ben de beğenmedimyavruuu ne olduda sana böyle yedin yahuuuu nerdeydin kim vardıııne olduda yedin canım vallahi beğendim desem yalan olurr neyse benimde misafirler gitti bugün çok güzel başladım ve öyle de gidiyo
güzelim ben de kendime diyorum silkelen diye de hadi kaçamak yapmadık, eee spor nolcak??? ben bıktım leslie leslie açmak bile istemiyorum zumba da sıktı başka da bişey yok eğlencelikızlaaaaaar herkes kendine gelsin bakiyim noluyo hı???
yeni bir haftaya başladık, geçen hafta yediklerimizi ve pişmanlıklarımızı unutalım bence... yepyeni bir hafta bizi bekliyor :))
pozitif olalım.
ben bu hafta 67yi görmek istiyorum. çok istekliyim. bi sorun çıkmazsa insallah bu hafta kaçamak yapmayı düşünmüyorum...
neyse büyük konuşmiyim de.. sonra bi şey çıkmasın eheheh
bugun de güne kötü bir başlangıç yaptım
sabah 8 gibi uyandım ama 8:30da kalktım
dedim ne güzel erken kalktım bugun... salona gittim yerde kardeşime hazırlanan kahvaltı sofrası, annem poğaça ile haşhaşlı çörek ısıtmış suyumu içtikten sonra onları yedim
1 saat sonra da kahvaltı ettik ama azıcık ekmek yedim
yaaa babam sabah sabah bağırıp çağırdı yok efendim plan yapıyormuş biz engelliyormuşuz hep geç kalkıyormuşuz, pcden hiç çıkmıyormuşuz vs... ya napabilirim ki? her sabah doktorumu izliyordum 2 aydır babamın haber izlemesinden onu izlemiyorum
evde kimseyle muhabbet yok, babam haber izlerken konuşulmasına kızar
hal böyle olunca gece gündüz boş boş oturuyoruz
sabah 7den 11e haber, akşam 6dan yatana kadar haber... bi de bize kkızar tvkoliksiniz diye ki bnm bi gündüz unutma beni var bi de haftada 1 fatmagul... aslında daha takip ettiğim biçok dizi vardı ama izletmiyorlar ben de bıraktım, internetten de izlemek istesem ona da kızıyor pc açık elektrik yakıyor vs diye...
ben de sabah azıcık doktorumu izledim ama işte kumanda hemen alınıp haber açılıyor sen ne istiyorsun diye soran yok
ben izlerken de bağırıp çağırıyor, ama kendi izlerken susun susun konuşmayın
ya aslında hani öyle moralim çok bozuk değil ama sıkılıyorum kızlar
ömrümce hep ders çalıştım hala çalışıyorum ama işte kardeşlerim pcye girmez, tv de açık olmazsa çünkü pc açıksa kardeşlerim son ses rap müzik dinlerler, odam işgal durumda tabii... salonda babam haber izler... ben nerde ne zmn ders çalışcam akşam da donuyorum ztn
diyet de yapamıyorum spor da... motivasyonumu bozuyorlar çünkü...
