cnm sal gitsin olmuyor maalesef, kardeşim bile mutfaga girse, eee abla toplasan diyorhımmm ben tarihi bitireyim türkçe sonra çografya en son mate geçeceğim çünkü 5 10 soru çözsem yeter ehehehhehe
canım sende sal gitsin kendine vakit ayır sonuçda yarın bulaşıklar ev işlleri gelip o soruları çözmücekkk
aaa sen böyle düşünürsen yürüyüş bile yapamazsın bende başta çekiniyordum ama baktım gördüm herkes yapıyo 7den 70 e herkes geliyoo ama benim gittiğim yer 4yol ağzı değil sahanın içindeip atlama olayı süpermiş
evet senin diyet gümmmmmmmmkızlar bugün akşam misafirlerim var
bu sebepten kk ya giremiyebilirim
bugünün menüsünü yazıyım şimdiden
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin,1 dilim peynir,1 yumurta
2-3 çatal patatesli yumurta,acı biber salçası
1 bardak tarçınlı yeşil çay
öğlen
birkaç çatal biberli ekmeğin harcından (çökelek,biber salçası,soğan,zeytin yağı ve baharat)
3 kaşık makarna,birkaç kaşık yoğurt
ara
bir elma
akşam
daha yemedim
yemeğide dişünmüyorum misafirler gelince bişeyler atıştıracam
onlarla yemessem ayıp olur sonuçta ev sahibiyim demi ama
misefirlere
çerez,bira,kola,meyve
ekler pasta,karışık tuzlu ve tatlı kurabiye,biberli ekmek ve ıspanaklı börek ikram edecem
ve hepsinden az az yerim heralde he he heeeeyt bugün diyet güüüüüm
menün güzel şekerim ama dediğin gibi karbonhidratlı olmuş sankimmm:44:merhaba kızlar karbonhidrat dolu menümden merhabaa
sabah uyandım 1 yk ketentohumu 1 bardak su(kızlar acaip bişe bu yürüyüşe gittiğimde eve zorattım kendimi acaip bağırsak çalıştırıyo)
2 dilim beyaz ekmek(tahıllı ekmeğim kalmamış)
1 haş. yum
yeşillik domates
2 zeytin
1 küp şekeri büyklüğünde peynir
1 greyfurt
2 galeta
1 ısırık ekler(hepsini yicektim ama efe elimden aldı)
3 yk bamya
2 yk yoğurt
1 galeta
2 yk bulgur pilavı
2 yk taze fasülye
salata
1 galeta
1 saat tempolu yürüyüş 10 dk hareketlerde(150şer defa)
bolbol su 2 bardak yeşilçay 3 yaparım
bundan sonra yememem gereken şeyi eve kesinlikle almıcam efemin d.günü pastasının siparişi vermeye gitmiştik görünce dayanamadık yarım kilo aldım offf sürekli aklımda diyorum poşeti önüme alsam kusana kadar yesem ve bitse bidahada yemesemoff yarında efenin doğumgünü pastaydı pogaçaydı börekdi felan yapıyorum ön hazırlıklar tamam ama yarın neyapacam ben yarın düzeltmem gerek pastasından küçük bir dilim yemeliyim digerlerinden yememeye çalışcam
menünü de sporunu da beğendim tatlım, bravo bugun süpersin, ben senin gibi olamadım bugunNaber canlarım nasılsınız bugün
Hemen menümü yazayım sizlere...
Sabah:
Normal kahvaltılıklar + olarak salçalı yımırta
Öğle:
Çilekli nesfit + yarım yeşil elma
Akşam:
3 kepçe tarhana çorbası
2 tahta kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
Domates salatası
+ çay
Spor:
Vee spora başladım artık, bahçede bir sürü alet var hava soğuk diye yapamıyorum, artık gidicem
20 dk eliptik bisiklet
5 dk twister
Hava süper derken yağmur bastırdı içeri girmek zorunda kaldım. Daha yapacak ne güzel aletler vardı
Daha yapıcam spor. Yatmadan 10 ar dk leslie ve slim yapıcam ve tabiki fix ezgersizlerimi
Yeşil çayı da ondan sonra demlicem.
Tatlı olarak hiç kaçamağım olmadı.
