Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

denizim bugün hic bisey yememissin cok az olmusssss ama cok yemekten daha iyidir bence hehehe :)
menü sorunsuz sekerim afiyet olsun

lilysimm dünkü menü gayet basarili sekerim. kahvalti dedigin gibi baya zengin bi kahvalti olmus, ögle yemegi yok ve aksam yemeginide begendim afiyet olsun tatlim. hem sporda yapilmis ohhhhhh süpersin kuzum böyle devam et

sadisimmm izin verdim bugün kendime dedin bende sandim ki dünyalari yedin
az yemissin yinede kuzum, tuzlu pasta ne oluyor kurabiyemi?? hiih canim cekti bayilirim tuzlu kurabiyelere..
arapasi'yi hamurlumu yedin yoksa kiz

sormusken bide sunlari soriyim sadisim dün ekler'den bahsetmis, o ne oluyor??
bide galeta dedigniz ne?
:26::26:

ayyy simdi googleden baktim ekler cok lezzetli duruyor yaaaa canim cekti iyiceee
cikolatali pasta deseniz ya suna

galeta'da cubukmus, grissini'ye andiriyor.

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler, pazar gününün son dkları işte...
şu an acayip uykum var yarın girip yazarım menümü
ztn söyledim kaçamaklarımı, ha bi de 5-6 tane petibör eklendi akşam akşam
spor da dünkü hareketlerden yaptım ama leslie falan yok sadece hareketler...
sabah spor yapasım vardı, pc doluydu, hep sonra yaparsın diyorlar işte gece oluyor geceleyin de bnm cnm istemiyor sonra spor yapmıosun kilo veremezsin oluyor
neyse herkese tatlı rüyalar, yarın görüşürüz

günaydın kızlar

hafta sonu pek giremedim,kimseyede yorum yapamadım kusuruma bakmayın
şimdi sınıfımdaki bilgisayardan yazmaya çalışıyorum,
antika bişe bozulup duruyor
ben bugün çok rahatsızım çocuklardan geçti heralde
boğazım çok ağrıyor burnum tıkalı ve öksürük var
belki yarın rapor alırım
bugün eşim okula göndermicekti
sabah bi ton laf söyledi yat gitme okula diye
ama öğrencilere kıyamadım çoğu uzaktan geliyor okadar yolu geri dönmek zorunda kalacaklar
bide yağmur yağıyor
düzelmezsem yarın paso uyuyacam

canım ben uzun zamandır araba kullanıyorum
çalıştığım köye sabahın köründe araba bulamıyorum
kendi arabamla gidip geliyorum
eşim merkezde çalışıyor o da yürüyerek yada otobüsle gidiyor

araba kullanabilmek gerçekten çok önemli
benim elim ayağım gibi her işimi onunla görüyorum

sende biran önce öğren
gerçekten çok kolay sadece bolca pratik yapman lazım
zaten kocanda öğretmeye hevesliymiş
benimki öğrenmiyim diye elinden geleni yaptı
inadına tek başıma öğrendim
heralde arabayı elinden alırım diye korktu he he
korktuğu başına geldi arabaya el koydum kendi yaya kaldı

yavrucum sende bişe yememişsin
phhh bide spor yapılmış gayet iyi bence

bencede gitsin artık şu kilolar
ama malesef menünü beğenmedim
dolma,patates,börek hepside karbonhidrat yağa dönüşme ihtimali yüksek yemekler
keşke sebze ağırlıklı olsaydı ama o hengamede dikkat etmek imkansız olurdu heralde
bugün sebzeye ağırlık ver dünü dengelemiş olursun.

canım menünde bir sorun yok bence
sadece öğlen biraz kalorili ama zaten oğlunun doğum günüymüş ve öğlen yemeğide yememişsin
gayet normal bence

bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun
allah uzun ve mutlu bir ömür versin

lili sen dün menü yazmadın heralde yada ben göremedim
sadece cipsleri yediğini yazmışsın

onuttuğum menü yok heralde

ya biz yine çok az kişi kaldık
random birkaçgün yok
cyy zaten bir geliyor sonra yok oluyor,pembe palto zaten yok
beyaz bulut ta bişeyler yazmıç çıkış o çıkış
topiğimiz hep boş kalıyor
acep kabul etmediğimiz kişilerin ahımı değdi ne oldu bu topiğe
:26::26::26:

kocaman pardon
avukat hanım yazacağıma pembe palto yazmışım
hastalık başıma vurdu heralde tekrar pardon

bu arada günaydın pembişim.