gündüz ders çalışasım olsa ev işi bende bitmeden derse geçemiyorum ztn rap müzik kafamı şişiriyor
akşam da tv açık ztn beynim çalışmıyor
geceleri uyuyamıyorum üşümekten en az 2-3 defa wc yapıyorum
okudum mesela alet random düne kadar salona gidiyordu şimdi alet alıyor, sevgi de gidecek ya da alet alacak
evli olanlarınız ztn bi düzene sahip, bnm gibi evi yol geçen hanı kendisi de köle isaura pozisyonunda değil
inanın kendime ait olmayan işleri yüklenmekten, gereğinden fazla sorumluluk verilmesinden yoruldum
işe gircek olsam burdan buluruz oyalancak bişey diyor babam ben oyalanmak değil hak ettiğimi kazanmak istiyorum
ya da biz sana bakarız çalışmana gerek yok diyor eee ben evde daha çok yoruluyorum, bi de çalışmayıp napcam boş boş oturacak mıyım? evdeysem pc açıcam ona da kızıyorlar
kpss oldu oldu olmadı gidicem uzaklara, evlenmicem de kendime bi ev tutup oturcam kafamı dinlicem inanın artık sıkıldım
10 yıllık evlilerden bile daha fazla yük var omzumda
evdekilderin hepsi yetişkin yapmadan etmeden anlamaz ki çocuk değil sonuçta
ama bana gelince sen sus otur
bi alet istedim ya bana para olmaz ya da lafa gelince odanda yer yok olur
leslieden sıkıldım bunaldım
aynı hareket aynı muhabbet
başka şeyler de nette var yüklemek istesem yok
çık dışarı yürü deseniz, asfalt bile yk burda, mıcırlı yok, o da kenarlarda hep çakıl taşları üstünde yürümek zorundasınız, ayaklarımdaki nasırları azdırıyor, ztn her taraf yağmur yağınca göl oluyor
lafa gelince sen yürümüyorsun ondan kilo veremiyorsun sanki yürücek alan vardı ben istemedim, evin etrafında dolan diyorlar sevmiyorum yaaaa burayı
bana spor tesisi olcak ya da düz bir parkur, memleketimde vardı 2.5 kmlik, git gel 5km bi de evden oraya gitmek için 15-20dk yürüyordum 1-2km de o olsa 1-1,5 saatte evime dönüyordum ben
ama işte burrda o imkan yok, varmış da oraya gidene kadar ztn bnm ayaklar yara olur, her taraf çakıllı yol
işte böyle güzellerim, bugunum böyle iğrenç geçiyor
daraldım bunaldım artık
ben sevgi gibi kpssci de değilim kpss sadece bi araç bnm için olmazsa olmaz değil, onun kadar da hevesli çalışmıyorum bu nedenle
sevgi bu konuda çok iyi o yüzden maşallah sevgimeeee
bende bu hafta 64ü görmek istiyorum hele bide sen beni geçmeden ideal kiloma kavuşmak istiyorum ehehehehkızlaaaaaar herkes kendine gelsin bakiyim noluyo hı???
yeni bir haftaya başladık, geçen hafta yediklerimizi ve pişmanlıklarımızı unutalım bence... yepyeni bir hafta bizi bekliyor :))
pozitif olalım.
ben bu hafta 67yi görmek istiyorum. çok istekliyim. bi sorun çıkmazsa insallah bu hafta kaçamak yapmayı düşünmüyorum...
neyse büyük konuşmiyim de.. sonra bi şey çıkmasın eheheh
ben de beğenmedim
bugun de sözde güzel başlıcaktım yalan oldu
psikolojik olarak bitti bnm diyet
ailem evde olunca cnm bişey yemek istemiyor
sanki çok yiyormuşum da göze batıyormuş gibi geliyor
ben sabah-öğle- akşam ara vs yapıyorum onlar bi sabah bi akşam
bu nedenle oburmuşum gibi hissediyorum kendimi
hani herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ya aslında o bni daha çok motive ediyor ama işte pc dolu olunca sıkıntıdan yemeğe saldırıyorum
bişey deyince de ben suçlu, aksi, huzur bozan vs oluyorum
çünkü herkes rahatında... acıkırlar yemek hazırlarım, bi de mutfaga girince eee abla toplasan... sanki hizmetçileri var
toplamayınca babam kızıyor
kimin ne zmn acıkacagı belli değil, biri öğlen yiyor ztn okuldan gelip yiyip gidiyor diğeri bi gün çalışır 3 gün izin
babamın sağı solu belli değil, annem rahattır kafaya hiçbişeyi takmaz
oyle olunca işler de bana kalıyor biri ne bu dağınıklık dese kendi üstüme alınıyorum çünkü annem tınlamıyor oldugu kadar diyip geçiştiriyor
ders çalışmak istesem demin yazdım işte müzik kafamı şişiriyor
vs. vs..... işte bi sürü şey
dedim ne güzel erken kalktım bugun... salona gittim yerde kardeşime hazırlanan kahvaltı sofrası, annem poğaça ile haşhaşlı çörek ısıtmış suyumu içtikten sonra onları yedim
yaaa babam sabah sabah bağırıp çağırdı yok efendim plan yapıyormuş biz engelliyormuşuz hep geç kalkıyormuşuz, pcden hiç çıkmıyormuşuz vs... ya napabilirim ki? her sabah doktorumu izliyordum 2 aydır babamın haber izlemesinden onu izlemiyorum
sabah 7den 11e haber, akşam 6dan yatana kadar haber... bi de bize kkızar tvkoliksiniz diye ki bnm bi gündüz unutma beni var bi de haftada 1 fatmagul... aslında daha takip ettiğim biçok dizi vardı ama izletmiyorlar ben de bıraktım, internetten de izlemek istesem ona da kızıyor pc açık elektrik yakıyor vs diye...