Sadiş nasılım bugüün
bi tek sevgim gelmis digerlerden haber yok hiiiih
neyse, cuma günü kendime diyet yogurt almistim kizlar optiwell markasindan.
markette icini okumamistim dün yedim bitanesini ve yedikten sonra okudum icini jelatin var icinde simdide nete baktim domuz jelatini kullaniyorlarmis ögggggggggg
domuzun derisini hapur hupur yedim kizlar
midem bulandi simdi az önce cöpe attim yogurtlari. isin kötüsü cok lezzetliydi aslinda ,seftali maracuja'li almistim
ayni markanin diyet pudingleri var jelatinsiz yarin gidip onlardan alacam
Menüde sporunda GÜZELMİŞ TATLIMMM HERGÜN BEKLERİZ BÖYLEE:dselam kızlar
bugun topik pek sessiz geldi bana:44:
haftasonu diye mi acep:44:
gece 3 gibi yattığımdan sabah da 12den sonra kalktım bi yandan kahvaltı hazırlığı bi yandan bulaşıkları makineye yerleştirme falan derken 13:30u buldu kahvaltım
birazcık kaçamaklı bir kahvaltı oldu tam brunch idi...
malum öğle yemeği de kaynamış oldu ondan zengin bir brunch yaptım
biraz önce de sporumu yaptım, epey ısındım, hafif terledim gibi... ama normalde odam soğuk, yani düşünün...
fena gaza geldim bugun, yZ<aklaşık 1 saattir spor yapıyorum, yediklerimi yakmışımdır heralde
işte menüm...
kahvaltı - 13:30
- yarım dl kadar tuzsuz tam buğday ekmeği (sonuydu)
- 1 dl beyaz ekmek:26:
- salçalı yumurta
- biraz fıstık ezmesi+çilek reçeli (ölçüsünü bilmiyorum bıçakla sürdüm ama çok değildi)
- 1 tane patatesli poğaça (ya kardeşim karşımda hapur hupur götürürken dayamadım bi tanecik yedim:26:)
- çay
öğle yok...
ara - 16:45
- 2 tane kuru incir - tarçınlı
akşam - 19:00
- 1 kepçe güveç (küp et+patates+havuç)
- 1 tabak yeşil salata
- brokoli salatası
su - 1lt oldu (1 bardak daha içerim - 1,3lt olur)
spor -
- 8dk slim in 6
- 15dk zumba cardio
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 100 kalça kaldırma hareketi (50+50 sağ sol)
- 100 side steps - yana adım hareketi (lesliedeki gibi)
- 200 step hareketi (100er her bacak için, 100 sağ bacakla başladım 100 sol bacakla)
bu hareketler yaklaşık 10-15dk aldı, önceleri yani birkaç yıl önce evdeyken side step ve step hareketlerini yapardım ztn, lesliede görünce aaa ben bunları daha önceleri yapıyordum diyordum, leslie müzikle yürüyüş ve hareketler beraber, ben sırf hareketleri yaptım, tabii hareketli müzik eşliğinde yoksa çekilmez
evet canım buün boş oluyoo bugün efemin doğumgünüydü onun için giremedim bennmerhabalar fistiklar
pazar günleri hep bos oluyor burda ne yapiyorsunuz anlamiyorummm pazar günleri hep skci oluyor
neyse cuma aksami spor yapamadim malesef cunku acliktan artik karnim agriyordu o yüzden saat 11-12 gibi yattim hemen..
dün diyetim iyi gidiyordu taa ki aksam misafirlerimiz gelene kadar. aksam yemeginden sonra (saat 4 gibi yemistik) annemle kek yaptik, bir catal yedim kekten ve kendime söz verdim baska bisey yemicem diye ama misafirlerimiz gelince annem masayi doldurdu cerezmis, meyveymis, kekmis felan
bende yedim iste baya höhöh
ondan sonra pisman oldum misafirler gider gitmez 30dk tempolu crosstrainermi yaptim. öglede yaptim 45dk spor, yani hem ögle 45 hem aksam 30dk oldu
sabah tartildim 82,4 olmusum, hatta önce 81,8 sonra 82,4 gösterdi tartim
ayyyyyy çoküzücüNaber yavrularım, nassınız ?
Menümü yazayım hemencik
Sabah normal kahvaltım
Öğle yok misafirlerimiz vardı düğün evi gibiydik resmen
Sofra kur kaldır et, eyle. Bulaşıkları görseniz aklınız çıkardı bi tane temiz tabak çanak kalmadı
Hemen makinaya attım Bir makina dolusu bulaşık
Neysem akşam yimeeemi şimdi size yazarken yidim.
10 adet dolma bizim dolmalar kalem gibi ipince olur
2 yk kaşığı patates salatası
1 dl börek
1 bardak şeftalili meyve suyu
Spordan yarım saat önce geldim.
35 dk yaptım bebeklerim.
20 dk bisiklet
5 dk twist
diğer 2 aletten de 5er dk yaptım.
Bir de bugün misafirlerimiz babamın annemin halasıdır yengesidir dayısıdır o kişilerdi.
