Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu hareketler çok güzel gerçekten evet. çok faydalılar. antrenörüm ilk hareketi elimde dumbelllarla yaptırıyordu bana.

bu arada.. sevgililer günümüz kutlu olsun muffinciklerim
ben de ilk hareket için su şişesiyle yapılabilir diye biliyorum ya da dambılla, ama ben yapamıyorum dizlerimi o kadar bükünce kalkamıyorum bn daha az bükebiliyorum maalesef....
bu arada senin de çikolatalı muffinözledik seni yaaaaa....
ben de dün giremedim maalesef

Pembem...
cnm yorum için teşekkürler
patates havuç için dediğin gibi düşündüm birkaç parçadan bişey olmaz hem onlardan da vitamin almak lazım diye... kestaneye gelince bana kalsa hepsini yerim dediğin gibi yanık yanık, sobada olunca... 5-6 taneyle idare etmeye çalışıyorum bi de bizde gecenin bi yarısı yapılıyor hani 9-10 en geç ok de... 11i bile buluyor yemeyim diyorum pcden kalkmıyorsun diye kızıyorlar yesem bana zarar... arada kalıyorum valla...bi de bizimkiler meyveyi hep 10dan sonra hazırlarlar düşünün yani halimi... mesela çay içerken ben yokum neden, yanında bisküvi, ıvır zıvır vardır görürsem cnm çeker diye...
gerçi 2 gündür cozuttum ama düzelticem yarın söz...

Kalbimmm....
fıstık geçmiş kaçamakları geç... oldu bikere... önüne bak... menün güzel oh bikini workout da yapmışsın daha ne olsun maşallahbu arada sende ilk defa akşam yemeği görüyorum sanki hani öğlen de nesfit yemişsin beğendim kız menünü

Sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kuzum öncelikle hayırlı olsun editör olmuşsun
faceten de yazdım sana tebrik mesajimi
ben de istemiştim ama olumsuz cevabı aldım maalesef
Randomcum sormuşsun nasıl oluyor diye...
biz başvuru yapmıştık ben diyet için, sevgi de kpss için başvurmuştu
kpssnin editörü olmadığı için sevgi değerlendirilmiş, diyette 2 editör var ondan dolayı ben şimdilik editör olamadım, beklemedeyim
kuzum menüyü beğendim spor da yapmışsan süper, çaklıt da olsun hadi sevgililer günü hediyesi olsun tek taşımı kendim aldım hesabıhem editörlüğün de var kutlancak...ikisi bi arada olmuş işte

Yasmincim...
cnm menün idare eder, keşke sabah adam gibi kahvaltını etseymişsin
gerisi iyi...
bu arada çok geçmiş olsun bak sağlık hafife gelmez dra git mutlaka...

Beyazbulut...
kız menünü beğendim tebrikler sen düzeldin ben bozdum offff

Katzi...
tatlım menün başlangıç için idare eder cinsten bence zamanla düzelcek emin ol...
valla topikçek sap gibiyiz sanırım ben de depresif bi şekilde geçirdim işte dünü...

kızlar gerisine sonra devam etcem çıkmam lazım

selam kızlar

kimseler yok gibi bugün...

bugün diyet ve spor konusunda içim çok rahat.. menümü yazayım ben;

sabah: keten tohumu içtim.

kahvaltı:

-3 ince dl çavdar ekmek
-yumurta salatası
-peynir, 4 zeytin
-2 fincan yeşil çay

ara: bu arayı yapmadım ama burada yemediğimi diğer arada yedim.

öğlen:

-2-3 yemek kaşığı ekşili köfte(çok azdı)
-1 kase nesfit(paketin dibinde kırıntılar kalmıştı, sütle beraber yedim)

ara:

-1 greyfurt
-275 ml kefir

akşam:

-nohut yemeği ( az yerim zaten pek sevmiyorum )
-1 ya da 2 yemek kaşığı erişte. (bunu da tadımlık yerim)

spor: 1 saat leslie
su: 2 lt olmuştur
yeşil çay: 2 fincan sabah içtim. gece meyveli bitki çayı demleyebilirim.

