Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sevgimm hosgeldin tatlim
menümü yaziyim sonra hemen spor yapacam.spordan sonra yorumlamaya devam edecem..

sabah (saat 9.30)

2 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik, 3 zeytin
1 tane yumurtadan yapilmis sucuklu yumurta (sucuk bikac dilimdi, annem yemedigi icin sadece bana göre yapmis)

1 kase cikolatali müsli (5 yemek kasigi müsli + 1 bardak süt) (saat 1)

1 hurma

aksam (saat 5)

2 köfte (mangalda yaptik)
3 parca patates (mangalda közledik cok lezzetliiii)
bolca salata (kirmizi lahana,misir,salatalik)

2 hurma (canim cok tatli cekmisti )

spor: simdi yapacam
su: 1,5 litre olmustur daha icerim zaten 2,5 litre olur yatana kadar
yesil cay: 1 kupa, belki gece 1kupa daha icerim

bugün nasilimmmm fistiklar? hic kacamagim yok, patates'te azdi, tuttum kendimi daha cok yiyebilirdim aslinda

kızlar geçmişi okudum oyle giriş yaptım
şimdi biraz spor yapayım geçmişe yorumlar sonra

eh şöyle böyle idare eder

şaka şaka gayet güzel bir menü
böyle devam şeker.

ha küçük bir uyarı salatada mısırı fazla kullanma çünkü karbonhidrat değeri çok yüksek

son mesajdan bu yana yaklaşık iki saat olmuş
ama halen kimsecik yok
bugün kimse yemek yemedi heralde kimse menü bildirmemiş

neyse ben erken yazdığım menüme harfiyen uydum
sadece akşam yemeğinden sonra bir bardak portakal suyu içtim
o da vitamin niyetine malum gribim :2::2:
gündüz gayet iyiydim ama akşam çöktüm gene

accık kaçamaklı mı olmuş sanki:44:hani k.hidrat değeri açısından biraz fazla gibi geldi de...

cnm bence güzel bir menü, kendi açımdan baktığımda sucuk tercih etmem, mısıra gelince evet k.hidratlı bi besin ama salatada çok farketmez ama işte genelde konserve oldugu için riskli

geçmiş olsun canım
aynen bende hastayım bu hava değişimi herkesi hasta etti heralde

tatlandırıcın hayırlı olsun
içinde aspartam veya sakarin olmaması çok iyi
burda böyle tatlandırıcılar bulmak zor
hepsinde sakarin veya aspartam var ve tatlarıçok yapay geliyor iğrenç
ben bir kere denedim o tadı ağzımdan çıkarabilmek için 3 bardak sade çay içmek zorunda kaldım
inşallah sen memnun kalırsın

1 çay kaşığı bal: 21 kkal
1 çay kaşığı marmelat: 16 kkal
1 çay kaşığı esmer şeker: 16 kkal
1 çay kaşığı toz şeker: 15 kkal
1 çay kaşığı stevia tozu: 0 kkal

sonuç
kesinlikle şeker yemeyecez
günde 3-4 bardak çay içsek birsürü kalori yüklenmiş olacaz
eee ben çayı şekersiz içemiyorum
çözümü hiç çay içmemekte buldum
sabahları bitki çayı içiyorum zaten onlardada şeker aramıyorum
içine yarım tane çubuk tarçın atıyorum çok güzel oluyor.

Dünkü menüm

Sabah: 200ml süt 1 avuçta nesfit
Ara: Filtre Kahve
Öğlen: 5 yk Patlıcan yemeği
Ara:Ayran
Akşam: Bikaç çatal light ton balığı, Salçalı yoğurtlu brokoli,izmir tulumu ve biraz beyaz peynir yedim

Su: 1ltre içebildim

GÜNAYDIN

güzel hatunlar bizim topik gerçekten onutulmuş

günaydin sekerler.
denizimin dedigi gibi unutulmus burasiiii nerdesiniz hepinizzzzz??
2 hafta sonra okulum basliyor cok mutluyumm ilk defa okullar acildi diye bu kadar cok seviniyorum
evde baya sklmistim zaten. haftaya tasinacam kölne
1-2 ay hic eve gelmem hicte niyetim yok zaten

dün giremedim nete cunku tvde güzel bi film vardi onu izledim. ama sporumu yaptim suyum 2 litre felan olmustur ve 1 kupa yesil daha daha ictim dün aksam.
bugün yine tam gaz devam edecem insallah, okul baslayana kadar 1 kilo daha gitsin istiyorum.

