menü güzel bebeğimmvallahi senin şu poşette tavuguna bitiyorumm canım çektii canım dünkü menümü beyenen tek kişi sensin heralde
herkes öğlen menümü fazla buldu
aslında biberli ekmek çok minik bir dilimdi
arkadaşlar onu büyük bişe sandılar heralde
bende bu sabah tartıda çok mutlu oldum
hatta okul dönüşü kıyafetlerimi çıkarınca tartıldım
60.1 çıktı az kaldı inşllah 5 li rakamlarıda görürüm yakında
canım biberli ekmeği bilmedikleri için çok demiş olabilirler ben biliyorum hatta yedimdee büyük değil ondan dolayı menünü beğenmiştimm
bugünkü menümde belli oldu daha akşam yemeğimi yemedim ama yazayım hemen
sabah
1 elma
1 bardak çay
saat 9 da
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 kaşık taze çökelek (üstüne pulbiber serptim tuzsuz yedim)
1 domates,1 kaşık zeytin salatası,biraz acı biber salçası
1 bardak tarçın,karanfil yeşil çay karışımı
ara
1 bardak daha sabahki çaydan
öğlen
dünden kalan poşetli tavuktan azıcık yedim
yarım dilim tam buğday ekmeği
bide yoğurt iyecektim ama kızım çok ağlıyordu sofradan kakmak zorunda kaldım
akşama
daha yemedim ama şu an fırında kum levreği pişiriyorum
bolca fırında balık yemeği düşünüyorum
bide marul,roka karışık salata yapacam ondanda yerim
okuldan gelince kızım ve oğlumla uyuya kalmışız bu sebeple fazla su içemedim
şu ana kadar 1 litreden az fazla içtim
yatana kadar 1,5 litreyi biraz geçer
bugünlük bukadar şekerler inşallah cumaya kadar tartıda 59 u görürüm
kiz kac tane diploman var senin simdiabow isiniz cok zormus cidden :S
ama dogru türkiyede herkes uni mezunu o yüzden dedigin gibi farkli olmak lazim sen ne yap biliyormusun
bi unide burda okuhadi hadi gel bekliyorum seniiiiii
yavruu ben bile çalışıyorsam siz dünden çalışıyorsınız sizin en azından bilgileriniz taze benim üstünden 10 sene geçtiii
ne yapsam neyapsam diye didik didik ediyorum videolardan izliyorum 2 kitaba birden çalışıyorum önemli yerlerin altını çiziyorum okuyorum okuyorum sonra testler çözüyorum intden testlere bakıyorum önceden çıkmış sorulara bakıyorumbide üstüne klavye çalışıyorumm millet 1 dk da 92 kelime yazıyormuşş ben 32 kelime yazıyorum zabıt katipliğinde 3 dk da 90 kelime yazmak lazımmış benim 90 küsür yapıyor ama heyecanlanıyor insan elimi birazdaha hızlandırmam lazım on parmak öğrenebilirsem onada çabalıyorum oda çok zor yaaa
şuanlık ikibuçuk:) seneye 3 tane olcak:) çocuklarıma gösterrim yada evin duvarınamı assam ahahahah kızz geliyim hemen ne okusam acaba moda tasarımm falanmı okusam eheheh
yok bebeem yaa bilgi milgi taze olmuyo ezberle ezberle unut hep bunu yaptım yıllarca ayrıca bu katiplik ne yaa anlamadm ben bide okuduğun bölüme göre tercihlerini yapabiliosun acaba benm okudugum yerden oluyomu o zabıt katipliği bide avantajları ne kaç puanlar girilio genel olark
bitanem çok ama çok geçmiş olsunnnnnnnnMerhaba çıtırlarım. Bugün ne kadar kötü bir gün geçirdiğimi anlatmak isterdim lakin hatırlamak istemiyorum
Geberiyorum hastalıktan. Ne kadar zayıf oldu bu yıl bünyem. Durmadan hastalanıyorum.
Gün boyu hiçbişiy yemedim. Az önce yedim işte ilaçlarla kendime gelince.
1 tabak tarhana ve 3 kaşık ıspanak+ yoğurt yedim.
