kızlar geçmişi okudum da birazdan yorumlucam
Sadişim aşk olsun ben de farkettim hatta yazı yazmıştım sanırım kocanla ilgili belki faceten de olabilir, ama okurken ooo maşallah demiştim
kalbim sen rahatsın kuzum, spor konusunda, hem dvdlerin var hem aletin
benm alet yok, pcden sıkıcı leslieyle uğraşıyorum, o da pc müsait olursa...
kardeşlerim günüdz girerler, tam ben spor yapacakken, spor yapcam derim sonra yaparsın deyip kovalarlar, ztn ben onların son ses müziklerini çekemediğimden çıkıyorum, akşam pc bende olur ama akşam da spor yapasım gelmiyor gündüzden hevesim kaçıyor ya ondan sonra yapmak istemiyorum
kaçamak yapmamak bizde çok zor, kendime kızıyorum yeme o zmn diye de... evde pişenleri biliyorsunuz 2 gün yemesem 3. gün dayanamıyorum, hele ki evde yiyecek bişey bulamazsam
bi de demin annemler pat diye geldiler, babam da kızar pcde olmamıza, bugun de yalnızım oh dedim biraz keyfini çıkarayım, hiç ev işi yapmadım, ama gelin görün ki burnumdan geldi, babam diyor hiç mi odalara girmedin toplamadın
demin iyice boşaldım annem diyor benim ne alakam var, dizisi var onu izliyor
bıktım inanın bu düzensizlikten, bir gün de evde tek başıma kafayı dinliyim istiyorum
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi birazdan hala pcde misin derler
akşam da girmeme müsaade etmezler akşam kardeşlerim bırakmaz
bunaldım artık inanın bunaldımmmmmmmmm
bu evde yaza kadar 5kg daha versem mucize olcak
bu psikolojiyle gelin siz diyet yapın kpssye hazırlanın, insanda ne sabır ne motivasyon ne moral kalıyor
dışarı çıksam yürücek alan yok heryer çamur, çakıllll
sağol cnm idare etmeye uğraşıyorum bakalım nereye kadar:44:allah yardımcın olsun
gerçekten bu ortamda bişeyler yapabilmek çok zor
senin adına sevindim hayırlısı olsun cnmkızlar daha önce bahsetmiştim bir arkadaşımın yerine spor salonuna gidecem diye
bugün salona gidip görüştüm
hiçbir sorun çıkarmadılar hatta saatleri bana göre ayarladılar
hocayla bire bir çalışılıyormuş
çok sevindim saatleri bana uymaz diye çok korkuyordum
haftaya pazartesiden itibaren bende spor yapmaya başlıyorum
annemide ayarladım ben salondayken kızıma o bakacak
valla ben de... evli değilim, hamile olma ihtimalim elbette yok ama acaba başka bir sorun mu var diye hemen evham yapabiliyorum bnm de adet çok düzenli olunca hemen başka bi sağlık sorunu mu var ondan mı gecikti ki falan diye kuruyorum, erken gelince de noldu ya neden erken geldi sanki diyorumhıııh ben geldim
sayfaları okuyana kadar herkes kaçmış
of ya bir türlü yakalayamadım sizleri
neyse beyazbulut hoşgeldin
nerdeydin onca zamandır
bende adet gecikince hemen piskoppata bağlıyorum
bu ay ikidefa test yaptım üstelik daha adetim bile gecikmemişti
cnm sen üzme kendini arada oluyor kaçamaklar, hem sen düzenli spor yapıyorsun o kadarcık şeyi vücudun tolere edermerhabalar fistiklar
pazar günleri hep bos oluyor burda ne yapiyorsunuz anlamiyorummm pazar günleri hep skci oluyor
neyse cuma aksami spor yapamadim malesef cunku acliktan artik karnim agriyordu o yüzden saat 11-12 gibi yattim hemen..