Bababmın yengesinin 3 kızı da gelmiş. 3 kızın en küçüğü 25-26 yaşında.
Hepsinin birer çocuğu var. Benim odamda tartımı gördüler hepsi çıktı sırayla
en kilolu 61 kilo
Feryatlar attı resmen kilo almışım diye
Ben 22 yaşındaki halimle onlar kadar süslü ve çıtır değilim.
Giydikleri jeanlar nasıl oturmuş üstlerine
Bana şaşırıp kaldılar. Tabi birkaç sene öncesine kadar 56 nın üstüne hiç çıkmamıştım. İlk defa bu kadar kilolu oluyorum.
Saçlarımı da boyadım pazartesi yolda görsek tanımayız diyorlar.
Allahım ya
Çok hırs yaptım gidicek bu kilolar valla yoksa hasta olcam takıntı yapıp.
ıyyyyyygggggggggg kız bilmeyerek yemişsin hhehehe bide tadı çok güzeldi diyorrbi tek sevgim gelmis digerlerden haber yok hiiiih
neyse, cuma günü kendime diyet yogurt almistim kizlar optiwell markasindan.
markette icini okumamistim dün yedim bitanesini ve yedikten sonra okudum icini jelatin var icinde simdide nete baktim domuz jelatini kullaniyorlarmis ögggggggggg
domuzun derisini hapur hupur yedim kizlar
midem bulandi simdi az önce cöpe attim yogurtlari. isin kötüsü cok lezzetliydi aslinda ,seftali maracuja'li almistim
ayni markanin diyet pudingleri var jelatinsiz yarin gidip onlardan alacam
abooowwww afiyet olsun bende bugün birsürü şey yedimmkızlar yaaaaa....
bugun kötü bişey yaptım:26:
kardeşlerim gitmişler kocaman 2 paket cips almışlar
aslında pek cips yiyen biri değilim, tuzlu diye ama canım öyle çekti ki, kaseye koydurdum, işte 10 tane falan ancadır, bi de 1 avuç fıstık yedim beraberinde, çünkü cips az geldi:26:
ama onun haricinde kaçamağım yokkkkkk
neyse sonra gelir iyice sohbet ederiz
kalbim ben daha önce geldim de yazcak bişey bulamadım, ondan yazmadım
kızlar menülerinize yorum yapamayacam kusura bakmayın
bilgisayar eşime lazım hemen yazıp çıkacam
dün evet biraz abarttım
bira ve çerzin üstüne 1 dilim biberli ekmek 2 tane ceviz büyüklüğünde ekler yedim
bugün
sabah normal kahvaltı
öğlen yemedim arkadaşa bebek tebriğine gittik annemle birlikte
orda 1 cevizli kurabiye 1 çatalda revani yedim
bol bol çay içtim
yolda çocuklara döner almıştım iki ısırık ondan yedim
akşamda kalan çeyrek dönerin içini yedim ekmeğini attım
anca bir kaşık iç vardı
3-4 kaşıkta pilav yedim
spor yok ama yaklaşık 50 kilometre direksiyon salladım ve çok yoruldum
buda spor sayılır heralde,zaten çocuklarda çok yordu bide onlarla uğraştım
bugünlük bukadar hafta sonununu öylece atlatmış oldum
öpüldünüz şekerler
yarın görüşürüz şimdi birton ütü var onları yapacam.
kızlar yaaaaa....
bugun kötü bişey yaptım:26:
kardeşlerim gitmişler kocaman 2 paket cips almışlar
aslında pek cips yiyen biri değilim, tuzlu diye ama canım öyle çekti ki, kaseye koydurdum, işte 10 tane falan ancadır, bi de 1 avuç fıstık yedim beraberinde, çünkü cips az geldi:26:
ama onun haricinde kaçamağım yokkkkkk
neyse sonra gelir iyice sohbet ederiz
kalbim ben daha önce geldim de yazcak bişey bulamadım, ondan yazmadım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyorummm sana
kız ne zamandır diyet yapıon hiç etiketini okumadan bişey alınır mı? valla ben iyi olsun kötü olsun yaklaşık 15 yıldır etiket okurum, alışkanlık işte...
son kullanma tarihi, üretim tarihi nerde üretilmiş kaç gram kaç kalori vs...
okulda hocalar söylerken bile hiç tınlamıyordum ben nasılsa bakıorum diyordum ama sana teessüf ederim
jelatine gelince... aslında biliyorsun haram ama sen bilmeden yediğin için bişey olmaz, ama yine de bundan sonra aldığın ürünlerin içeriklerine iyi bak derim[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?