Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Bugün güzel su içiorum maşşallahım var şimdiden 1 litre içtim dahada agzımda bir paket tuz varmış gibi bugn 2 buçuk yapıcam suyu inşallah yeşilçayımıda içccemmmm kaçamaklarıma ve kaçamakçılara inat bugün süper olcam hadi benden gaza gelinnn kaçamak yaparsnız dalga geçerim yazmassanızda kaçamak yaptığınızı farz edip dalga geçerimmm ehehhehehe haydinnnnn enerjiler depolansııınnn bakiymmmm

avatar sadece hoşuma gittiği için koydum değiştiririm zaten yakında dayanamam ben
kontrol konusuna gelince pek emün değilim emme
soğuk konusuna katılıyorum kesin soğuktan şişiyorum beeen

gönaydın kızlar

bildirim vardı di mi bugun.

benim kilom: 67.5

tartıldım bu sabah. 68-67 arasında gidip geliyodu ibre.

merhabalar fistiklar
dünkü menümü yaziyim hemen:

1 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
salatalik
yesil cay

1 kücük parca lazanya

3 kepekli diyet bisküvi + 2 tane ceviz

cok kücük parca balik
1 tahta kasigi bezelye

spor: 45dk bikini fatburner
su: 2 litre veya daha fazla
yesil cay: 2 kupa

ben yeni uyandım. kahvaltı mahvaltı olmaz bu saatte artık sanırım. zaten iştahım da yok. çok geceye kalmadan bişeyler yemem lazım. düzenim iyice bozuldu. gece nasıl uyurum bilmiyorum.
ooooooooooof çivilere vurasım var kendimi

Naptın bu saate kadar uyunur mu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ya bugun sabahtan girecektim ama elektrikler gitti, sorun sadece bizdeymiş alt kkatlarda bi sorun yok neyse elektrik idaresinden gelip yaptılar tabiii 3 saat elektriksizdik
neyse ben 74,8 geldim
havalara uçtum resmen, geçen haftaya bakarak çok bi fark yok belki ama sonuçta 75i kırdım ya önemli olan bu

Pembem ben de su konusunda aynı sen gibiyim, şu an 1.5lt bitti bile yatana kadar 2.5 olmasa da 2i geçer gibime geliyor...
kızlar umutsuzluk yok, kız Sevgiiiii senden cacık olmasaydı başımıza editör olmazdın hanımmmmmmmmm
dr.a ilaç yazdırmaya gittim boy kilo sordu hıh sölemem dedim ben de çıkartırım tartıya dedi olmaz ben kilo vermeye çalışıyorum deyince, ne zmn istersen hazır olursan o zmn sölersin madem dedi... hehe zafer bnmdir....
neyse fıstıkar yemeğe çağırılıyorum gelcem daha sonra...
şimdilik adiossssssssssssssss

ben 59.100 gr çıktım ama üstümde bi dünya kıyafet vardı ben kendimi 58.700 olarak sayıyorum belkide daha azımdırda fazla fazla saydım işte canım bian önce eve gidip önüme ne gelirse yemek istiyoooo hatta çıkışta komşufırın kurabiyelerindenmi alsam kkiii:) yoksa lor mu alsam yoksa çilekmi alsam canım herşey istiyo boşnak börekçisinden börek falanda iyi giderdi heee ay agzım sulandı ahahah biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar dünkü menümü yazayım unutuyorum çünkü ne yediğimi:44:sonra da menülerinize rahatça bakabileyim...

sabah - 10:00
- bol maydonozlu lor salatası
- 1 dl t.b.ekmeği
- 2 çay kaşığı bal
- çay

öğle - 14:00
- 1 tahta kaşık pirinç pilavı
- 1 tahta kaşık kuru fasulye
- 3 yk yogurt

ara - 16:00
- 2-3 avuç yer fıstığı

akşam - 18:00
- 3 kepçe mercimek çorbası
- bol salata

ara - 21:15
- 7 küçük kestane

su - 1,5 lt
spor - yok

dün dikkat ederseniz genel olarak karbonhidratlı yiyecekler...
ama yapabileceğim en güzel kombinasyonu yaptım, evdeki yemekleri yazayım siz yorum yapın lütfen...
kuru fasulye, pirinç pilavı, mercimek çorbası, tarhana çorbası (yağsız - bnm yaptığım), bakla-enginar yemeği (püresi daha doğru olur!), pirinçli kabak yemeği... ev resmen k.hidrat fıçısı gibiydi... kestane de tuz biber oldu buna... yani durum bu maalesef

Merhaba kızlar,

Bugün öğlende uyandım. Kahvaltımda haliyle geç oldu.
Bende işte kahvaltılıklar ve salçalı yumurta yapıverdim.

