Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

cnm sal gitsin olmuyor maalesef, kardeşim bile mutfaga girse, eee abla toplasan diyor
evet ileride bulaşıklar soru çözmeme yardımcı elbette olmayacak ama işte herşeyi ben salarsam, ev çöplüğe döner bir bi de tüm lafı ben yerim
aletlere gelince...
bizim burda yürüyüş yapan da yok, o aletleri kullanan bir Allahın kulu da... üstelik ben örtülü bir insan olarak afedersin de popomu sallayamam ele karşı
hem dediğim gibi ben leslie yaparken kapıyı, perdeyi kapatıp öyle yapıyorum biri aniden girse tüm konsantrasyonum gidiyor
hani demişsin ya ben de yapamıyordum baktım herkes yapıyor, burda yapan yok işin garibi o, yoksa memleketteyken hususi aletler için gidiyordum, yapıyordum çünkü herkes yapıyor, ama şu an bulunduğum yerde tek başıma yapmam dikkat çeker
yine de yarın gideyim bari, hem nasılsa ip almaya gitcem, bakarım belki bisiklet falan çevirirm

Son düzenleme:
evet senin diyet gümmmmmmmm
hem sen spor da yapmıonnnnnn
bnm dün berbattı bugun de farklı değil maalesef ama en azından spor yapmaya gayret ediyorum

menün güzel şekerim ama dediğin gibi karbonhidratlı olmuş sankimmm:44:
aklında bulunsun 1 galeta 1 dl ekmek...
bana da diyetsiyen verioyrdu ama ikindi 1 tane, hatta dışarıdayken de ekmek yerine galeta yiyordum, abur cubur yerine...
bu arada aferin oğlumaaaaaaa ekleri bi ısırıkla kurtarmana vesile olmuş

menünü de sporunu da beğendim tatlım, bravo bugun süpersin, ben senin gibi olamadım bugun
kız menüyü biz de yorumluyorz neden sırf sadişe sordun bakemmmmm????

Son düzenleme:
selam kızlar
bugun topik pek sessiz geldi bana:44:
haftasonu diye mi acep:44:
gece 3 gibi yattığımdan sabah da 12den sonra kalktım bi yandan kahvaltı hazırlığı bi yandan bulaşıkları makineye yerleştirme falan derken 13:30u buldu kahvaltım
birazcık kaçamaklı bir kahvaltı oldu tam brunch idi...
malum öğle yemeği de kaynamış oldu ondan zengin bir brunch yaptım
biraz önce de sporumu yaptım, epey ısındım, hafif terledim gibi... ama normalde odam soğuk, yani düşünün...
fena gaza geldim bugun, yaklaşık 1 saattir spor yapıyorum, yediklerimi yakmışımdır heralde
işte menüm...

kahvaltı - 13:30
- yarım dl kadar tuzsuz tam buğday ekmeği (sonuydu)
- 1 dl beyaz ekmek:26:
- salçalı yumurta
- biraz fıstık ezmesi+çilek reçeli (ölçüsünü bilmiyorum bıçakla sürdüm ama çok değildi)
- 1 tane patatesli poğaça (ya kardeşim karşımda hapur hupur götürürken dayamadım bi tanecik yedim:26:)
- çay

öğle yok...

ara - 16:45
- 2 tane kuru incir - tarçınlı

akşam - 19:00
- 1 kepçe güveç (küp et+patates+havuç)
- 1 tabak yeşil salata
- brokoli salatası

su - 1lt oldu (1 bardak daha içerim - 1,3lt olur)
spor -
- 8dk slim in 6
- 15dk zumba cardio
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 100 kalça kaldırma hareketi (50+50 sağ sol)
- 100 side steps - yana adım hareketi (lesliedeki gibi)
- 200 step hareketi (100er her bacak için, 100 sağ bacakla başladım 100 sol bacakla)

bu hareketler yaklaşık 10-15dk aldı, önceleri yani birkaç yıl önce evdeyken side step ve step hareketlerini yapardım ztn, lesliede görünce aaa ben bunları daha önceleri yapıyordum diyordum, leslie müzikle yürüyüş ve hareketler beraber, ben sırf hareketleri yaptım, tabii hareketli müzik eşliğinde yoksa çekilmez

merhabalar fistiklar
pazar günleri hep bos oluyor burda ne yapiyorsunuz anlamiyorummm pazar günleri hep skci oluyor
neyse cuma aksami spor yapamadim malesef cunku acliktan artik karnim agriyordu o yüzden saat 11-12 gibi yattim hemen..
dün diyetim iyi gidiyordu taa ki aksam misafirlerimiz gelene kadar. aksam yemeginden sonra (saat 4 gibi yemistik) annemle kek yaptik, bir catal yedim kekten ve kendime söz verdim baska bisey yemicem diye ama misafirlerimiz gelince annem masayi doldurdu cerezmis, meyveymis, kekmis felan
bende yedim iste baya höhöh
ondan sonra pisman oldum misafirler gider gitmez 30dk tempolu crosstrainermi yaptim. öglede yaptim 45dk spor, yani hem ögle 45 hem aksam 30dk oldu
sabah tartildim 82,4 olmusum, hatta önce 81,8 sonra 82,4 gösterdi tartim

