bana da çok yiyomuşum gibi geliyor üzülüyorum ya(
günaydın atlı karıncalarım. kahvaltımı yaptım.
1parça beyaz peynir- 2 dilim kepek ekmeği- 3 çiğ badem- 2 ince dilim salam- 1 mandalina
valla biraz fazla yemişim sankihele şu mandalinayı görünce köpüreceksiniz sabah sabah ne alaka diye amma velakin sabah cidden sağlam bi kahvaltı yapmayınca ilerleyen saatlerde küt diye uykum geliyor ayakta duramıyorum :26: sonra gündüz uyuyup gece uyanıyorum filan düzenim birbirine giriyor
beni affedin minik pisiciklerim :2:
eveeeeeeet sporumu da yaptııım. allahıma bin şükür bu günleri de mi görecektim yahu! erkenden uyandım kahvaltımı yaptım sporumu yaptım temizliğimi yapıyorum filan. kızlar!! bana bi maşallah deyin kı-çınızı filan kaşıyın nazar degmesin aman diyim
1parça beyaz peynir- 2 dilim kepek ekmeği- 3 çiğ badem- 2 ince dilim salam- 1 mandalina
valla biraz fazla yemişim sankihele şu mandalinayı görünce köpüreceksiniz sabah sabah ne alaka diye amma velakin sabah cidden sağlam bi kahvaltı yapmayınca ilerleyen saatlerde küt diye uykum geliyor ayakta duramıyorum :26: sonra gündüz uyuyup gece uyanıyorum filan düzenim birbirine giriyor
eveeeeeeet sporumu da yaptııım. allahıma bin şükür bu günleri de mi görecektim yahu! erkenden uyandım kahvaltımı yaptım sporumu yaptım temizliğimi yapıyorum filan. kızlar!! bana bi maşallah deyin kı-çınızı filan kaşıyın nazar degmesin aman diyim
bana da çok yiyomuşum gibi geliyor üzülüyorum ya(
kız sana öyle geliyor bi ara ben de kilo aldıkça azalttım yediklerimi ama az yiyince metabolizma kıtlık görüp yediğini depoluyor ve kısır döngü olmuştu bende, o psikolojiyi bilirimne çok yemesi yahu :))
gel benim menülere bak sen, koca gün ağzım durmuyo
mandalinadan nolcak canım, meyve yeme hakkın var sonuçta. ister sabah ye ister akşam
spor da yapılmış madem bugun çok çok iyisin bebeğimmmm
cnm sabah güzelce kahvaltı güne dinç başlamak için önemli o yüzden bence yediklerin normal, afiyet olsuneveeeeeeet sporumu da yaptııım. allahıma bin şükür bu günleri de mi görecektim yahu! erkenden uyandım kahvaltımı yaptım sporumu yaptım temizliğimi yapıyorum filan. kızlar!! bana bi maşallah deyin kı-çınızı filan kaşıyın nazar degmesin aman diyim
süpersin şekerim valla ben bugun kötü başladımmerhabalarrrrr
bugün bende yine eski düzenime geri dönmek istiyorumm dedim sabah kalktim baktim sofraya annem sucuk kizartmis, patates salatasi yapmis
zaten haftalarca canim sucuk cekiyordu bugün yedim 3 parcasucugun kendi yaginda kizartiyor annem yani bide ekstra yag koymuyor.
herseyden azar azar yedim.
az önce spor yaptim 45dk sanirim yakmisimdir
hala tikabasa tokum kahvaltiyi cok iyi yaptim bütün gün yeter bana zaten baska bisey yemeyi düsünmüyorum aksama dogru 30-45dk bikini fatburner sporumu yaparim insallahhhh.
ne çok yemesi yahu :))
gel benim menülere bak sen, koca gün ağzım durmuyo
mandalinadan nolcak canım, meyve yeme hakkın var sonuçta. ister sabah ye ister akşam
spor da yapılmış madem bugun çok çok iyisin bebeğimmmm
kız sana öyle geliyor bi ara ben de kilo aldıkça azalttım yediklerimi ama az yiyince metabolizma kıtlık görüp yediğini depoluyor ve kısır döngü olmuştu bende, o psikolojiyi bilirim
sen ye kuzum ama tabii dengeli
cnm sabah güzelce kahvaltı güne dinç başlamak için önemli o yüzden bence yediklerin normal, afiyet olsun
spor da yapılmış ohmaşallah maşallah
valla sen bi geldin pir geldin maşallahbizi bile geçecen bu gidişle
süpersin şekerim valla ben bugun kötü başladım
ama kötü başladım diye günümü zehir etmicem
düzelcemmmmmm
haha...bıdı bıdı bıdı çeneler durmamış hiç yerim sizi yerim yeriiiiim
valla haklısın.. kıtlıga sokmamaya calısıyorum kendimi. öğlen de yedim işte. 1 tane havuç rendeledim-yogurt-haslanmıs karnıbahar-3köfte
az önce de çeyrek nar yedimduş aldım kendime geldim filan. bugun burda hava süper
bu arada eve eliptik bisiklet alıyorum kızlar.
bugun sorduk annemle 460 lira voit marka, yanında twist ve dambılları da var. ayda 38 lira taksitle alıcam.
salona gitmeye vakit olmuyo her zaman. elimin altında bulunsun. istediğim zaman yaparım bari.
bu arada eve eliptik bisiklet alıyorum kızlar.
bugun sorduk annemle 460 lira voit marka, yanında twist ve dambılları da var. ayda 38 lira taksitle alıcam.
salona gitmeye vakit olmuyo her zaman. elimin altında bulunsun. istediğim zaman yaparım bari.
Kızlarrr bugün dışarı çıktım. Gezdim birazcık. Kızlara bakıyorum çıtır çıtır kendimi 30 yaşında hissettim yemin ederim
Ve saçımı keseceğim biraz sonra boya da aldım. Biraz psikolojik ödül verem kendime
Yarında salona gitmeye başlıyorum. Bakalım işe yarayacak mı :44: Zaten 1 ay gidiyim havalar düzelir. Bende spor tesislerine koşuya giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?