Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

eyyyyyy Türk ulusu açıköğretim sınavlarına ne zaman çalışmayı düşünüyosunuz geçen sene çok kazıktı bence başlamanın zamanı gelmişte geçiyo bilee ben bgnden tez yok başlıyorum gerçi 3 tanecik dersim var ama olsn nolur nolmaz şansa bırakamam

acikögretim sinavimiii hani siz baska bi sinava girmek istiyordunuzz kafam karsiti türkiyede bi ton sinav var insan sasirir yuh yaniii ne bicim bi sistemmis bu begenmedim

acikögretim sinavimiii hani siz baska bi sinava girmek istiyordunuzz kafam karsiti türkiyede bi ton sinav var insan sasirir yuh yaniii ne bicim bi sistemmis bu begenmedim

bebeeem bizde beğenmiyoruz zaten ama sistem böyle sürekli yarış atı gibiyiz birilerinin önüne geçebilmek için hep bi sınavlara girip çıkmak gerekiyo kpss ayrı bi sınav memurluk için açıköğretim üniversite için daha ne oldugunu anlayamadıgım birsürü sınav var Türkiyede

Denizde kum Türkiyede sınav:)

Son düzenleme:

vallahhh insanin kafasi karisir, bosuna türkiyeden almanyaya gelmiyorlar uni okumak icin simdi daha iyi anladim, bir sürü tandigim var kölnde türkiyeden buraya geldiler.
ama sen uni mezunusun sekerim o zaman niye acikögretim sinavina giriyorsun?

slm kızlar dün giremedim akşam misafirim vardı geç gittiler ondan sonrada kocişime zaman ayırdım
1 bardak su 1 yk ketentohumu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
domates nane

1 galeta

1 kase arapaşı(tavuklu çorba)

1 galeta(
1 çaybardağı sade nescafe

salata(misafirler gelince bişeler ycemi bildiğim için sadece salata yedim
3 çatal 1 kk büyüklüğünde yaşpasta(sonunda pasta bitti onlara kakaladım galeta ve kurabiyeleride öyle hepsi bitti)
2 kurabiye yarım çbardağı kola

3 lt su 2 bardak yeşilçay spor yok neyazıkki ama sabah kilo vermiş olarak uyandım

Tek üniyle bitmiyokii:) herkes üni mezunu zaten diğerlerinden farklı olmak lazım ama anladım ki bu bikaç diplomayla olmuyomuş şimdiki aklım olsa iki üç diplomam olsun yerine yüksek lisans falan yapardım

menü güzel bebeğimm vallahi senin şu poşette tavuguna bitiyorumm canım çektii

kötü günler geride kalsın unutulsun tekrar hatırlanmasın tatlımm
menüne gelirsek menü denecek bişe yok ortada hahah
neyse dengesiz ama belki kilo verirsin
süper süper süperr kız sen köln e gitcekmişsin yaa eliptikbisikletinide götürcenmi ahahah kilo alma haa herşeyi bırakma oraya gidince

bu ne kızzz azcıkk hhehhee haftasonu olsun görürükkkkkk
bu arada kendi kendine kızanı ilkkez gördüm eheheheh 60mı oldun yuhhh diyorum sana

Tek üniyle bitmiyokii:) herkes üni mezunu zaten diğerlerinden farklı olmak lazım ama anladım ki bu bikaç diplomayla olmuyomuş şimdiki aklım olsa iki üç diplomam olsun yerine yüksek lisans falan yapardım

kiz kac tane diploman var senin simdi abow isiniz cok zormus cidden :S
ama dogru türkiyede herkes uni mezunu o yüzden dedigin gibi farkli olmak lazim sen ne yap biliyormusun
bi unide burda oku hadi hadi gel bekliyorum seniiiiii

yavruu ben bile çalışıyorsam siz dünden çalışıyorsınız sizin en azından bilgileriniz taze benim üstünden 10 sene geçtiii
ne yapsam neyapsam diye didik didik ediyorum videolardan izliyorum 2 kitaba birden çalışıyorum önemli yerlerin altını çiziyorum okuyorum okuyorum sonra testler çözüyorum intden testlere bakıyorum önceden çıkmış sorulara bakıyorum bide üstüne klavye çalışıyorumm millet 1 dk da 92 kelime yazıyormuşş ben 32 kelime yazıyorum zabıt katipliğinde 3 dk da 90 kelime yazmak lazımmış benim 90 küsür yapıyor ama heyecanlanıyor insan elimi birazdaha hızlandırmam lazım on parmak öğrenebilirsem onada çabalıyorum oda çok zor yaaa

süper süper süperr kız sen köln e gitcekmişsin yaa eliptikbisikletinide götürcenmi ahahah kilo alma haa herşeyi bırakma oraya gidince

yok onu götürmicem sekerim evde kalsin, unide bi ton spor programi var onlara katilacam.
oryantal dans ve zumbaya gidecem kesin, bikac kurslara daha gidersem süper olacak bide bedava o yüzden degerlendirmem lazim kilo almam kesinlikleee dikkat edecem ve diyete devam tabikii hedefime ulasmadim ki daha sabah nesfit felan yerim okula gitmeden önce, ögle kantinde ve aksam salata felan yerim. öyle öyle idare edecem iste. ögrenci evlerinde hep abur cubur yeniliyor ya iste ondan cok korkuyorum tutmaliyim ama kendimi yemek yokk

yawruuuu seni arkadaşların görüncee çok şaşırcaklar biliyorlarmıydı diyetde olduğunu

aminnn Allah hepimizin iyiliğini versin:) şu avatarındaki kızın saç rengi çok hoşuma gidiyo yaaa

kız o benim işte tanımadınmı aşk olsun
saç rengide dur boya paketine bakıyım söylerim sonra

bence iyi idare etmişsin
ben daha fazla yerdim heralde

menü güzel bebeğimm vallahi senin şu poşette tavuguna bitiyorumm canım çektii

Son düzenleme:
bugünkü menümde belli oldu daha akşam yemeğimi yemedim ama yazayım hemen

sabah
1 elma
1 bardak çay

saat 9 da
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 kaşık taze çökelek (üstüne pulbiber serptim tuzsuz yedim)
1 domates,1 kaşık zeytin salatası,biraz acı biber salçası
1 bardak tarçın,karanfil yeşil çay karışımı

ara
1 bardak daha sabahki çaydan

öğlen
dünden kalan poşetli tavuktan azıcık yedim
yarım dilim tam buğday ekmeği
bide yoğurt iyecektim ama kızım çok ağlıyordu sofradan kakmak zorunda kaldım

akşama
daha yemedim ama şu an fırında kum levreği pişiriyorum
bolca fırında balık yemeği düşünüyorum
bide marul,roka karışık salata yapacam ondanda yerim

okuldan gelince kızım ve oğlumla uyuya kalmışız bu sebeple fazla su içemedim
şu ana kadar 1 litreden az fazla içtim
yatana kadar 1,5 litreyi biraz geçer
bugünlük bukadar şekerler inşallah cumaya kadar tartıda 59 u görürüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…