pembisim benim yedigim cikolu müslinin karbonhidrati felan nesfitle aynio yüzden onu alip yiyorum zaten höhöh
eyyyyyy Türk ulusu açıköğretim sınavlarına ne zaman çalışmayı düşünüyosunuz geçen sene çok kazıktı bence başlamanın zamanı gelmişte geçiyo bilee ben bgnden tez yok başlıyorum gerçi 3 tanecik dersim var ama olsn nolur nolmaz şansa bırakamam
çok güldüm kız allah iyiliğini versin
acikögretim sinavimiii hani siz baska bi sinava girmek istiyordunuzz kafam karsiti türkiyede bi ton sinav var insan sasirir yuh yaniii ne bicim bi sistemmis bu begenmedim
bebeeem bizde beğenmiyoruz zaten ama sistem böyle sürekli yarış atı gibiyiz birilerinin önüne geçebilmek için hep bi sınavlara girip çıkmak gerekiyo kpss ayrı bi sınav memurluk için açıköğretim üniversite için daha ne oldugunu anlayamadıgım birsürü sınav var Türkiyede
vallahhh insanin kafasi karisir, bosuna türkiyeden almanyaya gelmiyorlar uni okumak icin simdi daha iyi anladim, bir sürü tandigim var kölnde türkiyeden buraya geldiler.
ama sen uni mezunusun sekerim o zaman niye acikögretim sinavina giriyorsun?
menü güzel bebeğimmakşam yemeğim belli olduğuna göre menümü yazabilirim
sabah
yemeğimi okula götüremedim çünkü geç uyandım
saat 7.45 te
1 ev yapımı poaça,2 çatal pişmiş çökelek
1 bardak çay
ara
2 bardak zencefil,tarçın,karanfil yeşil çay karışımı
1 saat sonra sütsüz,şekersiz neskafe
öğlen
1,5 dilim biberli ekmek,1 dilim tam buğday ekmeği (çok ince bir dilimdi)
2-3 kaşık zeytin salatası,2 adet patates kızartması,bir lokmacıkta tavuk kızartması
ara
yarım paket çubuk kraker
akşam
poşette tavuk yemeği ve yoğurt yemeği düşünüyorum
şu ana kadar 1,5 litre su akşama anca 2 litre olur
belki 1 bardak daha yeşil çay içerim.
şimdilik bukadar inşallah akşama başka bişe yemem
öpüldünüz fıstıklar.
kötü günler geride kalsın unutulsun tekrar hatırlanmasın tatlımmMerhaba çıtırlarım. Bugün ne kadar kötü bir gün geçirdiğimi anlatmak isterdim lakin hatırlamak istemiyorum
Geberiyorum hastalıktan. Ne kadar zayıf oldu bu yıl bünyem. Durmadan hastalanıyorum.
Gün boyu hiçbişiy yemedim. Az önce yedim işte ilaçlarla kendime gelince.
1 tabak tarhana ve 3 kaşık ıspanak+ yoğurt yedim.
Bugün tatlandırıcı alabildim sonunda. İStediğim gibi çıktı valla. Sakarin ve aspartam içermeyen.
Bulunca sevindim. Bir tanesi minicik ama 2-3 çay kaşığının tadını aratmıyor.
Bir tanesi 2 kalori. Sizce iyi etmiş miyim almakla? İşe yarar mı?
süper süper süperr kız sen köln e gitcekmişsin yaa eliptikbisikletinide götürcenmi ahahah kilo alma haa herşeyi bırakma oraya gidincesevgimm hosgeldin tatlim
menümü yaziyim sonra hemen spor yapacam.spordan sonra yorumlamaya devam edecem..
