ben de ilk hareket için su şişesiyle yapılabilir diye biliyorum ya da dambılla, ama ben yapamıyorum dizlerimi o kadar bükünce kalkamıyorum bn daha az bükebiliyorum maalesef....bu hareketler çok güzel gerçekten evet. çok faydalılar. antrenörüm ilk hareketi elimde dumbelllarla yaptırıyordu bana.
bu arada.. sevgililer günümüz kutlu olsun muffinciklerim
Topik ölmüş arkasından ağlayanı bile yokkkSanırsam buaralar herkes biparça bunalım takılıyo buranın müslüm babalara ihtiyacı var konuşmadan bunalım gitmez hadi gelin bakiyiiim:)
Hiç sevmem kendilerini ya şöyle orhan ölmez falan takılalım..
valla kızlar aynen, sessiz kalmış topiğimiz... ben yokum diye demi????mezarlik olmus burasi
ay kuzum affedersinlilycim sapların arasına beni yazmamışsın çok alındım :))
ben de saptım. hatta fatura yatırmaya falan çıktım. gayet de sıradan bir gündü benim için :))
keşke sevdiğim biri olsa da her günü sevgililer günü gibi geçirsem ama ahh nerdee.....
dün ben de ne spor yaptım ne bi şey!! hatta cozuttum. çikolata falan yedim. menümü de yazmadım çakallık yaptım itiraf ediyorum :))
cnm menünü beğendimSabah: 1 dilim kepek ekmek,1dilim salam,1Kaşar,Az beyaz peynir,Çayy
Ara:2 fincan filtre kahve
Öğlen:1 tane fırında tavuk pirzola,5yk Bamya
Ara:5tane form çubuk kraker,sade Türk kahvesi
Akşam:1 tane fırında tavuk pirzola,1 tabak sadiş usulü brokoli(sarmısaklı yoğurtlu üstüne salçalı sos), 1tanede haşlanmış bürüksel lahanası bööööööö hayatımda yediğim en fena şeydi tadı ve kokusu pırt gibi:) hiç pırt yemedim ama agzımda o tadı bıraktı sanki:) bööö bidaha asla hiç bi kuvvet bana bunu yediremez
Su:1buçuk litre ama 2 olur
Akşam yemeğinden önce tartıldım üstümde bodymde vardı 58.700 geldim hihihih
cnm menünü beğendim
brüksel lahanasını ben de sevmezdim tavukla susuz pişirmeyi dene güzel oluyor, tabii bol baharat vs...
yoksa haşlanmışı ya da etsiz zeytinyağlı versiyonu dediğin gibi...
ayyy okurken hem gülüyorum hem de aayyyy kıyamam yaaaa diyorumböööö lağım gibi yemem bidaha sırf meraktan aldımda yaptım illa herşeyin tadını bilmem lazımm insanın başına ne gelirse meraktan gelirmşLilycim iyiki geldin hee az renk geldi buraya oh be sabahtan beri bir sayfa bile ilerlemiodu:)
SevgiiiiimmmmmNaber kızlar, muhteşem yüzyılı izliyorum ama baydı ya kanuni taktı bir masumiyet gidiyor anlamda veremiyom ne diyo diye
Neysem, menümü yazim sizlere...
Sabah: Patates kızartması
Ekmek bi dl
Çay
Ara: Portakal
Öğle: Yok, dışardaydım. Annemle fatura yatırmaya çıktık. Bende kendime alışveriş yaptım.
Biraz ciciler bide parfüm aldım
Akşam:
1 tabak mantar çorbası
1 tabak garnitürlü pilav
2 kaşık yoğurt
Çay
Spor yapar mıyım bilmiyorum.
Su da çok olmadı yine..
Sevgiiiiimmmmm
kuzum ne biçim menü kız bu???
sabah - hem patates bi de kızartmahem bi de ekmek yemişsin
öğle niye yok bakiyim aran da yok öğün atlamayalım lütfen
akşam da 1er tabak yemişsin kız ölçü yok mu??? hani kepçe çorba için, pilav için de kaşık mesela???:44:
suyu arttrmaya bak şekerim
aldığın ciciler ve parfüm için de hayırlı olsun, mis mis sıkarsın
ok beğendim bunuÖğlen dışarda birşey de yiyemedik. Zaten soğuk buz gibi hemen işlerimizi bitirleim diye uğraştık.
Çorbam 3 küçük kepçe, pilavımda 2 tahta kaşık.
Parfümüme aşığım zaten ya onsuz olamıyorum
sabah erken kalktım 7de... sobayı yaktım kardeşime kahvaltı hazırladım, ama gece de uyuyamadım maalesef... o yuzden sersem gibiydim kardeşim sofraya oturunca 8gibi vurdum kafayı yattım
saat 10:30 falandı kalktım kahvaltı hazırladım...dünden kalma bi hantallık var, bugun de kendimi tutamadım yaaaaaaanoldu bana....
sabah - 11:00
- 1 kk light peynir
- kahvaltılık sos (azıcık salça+yazdan yaptığımız domates+nane+sarımsak+1 tatlı kaşığı zeytinyağı+köri)
- 1.5 dl tam buğday ekmeği
- 2-3 çay kaşığı fıstık ezmesi+reçel - cnm tatlı çekti de...
- 1 küçük muffin- aslında reçel+fıstık ezmesini onu keki yememek için yemiştim ama dayanamadım
- 300 ml yeşil çay
öğle - 15:00
- 1 tabak dolusu brokoli salatası
- 5 yk kabak yemeği
- 1 küçük dl tam buğday ekmeği
- 4 yk yogurt
ara - 16:00
- 1 küçük muffin+üstüne 2 çay kaşığı fındık ezmesi yedim
akşam - 18:15
- 5 yk bakla+enginar püresi (karışınca püre gibi olmuş)
- 3-4 yk yogurt
su - 1,5lt
spor - 10 dk nivea body+12dk pilates (ebru şallı video)
yediklerimi yakamadım sanırım ama pilates epey yordu...
bi de akşam yapasım gelmiyor artık leslie sıkıyor beni
bu arada muffinler bitti sonunda bnmkisi duygusal sanırım neyse yarın başa dönüyorum olmuyor böyle...
Sabah: 1 dilim kepek ekmek,1dilim salam,1Kaşar,Az beyaz peynir,Çayy
Akşam:1 tane fırında tavuk pirzola,1 tabak sadiş usulü brokoli(sarmısaklı yoğurtlu üstüne salçalı sos), 1tanede haşlanmış bürüksel lahanası bööööööö hayatımda yediğim en fena şeydi tadı ve kokusu pırt gibi:) hiç pırt yemedim ama agzımda o tadı bıraktı sanki:) bööö bidaha asla hiç bi kuvvet bana bunu yediremez
Sabah: 1 dilim kepek ekmek,1dilim salam,1Kaşar,Az beyaz peynir,Çayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?