Pembem...
menünü beğendim zaten az yemişsin, pastaya gelince... yemekle iyi yapmışsın sevgililer gününün tadını çıkaran bi sen varsın sanırım, ben, sevgi, kalbim, katzi sap gibiydik de dün ayıptır sölemesi...

kız katzi...bak o güzelim aleleri kullan yoksa...böle yaparız seni topikçek ona göre
valla ben bi evdekileri ikna edemedim alt tarafı bi kondisyon bisikleti... annecim para olsa alıvercek garibim de işte...
ben de leslie, zumba yapa yapa sıkıldım artık farklı şeyler arıyorum da yok ki... nette bakıyorum ama işte güzel bişeyler de hep 1-2 dk...

Sadişim...
menünü beğendim arada da o hazır kurabiyeler kaynasın artık bu güzel menüde...

Random...
cnm menün genel olarak her zmnki gibi güzel de bir ara yapamadığında o geçmiştir, bi dahakiyle birleştirmemeni tavsiye ederim bi de süt+narenciye ikisi de asidik yapıda, midene dokunabilir hatırlatayım
ama beğendim menünü

Topik ölmüş arkasından ağlayanı bile yokkk Sanırsam buaralar herkes biparça bunalım takılıyo buranın müslüm babalara ihtiyacı var konuşmadan bunalım gitmez hadi gelin bakiyiiim:)
Hiç sevmem kendilerini ya şöyle orhan ölmez falan takılalım..
mezarlik olmus burasi
valla kızlar aynen, sessiz kalmış topiğimiz... ben yokum diye demi????ay biraz şımarıklık edeyim
bi yönden sevindim, okuyacak az sayfa olmuş diye ama üzüldüm çünkü dedim ki ben yokken kızlar koyu muhabbetler etmiştir kaçırdım diye üzülmüştüm dün... ama oyle olmamış, ölü toprağı serilmiş gibi olmuş, kalbimin dediği gibi adeta "mezarlık"
ben müslümü hiç sevmem, orhan ölmez de melankolik takılıyor be sevgim...
bu aralar o modda değilim, o moda girince çıkamıyorum da....
en iyisi hiç o moda girmemek...
dün sevgililer günüydü ve geçen yıl sevgililer gününde yine tektim ama aslolan bu değil, geçen yıl bnm için çok kötü olan bi haber almıştım, çok kötüydüm, sevgililer günü olması bu acıma tuz biber ekmişti, çok ağlamıştım
ama aynı zamanda da sevgililer sevgilisinin (s.a.v) doğum günüydü... o bi nebze acımı hafifletmişti...
neyse artık işte dün de sap gibi evdeydim... tv seyrettim, diyetimi mahvettim daha ne olsun???

sabah - 11:00
- salçalı yumurta
- 2 lokma lor salatası (2 çay kaşığı yoktur bile...)
- 1 dl tam buğday ekmeği
- çay

öğle - 14:30
- 1 kase tarhana çorbası (yağsız)
- 1 sac böreği (ne olduysa bunun yüzünden oldu)

ara - 16:00
- 3 minik üzümlü muffin (cuma yaptıklarım)
- 3-4 biskrem
- 2-3 çay kaşığı fındık kreması

akşam - 18:30
- 5-6 yk tavuklu kabak yemeği (az yağlı-pirinçsiz)
- 4 yk yogurt

ara - 21:00
- 2 avuç yer fıstığı (bu sefer kendimi sınırladım)

su - 1,6l
spor - yok

bugun de kaçamağım var maalesef dünkü gibi... dün, öğlen yağsız tarhana çorbası yaptım içine salça yerine yazdan yaptığımız konserve domatesten koydum unideyken de yağsız yapardım ztn... annem dedi ki azıcık börekten de ye, aç kalma bir lokma iki lokma derken dayamadım hepsini yedim, ama çorbayı birkaç lokma sonra içmiştim yani sac böreğinin kalanını çorbadan sonra yuttum sonra hiç ağzım boş durmadı battı balık yan gider hesabı.. gerisi malum...
hadi böreği yedim de diğerleri için çok pişmanım gerçekten... hepsi size yazamamanın sonucları, buraya yazcagımı bilmek frenliyor da dün giremedim ya biliyorum ondan oldu...
bugunu de spordan sonra yazcam
sıkıldım ztn leslieden de.. yeni videolar arıyorum netten... beyazbulut bi ara nivea body yapıyordu onu da denicem bi süre...sıkılana kadar yani... lesliede artık dkları sayıyorum bitsin de kurtulayım diye...

