlaka. sabah 8 gibi sızmış kalmışım kucağımda osmanla. gözümü bi açtım ki kafasını yanağıma dayamış bir eliyle de sarılmış bana. kıyamam ya bebek bu resmen. sonra saat 13:00 gibi uyandım. camın pervazına bi kaç ekmek kırıntısı bulgur filan kydum kuşlar için. geldiler yediler de acaip hoşuma gitti. osman da onları izledi filan dün giremedim. kendimi acaip yalnız hissettim çok komik ama normalde böyle şeyleri dert eden biri değilim ama dün nolduysa bi garip moda girdim
kıyma aldım bi de dün. köfte yaparım diye. dünden yogurdum koydum dolaba. bugün yapıcam.

bugünkü menüme gelince...
kahvaltı (13:00):
1,5 su bardağı nesfit üstü süt+ yarım muz+ neskafe( kahve içmesem kendime gelemezdim vallahi. ayrıca bu kadar geç kalkmasam iyiydi ama oldu artık )

yemek (18:00):
4 köfte+karnıbahar salatası+yoğurt. ( köfteler yağsız)

acıkırsam ara öğün filan ihtiyacı hissedersem kalan muzun yarısını yerim gün içinde.

bugün artık spor yapayım di mi bi zahmet! yok yani olmuyor böyle! orda duruyor o alet cx cx cx çok ayıp!

dün yazamadım ama. çıktım alışveriş filan yaptım. onları da kendi günlüğümde anlatıciğim. ürünlerin özelliklerini filan. ihtiyacınız olursa fikir edinebilirsiniz. mock

kiz iyice merak ettim bu filmi simdi. youtubedan traileryi izledim baya hosuma gitti :O

kiz iyice merak ettim bu filmi simdi. youtubedan traileryi izledim baya hosuma gitti :O

izle izle :2::2: bana da bir arkadaşım söylemişti. senin şu zayıflama takıntın yüzünden korkuyorum filan demişti sakın hap map kullanma diye uyarmıştı izledim de.. hakkaten... inanılmaz bi filmdi ya. diyet ve uyuşturucu batağını konu almış. abartılar da olsa. gerceklik payı çok fazla.

Bugün işe geç kalmanın sınırlarını aştım resmen nerdeyse 11 di işe geldiğimde(08.30 işbaşı:)) nasıl bi uyumaksa kış uykusuna yatmışım sanki evden nasıl çıktığımı hatırlamıorum eheheheh ay biraz öncede yıllarca aç kalmışım gibi yemek yedim ama yinede mutluyum:) bu hafta bi şişkinliğim yok iki gündür wcyle kanki olduk bari cumaya kadar kankilik sendromu devam evsede tartıyı görüp mutlu oliyim:) Ama sanırsam zayıfladım buaralar dün akşam kalın kalın pijamayla bide yediğim yemekler miğdemde olmasına rağmen 59bucuuk çıktım sevindimm hihihihi off herşeyden önce herşeyden sonra tartılıorum hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…