Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kalbimmm
tebrik ederim nasıl duruyosun bu kadar saat ya bi şey yemeden?
ben uzun saatler bi şey yemeyince uçuyorum.
tansiyonum düşüyo sanırım.

bu arada ben de crosstrainer alıyorum ehehe :))

aaaaaaaaa bu ne kimse menü yazmıyor bugun!!!!

ben yazdım bakın rezil ettim kendimi, siz de edeceksiniz

Ben de rezil menümü yazayım

Sabah patates kızartması

Öğle yok dışardaydım

Akşam, 4 kepçe yayla çorbası
1 tabak makarna

Bunlar yetmezmiş gibi az önce çayla büsküüt yedim.

Nasıl yemek yiyoruz ben anlamıyorum ki

Resmen yemek için yaşıyoruz valla

aynen yemek bizim yaşama amacımız olmuş bacım
diyetimi bozuyo olsam bile o an yerken resmen mutlu oluyorum ya
ama yiyip bitirince nasıl pişman oluyorum anlatamam eheh

madem herkes rezil menülerini yazıyor bende yazıyım bari
saçma sapan bir menü hatta menü bile değil
dün resmen domuz gibi yedim
eşimle yemeğe gitmiştik ve masada ne var ne yok hepsini sildim süpürdüm
eşim bile inanamadı yediklerime tabiki sonrası facia
mide ağrısı ve hazımsızlık

neyse bugün

sabah 1,5 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 kaşık zeytin salatası,1 yumurta
bugün peynir yemedim

öğlen
arkadaşıma gitmiştim orda
1 kase pul biberli yoğurt,2 ısırık yumurtalı ekmek,2 ısırık lahmacun
ve yarım dilim kek anca bir kibrit kutusu kadardı

akşam yemeği yemedim misafirlerim vardı

2 ekler ve 1 tuzlu pasta,1 bardakta çay içtim

saçma sapan oldu biliyorum ama bugün böyle geçti
ve şu an çok açım

çok az su içtim
spor olarakta ev temizliği yaptım
iyiki şu misafirler geliyor yoksa benim ev işi yapacağım falan yok
çok üşengecim yaaaa

günaydinnnn
yine kimse yok burda

@randomcim hayirli olsun sekerim yeni aletin güle güle ve hic bikmadan kullan insallah :)
cok faydali bi alet gercekten, ben aldigima hiiiiiic pisman degilim.

bugün pazartesi ve ben yine eski düzenime geri döndüm nihayet :)
sabah kahvaltida sucuklu yumurta yedim ama azdi hehe cok özlemisim vallahiii bi görseydiniz beni nasil seve seve yedim
yine dengelemem lazim bugün cünkü cuma ve cumartesi cok yemistim.

selam kızlar
ben yokum diye buraları boşlamış herkes sanırım:44:
valla bnm 2 günlük menüm berbat bugun de berbat bi başlangıç yaptım güne, ztn cnm da sıkkın
sonra iyice anlatırım işte yarım saat sonra falan gelip de...
yani anlıcanız bn de batırdımmmmm

Randomcum yeni aletin hayırlı olsun şekerim

Yasmincim hoşgeldin tekrardan, o ne kız öyle, evin düğün alayı gibi maşallah
sağolsunlar yalnız bırakmamışlar da ben sıkılırdım o kadar insanın içinde... bana daral gelir kalabalıkta... evde bile 5 kişiyiz herkes evdeyken bunalıyorum o derece yani...
neyse kızlar daha sonra görüşmek üzere... menümü yazar geçmişe de yorum yaparım
şimdilik hoşçakalın

selam kızlar iyi bir hafta diliyorum herkese :))

dünkü saçmalama menüsünden sonra bugün çok dikkat ediyorum. sporumu da yapıcam mutlaka.

bu hafta 67yi görmek istiyorummmmm!!!!

kalbimm teşekkür ederim cnm. inşallah salı günü alıcaz bakalım inşallah hevesle kullanırım...

merhaba çıtır kızçelerrrr 1haftalık yatılı misafirlerim gitti sonunda ve ben düzenli beslenmeme geri döndüm ev kalabalık olunca ister istemez çok yiyorsun kendine hakim olamıyorsun ama sonunda düzeldi herşey sabah tartıldığımda 64.6 dım şükürler olsun azda olsa vermişim bu hafta ve cumaya kadar daha düzenli besleneceğim kaçamaksız ve bu hafta düzenli bişekilde yarım kilo daha versem süper olurr

cumartesi günkü menüm:18:

sabah - 11:00
- salçalı yumurta
- 1 dl tam buğday ekmeği
- çay
(belki 1 çay kaşığı bal da yemiş olabilirim hatırlamıyorum:44:)