lilycim sapların arasına beni yazmamışsın çok alındım :))

ben de saptım. hatta fatura yatırmaya falan çıktım. gayet de sıradan bir gündü benim için :))

keşke sevdiğim biri olsa da her günü sevgililer günü gibi geçirsem ama ahh nerdee.....

dün ben de ne spor yaptım ne bi şey!! hatta cozuttum. çikolata falan yedim. menümü de yazmadım çakallık yaptım itiraf ediyorum :))

ay kuzum affedersin
valla yazarken dedim ki diğerleri ztn evli ay seni atlamışım kıyamam yaaaaa....

altını cizdiğim yazıyı ben hep diyorum da... nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
neyse Allah bize değer vercek birini elbet çıkarır, umudumuzu kaybetmeyelim

Sabah: 1 dilim kepek ekmek,1dilim salam,1Kaşar,Az beyaz peynir,Çayy
Ara:2 fincan filtre kahve
Öğlen:1 tane fırında tavuk pirzola,5yk Bamya
Ara:5tane form çubuk kraker,sade Türk kahvesi
Akşam:1 tane fırında tavuk pirzola,1 tabak sadiş usulü brokoli(sarmısaklı yoğurtlu üstüne salçalı sos), 1tanede haşlanmış bürüksel lahanası bööööööö hayatımda yediğim en fena şeydi tadı ve kokusu pırt gibi:) hiç pırt yemedim ama agzımda o tadı bıraktı sanki:) bööö bidaha asla hiç bi kuvvet bana bunu yediremez

Su:1buçuk litre ama 2 olur

Akşam yemeğinden önce tartıldım üstümde bodymde vardı 58.700 geldim hihihih

cnm menünü beğendim
brüksel lahanasını ben de sevmezdim tavukla susuz pişirmeyi dene güzel oluyor, tabii bol baharat vs...
yoksa haşlanmışı ya da etsiz zeytinyağlı versiyonu dediğin gibi...

cnm menünü beğendim
brüksel lahanasını ben de sevmezdim tavukla susuz pişirmeyi dene güzel oluyor, tabii bol baharat vs...
yoksa haşlanmışı ya da etsiz zeytinyağlı versiyonu dediğin gibi...

böööö lağım gibi yemem bidaha sırf meraktan aldımda yaptım illa herşeyin tadını bilmem lazımm insanın başına ne gelirse meraktan gelirmş Lilycim iyiki geldin hee az renk geldi buraya oh be sabahtan beri bir sayfa bile ilerlemiodu:)

ayyy okurken hem gülüyorum hem de aayyyy kıyamam yaaaa diyorumbeni özlemişsiniz sizi gidi sizi

Naber kızlar, muhteşem yüzyılı izliyorum ama baydı ya kanuni taktı bir masumiyet gidiyor anlamda veremiyom ne diyo diye
Neysem, menümü yazim sizlere...

Sabah: Patates kızartması
Ekmek bi dl
Çay

Ara: Portakal

Öğle: Yok, dışardaydım. Annemle fatura yatırmaya çıktık. Bende kendime alışveriş yaptım.
Biraz ciciler bide parfüm aldım

Akşam:
1 tabak mantar çorbası
1 tabak garnitürlü pilav
2 kaşık yoğurt
Çay

Spor yapar mıyım bilmiyorum.
Su da çok olmadı yine..

