Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

eveeeeeeet sporumu da yaptııım. allahıma bin şükür bu günleri de mi görecektim yahu! erkenden uyandım kahvaltımı yaptım sporumu yaptım temizliğimi yapıyorum filan. kızlar!! bana bi maşallah deyin kı-çınızı filan kaşıyın nazar degmesin aman diyim

bana da çok yiyomuşum gibi geliyor üzülüyorum ya (

ne çok yemesi yahu :))

gel benim menülere bak sen, koca gün ağzım durmuyo

mandalinadan nolcak canım, meyve yeme hakkın var sonuçta. ister sabah ye ister akşam

spor da yapılmış madem bugun çok çok iyisin bebeğimmmm

bana da çok yiyomuşum gibi geliyor üzülüyorum ya (
kız sana öyle geliyor bi ara ben de kilo aldıkça azalttım yediklerimi ama az yiyince metabolizma kıtlık görüp yediğini depoluyor ve kısır döngü olmuştu bende, o psikolojiyi bilirim
sen ye kuzum ama tabii dengeli

cnm sabah güzelce kahvaltı güne dinç başlamak için önemli o yüzden bence yediklerin normal, afiyet olsun
spor da yapılmış oh maşallah maşallah
valla sen bi geldin pir geldin maşallah bizi bile geçecen bu gidişle

merhabalarrrrr
bugün bende yine eski düzenime geri dönmek istiyorumm dedim sabah kalktim baktim sofraya annem sucuk kizartmis, patates salatasi yapmis
zaten haftalarca canim sucuk cekiyordu bugün yedim 3 parca sucugun kendi yaginda kizartiyor annem yani bide ekstra yag koymuyor.
herseyden azar azar yedim.
az önce spor yaptim 45dk sanirim yakmisimdir
hala tikabasa tokum kahvaltiyi cok iyi yaptim bütün gün yeter bana zaten baska bisey yemeyi düsünmüyorum aksama dogru 30-45dk bikini fatburner sporumu yaparim insallahhhh.

süpersin şekerim valla ben bugun kötü başladım
ama kötü başladım diye günümü zehir etmicem
düzelcemmmmmm

süpersin şekerim valla ben bugun kötü başladım
ama kötü başladım diye günümü zehir etmicem
düzelcemmmmmm

bıdı bıdı bıdı çeneler durmamış hiç yerim sizi yerim yeriiiiim
valla haklısın.. kıtlıga sokmamaya calısıyorum kendimi. öğlen de yedim işte. 1 tane havuç rendeledim-yogurt-haslanmıs karnıbahar-3köfte
az önce de çeyrek nar yedim duş aldım kendime geldim filan. bugun burda hava süper

haha...
evet bıdı bıdı yazıştık
yediklerin de güzel afiyet olsun
hadi kızlar ben çıkıyorum bulaşıkları makineye koydum bikaç parça daha bişey koyup çalıştırcam kalanları elde yıkıcam, çamaşırları dışardan alıp evi toplucam ütü falan da belki yaparım, sonra artık gelirim
görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

dün süperdim ya ama bugun tamamen zıçtım batırdım diyebilirim dostlarım :))

sabah kahvaltıda çok fena iştahım açıldı bir sürü çavdar ekmeği yedim.

az önce de 1 tane lahmacun yedim.

spor da yapmadım.

bugun yapmasam diyodum ama akşam bana leslie yolları gözüküyor sanırım :))

bu arada eve eliptik bisiklet alıyorum kızlar.

bugun sorduk annemle 460 lira voit marka, yanında twist ve dambılları da var. ayda 38 lira taksitle alıcam.

salona gitmeye vakit olmuyo her zaman. elimin altında bulunsun. istediğim zaman yaparım bari.