öğle - 14:30
- 1 tabak dolusu kısır (bol maydanozlu ve ekşili)
bugun bnm için önemliydi çünkü cuma yapamamıştım gönlümce cumartesi yedim işte

akşam - 19:00
- kalan kısırı yedim (1 kase falandı)
- 2 poğaça

ara - 21:30
- 1 kase kahveli puding (az şekerle kendim yaptım kakao yoktu kahve kattım)

su - 1,2 lt
spor - yok

o gün homini gırtlak yedim durduramadım kendimi tamamen psikolojik biliyorum
hala da etkileri sürüyor
akşam girip yazıcaktım ama donuyordum resmen
bi de kardeşim hastaydı bana geçiş herhalde kaç gündür kırıklık var üzerimde... bi de hasta olmamak için dışarı bile çıkmıyorum düşünün artık... ama pc bnm odada ve gece yarılarına kadar işgal durumda, sigara içer, hasta olur, nefes alıp veriyor sonuçta bnm odaya siniyor, sigara kokusu tıkıyor beni ztn, camı açsam gecenim bi yarısı hava buz gibi, inanın hiç sevmediğim bişeyi yapıyorum 3 gündür, akşam yatarken yatakta bile çorap giyiyorum yoksa üşümekten uykusuz kalıyorum ayaklarım hiç ısınmıyor annem bile dışardan geldiğinde ellerim onunkinden soğuk oluyor, o derece yani...
cumartesi de halsizdim su içmek istemiyordum boğazım agrıyordu bi de oda sıcaklığı su bile bnm için soğuk, o da boğazlarımı direkt ağrıtır, yazın bile oda sıcaklığında su içerim çok ılık gelirse azcık soğuk su takviyesi yaparım ama o da yani çok soğuk olmaz
spor yapcak halim ztn yoktu bugun yapar mıyım bilmiyorum

sabah - 10:30
- 2.5 dl tb ekmeği
- maydanozlu lor salatası
- 1-2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
- 1-2 tatlı kaşığı çilek reçeli

öğle - 15:40
- 1 tabak makarna
- üstüne sabahtan kalan lor salatasını döktüm bir de salçalı sos yaptım

akşam (2 kez oldu maalesef)
18:00 - 1.5 kase kısır (kardeşime yapmıştım)
19:15
- 1 parça fırında tavuk+3-4 parça patateslerinden (fırında oldugundan yedim)
- havuç-turp salatası

ara - 2 bardak çay

su - 1,5lt (1,7 de olabilir tam hatırlayamadım bir bardak daha içtim mi içmedim mi)
spor - yok

işte bir rezillik menü daha...
bugun de kötü başladım maalesef

yavruuu ne olduda sana böyle yedin yahuuuu nerdeydin kim vardııı ne olduda yedin canım vallahi beğendim desem yalan olurr neyse benimde misafirler gitti bugün çok güzel başladım ve öyle de gidiyo

