Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yavruuu ne olduda sana böyle yedin yahuuuu nerdeydin kim vardııı ne olduda yedin canım vallahi beğendim desem yalan olurr neyse benimde misafirler gitti bugün çok güzel başladım ve öyle de gidiyo
ben de beğenmedim
bugun de sözde güzel başlıcaktım yalan oldu
psikolojik olarak bitti bnm diyet
ailem evde olunca cnm bişey yemek istemiyor
sanki çok yiyormuşum da göze batıyormuş gibi geliyor
ben sabah-öğle- akşam ara vs yapıyorum onlar bi sabah bi akşam
bu nedenle oburmuşum gibi hissediyorum kendimi
hani herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ya aslında o bni daha çok motive ediyor ama işte pc dolu olunca sıkıntıdan yemeğe saldırıyorum
bişey deyince de ben suçlu, aksi, huzur bozan vs oluyorum
çünkü herkes rahatında... acıkırlar yemek hazırlarım, bi de mutfaga girince eee abla toplasan... sanki hizmetçileri var
toplamayınca babam kızıyor
kimin ne zmn acıkacagı belli değil, biri öğlen yiyor ztn okuldan gelip yiyip gidiyor diğeri bi gün çalışır 3 gün izin
babamın sağı solu belli değil, annem rahattır kafaya hiçbişeyi takmaz
oyle olunca işler de bana kalıyor biri ne bu dağınıklık dese kendi üstüme alınıyorum çünkü annem tınlamıyor oldugu kadar diyip geçiştiriyor
ders çalışmak istesem demin yazdım işte müzik kafamı şişiriyor
vs. vs..... işte bi sürü şey

güzelim ben de kendime diyorum silkelen diye de hadi kaçamak yapmadık, eee spor nolcak??? ben bıktım leslie leslie açmak bile istemiyorum zumba da sıktı başka da bişey yok eğlenceli
ben bisiklet istiyordum alan yok herşeye para var bana gelince milletin cebi boşalıyor
ben de 70 olmak istiyorum ama hayal gibi bu şekilde
bnm evim sadişinki gibi değil, mutfagı toplayıp bi daha girdiğimde bıraktığım gibi bulamıyorum hergün bişeyin yeri değişiyor düzen yok, ben hep düzeltiyorum uyan yok
senin ev gibi değil, salona gitme veya alet alma şansım da yok, kalbim gibi annecim yağsız da yapmıyor yemekleri herşeyi bol yağlı yapar yağsız yaptık mı sevmez
börek çörek hergün pişer
şu an evdekileri söyleyim bana yol gösterin nereye kadar dayanabilirim
pilav, makarna, patatesli tavuk, nohut, çorba, haşhaşlı çörek, patatesli poğaça, bi de dünden kalan kısır var onu yicem şimdi
diyebilirsiniz ki kendine sebze yemeği yap... cnm artık uğraşmak bile istemiyor, eve ayrı yemek yap kendine ayrı yemek yap millet börek çörek götürürken sebze ye aynı sofrada farklı menüler olmuyor işte...

ahh canım okudum yazdıklarını aslında hepimiz için aynı bu yazdıkların inan bende evimin huzursuzluğu için erken evlendim ama şimdi huzurun eskisinden dahamı iyi deseniz hayır eskisinden dahada kötüü
spor işine gelince bende leslieden başka bir seçeneğim yok ondanda sıkıldım eşim sürekli söz veriyo yürüyüşe götürcem diye oda götürmüyoo ben gidim sen çocuga bak diyorum onuda kabul etmiyo bakalım bugün 4den sonra götürcem dedii bekliyorum götürcekmi
hep birilerine muhtaç yaşıyoruz çalışsak kendi paramızı kazansak inan kimseye eyvallahımız olmazz
aslında benimde kpss ye hazırlanıp sonra zabıt katipliğine girme şansım var ama inanın elime kitap alıp çalışmak içimden hiç gelmiyo 70i bir geçsem olacakda ders çalışan yokkk

bende bu hafta 64ü görmek istiyorum hele bide sen beni geçmeden ideal kiloma kavuşmak istiyorum eheheheh

benim eşimde 1 sabah 1 akşam yiyor ama 1er ekmek yiyor ben atlamak istemyorm öğle ve ara ögün yapıyorum oda bana böyle nasıl zayıflıcaksın diyoo 7den fazla verdim daha bunun farkında değil
sabahdan akşama kadar buulaşık hiç bitmezz bu bir kısır döngü

lilycim diyet dediğin gibi bir motivasyon işi. böyle hissetmekte haklısın canım benim..
ama bi süre kendini sıkma istersen.
hepimiz böyle dönemlerden geçiyoruz. ama atlatmasını da bilmek lazım.
evindeki durumu görmeden bilemem ama anlattığın kadarıyla başın çok kalabalık.
bu şekilde motivasyonunun düşmesi elbette çok normal. ama sen güçlü bi kadınsın bunu unutma tatlım.
bi süre ara verebilirsin diyete.

