Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

pembisim haftasonu yediklerin sana 2 hafta boyunca yeter hehehe yani kacamaklar baya bi yeter sana
artik uzun zaman kacamak yapmamaya calis canimmm yoksa kilolar gitmez

gözüm üstünde artik yanlisini görürsem yaktim senii

bencedee ohaaaa hatta cüüüüüüüüşşşşşşş eheheh alakasız oldu vallahi ben 1 sene bu kiloda kalırsam nasıl olsa veremiyom der alırım(

Ben sizin bana oha diyebilme ihtimalinizi sevdim eheheheheheheh parçala beni kalbimm yersemm tabiiii:) sadişim valla nasıl olsa veremiyorum diye yiyip kilo almamı engellicek kişilerde tam olarak sizsiniz:)

bu sabah tartildim 81,8 gösteri tartim sonra 82,0 oldu. 400 gr erimisim yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tebikler yawruuuu hergün erimen dileklerimle eheheh

pembişee çok güldüm yaaa yemiş yemişşş yazarken fark ettim nekadar çok yediğimi diyoo bide söz veriyoo hafta sonu bidaha böyle yemicem diyee hafta sonu olsunda görürüm seni yawwwwrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuu

kız sen bi koç burcuyla inatlaşmanın ne kadar yanlış bişey olduğunu bilmiyomusun:) hihihih

cüsssss değil laaa çüşşş

sadisimmm C ve S harfi yokki burdaaaaaaaaaa, almanyada yasiyorum ben
böyle yaziyim o zaman cü$$$$$$$$

kız varyaa dünkü yaşpasta kola beni geri 64.4 yaptı ama wc ye çıkmamıştımmm neyse cumaya kadar 63.9 gelsem razıyım zaten bugün burası yağmurluu yürüyüşe gidemicem ama akşam leslie yaparım

evet leslie yaparsin artik yapmada göreyim seniiii mersine gelip sacini basini yolarimm

artik kendimize gelelim kizlar, bu kadar kilo vermisken devam edelim diyete ve spora. yarim yamalak is yapmayalim
kendimede diyorum bende az kacamak yapmadim, hele cumartesi aksami cok yemistim ama icime kurt düstü kalktim hemen sporumu yaptim.
gecen haftadan hic bahsetmiyorum o haftasonu zaten kudurmus gibi yemek yedim, bir günde 5 tane lahmacun yedim inanirmisinzzz bide gece 1-2 dee

dedim bu sen degilsin kendine gel eski günlere o kabus dolu günlere geri dönmeeee

artik hic birimiz uzun zaman kacamak yapmicaz, yaptiysak eger arkasindan spor yapacaz.

kız sen bi koç burcuyla inatlaşmanın ne kadar yanlış bişey olduğunu bilmiyomusun:) hihihih
inatlaş ozamann gelecek hafta sonu görecem senii böle diyimde gaza gelll

bencede kendimize geleliimm en azından sporumuzu yapalımm
yiyorz ama spor yaparsak dengeleriz enazından

bu arada nie kimse yok yaaa random çanakkalede cyy ortalıkda yok beyazbulut zaten kayıpp katzide dünle bugün yok neyse akşam olsun bakalım gelirler belkii

wuuuuuuuuuu gazlar verilmiş,alınmışşşş kalbim zaten sen bi cozuttun sonra senden gaza gelip bende cozuttum bidaha kendime gelemedim:) Sen irade konusunda kale gibi sağlamdın bense dinamitle patlatılmış bina gibiydim yıkılmaya meyilli yani eheheheh dahada çok gaza gelelimki herkeste birbirinden gaza gelip kilo versin el birliğiyle harikalar yaratalım:)
Aaaa buarada bu meseleyi nasıl atladım eşşek kafam:) Kızz sadişşş kocayı tekrardan aşık etmişsin afferin kız sana eriye eriye güzelliğine güzellik kattın tabi bak ne güzel bunlar sana artı olarak geri dönüyo:)

bencede bu meseleyi denizeliklimden hariç herkes atladı eheheheh nasıl atlarsınız laaa bunuuuu

sorma pembisim sormaaa hemde nasil cozuttum hayvan gibi yemek yedim kudurmus gibi ahhah
gecen hafta pazar günüdü sanirim tam hatirlamiyorum gece 12de beyaz leblebi yiyordum ama 1 avuc felan degil bütün paketi aldim elime tv izleyerek yedim, sonra annem gördü beni aldi elimden leblebileri bu saatde ne yiyorsun bunlari hani sen diyetdeydin dedi
bikac tane yemistim sadece kadin hemen aldi ve sakladi biyerlere

ama artik yine iradeli olmamiz lazim havalar yavas yavas isinmaya basliyor bugün cok güzel disarisiiii
yazin jeansin üstüne tshirt giymek istiyorum kenarlardan yag fiskirmadan ama
bunca sene sürekli sakladim üstüne hirka felan giydim görünmesin diye
o günlere geri dönmek istemiyorum acikcasi böyle daha mutluyumm, hem alisveris daha eglenceli oluyor
önceden 44/46 giyiyordum simdi 42 beden pantolonlar oluyor bana üstümede 40 beden aliyorum artik hiih hayat böyle cok güzel

