sabah güzel öğlen idare eder akşam denizin dibine dalmışsınmerhaba fıstıklar burda incin top oynuyoo gün içerisinde pek kimse ugramamışş lily random sevgimmm ve pembişş uğramış başkada kimse uğramamışşşmisafirim var pazara kadar ondan dolayı giremiyorum fıstıklarımmm
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 sade nescafe
çeyrek simit
2 ısırık tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
2 bolero gofret(miniklerden)
1 bardak greyfurt portakal suyu
3 minik lahmacun
bol yeşillik
1 bardak ayran
acı süsbiber turşusu
1 kk büyüklüğünde evyapımı kek
spor yok canlarım yeşilçayda yok su 2 lt kadar
kızlar spor yapmıyorum ama efe yiğenimi dövmek ve saçını çekmek için çok uğraşıyoo o arkasında koşturuyo benii yiğenimi korumak için özel çaba sarf ediyorumm eheheheh ama sanırım ben bu hafta gene kilo alcam puffff(
valla kaç gündür evde hayır diyorum artık gözüme batmaya başladı bnm de sabrımn bi sınırı var sonuçta...oooo sen benide geçmişsin tatlımmmmm((
muffinler de ne innesii fıstık ezmeside ne innesiii offff yaaa yiyorum yiyiorum sinir oluyormm
neyse azda olsa spor yapmışsın bende oda yok tatlımmmm
bu evde spor işiniz napıcaz a dostlar?
bugun 1 saat leslie yaptım ama ayaklarımı zorla kaldırdım :)
daha eğlenceli bişeyler arıyorum ama bulamadım bişey :/
bana yapmak zor geliyo galiba :)
ben yapıyorum leslie
ama trambolin istiyorum beeen gülmeyin ama
çok güzel zayıflatıyormuş yaaa
valla şekerim aynıyız sen yine spora gidiyordun ben 3 aydır leslie artık sıkıldımbu evde spor işiniz napıcaz a dostlar?
bugun 1 saat leslie yaptım ama ayaklarımı zorla kaldırdım :)
daha eğlenceli bişeyler arıyorum ama bulamadım bişey :/
bana yapmak zor geliyo galiba :)
valla trambolin iyi güzel de ben korkuyorum okuldayken ayağım takılmıştı mosmor olmuştu ondan... bi de evde olmaz ki...
ben hiç nivea boody yapmadım canım benim yaptığım tek leslie ve steppervalla şekerim aynıyız sen yine spora gidiyordun ben 3 aydır leslie artık sıkıldım
zumba da artk sıkıyoor ezberledim artık
beyazbulut nivea body yapıyordu onu yaptım bugun, sabah daha eğlenceli olur sanırım ama hareketler aynı leslieden farkı yok
ebru şallı pilates videosunu açtım 12 dk yaptım karnım acıyor resmen
aslında daha önce de küçük kitapçık çıkarmıştı ondan yapıyordum ama bu kadar seri yapmıyordum herhalde ondan...
valla trambolin iyi güzel de ben korkuyorum okuldayken ayağım takılmıştı mosmor olmuştu ondan... bi de evde olmaz ki...
Sevgim eliptik cok güzel ama elektrikle çalışıyor
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[video=youtube;v9XMhyP7GtE]http://www.youtube.com/watch?v=v9XMhyP7GtE[/video]
kim yapıodu o zmn???? sadiş mi??? sen diye aklımda kalmış da...ben hiç nivea boody yapmadım canım benim yaptığım tek leslie ve stepper
ay ama çok keyifli yaa çok özendimm
aaa çok güzel bi şey bu yaa
pahalı mıdır acaba
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasinirrrrrrrrrrrrrrr
ben de bişey sandım yaaaa leslienin köpekli versiyonu
kız sevgi bu neeee
Eki Görüntüle 348106
91 cm Katlanabilir Tranbolin.Göstergesi sayesinde zaman, yakılan kalori, kaç kere zıpladığınızın bilgilerini görebilirsiniz.DVD ile birlikte satılır.Taşıma Kapasitesi: 90 Kg.
fiyat 145 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?