dün diyetim iyi gidiyordu taa ki aksam misafirlerimiz gelene kadar. aksam yemeginden sonra (saat 4 gibi yemistik) annemle kek yaptik, bir catal yedim kekten ve kendime söz verdim baska bisey yemicem diye ama misafirlerimiz gelince annem masayi doldurdu cerezmis, meyveymis, kekmis felan
bende yedim iste baya höhöh
ondan sonra pisman oldum misafirler gider gitmez 30dk tempolu crosstrainermi yaptim. öglede yaptim 45dk spor, yani hem ögle 45 hem aksam 30dk oldu
sabah tartildim 82,4 olmusum, hatta önce 81,8 sonra 82,4 gösterdi tartim
cnm menün genel olarak dengeli ama denizin deidği gibi karbonhidratlı olmuş, ama sporunu yapmışsın o güzelNaber yavrularım, nassınız ?
Menümü yazayım hemencik
Sabah normal kahvaltım
Öğle yok misafirlerimiz vardı düğün evi gibiydik resmen
Sofra kur kaldır et, eyle. Bulaşıkları görseniz aklınız çıkardı bi tane temiz tabak çanak kalmadı
Hemen makinaya attım Bir makina dolusu bulaşık
Neysem akşam yimeeemi şimdi size yazarken yidim.
10 adet dolma bizim dolmalar kalem gibi ipince olur
2 yk kaşığı patates salatası
1 dl börek
1 bardak şeftalili meyve suyu
Spordan yarım saat önce geldim.
35 dk yaptım bebeklerim.
20 dk bisiklet
5 dk twist
diğer 2 aletten de 5er dk yaptım.
Bir de bugün misafirlerimiz babamın annemin halasıdır yengesidir dayısıdır o kişilerdi.
Bababmın yengesinin 3 kızı da gelmiş. 3 kızın en küçüğü 25-26 yaşında.
Hepsinin birer çocuğu var. Benim odamda tartımı gördüler hepsi çıktı sırayla
en kilolu 61 kilo
Feryatlar attı resmen kilo almışım diye
Ben 22 yaşındaki halimle onlar kadar süslü ve çıtır değilim.
Giydikleri jeanlar nasıl oturmuş üstlerine
Bana şaşırıp kaldılar. Tabi birkaç sene öncesine kadar 56 nın üstüne hiç çıkmamıştım. İlk defa bu kadar kilolu oluyorum.
Saçlarımı da boyadım pazartesi yolda görsek tanımayız diyorlar.
Allahım ya
Çok hırs yaptım gidicek bu kilolar valla yoksa hasta olcam takıntı yapıp.
ooo maşallahkızlar menülerinize yorum yapamayacam kusura bakmayın
bilgisayar eşime lazım hemen yazıp çıkacam
dün evet biraz abarttım
bira ve çerzin üstüne 1 dilim biberli ekmek 2 tane ceviz büyüklüğünde ekler yedim
bugün
sabah normal kahvaltı
öğlen yemedim arkadaşa bebek tebriğine gittik annemle birlikte
orda 1 cevizli kurabiye 1 çatalda revani yedim
bol bol çay içtim
yolda çocuklara döner almıştım iki ısırık ondan yedim
akşamda kalan çeyrek dönerin içini yedim ekmeğini attım
anca bir kaşık iç vardı
3-4 kaşıkta pilav yedim
spor yok ama yaklaşık 50 kilometre direksiyon salladım ve çok yoruldum
buda spor sayılır heralde,zaten çocuklarda çok yordu bide onlarla uğraştım
bugünlük bukadar hafta sonununu öylece atlatmış oldum
öpüldünüz şekerler
yarın görüşürüz şimdi birton ütü var onları yapacam.