bu arada denizim ve lilysim misir karbonhidrat oldugnu bilmiyordum ben cok tsk ederim söyledigniz icin, 2 gündür salatanin icinde misir koydu annem bugün izin vermem o zaman höhö. misirida cok severim hic bisey yiyemicez yakinda

pembisim haftasonu cok yedigin icin dengelemeye calisiyorsun sanirim cok cok az yemissin cunku :) sporda olsaydi süper olurdu ama. azicik spor yapmaya gayret et sekerim leslie felan yap en iyisi yada su slim 6 mi ne hani lily yapiyor ya.. menüyü begendim sorunsuz ve basarili

denizimm keske cubuk kraker olmasaydi güzel bi menü olacaktiii. bugün daha dikkatli olursun sakin abur cubur yeme
aksam yemegin hafif olmus ama kisacasi menüyü begendim :)
haftaya spora basliyormussun hadi hyirlisi daha cabuk kilo vereceksin

sevgimm canim gecmis olsun. hava degisimden olabilir. burda mesela dün cok güzeldi günesli felan ama bugün cok soguk ve yagmurlu. gelde hasta olma.
dikkat et kendine canim, menüde cok az olmus ama hasta oldugun icin istahin kesilmis.
tarhana iyi gelmistir ama afiyet olsun kuzum sana

he he menüyü görünce çok güldüm
bu ne kız hafta sonu faciasını böyle kapatmaya çalışoyon heralde
sen hafta sonu ye ye ye sonra böyle açlık diyetine gir

heheh nasılda tanıyo beni haftasonu yiyip yiyip hafta içi kıtlık var gibi yiyorum bikaçgn böyle devam etmem lazm snra normale dönerim artık sporda yapamıyorum hergün muhakkak biri geliyo eve ne zaman iş çıkışı yürümeye niyetlensemde kar yağıyo hava buz oluyo yaz gelse artık :) buarada yaz dedimde aklıma geldi ordaki eğitim sistemi ne değişik burda okullar kapancak nerdeyse bikaç ayı kaldı orda hala açılamadı gitti:) şşşşş oraya gidince bizi unutmak yok heee

he he menüyü görünce çok güldüm
bu ne kız hafta sonu faciasını böyle kapatmaya çalışoyon heralde
sen hafta sonu ye ye ye sonra böyle açlık diyetine gir

ahahahahaahah napıyım canım acınası haldeym tartıda 60ı gördüm psikolocimm bozuluyo amaaa:) dedim bi kaç gn proteine ağırlıkmı versem napsam kilo veremiyosamda kesinlikle almamalıyım

tanimazmiyimmmm tatlim cözdüm artik seni hehehe
yeni dönem 12 mart'ta basliyor sekerim yazdönemi yani. haziran ve temmuzda sinavlar oluyor temmuzun sonundan itibaren tatil. ama bu sadece uni icin gecerli. burdaki okullar daha kapanmadi 1 hafta karneval tatili vardi simdi yine devam gidiyorlar. hic unutumuyum siziii :)

Öğleni beğenmedim ekmek arası ekmek yemiş gibi olmuşsun ehehe sebze falan yokmuydu kızzz:) öğleni ne kadar beğenmediysem akşamıda bi okadar beğendim banada fikir oldu tavuk yemeği yapıyımde yiyim hem protein olur:) spora ne zaman başlıosun bacımmm

Geçmişler olsunn canım yediklerini beğendim güzel bi öğlen ya da akşam menüsü olabilirdi ama keşke dier öğünleride atlamasaydn zatn hastasın güçten dşüceksin bol bol meyve ye şuaralar
Tatlandırıcıyada gelince ben karşıyım bu tip şeyleri ben ki şekeri çayımdan çıkarabildiysem herkes çıkarır.Çaya şekerin yoklugunu çaktırmadan azaltcaksn bi bakmışsın çay şekersiz kalmış:)

Canımcım menünün beğendim mısırdaki karbonhidratıda öğrenmiş olduğuna göre sorun yok ama benim merak ettiğim bişey var şu müsli çikolatalı ya kalorisi karbonhidratı ne durumda biliyomusun

Haftasonu yaptığın utanmazlığı böyle mi örtbas ediyosun? Tüüü yazıklar olsun sana 60 kilo çıkmışsın tartıda.Uzun bi süre kaçamak falan istemiyorum.Onu haftasonu ayı gibi yemeden önce düşüncektin. Şimdi çekilebilirsin

pohahahahah kendine fırça atmak ne eğlenceli bişeymiş sonuç olarak neye alınıp neye alınmıcamı bilerek istediğim kadar ağır konuşabiliyorum eheheheheheh:)

Canımcım menünün beğendim mısırdaki karbonhidratıda öğrenmiş olduğuna göre sorun yok ama benim merak ettiğim bişey var şu müsli çikolatalı ya kalorisi karbonhidratı ne durumda biliyomusun

pembisim benim yedigim cikolu müslinin karbonhidrati felan nesfitle ayni o yüzden onu alip yiyorum zaten höhöh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…