ben de sabah azıcık doktorumu izledim ama işte kumanda hemen alınıp haber açılıyor sen ne istiyorsun diye soran yok
ömrümce hep ders çalıştım hala çalışıyorum ama işte kardeşlerim pcye girmez, tv de açık olmazsa çünkü pc açıksa kardeşlerim son ses rap müzik dinlerler, odam işgal durumda tabii... salonda babam haber izler... ben nerde ne zmn ders çalışcam akşam da donuyorum ztn
gündüz ders çalışasım olsa ev işi bende bitmeden derse geçemiyorum ztn rap müzik kafamı şişiriyor
okudum mesela alet random düne kadar salona gidiyordu şimdi alet alıyor, sevgi de gidecek ya da alet alacak
evli olanlarınız ztn bi düzene sahip, bnm gibi evi yol geçen hanı kendisi de köle isaura pozisyonunda değil
inanın kendime ait olmayan işleri yüklenmekten, gereğinden fazla sorumluluk verilmesinden yoruldum
işe gircek olsam burdan buluruz oyalancak bişey diyor babam ben oyalanmak değil hak ettiğimi kazanmak istiyorum
ya da biz sana bakarız çalışmana gerek yok diyor eee ben evde daha çok yoruluyorum, bi de çalışmayıp napcam boş boş oturacak mıyım? evdeysem pc açıcam ona da kızıyorlar
kpss oldu oldu olmadı gidicem uzaklara, evlenmicem de kendime bi ev tutup oturcam kafamı dinlicem inanın artık sıkıldım
çık dışarı yürü deseniz, asfalt bile yk burda, mıcırlı yok, o da kenarlarda hep çakıl taşları üstünde yürümek zorundasınız, ayaklarımdaki nasırları azdırıyor, ztn her taraf yağmur yağınca göl oluyor
lafa gelince sen yürümüyorsun ondan kilo veremiyorsun sanki yürücek alan vardı ben istemedim, evin etrafında dolan diyorlar sevmiyorum yaaaa burayı
bana spor tesisi olcak ya da düz bir parkur, memleketimde vardı 2.5 kmlik, git gel 5km bi de evden oraya gitmek için 15-20dk yürüyordum 1-2km de o olsa 1-1,5 saatte evime dönüyordum ben
ama işte burrda o imkan yok, varmış da oraya gidene kadar ztn bnm ayaklar yara olur, her taraf çakıllı yol
daraldım bunaldım artık
ben sevgi gibi kpssci de değilim kpss sadece bi araç bnm için olmazsa olmaz değil, onun kadar da hevesli çalışmıyorum bu nedenle
kuzummm samimiyetimize inaniyorum o yüzden acik acik konusacam agir olursa ne olur kusura bakma ama ben bunu okuyunca inan cok ama cok sinirlendim
ne bu böyle yahu evi sen gecindiriyorsun resmen, özelin diye bisey kalmamis ki senin. odanda sürekli kardeslerin var bide üstüne sigara iciyor oh bu ne rahatlik böyle. üsüyormussun geceleri cami acamiyormussun kardeslerin bunu düsünemiyorlarmi ablam hasta olur icmeyelim sigarayi. ne olur yani sigarayi icmek icin disariya ciksinlar beyefendiler.
ders calisamiyorsun odanda, salonda zaten calisamazsin cunku tv sürekli acik.
nasil katlaniyorsun bunlara anlamiyorum kuzum ben olsam tövbe yapamazdim öyle.