evet onu bende soracaktim ama unutmusum sadisim ne olduda kocan öyle dedi sana merak ettim acikcasi bide kiziyordun adama bak ne güzel iltifatlar ediyor sana, bide sahile felan götürmüs gezdirmis sizi daha ne istiyorsun kiz

nabersiniz hatunlarrrrrr bengeldim adet olup geldimmmm
bebiş yokmuş
ama acayip şişim sabah üstümde kıyafetlerle şiş karınla ve tok karınla 69 çıktım ee normaldir heralde bukadar şeye

ama ne yedim ne yedim bu dönemde resmen iştah patlaması yaşadım adet gecikmesi beni mahvetti
tatlı isteğinde çok gariptirki baharatlı şeyler çekti canım hep
gece yarısı kalkıp makarna haşladım ketçap mayonez ohhhh felakettim yaaa
adet olunca tatlı isteğim arttı ne garip bir insanım ben yaaa herşey boğaza endekslii

bilmem kızz beğenmiş beni ogün biraz kendime baktım ya ondandır eheheh

nabersiniz hatunlarrrrrr bengeldim adet olup geldimmmm
bebiş yokmuş
ama acayip şişim sabah üstümde kıyafetlerle şiş karınla ve tok karınla 69 çıktım ee normaldir heralde bukadar şeye

ohh ohh canım istemeden beklenmedik bir zamanda hamile kalmak çok üzücüü iiyyiiki değilmişsin sevindim adınaa

seni gidi seniii kız sen 66lara kadar düşmüştünnnn negüzel tok 69 san 68 felansındırr enaz 1buçuk kilo almışsın neyse canım sağlık olsunn hamile değilsin yaa verirsin genee sorun yokkk

kızlarrr ben çıkayımda biraz klavye çalışayım sonraa tarih çalışayım tarihden ilk üniteyi bitirdim soru çözecemm ama önce okumam lazım bilgisayar kursunada başlayabilirsem çok güzel olcakkk

bilmem kızz beğenmiş beni ogün biraz kendime baktım ya ondandır eheheh

ohh ohh canım istemeden beklenmedik bir zamanda hamile kalmak çok üzücüü iiyyiiki değilmişsin sevindim adınaa

seni gidi seniii kız sen 66lara kadar düşmüştünnnn negüzel tok 69 san 68 felansındırr enaz 1buçuk kilo almışsın neyse canım sağlık olsunn hamile değilsin yaa verirsin genee sorun yokkk

bilmem hamile olmayada hazırlmıştım ben kendimii
canım adet şişliğim çok fazla adetten sonra görücem ne kadar aldığımı

kızlar geçmişi okudum da birazdan yorumlucam
Sadişim aşk olsun ben de farkettim hatta yazı yazmıştım sanırım kocanla ilgili belki faceten de olabilir, ama okurken ooo maşallah demiştim
kalbim sen rahatsın kuzum, spor konusunda, hem dvdlerin var hem aletin
benm alet yok, pcden sıkıcı leslieyle uğraşıyorum, o da pc müsait olursa...
kardeşlerim günüdz girerler, tam ben spor yapacakken, spor yapcam derim sonra yaparsın deyip kovalarlar, ztn ben onların son ses müziklerini çekemediğimden çıkıyorum, akşam pc bende olur ama akşam da spor yapasım gelmiyor gündüzden hevesim kaçıyor ya ondan sonra yapmak istemiyorum
kaçamak yapmamak bizde çok zor, kendime kızıyorum yeme o zmn diye de... evde pişenleri biliyorsunuz 2 gün yemesem 3. gün dayanamıyorum, hele ki evde yiyecek bişey bulamazsam
bi de demin annemler pat diye geldiler, babam da kızar pcde olmamıza, bugun de yalnızım oh dedim biraz keyfini çıkarayım, hiç ev işi yapmadım, ama gelin görün ki burnumdan geldi, babam diyor hiç mi odalara girmedin toplamadın
demin iyice boşaldım annem diyor benim ne alakam var, dizisi var onu izliyor
bıktım inanın bu düzensizlikten, bir gün de evde tek başıma kafayı dinliyim istiyorum
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi birazdan hala pcde misin derler
akşam da girmeme müsaade etmezler akşam kardeşlerim bırakmaz
bunaldım artık inanın bunaldımmmmmmmmm
bu evde yaza kadar 5kg daha versem mucize olcak
bu psikolojiyle gelin siz diyet yapın kpssye hazırlanın, insanda ne sabır ne motivasyon ne moral kalıyor
dışarı çıksam yürücek alan yok heryer çamur, çakıllll

hıııh ben geldim
sayfaları okuyana kadar herkes kaçmış
of ya bir türlü yakalayamadım sizleri

neyse beyazbulut hoşgeldin
nerdeydin onca zamandır
bende adet gecikince hemen piskoppata bağlıyorum
bu ay ikidefa test yaptım üstelik daha adetim bile gecikmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…