Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Bebişler menümü yazıyım bende

Sabah: Nesfit ve light süt
Ara: Filtre kahve
Öğlen: 5 yk falan patlıcan yemeği bir dilim kepek ekmeği
Ara: Türk kahvesi
Akşam: 1 tabak patlıcan yemeği(ölçüyü bilemicem yemeğin sonunu koydum),bikaç parça çikolata iki paketten iki şerit yidim valla

Su: Henüz 1 litre oldu yarım litre daha içerim ne kadar içsem kardır

menün güzel şekerim gayet dengeli
taaaa kiii çikolatalara gelene kadar...
ama hadi regl ödülü diyelim

menü süpr o çikolata olmamış 2 parça nie yemiyondaa paketin yarısını yiyion bide birkaç parça demiş eheheh

ben de menümü yazabilrim artık
bugun geç kalktım malum hem regl, hem hastalık mahvetti beni...
özellikle de soğuk algınlığı....:2:
hani vücutta ödem vardır da onlar sızlar ya bnm de yüzüm öyle gece ara ara uyandım burnumun tıkandığını hissediyorum ondan sabah zorla 11:30da kalktım
bugun kardeşim kendi yemiş kahvaltısını gitmiş yavrum, kendine portakal bile sıkmış sabah sabah
ya kıyamıyorum ne kadar kızsam da...
neyse menümü yazıyım, tek kusurum spor yok

sabah - 12:30
- az salçalı-domatesli yumurta (konserve domatesle yaptım - az yağ koydum 1 yumurtadan yaptım)
- 3 incecik dilimlediğim tuzsuz tam buğday ekmeği (etimek büyüklüğünde)
- 1,5 kupa yeşil çay (sallama)

ara - 15:10
- 1 küçük avokado (kabuklarının iç kısımlarını elime sürdüm ellerim yeşil yeşil oldu)

akşam - 18:30
- 1 - 1,5 kepçe yağsız - kıymalı tarhana çorbası (ölçmedim kepçe yoktu ama az koydum)
- 1 kepçe nohut yemeği

su - 1 lt + sabahki yeşil çay
spor - yok

işte bugunum böyle oldu, sabah geç kalktığımdan öğlen yemedim, sadece meyve niyetine avokado yedim eee cildim E vitamini görsün biraz
suyu da çok içemedim maalesef
akşam da nohut oldugundan az yedim çorbadan
çorbayı kavurduğum kıymanın tenceresinde yaptım etin yağı yoktu pek ama yine de yağsız yaptım çorbayı
işte bu kadar...
şimdilik hoşçakalın güzellerimmmmm

kendime taze zencefil,tarçın ve karanfilli çay hazırladım
zayıflamaya yardımcı olur umarım artık her sabah onu içiyorum

bugün karnım çok ağrıyor adet sancısı bugün vurdu
başımda ağrıyor inşallah öğrencilerim bugün beni yormazlar

Benim zaten diyet günlüğüm vardı tatile gittim 20 günlüğüne isviçreye annemin ziyaretine o yüzden ara verdim sizilerinde burda görünce yazayım dedim....ama yok bize katılma derseniz o ayrı tabi.....

Benim zaten diyet günlüğüm vardı tatile gittim 20 günlüğüne isviçreye annemin ziyaretine o yüzden ara verdim sizilerinde burda görünce yazayım dedim....ama yok bize katılma derseniz o ayrı tabi.....

aşkitooooooooommmmmm sana dedim günlük kardeşlere kimseyi almıyoruz die eheheh
sen cuma takımlarından 8. takıma gelsene ben ordayım tatlımm hiç birine girmesen bile ben sana faceden gene yardımcı olurummm hem sana haberlerim var faceden yazarım bebişimm

menü süper süper aşkitooomm sporda olsaymış süper olurmuşşş
şu avokadoyu sade nasıl yedinn bravo büyük başarı ıyyyggg ben onu iyice eziyorum bol sarımsak limon ve tuzla yapıyorum harika oluyor onun haricinde yiyemem ama efeye balla yada diğer meyvelerle karıştırıp yediriyorum eheheh

için bakalım şu çayı yarın görcezz etkisi olmuşmu olmamışmı bende bugün keten tohumuna başladımm ama sabah aç karnına içmeyi unutmuşm kahvaltıdan sonra içtim eheheheh
benimde reglin 2 3 günü başlıyor sancılarım ne değişik karıyım yahuu

kızlarrr dün kendi açımdan çok büyük kararlar aldım bugün sabah büyük bir mutlulukla uyandımm
dün lilyşimlee saatlerce konuştuk ve onunla sözleştikk bugünden itibaren ikimizde kpss ye hazırlancazz
ben zabıt katibeliğine hazırlancam kpss de 70 i geçmem gerek onun için ders çalışmalıyım
bilgileri unuttum matematige felan görümcem evlenene kadar çalıştırcak sağolsun (ençokda o gaza getirdi)
öğlen efeyi uyuttuğumda başlıcam ders çalışmaya ilk olarak matematikle başlıcam çünkü görümcem evlenene kadar matematiği azçok öğrenmem gerek
bana çalışmam için kullanılmamış set vercek inşallah büyükbir istek ve azimle hayatıma yenibir yol çizerim
eşimde işe girer girmez bilgisayar kursuna yazılıp sertifikamı alcam:)
şimdi büyük bir hızla klavyemi geliştirmeye çalışıyorum elim hızlı fakat dahada başarılı olmalıyım
ne dersiniz evli çocuklu çıtır bir katibe olabilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…