odan senin özelin, senin mekanin. mesela benim annem bi defa perdelerimi degistirmisöyle bi sinir oldum ki niye benim odama karisiyorsun diye kizdim sonra sinirden perdeleri bi cektim asaga. mahf oldu perdeler sonra annem bana kizdi höhöh
skldigni tahmin edebiliyorum canim ama bu böyle devam edemez piskolojik olarakta iyi degil. annenle konusman lazim herseyi anlat ne kadar cok skldigni felan. kardeslerine kiz nede olsa ablalarisin dinlemek zorundalar. bide simdi aklima geldi gecen yazmistin buraya sabah erken kalkip kardesine kahvalti hazirlamissin, sekerim niye sen kalkipta hazirliyorsun sofrayi? yasi kac bilmiyorum ama 12 veya 13 yasinda degildir. kendisi hazirlasin ne varmis bunda. bi tarafimi eksilecek, niye sen hizmet ediyorsun ki.
böyle seylere acayip sinir oluyorum ben. ben kardesime mesela hic hizmet etmem koskoca adam 18 yasinda eli ve ayagi tutuyor kalksin kendisi yapsin. öyle öyle simariyorlar iste.
lilycim hemen annenle konus, inan ben bile sinirlendim okurken. sana yazik seninde ulasmak istedigin hedeflerin var. böyle devam ederse hic biri olmaz. ne diyet ne ders calisma.
cok sert olduysa özür dilerim tatlim ama gercekten cok sinirlendim kardeslerine.
daraldım bunaldım artık
kızlar eşim palamut almış ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum
fırında palamut yapmasını bilen bana bi anlatsın lütfen
yoksa birazdan kafama göre yapacam ama nasıl olur bilemem.
canlarım biz topikçe nie böyle olduk yahuuu hepimizde bir sorun hepimizde motivasyon düşüklüğü kendimizi toplayalım lütfen olmuyo böleee neyse gayet başarılı menüme geçeyim
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
az sucuklu yum.(1 yum.dan azdı ve 2 dilim sucuk felan)
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 greyfurt
4 yk tazefasülye
1 kase çorba
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
5 fındık
brokoli 1 kase sarımsaklı yoğurt ve azcık salçalı sos
1 lokma tahıllı ekmek 1lokma tazefasülye
yarım saat tempolu yürüyüş 1mil leslie 5 dk slim in 6
2buçuk lt su 3 olur
2 bardak yeşil çay oda 3 olur
menün güze*l canım ama öğlen yemeğin tam bi karbonhidrat olmuşş busefer psikopata bağlamamışsınSelam Kızlar,
Bugünkü menümü bildiriyorum
Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi
Öğle 1 kepçe tarhana çorbası + 2 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 yemek kaşığı patates yemeği
Ara 1 yeşil elma
Akşam 1 tabak taze fasulye yemeği + 1 kase yoğurt + kuru soğan + 2 dilim etimek
Bu saate kadar 1,5 litre kadar su içtim, daha da içerim.
Spor yaparsam yazarım.
Görüşürüz.
menünü çok beğendim canımmm harikasınkarameleğimt eşekkür ederim ama geç kaldın balığı kafama göre pişirdim güzel oldu yinede
bugünkah
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta,1 dilim peynir,birkaçtane zeytin.domates
öğlen
teflonda kendi yağında tavuk pişirdim,1 bardakta ayran içtim
ara
1 elma
akşam
fırında palamut,içine patates,soğan ve domates ekledim gayet güzel oldu
kaçamak
yarım kurabiye
2 bardak tartçınlı,zencefilli,karanfilli yeşil çay
su anca 1 litre olmuştur
bugünlük bukadar
birazdan annemlere gidecem bugün artık giremiyebilirim
öpüldünüz şekerler
canlarım biz topikçe nie böyle olduk yahuuu hepimizde bir sorun hepimizde motivasyon düşüklüğü kendimizi toplayalım lütfen olmuyo böleee neyse gayet başarılı menüme geçeyim
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
az sucuklu yum.(1 yum.dan azdı ve 2 dilim sucuk felan)
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 greyfurt
4 yk tazefasülye
1 kase çorba
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
5 fındık
brokoli 1 kase sarımsaklı yoğurt ve azcık salçalı sos
1 lokma tahıllı ekmek 1lokma tazefasülye
yarım saat tempolu yürüyüş 1mil leslie 5 dk slim in 6
2buçuk lt su 3 olur
2 bardak yeşil çay oda 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?