spor konusunda da leslieden sıkılman çok normal evet. ama evde yapılabilicek başka da bir şey yok gibi. onun farklı versiyonları falan yok mu ya? onları yapsan canım?

kuzummm samimiyetimize inaniyorum o yüzden acik acik konusacam agir olursa ne olur kusura bakma ama ben bunu okuyunca inan cok ama cok sinirlendim
ne bu böyle yahu evi sen gecindiriyorsun resmen, özelin diye bisey kalmamis ki senin. odanda sürekli kardeslerin var bide üstüne sigara iciyor oh bu ne rahatlik böyle. üsüyormussun geceleri cami acamiyormussun kardeslerin bunu düsünemiyorlarmi ablam hasta olur icmeyelim sigarayi. ne olur yani sigarayi icmek icin disariya ciksinlar beyefendiler.
ders calisamiyorsun odanda, salonda zaten calisamazsin cunku tv sürekli acik.
nasil katlaniyorsun bunlara anlamiyorum kuzum ben olsam tövbe yapamazdim öyle.
odan senin özelin, senin mekanin. mesela benim annem bi defa perdelerimi degistirmis öyle bi sinir oldum ki niye benim odama karisiyorsun diye kizdim sonra sinirden perdeleri bi cektim asaga. mahf oldu perdeler sonra annem bana kizdi höhöh

skldigni tahmin edebiliyorum canim ama bu böyle devam edemez piskolojik olarakta iyi degil. annenle konusman lazim herseyi anlat ne kadar cok skldigni felan. kardeslerine kiz nede olsa ablalarisin dinlemek zorundalar. bide simdi aklima geldi gecen yazmistin buraya sabah erken kalkip kardesine kahvalti hazirlamissin, sekerim niye sen kalkipta hazirliyorsun sofrayi? yasi kac bilmiyorum ama 12 veya 13 yasinda degildir. kendisi hazirlasin ne varmis bunda. bi tarafimi eksilecek, niye sen hizmet ediyorsun ki.
böyle seylere acayip sinir oluyorum ben. ben kardesime mesela hic hizmet etmem koskoca adam 18 yasinda eli ve ayagi tutuyor kalksin kendisi yapsin. öyle öyle simariyorlar iste.

lilycim hemen annenle konus, inan ben bile sinirlendim okurken. sana yazik seninde ulasmak istedigin hedeflerin var. böyle devam ederse hic biri olmaz. ne diyet ne ders calisma.
cok sert olduysa özür dilerim tatlim ama gercekten cok sinirlendim kardeslerine.

kızlar eşim palamut almış ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum
fırında palamut yapmasını bilen bana bi anlatsın lütfen
yoksa birazdan kafama göre yapacam ama nasıl olur bilemem.

kalbimcim yazdıklarını okudum da bi şeyler söylemek istedim.

bizim toplumda erkekler o kadar şımartılmış ki... hani diyosun ya kalksın hazırlasın kendisi diye. eminim lily öyle bi şey dese, kardeşi ona sen ne güne duruyosun, evde kadın varken ben mi yapıcam der...

haklısın evet kızın hayatını bloke etmişler resmen ama inan böyle gelmiş böyle gider, bu erkekler laftan anlamaz yani. lily bi şey dese gene o suçlu olur.

benim abim çok anlayışlı ve yardımsever olmasına rağmen o bile zaman zaman "o işi ben mi yapıcam siz varken" diyebiliyor yani. böyle büyütülmüşler. annelerimizin suçu aslında bu. ben anneme diyorum sen yapmışsın bunları böyle diye. benim babam da anneme sormadan bir çorabını dahi bulamaz.

bu diyet konusunda da tok açın halinden ne anlar durumu geçerli. diyetteyse diyette banane biz istediğimiz yeriz diyolar. yemesin o zaman diyolar ama öyle değil işte. dün gece mesela babam çikolata yemeye kalktı benim yanımda. ki ben aylardır çikolata sokmadım ağzıma, çok da severim. annem kızdı babama, bilmiyo musun kız diyette, onun karşısında yemek yok bundan sonra dedi.

yani demem o ki erkekler anlayışsız. kardeş de olsa, baba da olsa, sevgili de olsa bu böyle. demir gibi sinir lazım dayanmak için. lily'i çok iyi anlıyorum bu konuda. ama şu konuda sana katılıyorum ki bu işe annesinin el atması lazım.