bugün kaçamaklı menü demiyimdee diyet yapan birisinn menüsü değil bugün kendime komple izin verdimmoğluşumun dogum günüydüü
sabah
1buçuk yumurta 1i yağda yarım haşlanmış(haş. yumurta oğlumun artanı)
2 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık nane
1 havuç
1 dilim yaşpasta
3 tuzlu pasta(öğle yemeği yemedim pasta yicem diyee)
1 bardak kola
3 kepçe arapaşı çorbası(tavuklu çorba)
3 yk bulgur pilavı
salata
2 portakal
işte böyle bebişlerimm spor yok yeşil çay 1 birazdan bidaha içerim suda 2ye yakın 2buçuk olur yatana kadar yarın da yürüyüş yaptığım stadda kermes varmışş yürüyemem belkii
bu araada bu hafta sertifika için bilg. kursuna başlıcam bir sorun olmazsaa
cnm yine de dikkat et olur mu kuzum???cipsi bende pek aramam aslinda ama simdi diyetdeyiz ya hersey coooooooooooooooooook lezzetli geliyor bize
gecen benimde canim cekmisti yedim bi kac parca hatta o gün lahmacunda yemistim
saglik olsun kuzum ama artik uzun bi zaman kacamak yapmamaya calis
afiyet olsun bebegim
ben aslinda icini hep okurum kuzum, diyet yapmadan öncede okuyordum ama kac gr yag, kalori felan onlari takmiyordum o zamanlar sadece icindeki maddelere bakiyordum o kadar. bu diyet yogurt oldugu icin zaten icinde haram madde yoktur diye düsündüm, marketde'de okumaya hic aklima gelmedi acikcasi unutmusum komple.
yedikten sonra o kadar lezzetli geldiki bana okudum icini bi baktim jelatinn
internetde arastirdim domuz jelatini kullaniyorlarmis ayyy aklima geldikce midem bulaniyor ya
bu ilk olmuyor kac defa oldu böyle bisey bize hele almanyada cok dikkat etmek lazim yediklerimize
mesela önceden annem bize hep haribo alirdi, ama onlardada hep domuz jelatini oluyormus, hep domuzun derisiyle yapiliyormus
simdi türk marketlerde helal haribo cikti ama tadi bi degisik diyorum ya haram olan seyler cok lezzetli oluyor
menün başarılı ama bamyayı sevmemene üzüldümgelelim benim menüme
sabah (saat 10)
2 dilim siyah ekmek ve normal kahvaltiliklar (her zamanki gibi)
1 kuru incir ve 1 hurma
1 kepekli diyet bisküvi
1 kücük kase nesfit
aksam (saat 4.30)
1 kücük tahta kasigi etli bamya yemegi (bööö cok igrenc bi yemek ilk defa bamya yedim hayatimda hic begenmedim)
4-5 yemek kasigi alman usulü curry'li pilav (http://www.lecker.de/media/redaktionell/leckerde/warenkunde/reis/Langkorn_Reis-b.jpg)
bolca salata (kirmizi lahana, misir, salatalik)
2 tane hurma (canim cok tatli cekmisti)
spor: 45dk tempolu crosstrainer
su: 2 litre olabilir yada daha fazla
yesil cay: 1 kupa
nasilim bugün? bamya yemegi cok cok azdi annem sevmicegmi tahmin etti öylelikle az koydudoymadigim icin 4-5 yk kasigi pilavdan yedim.