bugun de güne kötü bir başlangıç yaptım
sabah 8 gibi uyandım ama 8:30da kalktım
dedim ne güzel erken kalktım bugun... salona gittim yerde kardeşime hazırlanan kahvaltı sofrası, annem poğaça ile haşhaşlı çörek ısıtmış suyumu içtikten sonra onları yedim
1 saat sonra da kahvaltı ettik ama azıcık ekmek yedim
yaaa babam sabah sabah bağırıp çağırdı yok efendim plan yapıyormuş biz engelliyormuşuz hep geç kalkıyormuşuz, pcden hiç çıkmıyormuşuz vs... ya napabilirim ki? her sabah doktorumu izliyordum 2 aydır babamın haber izlemesinden onu izlemiyorum
evde kimseyle muhabbet yok, babam haber izlerken konuşulmasına kızar
hal böyle olunca gece gündüz boş boş oturuyoruz
sabah 7den 11e haber, akşam 6dan yatana kadar haber... bi de bize kkızar tvkoliksiniz diye ki bnm bi gündüz unutma beni var bi de haftada 1 fatmagul... aslında daha takip ettiğim biçok dizi vardı ama izletmiyorlar ben de bıraktım, internetten de izlemek istesem ona da kızıyor pc açık elektrik yakıyor vs diye...
ben de sabah azıcık doktorumu izledim ama işte kumanda hemen alınıp haber açılıyor sen ne istiyorsun diye soran yok
ben izlerken de bağırıp çağırıyor, ama kendi izlerken susun susun konuşmayın
ya aslında hani öyle moralim çok bozuk değil ama sıkılıyorum kızlar
ömrümce hep ders çalıştım hala çalışıyorum ama işte kardeşlerim pcye girmez, tv de açık olmazsa çünkü pc açıksa kardeşlerim son ses rap müzik dinlerler, odam işgal durumda tabii... salonda babam haber izler... ben nerde ne zmn ders çalışcam akşam da donuyorum ztn
diyet de yapamıyorum spor da... motivasyonumu bozuyorlar çünkü...
gündüz ders çalışasım olsa ev işi bende bitmeden derse geçemiyorum ztn rap müzik kafamı şişiriyor
akşam da tv açık ztn beynim çalışmıyor
geceleri uyuyamıyorum üşümekten en az 2-3 defa wc yapıyorum
okudum mesela alet random düne kadar salona gidiyordu şimdi alet alıyor, sevgi de gidecek ya da alet alacak
evli olanlarınız ztn bi düzene sahip, bnm gibi evi yol geçen hanı kendisi de köle isaura pozisyonunda değil
inanın kendime ait olmayan işleri yüklenmekten, gereğinden fazla sorumluluk verilmesinden yoruldum
işe gircek olsam burdan buluruz oyalancak bişey diyor babam ben oyalanmak değil hak ettiğimi kazanmak istiyorum
ya da biz sana bakarız çalışmana gerek yok diyor eee ben evde daha çok yoruluyorum, bi de çalışmayıp napcam boş boş oturacak mıyım? evdeysem pc açıcam ona da kızıyorlar
kpss oldu oldu olmadı gidicem uzaklara, evlenmicem de kendime bi ev tutup oturcam kafamı dinlicem inanın artık sıkıldım
10 yıllık evlilerden bile daha fazla yük var omzumda
evdekilderin hepsi yetişkin yapmadan etmeden anlamaz ki çocuk değil sonuçta
ama bana gelince sen sus otur
bi alet istedim ya bana para olmaz ya da lafa gelince odanda yer yok olur
leslieden sıkıldım bunaldım
aynı hareket aynı muhabbet
başka şeyler de nette var yüklemek istesem yok
çık dışarı yürü deseniz, asfalt bile yk burda, mıcırlı yok, o da kenarlarda hep çakıl taşları üstünde yürümek zorundasınız, ayaklarımdaki nasırları azdırıyor, ztn her taraf yağmur yağınca göl oluyor
lafa gelince sen yürümüyorsun ondan kilo veremiyorsun sanki yürücek alan vardı ben istemedim, evin etrafında dolan diyorlar sevmiyorum yaaaa burayı
bana spor tesisi olcak ya da düz bir parkur, memleketimde vardı 2.5 kmlik, git gel 5km bi de evden oraya gitmek için 15-20dk yürüyordum 1-2km de o olsa 1-1,5 saatte evime dönüyordum ben
ama işte burrda o imkan yok, varmış da oraya gidene kadar ztn bnm ayaklar yara olur, her taraf çakıllı yol
işte böyle güzellerim, bugunum böyle iğrenç geçiyor
daraldım bunaldım artık
ben sevgi gibi kpssci de değilim kpss sadece bi araç bnm için olmazsa olmaz değil, onun kadar da hevesli çalışmıyorum bu nedenle
sevgi bu konuda çok iyi o yüzden maşallah sevgimeeee

kızlaaaaaar herkes kendine gelsin bakiyim noluyo hı???
yeni bir haftaya başladık, geçen hafta yediklerimizi ve pişmanlıklarımızı unutalım bence... yepyeni bir hafta bizi bekliyor :))

pozitif olalım.
ben bu hafta 67yi görmek istiyorum. çok istekliyim. bi sorun çıkmazsa insallah bu hafta kaçamak yapmayı düşünmüyorum...

neyse büyük konuşmiyim de.. sonra bi şey çıkmasın eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…