Canım benim, ikizim,gülüm canım arkadaşım
Kpss konusunda bende meraklı değilim saatlerce oturup kafa patlatmaya, ama başka çare yok.
Özele gitmek istemiyorum. Annemle babamın sorunlarından bıktım. Evdeki sorunlardan daraldım. Bu sınav dediğin gibi bir araç, amaç değil. Yazdıklarını okudum da annen sana bu konuda neden yardımcı olmuyor dedim. Yani bir hastalığı falan mı var dicem ama evdekilerin senin üzerine titremesi lazım. Baban otoriterden daha çok kendi istekleri doğrultusunda yönlendiriyor sizi. Evde bir düzen olsun maksatlı değil, o tv izlerken susmanız, elektrik yakmayın vs demesi sırf kendi istekleri. Birazcık sizi düşünse keşke, ama düşünmezler biliyorum. Benim babamda üniversiteden önce pc başına geçirtmezdi. Girdiğimde sanki bişiyler karıştırıyormuşum gibi nevar şu iblgisayarda diyip dururdu. Ama şimdi birşey demiyor. Çünkü takmadım, yeri gelince bunu yapmak lazım. Hedeflerine ulaşmaktan vazgeçme. Kpss çalış, odaklan. KArdeşlerine söyle çıksınlar odandan. Bence sende kıyamadığından, yumuşak davrandığından böyle oluyor. Ne var sanki kendileri alsa yemeğini, ya da annen yardımcı olsa. Ama yok bizim evde de böyle. deve gibi kızkardeşim var paşa gibi baş köşede oturuyor. Zamanında biz ne dedilerse yaptık bundan işte. Evin büyük kızı olmak çok kötü birşey. Spor konusuna gelince malesef bende artık uyamıyorum. Ya geç kalkıyorum ya da evde diyete uygun şeyler pişmiyor. Dün annemin makarnaya attığı yağı göstersem oha dersiniz. Babam böyle istiyormuş! Sinir oluyorum artık ya. Hayatım düzene girsin, kimseye velaha dedirtmiyim istiyorum. Spor aleti işi yattı, salona da babamdan korkuma gidemiyorum. Herşeye yok diyor. Tutturmuş bir yok ne desem olmaz diyor. leslie de baya bıktırdı. Sen en iyisi bi süre diyeti bırak ve sınava odaklan. Az kaldı bak. En azından annene sınava kadar bana yardımcı ol de. Biraz kendilerine bakmayı öğrensinler. Biz böyle yaptıkça erkekler kendi üzerini dolaptan alığ giymeye üşenir oldular. Bu toplum böyle anacım, böyle gelmiş böyle de gider.
Seni çok seviyorum, üzülmeni istemiyorum

işten çıkmadan önce şuraya bi bakıyım dedim lilymin yazdıklarını okuyabildim şimdi pek yorum yazmaya vaktim yok tam çıkış saatim ama bu erkekler hep böyle canım derdini çok iyi anladım bayanlara hep hizmetçi muamelesi yapılıyo malesefki böyle gelmiş böyle gidiyooo canını sıkmamaya çalış canım havalardanmıdır nedir bugün bende çok kötüyüm sabahtan beri kendime gelemedim düşünün ki en son sabah 7buçukta kahvaltı ettim onla duruyorum.Bu morl bozuklukları her yönden etkiliyo bizi bir sağlıklı yaşam günü daha gümbürrtüye gittiii

canlarım biz topikçe nie böyle olduk yahuuu hepimizde bir sorun hepimizde motivasyon düşüklüğü kendimizi toplayalım lütfen olmuyo böleee neyse gayet başarılı menüme geçeyim
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
az sucuklu yum.(1 yum.dan azdı ve 2 dilim sucuk felan)
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık

1 greyfurt

4 yk tazefasülye
1 kase çorba
1 kase pulbiberli yoğurt

1 elma
5 fındık

brokoli 1 kase sarımsaklı yoğurt ve azcık salçalı sos
1 lokma tahıllı ekmek 1lokma tazefasülye

yarım saat tempolu yürüyüş 1mil leslie 5 dk slim in 6
2buçuk lt su 3 olur
2 bardak yeşil çay oda 3 olur

Selam Kızlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi

Öğle 1 kepçe tarhana çorbası + 2 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 yemek kaşığı patates yemeği

Ara 1 yeşil elma

Akşam 1 tabak taze fasulye yemeği + 1 kase yoğurt + kuru soğan + 2 dilim etimek

Bu saate kadar 1,5 litre kadar su içtim, daha da içerim.

Spor yaparsam yazarım.

Görüşürüz.

bence gayet başarılı bir menü
tebrik ederim
grup olarak motivasyon eksikliğimiz olduğu çok belli
toparlanmamız lazım

lilycim seni çok iyi anlıyorum

anne baba ve kardeşler insanı anlamadı mı kişi kendini yalnız, boş, amaçsız hissediyor.

bana yabancı gelen bir his değil bu. yıllarca ailemi hoşnut etmek için uğraştım evlenmeden önce. şimdi herkes akıllandı ama ben benden gittim.

şimdi bana çok sinirlisin sen diyor ailemdekiler. neden acaba :) diyorum bende.

bu dönemleri ne kadar az hasarsız olarak atlatırsan o kadar iyidir.

sabrın sonu selamettir.

Rabbim inşallah kuracağın yuvada huzur versin. İnan bana bu daha çnemli.

Çok şükür eşimle huzurluyum ben. (Rabbim daim etsin huzurumuzu inşallah. Rabbim nazardan saklasın)

karameleğimt eşekkür ederim ama geç kaldın balığı kafama göre pişirdim güzel oldu yinede

bugünkah
menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta,1 dilim peynir,birkaçtane zeytin.domates

öğlen
teflonda kendi yağında tavuk pişirdim,1 bardakta ayran içtim

ara
1 elma

akşam
fırında palamut,içine patates,soğan ve domates ekledim gayet güzel oldu

kaçamak
yarım kurabiye

2 bardak tartçınlı,zencefilli,karanfilli yeşil çay
su anca 1 litre olmuştur

bugünlük bukadar

birazdan annemlere gidecem bugün artık giremiyebilirim
öpüldünüz şekerler

menün güze*l canım ama öğlen yemeğin tam bi karbonhidrat olmuşş busefer psikopata bağlamamışsın

menünü çok beğendim canımmm harikasın

kızlar az önce yukarı kayınpederimgile çıktım çayın yanında 2 biskrem ve 1 avuç fındık yedim(

randomcimm canim cok haklisin evet bizim toplumda erkekelr gercekten cok simartiliyor.
mesela oda sorunu cözülse süper olur lily icin. bide sigara felan iciyorlarmis hic düsünmüyorlar ablalarini. o kadar cabaliyor ugrasiyor kiz cok üzüldüm cidden okuyunca.
ben erkek kardesimi fazla simartmak istemedigim icin ona hizmet etmiyorum. mesela bi gün okuldan geldi ve sofra hazir degildi yemegi annem hazirlamisti ama. kardesim sofrayi hazirladi, tursu felan koydu hatta masaya ahaha bende icerde oturdum ama bilerek yaptim bnu ögrensin diye o anda annem geldi ve kardesimi sofrayi hazirlarken gördü bana diyor ki utanmiyormusun sen oturuyorsun cocuk sofra hazirliyor bende ögrenecek bunlari hazirlasin ne var sanki dedim.
sonrada annem bana hak veriyor iyi yapiyorsun diyor.

diyet konusunda haklisin tatlim erkekler cok anlayissizlar, sagolsun benim erkek kardesim anlayis gösteriyor bu konuda önümde fazla tatli, ciko felan yemiyor. ama babamin umurunda degil hehe yemesen ölürmüsün diyor bana hiiih gicik sey

gelelim benim menümeeee

Kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik, azicik maydonoz
sucuklu yumurta

1 kase nesfit

10 tane beyaz leblebi + 1 kuru incir

aksam yemegi (saat 4)

2 yemek kasigi patlican yemegi
2 yemek kasigi bulgur pilav
3-4 kasik yogurt

spor: 45dk crosstrainer
su: 2 litre
yesil cay: 1 kupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…