Naber yavrularım, nassınız ?
Menümü yazayım hemencik

Sabah normal kahvaltım
Öğle yok misafirlerimiz vardı düğün evi gibiydik resmen
Sofra kur kaldır et, eyle. Bulaşıkları görseniz aklınız çıkardı bi tane temiz tabak çanak kalmadı
Hemen makinaya attım Bir makina dolusu bulaşık

Neysem akşam yimeeemi şimdi size yazarken yidim.
10 adet dolma bizim dolmalar kalem gibi ipince olur
2 yk kaşığı patates salatası
1 dl börek
1 bardak şeftalili meyve suyu

Spordan yarım saat önce geldim.
35 dk yaptım bebeklerim.
20 dk bisiklet
5 dk twist
diğer 2 aletten de 5er dk yaptım.

Bir de bugün misafirlerimiz babamın annemin halasıdır yengesidir dayısıdır o kişilerdi.
Bababmın yengesinin 3 kızı da gelmiş. 3 kızın en küçüğü 25-26 yaşında.
Hepsinin birer çocuğu var. Benim odamda tartımı gördüler hepsi çıktı sırayla
en kilolu 61 kilo
Feryatlar attı resmen kilo almışım diye
Ben 22 yaşındaki halimle onlar kadar süslü ve çıtır değilim.
Giydikleri jeanlar nasıl oturmuş üstlerine
Bana şaşırıp kaldılar. Tabi birkaç sene öncesine kadar 56 nın üstüne hiç çıkmamıştım. İlk defa bu kadar kilolu oluyorum.
Saçlarımı da boyadım pazartesi yolda görsek tanımayız diyorlar.
Allahım ya
Çok hırs yaptım gidicek bu kilolar valla yoksa hasta olcam takıntı yapıp.

bi tek sevgim gelmis digerlerden haber yok hiiiih
neyse, cuma günü kendime diyet yogurt almistim kizlar optiwell markasindan.
markette icini okumamistim dün yedim bitanesini ve yedikten sonra okudum icini jelatin var icinde simdide nete baktim domuz jelatini kullaniyorlarmis ögggggggggg
domuzun derisini hapur hupur yedim kizlar
midem bulandi simdi az önce cöpe attim yogurtlari. isin kötüsü cok lezzetliydi aslinda ,seftali maracuja'li almistim
ayni markanin diyet pudingleri var jelatinsiz yarin gidip onlardan alacam

sevgimm menü gayet güzel sekerim afiyet olsun, hem sporda yapilmis
patates salatasi ve börekte var menüde ama dengeli yemissin o yüzden hiiic sorun degil kuzum

kızlar yaaaaa....
bugun kötü bişey yaptım:26:
kardeşlerim gitmişler kocaman 2 paket cips almışlar
aslında pek cips yiyen biri değilim, tuzlu diye ama canım öyle çekti ki, kaseye koydurdum, işte 10 tane falan ancadır, bi de 1 avuç fıstık yedim beraberinde, çünkü cips az geldi:26:
ama onun haricinde kaçamağım yokkkkkk
neyse sonra gelir iyice sohbet ederiz
kalbim ben daha önce geldim de yazcak bişey bulamadım, ondan yazmadım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyorummm sana
kız ne zamandır diyet yapıon hiç etiketini okumadan bişey alınır mı? valla ben iyi olsun kötü olsun yaklaşık 15 yıldır etiket okurum, alışkanlık işte...
son kullanma tarihi, üretim tarihi nerde üretilmiş kaç gram kaç kalori vs...
okulda hocalar söylerken bile hiç tınlamıyordum ben nasılsa bakıorum diyordum ama sana teessüf ederim
jelatine gelince... aslında biliyorsun haram ama sen bilmeden yediğin için bişey olmaz, ama yine de bundan sonra aldığın ürünlerin içeriklerine iyi bak derim

Menüde sporunda GÜZELMİŞ TATLIMMM HERGÜN BEKLERİZ BÖYLEE:d
evet canım buün boş oluyoo bugün efemin doğumgünüydü onun için giremedim benn
kız dün ben birsürü galeta yedim sabah tartıldım 64 kiloya düşmüşüm
sanada af,iyet olsun tatlımm
ayyyyyy çoküzücü (( ben olsam acaip bozulurdumm haklısın sende üzülmekleee bugün eşimin kuzeni geldii 6 aylık bebeği var 47 kilo boyuda benle aynı((

