Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba kızlarrr akşam yemeğimide çokdan yedim bulaşıklarıda makineye attım dedim gideyim menümü yazayım
bugün gayet güzel gittii bravo bana
sabah
2 dilim beyaz ekmek(neyazıkki tahıllı ekmeğim yoktu çok yağmurluydu markete gidemedim)
yarım kk peynir
1 yumurta
3 yeşil zeytin
nane
1 ince dilim salam

1 kurabiye(neyazıkki 3taneside çöpe)

4 yk pırasa
yarım kase pulbiberli yoğurt
1 dilim ekmek

1 küçük greyfurt
1 küçük portakal

4 yk pırasa
1 dilim ekmek
salata

birazda çekirdek çitlemek istiyorum uçurumu izlerken çitliycem onu ama enfazla 1 avuç
20 dk bisiklet bindim 10 dk oryantal 10 dk slim in 6 birazda hareket yaptım bugünlük yeterli
2 bardak yeşil çay 3 olur 2lt kadar su yatana kadar 2buçuk olur bebikleriimm

Son düzenleme:

inşallah canım sen 59 u bende 63 ü görürüm
menüne gelince az bile yemişsinn hepsi güzell sen bilmeyerekde olsaa protein diyetine geri dönmüşsün gibi

merhabalar fistiklar, bende hemen menümü yaziyim sonra yorumlamaya baslicam :)

sabah (saat 9)

2,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir, salatalik
3 zeytin
1 ince dilim salam
yesil cay

1 hurma

1 kase lightsütlü nesfit (saat 12.30)

2 hurma ve 1 kepekli diyet bisküvi

aksam (saat 5.30)

2 dolma (biri ortaboylu 1i kücücük biseydi)
1,5 dünden kalma mangalda köfte (yarimi'da bir lokmacikti yinede yaziyim dedim )
yogurt

spor: 45dk tempolu crosstrainer
su: 1,5 litre felan, yatana kadar daha icerim zaten
yesil cay: 2 kupa

Son düzenleme:
selam güzellerim
dün menümü yazamadım pc kkya gelince donuyordu yaptığım yorumları da göndermemiş sinir oldum mecbur kapattım
neyse bugun de çok yoruldum, 3-4 saat yürüdük en az 6-7km yürümüşümdür
ama kızlar çok güzeldi
sahil kenarından yürüdük, hafif yağmur çişeliyordu ayyyyyyy
ben oraya göz diktim Fethiyede yaşamaya karar verdim
banane banane orda iş bulcam orda yaşıcam işte
denize aşık biriyim yaaaaaaaaaaa bayılıyorum deniz havasına, hele ki bir de deniz kenarına yürüme parkuru yapılmışsa, değmeyin keyfime
ama aklım aletlerde kaldı, yapamadım yaaa içimde kaldı valla, denize nazır şöyle kıvırtacaktım accık
bu arada sadişim, ben de attım bulaşıkları makineye hehehehe

kiz kac tane diploman var senin simdi abow isiniz cok zormus cidden :S
ama dogru türkiyede herkes uni mezunu o yüzden dedigin gibi farkli olmak lazim sen ne yap biliyormusun
bi unide burda oku hadi hadi gel bekliyorum seniiiiii

şuanlık ikibuçuk:) seneye 3 tane olcak:) çocuklarıma gösterrim yada evin duvarınamı assam ahahahah kızz geliyim hemen ne okusam acaba moda tasarımm falanmı okusam eheheh

yok bebeem yaa bilgi milgi taze olmuyo ezberle ezberle unut hep bunu yaptım yıllarca ayrıca bu katiplik ne yaa anlamadm ben bide okuduğun bölüme göre tercihlerini yapabiliosun acaba benm okudugum yerden oluyomu o zabıt katipliği bide avantajları ne kaç puanlar girilio genel olark

denizim bugün süper gidiyorsun :) menü cok basarili gercekten hep protein yemissin ögle tavuk ve aksam balik. afiyet olsun tatlim.
böyle devam edersen cumaya kadar görürsün kesin 59u

sadisim dünkü menüyü begendim dengeli yemissin ama yarim cay bardagi cola ne oluyorrr hic icmeseydin daha iyi
sporda yoktu dün sanirim, ama kilo vermissin ya önemlisi o zaten.
bugünde 4 dilim ekmek yemissin, sabah beyaz ekmek ögle ve aksam yemeginde'de mi beyaz ekmekti?
ama sadece pirasada doyurmuyor ekmek yemekle iyi yapmissin bence, ama 4 dilim cok sanki:26:
CEKIRDEKTEN UZAK DUR SAKIN YEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sacini basini yolarim seninnnnn

ucurumu bende gecen hafta izlemistim agzim acik kaldi resmen ne kadar kötü bi senaryoo cok üzüldüm ama heyecanli yerde bitti birazdan annemle izlicez
neyse menüne geri dönelim, spor yapilmis süpersin sekerim en azindan ekmekleri yakmissindir. genel olarak basarili bi menü ama

vay beeeeeeeeee 3 tane diploman var demek bide daha yasin kücük 24 yasindasin
ben birini daha alamadim yasim 22
moda tasarimi yakisir sana ama bence o bölüme git hehehehe