Bugün tatlandırıcı alabildim sonunda. İStediğim gibi çıktı valla. Sakarin ve aspartam içermeyen.
Bulunca sevindim. Bir tanesi minicik ama 2-3 çay kaşığının tadını aratmıyor.
Bir tanesi 2 kalori. Sizce iyi etmiş miyim almakla? İşe yarar mı?
cnm ben dün menüne yorum yaptım ama sanırım sayfa donunca göndermedi:44:sevgimm hosgeldin tatlim
menümü yaziyim sonra hemen spor yapacam.spordan sonra yorumlamaya devam edecem..
sabah (saat 9.30)
2 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik, 3 zeytin
1 tane yumurtadan yapilmis sucuklu yumurta (sucuk bikac dilimdi, annem yemedigi icin sadece bana göre yapmis)
1 kase cikolatali müsli (5 yemek kasigi müsli + 1 bardak süt) (saat 1)
1 hurma
aksam (saat 5)
2 köfte (mangalda yaptik)
3 parca patates (mangalda közledik cok lezzetliiii)
bolca salata (kirmizi lahana,misir,salatalik)
2 hurma (canim cok tatli cekmisti)
spor: simdi yapacam
su: 1,5 litre olmustur daha icerim zaten 2,5 litre olur yatana kadar
yesil cay: 1 kupa, belki gece 1kupa daha icerim
bugün nasilimmmm fistiklar? hic kacamagim yok, patates'te azdi, tuttum kendimi daha cok yiyebilirdim aslinda
bitanem çok ama çok geçmiş olsunnnnnnnn
inşallah şimdi biraz olsun iyileşmişindir
bu arada tatlandırıcının aspartam ve sakarin içermemesi güzel hem kalorisi de azmış
aspartam kemik erimesi yapıyor diye biliyorum
cnm ben dün menüne yorum yaptım ama sanırım sayfa donunca göndermedi:44:
menün dengeli ama bikaç şey gözüme çarptı sölemeden geçemicem
sucuk tarzı gıdalar, işlenmiş olduklarından ve içinde nitrat barındırdıklarından yemeni tavsiye etmem, sadece diyet için değil normal zamanda da...
salataya mısır katman denizin dediği gibi k.hidratlı oldugu için biraz riskli üstelik orda aldığınız mısırlar da büyük ihtimal, konservedir, onlar tuzlu bir salamura tarzı şeyle muamele ediliyor yani korunması sağlanıyor o yuzden çok sık yeme arada yersin
patates de azmış o çok sorun değil, ölçüyü bildikten sonra, spor da yapmışındır ztn daha ne olsun
evet cnm, dikkat etmek gerekiyor, ztn şeker rafine bir ürün oldugundan vücut tarafından kullanılmıyor direkt yağa dönüşüyor maalesefsonuç
kesinlikle şeker yemeyecez
günde 3-4 bardak çay içsek birsürü kalori yüklenmiş olacaz
eee ben çayı şekersiz içemiyorum
çözümü hiç çay içmemekte buldum
sabahları bitki çayı içiyorum zaten onlardada şeker aramıyorum
içine yarım tane çubuk tarçın atıyorum çok güzel oluyor.
kız bu nasıl menü böyle???:44:Dünkü menüm
Sabah: 200ml süt 1 avuçta nesfit
Ara: Filtre Kahve
Öğlen: 5 yk Patlıcan yemeği
Ara:Ayran
Akşam: Bikaç çatal light ton balığı, Salçalı yoğurtlu brokoli,izmir tulumu ve biraz beyaz peynir yedim
Su: 1ltre içebildim
Sabah: 1dilim kepek ekmeği,biraz beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,İzmir tulumu 2dilim salam falan abartı bişey yoktu tam hatırlamıorm başka bişey yedimmi
Ara: Filtre kahve
Öğlen: 5yk falan pırasa yemeği
Ara: Ayran
Akşam: Pırasa 4 çatal falan,Beyaz peynir,izmir tulumu,havuçlu pırasa salatası
Su: Henüz 1 litre arttırmaya çalışcam
Çok protein az karbonhidrat
Az daha unutuyodum 3tam ceviz:)
bu nasıl menü böyle???:44:
tatlım nasıl doydun yaaa bunlarla, çok az olmuş.......