Sevgiiiiimmmmm
kuzum ne biçim menü kız bu???
sabah - hem patates bi de kızartma hem bi de ekmek yemişsin
öğle niye yok bakiyim aran da yok öğün atlamayalım lütfen
akşam da 1er tabak yemişsin kız ölçü yok mu??? hani kepçe çorba için, pilav için de kaşık mesela???:44:
suyu arttrmaya bak şekerim
aldığın ciciler ve parfüm için de hayırlı olsun, mis mis sıkarsın

Son düzenleme:

Öğlen dışarda birşey de yiyemedik. Zaten soğuk buz gibi hemen işlerimizi bitirleim diye uğraştık.
Çorbam 3 küçük kepçe, pilavımda 2 tahta kaşık.
Parfümüme aşığım zaten ya onsuz olamıyorum

ok beğendim bunu
ben de parfüm severim de evde olunca hiçbir şey almıyorum yaaaa.....

sabah erken kalktım 7de... sobayı yaktım kardeşime kahvaltı hazırladım, ama gece de uyuyamadım maalesef... o yuzden sersem gibiydim kardeşim sofraya oturunca 8gibi vurdum kafayı yattım
saat 10:30 falandı kalktım kahvaltı hazırladım...dünden kalma bi hantallık var, bugun de kendimi tutamadım yaaaaaaa noldu bana....

sabah - 11:00
- 1 kk light peynir
- kahvaltılık sos (azıcık salça+yazdan yaptığımız domates+nane+sarımsak+1 tatlı kaşığı zeytinyağı+köri)
- 1.5 dl tam buğday ekmeği
- 2-3 çay kaşığı fıstık ezmesi+reçel - cnm tatlı çekti de...
- 1 küçük muffin - aslında reçel+fıstık ezmesini onu keki yememek için yemiştim ama dayanamadım
- 300 ml yeşil çay

öğle - 15:00
- 1 tabak dolusu brokoli salatası
- 5 yk kabak yemeği
- 1 küçük dl tam buğday ekmeği
- 4 yk yogurt

ara - 16:00
- 1 küçük muffin+üstüne 2 çay kaşığı fındık ezmesi yedim

akşam - 18:15
- 5 yk bakla+enginar püresi (karışınca püre gibi olmuş)
- 3-4 yk yogurt

su - 1,5lt
spor - 10 dk nivea body+12dk pilates (ebru şallı video)

yediklerimi yakamadım sanırım ama pilates epey yordu...
bi de akşam yapasım gelmiyor artık leslie sıkıyor beni
bu arada muffinler bitti sonunda bnmkisi duygusal sanırım neyse yarın başa dönüyorum olmuyor böyle...

merhaba fıstıklar burda incin top oynuyoo gün içerisinde pek kimse ugramamışş lily random sevgimmm ve pembişş uğramış başkada kimse uğramamışşş misafirim var pazara kadar ondan dolayı giremiyorum fıstıklarımmm
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin

1 sade nescafe

çeyrek simit
2 ısırık tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin

2 bolero gofret(miniklerden)
1 bardak greyfurt portakal suyu

3 minik lahmacun
bol yeşillik
1 bardak ayran
acı süsbiber turşusu

1 kk büyüklüğünde evyapımı kek

spor yok canlarım yeşilçayda yok su 2 lt kadar
kızlar spor yapmıyorum ama efe yiğenimi dövmek ve saçını çekmek için çok uğraşıyoo o arkasında koşturuyo benii yiğenimi korumak için özel çaba sarf ediyorumm eheheheh ama sanırım ben bu hafta gene kilo alcam puffff(

oooo sen benide geçmişsin tatlımmmmm((
muffinler de ne innesii fıstık ezmeside ne innesiii offff yaaa yiyorum yiyiorum sinir oluyormm
neyse azda olsa spor yapmışsın bende oda yok tatlımmmm

eheheh pırt gibimii
geçen pazarda gördüm küçük kutulara koymuşlar alayım dedim 4 tl dedi yuh dedim almadım iyiki almamışım yoksa pırta para verecektim eheheheh brokolimiz yeter bizee ohh mismisss
menünüde beğenim canım benim usulümm brokoli yapmışsın canım çektii dün taze toplanmış hediye brokoli geldi bende yapayım anamlara yesinler

şöyle bir bakayım çıkayım dedim ay bu yorumuna yazmadan edemedim
ne güldümmm yaa
alemsin valla gözümden yaş geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…