haftasonu giremedim gene misafirdi falan derken gerçi cuma günü girmeye çalıştım ama bu sefer internetim kadınlarklubünü açmadı ne hikmetse menülerimi yazmayışım sizden kaçışım değildi yani:) cumaya dönmeye kalkıyorum ne yedim diye ama inanın unutmuşum ama önemli kaçamakları hatta kaçamk bile denmez kilo alma listemden bi kaç parça kuple hatırlıyorum:) Mesela cumartesi sabah puding öğlen kepekli tost akşamda burgerdan menü yedim:) yettimi yetmedi gözüm doymadı sinamaya gircektim sinemaya girerken millet mısır yer ben tatlı türü şeyler severm bi paket haribo aldım yarısını yedim gece sıcak sıcak iki tane poça yedim Ohaa bana yazınca resmen insan daha bi naptını fark ediyo. Pazar günüde sabah poça eşliğinde kahvaltı öğlen akşam yemeği yemedim misafirler vardı benim sevdiğim muhallebili kekten yapmış misadirimiz ondan yedim kazandibi yedim poça yedm yuhh bana yuhhh tamam silkelendm ve kendime geliyorum önümüzdeki haftasonu yaramalık yapmıcam tabiki bu hafta içide yapmmıcam.Buarada haftasonu bi kızarkadaşm bize geldi eskiden baya tombikti hep onla zayıflaamaya çalışırdk sonra o azmetti yrüyüşle dal gibi oldu suan ipincecik oldugu halde yürüyüşlere başlamş backlrı inclsn diye :) sordum duraklama dönemn oldumu diye kilo vermiş vermş 6 ay yediklerne dikkt edp yürüyş yapmş 57ye inmş sonra bi 6 ay dikkat etmeden 57 de kalmş oha inşallah bir sene kilom sabitlenmez korktm valla

aboooo bir oha da benden

aboooo bir oha da benden

ehehehehe yerken farkında deildim canım valla toplayınca çok oldu yılın yemesiydi heralde neyse uzun bi süre düzenli sağlklı şeyler yemem lazım sevgilim bile fark etti sen diyeti bıraktın galiba dedii yok yok bukadar inmişken daha bırakmam amacıma ulaşmam laazım bi 57 oliyim sonra 55 için kasıcam sonrada 53 tutmayın beniiiii:) havalar ısınsada bol bol yürüyüş yapsammmm poff yarın gene kar geliyomuş

random geri dönecek ama bi kac gün sonra, o burayi hic ihmal etmiyordu zaten canimmm :)
ama yasmin yani cyy nerde gercektennnnn merak ettim simdi bayadir ugramiyor:26:
en son yazdiginda tansiyonu yükselmisti ondan beri tik yok..
avukathanim zaten aramizda degil artik bir defa geldi baskada ugramadi..
beyaz bulut'ta bi kac problemleri varmis:26::26:
ne oliyy bize böyleeee?
katzii nerelerdeeeeeeee?

pembisim haftasonu yediklerin sana 2 hafta boyunca yeter hehehe yani kacamaklar baya bi yeter sana
artik uzun zaman kacamak yapmamaya calis canimmm yoksa kilolar gitmez

gözüm üstünde artik yanlisini görürsem yaktim senii

bebeğeeemm ekler profiterole benzer bişee içerigi aynı ama ekler uzun uzun oluyoo
galetada dediğin gibi grissini canımmm
arapaşınıda hamursuz yedimm hamurlu sevmiyorum çorbanın kendisi zaten unlu birde yanında hamur yiyorlar ıyggg

ne uyuşuk karılarsınız ya
hu hu uyanın saat 11 oldu
kendim yazıyom kendim okuyorum
yavruuu ben 8de uyanıyorum kahvaltı yap ortalığı topla evi temizle ancaaa bu saat oluyo
bu arada geçmiş olsun salgın var sanırım çevremde herkes hastaa

bencedee ohaaaa hatta cüüüüüüüüşşşşşşş eheheh alakasız oldu vallahi ben 1 sene bu kiloda kalırsam nasıl olsa veremiyom der alırım(

ben hamurlu cok seviyorummmmm ama ne zamandir yemedim icimde kaldi resmen haha
afiyet olsun sekerim

denizimm gecmis olsun bu arada dikkat et kendine dahada kötü olma, yarin okula gitme en iyisi güzelce dinlen yat uyu

hahahah sadisimmmm cüsssssssssss demissin

pembişee çok güldüm yaaa yemiş yemişşş yazarken fark ettim nekadar çok yediğimi diyoo bide söz veriyoo hafta sonu bidaha böyle yemicem diyee hafta sonu olsunda görürüm seni yawwwwrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…