menü güzel ama az cnm bnm zafiyet geçirme aman, hasta olmanı istemeyiz
heheh nasılda tanıyo beni haftasonu yiyip yiyip hafta içi kıtlık var gibi yiyorum bikaçgn böyle devam etmem lazm snra normale dönerim artık sporda yapamıyorum hergün muhakkak biri geliyo eve ne zaman iş çıkışı yürümeye niyetlensemde kar yağıyo hava buz oluyo yaz gelse artık :) buarada yaz dedimde aklıma geldi ordaki eğitim sistemi ne değişik burda okullar kapancak nerdeyse bikaç ayı kaldı orda hala açılamadı gitti:) şşşşş oraya gidince bizi unutmak yok heee
cnm bnmmmmmmm güzel pembemmmmahahahahaahah napıyım canım acınası haldeym tartıda 60ı gördüm psikolocimm bozuluyo amaaa:) dedim bi kaç gn proteine ağırlıkmı versem napsam kilo veremiyosamda kesinlikle almamalıyım
valla ben de okurken güldüm, hatta koptummmmpohahahahah kendine fırça atmak ne eğlenceli bişeymiş sonuç olarak neye alınıp neye alınmıcamı bilerek istediğim kadar ağır konuşabiliyorum eheheheheheh:)
ben bu sene kayıt yaptırmadım ztn 4.sınıftan 1 dersten uzadı onu da kpss için "dondurdum"eyyyyyy Türk ulusu açıköğretim sınavlarına ne zaman çalışmayı düşünüyosunuz geçen sene çok kazıktı bence başlamanın zamanı gelmişte geçiyo bilee ben bgnden tez yok başlıyorum gerçi 3 tanecik dersim var ama olsn nolur nolmaz şansa bırakamam
acikögretim sinavimiii hani siz baska bi sinava girmek istiyordunuzz kafam karsiti türkiyede bi ton sinav var insan sasirir yuh yaniii ne bicim bi sistemmis bu begenmedim
yani...bebeeem bizde beğenmiyoruz zaten ama sistem böyle sürekli yarış atı gibiyiz birilerinin önüne geçebilmek için hep bi sınavlara girip çıkmak gerekiyo kpss ayrı bi sınav memurluk için açıköğretim üniversite için daha ne oldugunu anlayamadıgım birsürü sınav var Türkiyede
Denizde kum Türkiyede sınav:)
merhaba kızlarrr akşam yemeğimide çokdan yedim bulaşıklarıda makineye attım dedim gideyim menümü yazayım
bugün gayet güzel gittii bravo bana
sabah
2 dilim beyaz ekmek(neyazıkki tahıllı ekmeğim yoktu çok yağmurluydu markete gidemedim)
yarım kk peynir
1 yumurta
3 yeşil zeytin
nane
1 ince dilim salam
1 kurabiye(neyazıkki 3taneside çöpe)
4 yk pırasa
yarım kase pulbiberli yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük greyfurt
1 küçük portakal
4 yk pırasa
1 dilim ekmek
salata
birazda çekirdek çitlemek istiyorum uçurumu izlerken çitliycem onu ama enfazla 1 avuç
20 dk bisiklet bindim 10 dk oryantal 10 dk slim in 6 birazda hareket yaptım bugünlük yeterli
2 bardak yeşil çay 3 olur 2lt kadar su yatana kadar 2buçuk olur bebikleriimm
inşallah canım sen 59 u bende 63 ü görürüm
menüne gelince az bile yemişsinn hepsi güzell sen bilmeyerekde olsaa protein diyetine geri dönmüşsün gibi
Sabah: 1dilim kepek ekmeği,biraz beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,İzmir tulumu 2dilim salam falan abartı bişey yoktu tam hatırlamıorm başka bişey yedimmi
Ara: Filtre kahve
Öğlen: 5yk falan pırasa yemeği
Ara: Ayran
Akşam: Pırasa 4 çatal falan,Beyaz peynir,izmir tulumu,havuçlu pırasa salatası
Su: Henüz 1 litre arttırmaya çalışcam
Çok protein az karbonhidrat