sabah (saat 9.30)
2 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik, 3 zeytin
1 tane yumurtadan yapilmis sucuklu yumurta (sucuk bikac dilimdi, annem yemedigi icin sadece bana göre yapmis)
1 kase cikolatali müsli (5 yemek kasigi müsli + 1 bardak süt) (saat 1)
1 hurma
aksam (saat 5)
2 köfte (mangalda yaptik)
3 parca patates (mangalda közledik cok lezzetliiii)
bolca salata (kirmizi lahana,misir,salatalik)
2 hurma (canim cok tatli cekmisti)
spor: simdi yapacam
su: 1,5 litre olmustur daha icerim zaten 2,5 litre olur yatana kadar
yesil cay: 1 kupa, belki gece 1kupa daha icerim
bugün nasilimmmm fistiklar? hic kacamagim yok, patates'te azdi, tuttum kendimi daha cok yiyebilirdim aslinda
Dünkü menüm
Sabah: 200ml süt 1 avuçta nesfit
Ara: Filtre Kahve
Öğlen: 5 yk Patlıcan yemeği
Ara:Ayran
Akşam: Bikaç çatal light ton balığı, Salçalı yoğurtlu brokoli,izmir tulumu ve biraz beyaz peynir yedim
Su: 1ltre içebildim
Tek üniyle bitmiyokii:) herkes üni mezunu zaten diğerlerinden farklı olmak lazım ama anladım ki bu bikaç diplomayla olmuyomuş şimdiki aklım olsa iki üç diplomam olsun yerine yüksek lisans falan yapardım
Tek üniyle bitmiyokii:) herkes üni mezunu zaten diğerlerinden farklı olmak lazım ama anladım ki bu bikaç diplomayla olmuyomuş şimdiki aklım olsa iki üç diplomam olsun yerine yüksek lisans falan yapardım
süper süper süperr kız sen köln e gitcekmişsin yaa eliptikbisikletinide götürcenmi ahahah kilo alma haa herşeyi bırakma oraya gidince
yok onu götürmicem sekerim evde kalsin, unide bi ton spor programi var onlara katilacam.
oryantal dans ve zumbaya gidecem kesin, bikac kurslara daha gidersem süper olacakbide bedava o yüzden degerlendirmem lazim kilo almam kesinlikleee dikkat edecem ve diyete devam tabikii hedefime ulasmadim ki daha sabah nesfit felan yerim okula gitmeden önce, ögle kantinde ve aksam salata felan yerim. öyle öyle idare edecem iste. ögrenci evlerinde hep abur cubur yeniliyor ya iste ondan cok korkuyorum tutmaliyim ama kendimi yemek yokk
negülüyon kızz gene kimse yok baksanaa(
aminnn Allah hepimizin iyiliğini versin:) şu avatarındaki kızın saç rengi çok hoşuma gidiyo yaaa
slm kızlar dün giremedim akşam misafirim vardı geç gittiler ondan sonrada kocişime zaman ayırdım
1 bardak su 1 yk ketentohumu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
domates nane
1 galeta
1 kase arapaşı(tavuklu çorba)
1 galeta(
1 çaybardağı sade nescafe
salata(misafirler gelince bişeler ycemi bildiğim için sadece salata yedim
3 çatal 1 kk büyüklüğünde yaşpasta(sonunda pasta bitti onlara kakaladımgaleta ve kurabiyeleride öyle hepsi bitti )
2 kurabiye yarım çbardağı kola
3 lt su 2 bardak yeşilçay spor yok neyazıkki ama sabah kilo vermiş olarak uyandım
menü güzel bebeğimmvallahi senin şu poşette tavuguna bitiyorumm canım çektii
canım dünkü menümü beyenen tek kişi sensin heralde
herkes öğlen menümü fazla buldu
aslında biberli ekmek çok minik bir dilimdi
arkadaşlar onu büyük bişe sandılar heralde
bende bu sabah tartıda çok mutlu oldum
hatta okul dönüşü kıyafetlerimi çıkarınca tartıldım
60.1 çıktı az kaldı inşllah 5 li rakamlarıda görürüm yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?