Tatlım sana o avatarı hiç yakıştıramadım ayrıca kontrol senin göbek adın belki ödemden fazla çıkmışsındır hemen moral bozukluğu yok başarıcaz bu işi şimdi havalar soğuk ya vuct kilo almaya müsait demet akalının twitterinda okudum spor hocası ona soğukta şişersiniz demiş :) yani üzülme soğuktandır soğuktan:)
gönaydın kızlar
bildirim vardı di mi bugun.
benim kilom: 67.5
tartıldım bu sabah. 68-67 arasında gidip geliyodu ibre.
ben yeni uyandım. kahvaltı mahvaltı olmaz bu saatte artık sanırım. zaten iştahım da yok. çok geceye kalmadan bişeyler yemem lazım. düzenim iyice bozuldu. gece nasıl uyurum bilmiyorum.
ooooooooooof çivilere vurasım var kendimi
dün bi film izledim izlemez olaydım ya... ne biçim filmdi o öyle.. requem of a dream miydi neydi adı. sabaha kadar uyuyamadım yemin ederim. izlemediyseniz izleyin mutlaka. sabah 8 gibi sızmış kalmışım kucağımda osmanla. gözümü bi açtım ki kafasını yanağıma dayamış bir eliyle de sarılmış bana. kıyamam ya bebek bu resmen. sonra saat 13:00 gibi uyandım. camın pervazına bi kaç ekmek kırıntısı bulgur filan kydum kuşlar için. geldiler yediler deacaip hoşuma gitti. osman da onları izledi filan dün giremedim. kendimi acaip yalnız hissettim çok komik ama normalde böyle şeyleri dert eden biri değilim ama dün nolduysa bi garip moda girdim
kıyma aldım bi de dün. köfte yaparım diye. dünden yogurdum koydum dolaba. bugün yapıcam.
bugünkü menüme gelince...
kahvaltı (13:00):
1,5 su bardağı nesfit üstü süt+ yarım muz+ neskafe( kahve içmesem kendime gelemezdim vallahi. ayrıca bu kadar geç kalkmasam iyiydi ama oldu artık )
yemek (18:00):
4 köfte+karnıbahar salatası+yoğurt. ( köfteler yağsız)
acıkırsam ara öğün filan ihtiyacı hissedersem kalan muzun yarısını yerim gün içinde.
bugün artık spor yapayım di mi bi zahmet! yok yani olmuyor böyle! orda duruyor o alet cx cx cx çok ayıp!
dün yazamadım ama. çıktım alışveriş filan yaptım. onları da kendi günlüğümde anlatıciğim. ürünlerin özelliklerini filan. ihtiyacınız olursa fikir edinebilirsiniz. mock
sabah fikstir ztnKimse yok ama ben menümü yazayım..
Sabah:
Bilindik kahvaltı
Öğle:
1 dl ekmekle biber yedim.
Akşam:
2 kepçe mısır çorbası
1 tahta kaşık dünkü garnitürlü pilav
Domates salatası
1 bardak çay
Bu kadar kızçelerim. Spor belkim yaparım.
Su: 1-1,5 lt olmuştur.
Deniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbende hiç su içmiyorum
zaten benim diyetle alakamda kalmadı
biran önce kendimi toparlamam lazım
yoksa tekrar tombiş olacam
menünü genel olarak beğendim, dengeli ama herkesin dün bi k.hidrat ihtiyacı varmış sanırım yanlış mıyım???:44:menümü yazayım hemen
sabah
2 adet ev yapımı poaça (sabah okula geç kaldım evden yemek götüremedim)
1 bardak çay
ara
1 az şekerli türk kahvesi
öğlen
2 dilim kepek ekmek ve salçalı yumurta
akşam
2 kaşık pilav
fırında tavuk tavuğun patateslerindende birkaç dilim yedim
su anca 1,5 litre olmuştur
birazdanda yeşil çay içecem
bugün artık giremeye bilirim
eşim birazdan burda olacak
şimdilik öpüldünüz şekerler
canderel iyi diye biliyorum, ama en iyisi bi eczaneye danış derim onlar yardımcı olurlar, en az zararlı olanını vermeye çalışırlar diye düşünüyorumKızlar ben çaya şeker yerine tatlandırıcı kullanmak istiyorum. Bu konuda fikri olan var mı??
cnm aslında dengeli beslenmişsin sadece akşam lahmacun var ama hem minik hem de 2 tanecik, malum insan bi başladı mı arkası kesilmeyebiliyor ben cok severim çünkü...kızlar menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
1 yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 sade nescafe
1 portakal
2 lahmacun kızlar minicikti
1 bardk ayran
sayısız süsbiber turşusu
2 kurabiye minik hazır
yoğurtlu soslu brokoli salatasıı
başkada bişi yok bebişlerim menüm kötü biliyorum pazara kadarda neyzıkki böyle devam etcek ama umarım artık düzeltirim((
spor 1 saat yürüdümm su 1buçuk lt anca yeşil çey 1 bardakda 1 tane daha içerim
kız sadişe demişsin sen de kurabiye yemişsinMenüm
Sabah: 1 avuç nesfit,birazda light süt
Ara:2 bardak filtre kahve
Öğlen:5 tane falan tavuk şiş(küçük küçüktü),haşlanmış sebze,4yk falanda püre
Akşam:4-5 yk kabak yemeği,2kaşık yoğurt,2 minik kurabiye ve bikaçtane çilek yedim ama aklım hala çileklerrde biraz daha yiycem
su : 1 litre sporda : 10dakka hoplayıp zıpladım ama bi işe yaramaz
aynen katılıyorum sana cnmBu herkesteki yayılma yiyip yiyip menü yazmama nedir arkadaşlarr? Demekki siz artık kilonuzdan memnunsunuz.Zayıflamak falan istemiyosunuz.Yani tamam kaçamak yapıo olabiliriz.Hiç biirimiz sabırtaşı deiliz ki öyle muhteşem iradelerimizde yok ama sırf o gün kaçamak yaptınız diye yazmamazlık etmeyin bunu arada bende yapıorum ama yapmicam biidaha sözzz
cnm dünkü menün güzel bence yediklerin de erimiştir ztn maşallahmerhabalar fistiklar
dünkü menümü yaziyim hemen:
1 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
salatalik
yesil cay
1 kücük parca lazanya
3 kepekli diyet bisküvi + 2 tane ceviz
cok kücük parca balik
1 tahta kasigi bezelye
spor: 45dk bikini fatburner
su: 2 litre veya daha fazla
yesil cay: 2 kupa
cnm menün güzel de doyabildin mi cnm yaaaa???? az geldi de gözüme...:44:Merhaba kızlar,
Bugün öğlende uyandım. Kahvaltımda haliyle geç oldu.
Bende işte kahvaltılıklar ve salçalı yumurta yapıverdim.
Ara da fındık yedim.
Akşam da
2 kepçe mısır çorbası
2 tahta kaşıkta taze fasülye yemeği
Birazdan çay demlicem yeşil çay içesim yok.
Spor da yapar mıyım bilmiyorum..
cnm menün güzel de doyabildin mi cnm yaaaa???? az geldi de gözüme...:44:
su içebiliyor musun bugun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?