ohhhh negüzel hayatım hayırlı olsun bende normal kondisyon bisikleti varr bu aralar ondanda memnun değilim

aynısından bende de var balım. hem bisiklet hem eliptik olarak kullanılabiliyor ve dambılları twisti filan var. çok işe yarıyor gerçekten. tabi ben gibi üşenmezsen

bugün magazaları gezdim filan ve kendimden nefret ettim aynalarda kendimi gördükçe bu kiloları vermem gerek benim eski halimi çok özledim. acaip mutsuzum bu şekilde...
pastanelerin önünden geçerken de kedi gibi yalandım. 1 paket doğal kuru üzüm aldım döndüm

merhaba kızlar bugün misafirlerimde gittiler ama sabah tartıldım 65e yakın geliyordum püfff gidip gelme işi bitti sonundaa 2 gün önce avm ye gittim görümcemin düğünü için 1 elbiseye baktım kotonda parlement mavisi diz üstü ve tek omuzluydu çok beğendim ama denemedim çok güzeldiiiiii onu istiyommm

Kızlarrr bugün dışarı çıktım. Gezdim birazcık. Kızlara bakıyorum çıtır çıtır kendimi 30 yaşında hissettim yemin ederim
Ve saçımı keseceğim biraz sonra boya da aldım. Biraz psikolojik ödül verem kendime
Yarında salona gitmeye başlıyorum. Bakalım işe yarayacak mı :44: Zaten 1 ay gidiyim havalar düzelir. Bende spor tesislerine koşuya giderim

negüzel canım yaa bende başlasam böyle bişelere sıkıldım şu leslie karısından yürüyüşe gitmek istiyorum eşimde evde zten oğlanı bırakıp gitcem yarın bana söz verdi götürcekti hergün ama kaldıı

selam kızlar,

uzunca bir aradan sonra yine aranızdayım çok şükür

7 günlük misafir yoğunluğumu nihayet bitirdim ve her şeyimle diyetime dönüyorum.

geçen hafta pazar kayınvalidem, kayınpederim ve eşimin teyzesi geldiler yalnızım diye. pazartesi o gruba annem de eklendi kayınpederim gidince. 3 bayan 1 haftadır bendeydiler. cuma akşamı da memleketten eşimin kuzeni eşi ve kızı eklendi listeye, cumartesi de kayınpederim ve eşimin diğer kuzeni derkez az önce gittiler ve hemen size yazayım dedim. sağolsunlar yalnız bırakmadılar beni. tek üzüldüğüm şey diyet ve spor yapamadım 1 haftadan fazla bir süredir.

ama inşallah yarın yeni bir hafta ile diyetime ve sporuma başlıyorum.

çünkü 19 Mayısta kuzenimin düğünü varmış ve ona kadar iyice zayıflamam lazım.

bugünün ilk menüsü benden olsun

kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
2 zeytin
domates salatalik
3 dilim sucuk
patates salatasi (3-4 yemek kasigi)
sekersiz cay

saat 5 gibi 2 tane kuru incir ve 2 tane ceviz yedim

bugünlük bu kadar eski düzenime geri dönmem lazimmm
kahvaltiyi iyi yaptigim icin acikmadim ama simdi yavas yavas acikmaya basliyorum ama saat 6yi gecti bileeeeeeeeeeeee

su: 2 litre olmustur
spor: 45dk crosstrainer
yesil cay: 1 kupa

harika menümü yazayım size ahahah :))

sabah: keten tohumu

kahvaltı: 4 dl falan çavdar ekmek yedim, gerisi bilinen kahvaltılıklar. gözüm döndü resmen yaa içime ayı kaçmış sankii ( sonra da pişman oldum midem şişti çünkü çok fenaa...

ara: 1 greyfurt

öğlen: 1 lahmacun, ayran

ara: şeftalili form çay 1 kupa

akşam: 1 kp mercimek çorba, 1 tabak etli bamya.

spor: yok
su: 2 lt ye yakındır
yeşil çay: sabah içmedim, siyah çay yapmış annem. gece demlerim sanırım.

off berbattım bugün yaa şu hale bak. utanmadan yazdım bi de :)) ama ne dedik? ne yiyosak yazıcaz. o yuzden duyacaklarıma hazırım bebeklerim :))
kahvaltıda herkes öyle bi iştahla yiyodu ki 2 dl yiyip kalkamadım ya (
yarın kesin spor yapmam lazım. kesin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…