bence sorunsuz menüü öğlende bişe yememişsin zatenn akşamda az yemişsinn wooowww arabada kullanırmışş kız varyaa bendaha 10dk bindim sürdüm kollarım kaskatı kesildii
hadii gitde ütünü yqp tatlımm
gelelim benim menüme
sabah (saat 10)
2 dilim siyah ekmek ve normal kahvaltiliklar (her zamanki gibi)
1 kuru incir ve 1 hurma
1 kepekli diyet bisküvi
1 kücük kase nesfit
aksam (saat 4.30)
1 kücük tahta kasigi etli bamya yemegi (bööö cok igrenc bi yemek ilk defa bamya yedim hayatimda hic begenmedim)
4-5 yemek kasigi alman usulü curry'li pilav (http://www.lecker.de/media/redaktionell/leckerde/warenkunde/reis/Langkorn_Reis-b.jpg)
bolca salata (kirmizi lahana, misir, salatalik)
2 tane hurma (canim cok tatli cekmisti)
spor: 45dk tempolu crosstrainer
su: 2 litre olabilir yada daha fazla
yesil cay: 1 kupa
nasilim bugün? bamya yemegi cok cok azdi annem sevmicegmi tahmin etti öylelikle az koydudoymadigim icin 4-5 yk kasigi pilavdan yedim.
sporuda tempolu yaptim hertarafim agriyor su an yoruldum iyice
Naber yavrularım, nassınız ?
Menümü yazayım hemencik
Sabah normal kahvaltım
Öğle yok misafirlerimiz vardı düğün evi gibiydik resmen
Sofra kur kaldır et, eyle. Bulaşıkları görseniz aklınız çıkardı bi tane temiz tabak çanak kalmadı
Hemen makinaya attım Bir makina dolusu bulaşık
Neysem akşam yimeeemi şimdi size yazarken yidim.
10 adet dolma bizim dolmalar kalem gibi ipince olur
2 yk kaşığı patates salatası
1 dl börek
1 bardak şeftalili meyve suyu
Spordan yarım saat önce geldim.
35 dk yaptım bebeklerim.
20 dk bisiklet
5 dk twist
diğer 2 aletten de 5er dk yaptım.
Bir de bugün misafirlerimiz babamın annemin halasıdır yengesidir dayısıdır o kişilerdi.
Bababmın yengesinin 3 kızı da gelmiş. 3 kızın en küçüğü 25-26 yaşında.
Hepsinin birer çocuğu var. Benim odamda tartımı gördüler hepsi çıktı sırayla
en kilolu 61 kilo
Feryatlar attı resmen kilo almışım diye
Ben 22 yaşındaki halimle onlar kadar süslü ve çıtır değilim.
Giydikleri jeanlar nasıl oturmuş üstlerine
Bana şaşırıp kaldılar. Tabi birkaç sene öncesine kadar 56 nın üstüne hiç çıkmamıştım. İlk defa bu kadar kilolu oluyorum.
Saçlarımı da boyadım pazartesi yolda görsek tanımayız diyorlar.
Allahım ya
Çok hırs yaptım gidicek bu kilolar valla yoksa hasta olcam takıntı yapıp.
bugün kaçamaklı menü demiyimdee diyet yapan birisinn menüsü değil bugün kendime komple izin verdimmoğluşumun dogum günüydüü
sabah
1buçuk yumurta 1i yağda yarım haşlanmış(haş. yumurta oğlumun artanı)
2 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık nane
1 havuç
1 dilim yaşpasta
3 tuzlu pasta(öğle yemeği yemedim pasta yicem diyee)
1 bardak kola
3 kepçe arapaşı çorbası(tavuklu çorba)
3 yk bulgur pilavı
salata
2 portakal
işte böyle bebişlerimm spor yok yeşil çay 1 birazdan bidaha içerim suda 2ye yakın 2buçuk olur yatana kadar yarın da yürüyüş yaptığım stadda kermes varmışş yürüyemem belkii
bu araada bu hafta sertifika için bilg. kursuna başlıcam bir sorun olmazsaa
ne uyuşuk karılarsınız ya
hu hu uyanın saat 11 oldu
kendim yazıyom kendim okuyorum
lili sen dün menü yazmadın heralde yada ben göremedim
sadece cipsleri yediğini yazmışsın
onuttuğum menü yok heralde
ya biz yine çok az kişi kaldık
random birkaçgün yok
cyy zaten bir geliyor sonra yok oluyor,pembe palto zaten yok
beyaz bulut ta bişeyler yazmıç çıkış o çıkış
topiğimiz hep boş kalıyor
acep kabul etmediğimiz kişilerin ahımı değdi ne oldu bu topiğe
:26::26::26:
haftasonu giremedim gene misafirdi falan derken gerçi cuma günü girmeye çalıştım ama bu sefer internetim kadınlarklubünü açmadı ne hikmetse menülerimi yazmayışım sizden kaçışım değildi yani:) cumaya dönmeye kalkıyorum ne yedim diye ama inanın unutmuşum ama önemli kaçamakları hatta kaçamk bile denmez kilo alma listemden bi kaç parça kuple hatırlıyorum:) Mesela cumartesi sabah puding öğlen kepekli tost akşamda burgerdan menü yedim:) yettimi yetmedi gözüm doymadı sinamaya gircektim sinemaya girerken millet mısır yer ben tatlı türü şeyler severm bi paket haribo aldım yarısını yedim gece sıcak sıcak iki tane poça yedim Ohaa bana yazınca resmen insan daha bi naptını fark ediyo. Pazar günüde sabah poça eşliğinde kahvaltı öğlen akşam yemeği yemedim misafirler vardı benim sevdiğim muhallebili kekten yapmış misadirimiz ondan yedim kazandibi yedim poça yedm yuhh bana yuhhh tamam silkelendm ve kendime geliyorum önümüzdeki haftasonu yaramalık yapmıcam tabiki bu hafta içide yapmmıcam.Buarada haftasonu bi kızarkadaşm bize geldi eskiden baya tombikti hep onla zayıflaamaya çalışırdk sonra o azmetti yrüyüşle dal gibi oldu suan ipincecik oldugu halde yürüyüşlere başlamş backlrı inclsn diye :) sordum duraklama dönemn oldumu diye kilo vermiş vermş 6 ay yediklerne dikkt edp yürüyş yapmş 57ye inmş sonra bi 6 ay dikkat etmeden 57 de kalmş oha inşallah bir sene kilom sabitlenmez korktm valla
aboooo bir oha da benden
lili sen dün menü yazmadın heralde yada ben göremedim
sadece cipsleri yediğini yazmışsın
onuttuğum menü yok heralde
ya biz yine çok az kişi kaldık
random birkaçgün yok
cyy zaten bir geliyor sonra yok oluyor,pembe palto zaten yok
beyaz bulut ta bişeyler yazmıç çıkış o çıkış
topiğimiz hep boş kalıyor
acep kabul etmediğimiz kişilerin ahımı değdi ne oldu bu topiğe
:26::26::26:
haftasonu giremedim gene misafirdi falan derken gerçi cuma günü girmeye çalıştım ama bu sefer internetim kadınlarklubünü açmadı ne hikmetse menülerimi yazmayışım sizden kaçışım değildi yani:) cumaya dönmeye kalkıyorum ne yedim diye ama inanın unutmuşum ama önemli kaçamakları hatta kaçamk bile denmez kilo alma listemden bi kaç parça kuple hatırlıyorum:) Mesela cumartesi sabah puding öğlen kepekli tost akşamda burgerdan menü yedim:) yettimi yetmedi gözüm doymadı sinamaya gircektim sinemaya girerken millet mısır yer ben tatlı türü şeyler severm bi paket haribo aldım yarısını yedim gece sıcak sıcak iki tane poça yedim Ohaa bana yazınca resmen insan daha bi naptını fark ediyo. Pazar günüde sabah poça eşliğinde kahvaltı öğlen akşam yemeği yemedim misafirler vardı benim sevdiğim muhallebili kekten yapmış misadirimiz ondan yedim kazandibi yedim poça yedm yuhh bana yuhhh tamam silkelendm ve kendime geliyorum önümüzdeki haftasonu yaramalık yapmıcam tabiki bu hafta içide yapmmıcam.Buarada haftasonu bi kızarkadaşm bize geldi eskiden baya tombikti hep onla zayıflaamaya çalışırdk sonra o azmetti yrüyüşle dal gibi oldu suan ipincecik oldugu halde yürüyüşlere başlamş backlrı inclsn diye :) sordum duraklama dönemn oldumu diye kilo vermiş vermş 6 ay yediklerne dikkt edp yürüyş yapmş 57ye inmş sonra bi 6 ay dikkat etmeden 57 de kalmş oha inşallah bir sene kilom sabitlenmez korktm valla
bebeğeeemm ekler profiterole benzer bişee içerigi aynı ama ekler uzun uzun oluyoosormusken bide sunlari soriyim sadisim dün ekler'den bahsetmis, o ne oluyor??
bide galeta dedigniz ne?
:26::26:
ayyy simdi googleden baktim ekler cok lezzetli duruyor yaaaa canim cekti iyiceee
cikolatali pasta deseniz ya suna
galeta'da cubukmus, grissini'ye andiriyor.
yavruuu ben 8de uyanıyorum kahvaltı yap ortalığı topla evi temizle ancaaa bu saat oluyone uyuşuk karılarsınız ya
hu hu uyanın saat 11 oldu
kendim yazıyom kendim okuyorum
bebeğeeemm ekler profiterole benzer bişee içerigi aynı ama ekler uzun uzun oluyoo
galetada dediğin gibi grissini canımmm
arapaşınıda hamursuz yedimm hamurlu sevmiyorum çorbanın kendisi zaten unlu birde yanında hamur yiyorlar ıyggg
yavruuu ben 8de uyanıyorum kahvaltı yap ortalığı topla evi temizle ancaaa bu saat oluyo
bu arada geçmiş olsun salgın var sanırım çevremde herkes hastaa
bencedee ohaaaa hatta cüüüüüüüüşşşşşşş eheheh alakasız oldu vallahi ben 1 sene bu kiloda kalırsam nasıl olsa veremiyom der alırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?