sporuda tempolu yaptim hertarafim agriyor su an yoruldum iyice
valla bugun öyle oldu, 10da uyandım ama kalkasım hiç gelmedine uyuşuk karılarsınız ya
hu hu uyanın saat 11 oldu
kendim yazıyom kendim okuyorum
valla ah falan değil bence de eksiklerimizin oldugu kesinlili sen dün menü yazmadın heralde yada ben göremedim
sadece cipsleri yediğini yazmışsın
onuttuğum menü yok heralde
ya biz yine çok az kişi kaldık
random birkaçgün yok
cyy zaten bir geliyor sonra yok oluyor,pembe palto zaten yok avukathanım demek istemiş
beyaz bulut ta bişeyler yazmıç çıkış o çıkış
topiğimiz hep boş kalıyor
acep kabul etmediğimiz kişilerin ahımı değdi ne oldu bu topiğe
:26::26::26:
benden de oha, çüş ve yuhları sıralıyorummmmhaftasonu giremedim gene misafirdi falan derken gerçi cuma günü girmeye çalıştım ama bu sefer internetim kadınlarklubünü açmadı ne hikmetse menülerimi yazmayışım sizden kaçışım değildi yani:) cumaya dönmeye kalkıyorum ne yedim diye ama inanın unutmuşum ama önemli kaçamakları hatta kaçamk bile denmez kilo alma listemden bi kaç parça kuple hatırlıyorum:) Mesela cumartesi sabah puding öğlen kepekli tost akşamda burgerdan menü yedim:) yettimi yetmedi gözüm doymadı sinamaya gircektim sinemaya girerken millet mısır yer ben tatlı türü şeyler severm bi paket haribo aldım yarısını yedim gece sıcak sıcak iki tane poça yedim Ohaa bana yazınca resmen insan daha bi naptını fark ediyo. Pazar günüde sabah poça eşliğinde kahvaltı öğlen akşam yemeği yemedim misafirler vardı benim sevdiğim muhallebili kekten yapmış misadirimiz ondan yedim kazandibi yedim poça yedm yuhh bana yuhhh tamam silkelendm ve kendime geliyorum önümüzdeki haftasonu yaramalık yapmıcam tabiki bu hafta içide yapmmıcam.Buarada haftasonu bi kızarkadaşm bize geldi eskiden baya tombikti hep onla zayıflaamaya çalışırdk sonra o azmetti yrüyüşle dal gibi oldu suan ipincecik oldugu halde yürüyüşlere başlamş backlrı inclsn diye :) sordum duraklama dönemn oldumu diye kilo vermiş vermş 6 ay yediklerne dikkt edp yürüyş yapmş 57ye inmş sonra bi 6 ay dikkat etmeden 57 de kalmş oha inşallah bir sene kilom sabitlenmez korktm valla
sen yeter ki iste kuzum, istediğin dayak olsunBen sizin bana oha diyebilme ihtimalinizi sevdim eheheheheheheh parçala beni kalbimm yersemm tabiiii:) sadişim valla nasıl olsa veremiyorum diye yiyip kilo almamı engellicek kişilerde tam olarak sizsiniz:)
Tebikler yawruuuu hergün erimen dileklerimle eheheh
hıııh ben geldim
sayfaları okuyana kadar herkes kaçmış
of ya bir türlü yakalayamadım sizleri
neyse beyazbulut hoşgeldin
nerdeydin onca zamandır
bende adet gecikince hemen piskoppata bağlıyorum
bu ay ikidefa test yaptım üstelik daha adetim bile gecikmemişti
eee neler yaptınız bakem ben yokken çıtır oldunuzmu çıtırrr
yeni avatarım nasılll
sorma ne psikopata bağlanmak hemde
tamam dedim kesin hamileyim
hatta doğucağı ayı bile haspladım
çok garipti isteksizlik yorgunluk uyku hali iştah artması şişkinlik kasık ağrısı hepsini yaşadım
buaraya gelmediğim günler her gün saat 12 den aşağıya kalkmadım kızımda benle beraber uyudu işin garibi
o saatten sonrada akşama kadar uyuşuk uyuşuk ev işleriyle uğraştım felaket bir isteksizlik vardı
herşeye yattım bütün gün desem yeridir belirsizlik çok sinir bozucu
test yaptım bende çıkmadı bişey ama adet yok en sonunda 43.gün oldum rahatladım hem beden hem psikolajik olarak
beni belirsizlik sinir etti varsa var yoksa yok yani arada kalmak sinir bozucu
yeni avatarım nasılll
vallahi canım biz aynıyız
hele senin avatara bakınca o hatunun yanından bile geçemiyoruz
inşallah bizde gün gelir o gacıya benzeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?