Az daha unutuyodum 3tam ceviz:)
kız deniz şu kumlu levreği bi anlatsana merk ettim yarın okuycammm eheheh
aynen valla...Tek üniyle bitmiyokii:) herkes üni mezunu zaten diğerlerinden farklı olmak lazım ama anladım ki bu bikaç diplomayla olmuyomuş şimdiki aklım olsa iki üç diplomam olsun yerine yüksek lisans falan yapardım
kız yukarıdaki yorumu bunu okumadan yapmıştım kız kalbim temizkiz kac tane diploman var senin simdiabow isiniz cok zormus cidden :S
ama dogru türkiyede herkes uni mezunu o yüzden dedigin gibi farkli olmak lazim sen ne yap biliyormusun
bi unide burda okuhadi hadi gel bekliyorum seniiiiii
valla şekerim bnm de 10 sene oldu artık oku oku bıktım valla, kpss çalışmaları o yuzden seninki kadar hevesli gitmiyor çünkü hayatımda daha okumayı bitirdim diyemedim, aöf süründürdü beni ztn, 2 yıl örgün okudum, yazın da aöf çalıştım hiç tatil yapmadım hep ders, geçen yıl uni.bitti aöf bitmedi hala da devam... yani benim beyin artık gereksiz ezberden bıktı, yoruldu, crashdown oldu yani çöktü...yavruu ben bile çalışıyorsam siz dünden çalışıyorsınız sizin en azından bilgileriniz taze benim üstünden 10 sene geçtiii
ne yapsam neyapsam diye didik didik ediyorum videolardan izliyorum 2 kitaba birden çalışıyorum önemli yerlerin altını çiziyorum okuyorum okuyorum sonra testler çözüyorum intden testlere bakıyorum önceden çıkmış sorulara bakıyorumbide üstüne klavye çalışıyorumm millet 1 dk da 92 kelime yazıyormuşş ben 32 kelime yazıyorum zabıt katipliğinde 3 dk da 90 kelime yazmak lazımmış benim 90 küsür yapıyor ama heyecanlanıyor insan elimi birazdaha hızlandırmam lazım on parmak öğrenebilirsem onada çabalıyorum oda çok zor yaaa
tabii ki değerlendir, madem beleşyok onu götürmicem sekerim evde kalsin, unide bi ton spor programi var onlara katilacam.
oryantal dans ve zumbaya gidecem kesin, bikac kurslara daha gidersem süper olacakbide bedava o yüzden degerlendirmem lazim kilo almam kesinlikleee dikkat edecem ve diyete devam tabikii hedefime ulasmadim ki daha sabah nesfit felan yerim okula gitmeden önce, ögle kantinde ve aksam salata felan yerim. öyle öyle idare edecem iste. ögrenci evlerinde hep abur cubur yeniliyor ya iste ondan cok korkuyorum tutmaliyim ama kendimi yemek yokk
evet cnm, dikkat etmek gerekiyor, ztn şeker rafine bir ürün oldugundan vücut tarafından kullanılmıyor direkt yağa dönüşüyor maalesef
ama arada tatlılarda yenebilir, tabii mümkün oldugunca hiç yenmese daha iyi...
ben 10-12yıldır çaya şeker atmam ama diyete başladığmdan hatta ondan önce, yeşil çayla tanıştığımdan beri siyah çaydan lezzet alamıyorum
arada 1 bardak içiyorum akşam, bir de sabahları bir iki bardak o kadar
ama bir ara çok içiyordum günde 10 bardak falan şimdi neredeyse hiç içmiyorum, günde 3 bardağı pek geçmez
kız bu nasıl menü böyle???:44:
tatlım nasıl doydun yaaa bunlarla, çok az olmuş.......
menü güzel ama az cnm bnm zafiyet geçirme aman, hasta olmanı istemeyiz
kız deniz şu kumlu levreği bi anlatsana merk ettim yarın okuycammm eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?