Ara da fındık yedim.

Akşam da
2 kepçe mısır çorbası
2 tahta kaşıkta taze fasülye yemeği

Birazdan çay demlicem yeşil çay içesim yok.
Spor da yapar mıyım bilmiyorum..

menünü beğendim fıstığım ama o spor aletlerini atıl bırakma derim ben sabah fikstir ztnöğlen tek başına ekmek acıktırmıştır seni yanına azcık yogurt yeseydin kuzum yaaaa...
akşam da iyi aslında çorba 1 dl desek, pilav da 1 dl... eh işte
genel olarak k.hidratlı bi menü olmuş, bnm de farklı değil maalesef

bende hiç su içmiyorum
zaten benim diyetle alakamda kalmadı
biran önce kendimi toparlamam lazım
yoksa tekrar tombiş olacam
Deniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhuuuuuuuu
kız kalk bakiyim, kendine gel hadi ama...
tombiş olmayacaz bi daha olumsuz ifadeler kullanmayalım lütfen, evrene negatif enerji göndermeyelim

menünü genel olarak beğendim, dengeli ama herkesin dün bi k.hidrat ihtiyacı varmış sanırım yanlış mıyım???:44:

Kızlar ben çaya şeker yerine tatlandırıcı kullanmak istiyorum. Bu konuda fikri olan var mı??
canderel iyi diye biliyorum, ama en iyisi bi eczaneye danış derim onlar yardımcı olurlar, en az zararlı olanını vermeye çalışırlar diye düşünüyorum
ya da çaya koyduğun şekeri yavaş yavaş azaltmayı dene, eğer hiç bırakamayacak gibiysen de en az içebildiğin miktar en az zararı verecek olandır, mesela 1 çay kaşığının altında içemiyorsun diyelim, o zmn öyle içmeye çalış ama çayı azaltmayı ve daha doğal şeylere yönelmeyi de düşünebilirsin
cnm aslında dengeli beslenmişsin sadece akşam lahmacun var ama hem minik hem de 2 tanecik, malum insan bi başladı mı arkası kesilmeyebiliyor ben cok severim çünkü... kurabiyeyi de saymazsak bence dengeli ztn dün genel olarak aynıymış herkesin menüsü... yani bence...

kız sadişe demişsin sen de kurabiye yemişsin
neyse şaka bi yana ben beğendim şekerim, afiyet olsunbu arada çilek de faydalıdır, ödem atar, C vitamini deposu, aynı zmnda domates gibi likopen de içeriyor sanırım ama tam emin değilim:44:spora gelince 1 dk bile işe yarar yeter ki hareket olsun

aynen katılıyorum sana cnm
ben de iyi de olsa kötü de olsa yazma taraftarıyım, yazamadıysam ya unutmuşumdur ya da o gün imkan bulamamışımdır, buraya yazıp da diyet günlüğüne yazmadıklarımı da geçmişe dönüp bulup yazıyorum, günlükte eksik olanlar sadece kurban bayramındakilerdir, onun haricinde hep yazdım... iyi kötü önemli değil, önemli olan yazıp kötü de olsa bununla yüzleşebilmek... hem bazen kusurumuz yüzümüze vurulunca daha bi hırs yapıyoruz gibime geliyor ne dersiniz???

cnm dünkü menün güzel bence yediklerin de erimiştir ztn maşallah sporunu hiç aksatmıyorsun ztnafiyet olsun

cnm menün güzel de doyabildin mi cnm yaaaa???? az geldi de gözüme...:44:
su içebiliyor musun bugun???

kızlar, kilo bildirimlerini listeye ekledim sadece denizle sadiş kaldı tabii yasmin ve katzi de var da... şu an geçen hafta bildirim yapanlar düşünülünce, 2 kişi eksik, onlar da yapsınlar bildirimlerini, hemen eklicem inşallah listeyi...

cnm menün güzel de doyabildin mi cnm yaaaa???? az geldi de gözüme...:44:
su içebiliyor musun bugun???

Doymadım ama tutku yicem o yüzden az yedim
Çay benim hayatım ya bırakamam. O yüzden şekerden kurtulmak için tatlandırıcı istiyorum. Yarın bir eczaneye gideyim...
Bu ara da saçım için dr a gittim minik bir ilaç verdi serum gibi sürdüm kafama şuan yaralara bile iyi geldi.
1 günde hemde. kaşıntı da yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…