ıyyyyyygggggggggg kız bilmeyerek yemişsin hhehehe bide tadı çok güzeldi diyorr
abooowwww afiyet olsun bende bugün birsürü şey yedimm

kızlar menülerinize yorum yapamayacam kusura bakmayın
bilgisayar eşime lazım hemen yazıp çıkacam

dün evet biraz abarttım
bira ve çerzin üstüne 1 dilim biberli ekmek 2 tane ceviz büyüklüğünde ekler yedim

bugün
sabah normal kahvaltı

öğlen yemedim arkadaşa bebek tebriğine gittik annemle birlikte
orda 1 cevizli kurabiye 1 çatalda revani yedim
bol bol çay içtim

yolda çocuklara döner almıştım iki ısırık ondan yedim
akşamda kalan çeyrek dönerin içini yedim ekmeğini attım
anca bir kaşık iç vardı
3-4 kaşıkta pilav yedim

spor yok ama yaklaşık 50 kilometre direksiyon salladım ve çok yoruldum
buda spor sayılır heralde,zaten çocuklarda çok yordu bide onlarla uğraştım

bugünlük bukadar hafta sonununu öylece atlatmış oldum
öpüldünüz şekerler
yarın görüşürüz şimdi birton ütü var onları yapacam.

bugün kaçamaklı menü demiyimdee diyet yapan birisinn menüsü değil bugün kendime komple izin verdimm oğluşumun dogum günüydüü
sabah
1buçuk yumurta 1i yağda yarım haşlanmış(haş. yumurta oğlumun artanı)
2 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık nane

1 havuç

1 dilim yaşpasta
3 tuzlu pasta(öğle yemeği yemedim pasta yicem diyee)
1 bardak kola

3 kepçe arapaşı çorbası(tavuklu çorba)
3 yk bulgur pilavı
salata

2 portakal
işte böyle bebişlerimm spor yok yeşil çay 1 birazdan bidaha içerim suda 2ye yakın 2buçuk olur yatana kadar yarın da yürüyüş yaptığım stadda kermes varmışş yürüyemem belkii
bu araada bu hafta sertifika için bilg. kursuna başlıcam bir sorun olmazsaa

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))

bence sorunsuz menüü öğlende bişe yememişsin zatenn akşamda az yemişsinn wooowww arabada kullanırmışş kız varyaa bendaha 10dk bindim sürdüm kollarım kaskatı kesildii
hadii gitde ütünü yqp tatlımm

cipsi bende pek aramam aslinda ama simdi diyetdeyiz ya hersey coooooooooooooooooook lezzetli geliyor bize
gecen benimde canim cekmisti yedim bi kac parca hatta o gün lahmacunda yemistim
saglik olsun kuzum ama artik uzun bi zaman kacamak yapmamaya calis
afiyet olsun bebegim

ben aslinda icini hep okurum kuzum, diyet yapmadan öncede okuyordum ama kac gr yag, kalori felan onlari takmiyordum o zamanlar sadece icindeki maddelere bakiyordum o kadar. bu diyet yogurt oldugu icin zaten icinde haram madde yoktur diye düsündüm, marketde'de okumaya hic aklima gelmedi acikcasi unutmusum komple.
yedikten sonra o kadar lezzetli geldiki bana okudum icini bi baktim jelatinn
internetde arastirdim domuz jelatini kullaniyorlarmis ayyy aklima geldikce midem bulaniyor ya
bu ilk olmuyor kac defa oldu böyle bisey bize hele almanyada cok dikkat etmek lazim yediklerimize

mesela önceden annem bize hep haribo alirdi, ama onlardada hep domuz jelatini oluyormus, hep domuzun derisiyle yapiliyormus
simdi türk marketlerde helal haribo cikti ama tadi bi degisik diyorum ya haram olan seyler cok lezzetli oluyor

gelelim benim menüme

sabah (saat 10)

2 dilim siyah ekmek ve normal kahvaltiliklar (her zamanki gibi)

1 kuru incir ve 1 hurma

1 kepekli diyet bisküvi

1 kücük kase nesfit

aksam (saat 4.30)

1 kücük tahta kasigi etli bamya yemegi (bööö cok igrenc bi yemek ilk defa bamya yedim hayatimda hic begenmedim)
4-5 yemek kasigi alman usulü curry'li pilav (http://www.lecker.de/media/redaktionell/leckerde/warenkunde/reis/Langkorn_Reis-b.jpg)
bolca salata (kirmizi lahana, misir, salatalik)

2 tane hurma (canim cok tatli cekmisti)

spor: 45dk tempolu crosstrainer
su: 2 litre olabilir yada daha fazla
yesil cay: 1 kupa

nasilim bugün? bamya yemegi cok cok azdi annem sevmicegmi tahmin etti öylelikle az koydu doymadigim icin 4-5 yk kasigi pilavdan yedim.
sporuda tempolu yaptim hertarafim agriyor su an yoruldum iyice

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…