Son düzenleme:
bitanem çok ama çok geçmiş olsunnnnnnnn
inşallah şimdi biraz olsun iyileşmişindir

bu arada tatlandırıcının aspartam ve sakarin içermemesi güzel hem kalorisi de azmış

aspartam kemik erimesi yapıyor diye biliyorum

cnm ben dün menüne yorum yaptım ama sanırım sayfa donunca göndermedi:44:
menün dengeli ama bikaç şey gözüme çarptı sölemeden geçemicem
sucuk tarzı gıdalar, işlenmiş olduklarından ve içinde nitrat barındırdıklarından yemeni tavsiye etmem, sadece diyet için değil normal zamanda da...
salataya mısır katman denizin dediği gibi k.hidratlı oldugu için biraz riskli üstelik orda aldığınız mısırlar da büyük ihtimal, konservedir, onlar tuzlu bir salamura tarzı şeyle muamele ediliyor yani korunması sağlanıyor o yuzden çok sık yeme arada yersin
patates de azmış o çok sorun değil, ölçüyü bildikten sonra, spor da yapmışındır ztn daha ne olsun

Sabah: 1dilim kepek ekmeği,biraz beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,İzmir tulumu 2dilim salam falan abartı bişey yoktu tam hatırlamıorm başka bişey yedimmi
Ara: Filtre kahve
Öğlen: 5yk falan pırasa yemeği
Ara: Ayran
Akşam: Pırasa 4 çatal falan,Beyaz peynir,izmir tulumu,havuçlu pırasa salatası

Su: Henüz 1 litre arttırmaya çalışcam
Çok protein az karbonhidrat

Az daha unutuyodum 3tam ceviz:)

Son düzenleme:

lilycim ben sucuk ve salamdan asla vaz gecemem
annem cok nadir aliyor sucugu fazla yemiyelim diye kendisi hic sevmez
alincada yiyorum iste tutamiyorum kendimi azda olsa ölcülüde olsa yiyorum iste aslinda saglikli bisey degil evet ama iste ne yapiyim
ama anneme dedim bu paket bitince uzun bi zaman alma bidaha sucuk mucuk

misir karbonhidrat olugnu bilmiyordum kuzum ya
evet konserve misiri kullaniyoruz salataya, arada bir yaptiririm artik bunlari bildigim iyi oldu ama tsk ederim tatlim

evet cnm, dikkat etmek gerekiyor, ztn şeker rafine bir ürün oldugundan vücut tarafından kullanılmıyor direkt yağa dönüşüyor maalesef
ama arada tatlılarda yenebilir, tabii mümkün oldugunca hiç yenmese daha iyi...
ben 10-12yıldır çaya şeker atmam ama diyete başladığmdan hatta ondan önce, yeşil çayla tanıştığımdan beri siyah çaydan lezzet alamıyorum
arada 1 bardak içiyorum akşam, bir de sabahları bir iki bardak o kadar
ama bir ara çok içiyordum günde 10 bardak falan şimdi neredeyse hiç içmiyorum, günde 3 bardağı pek geçmez

kız bu nasıl menü böyle???:44:
tatlım nasıl doydun yaaa bunlarla, çok az olmuş.......
menü güzel ama az cnm bnm zafiyet geçirme aman, hasta olmanı istemeyiz

pembisimmm menüyü begendim hemde nasillll cok basarili :)
az az yemissin yine su cok az ama yatana kadar ic anacim icccc

bu nasıl menü böyle???:44:
tatlım nasıl doydun yaaa bunlarla, çok az olmuş.......
menü güzel ama az cnm bnm zafiyet geçirme aman, hasta olmanı istemeyiz

sabahla öğlen arası sorun olmuyo ama öğlenden akşama kadar açlık krizi geçiriyorum sonrada tutuyorum kendimi ama bu bi iki günlük zafiyet beslenmesi normale döncem canım:)

Buarada tam hepinize yorum yapcaktmki misafir geldi cıkmam lazım yarın yazarım artıkkk

ahahahahaahah napıyım canım acınası haldeym tartıda 60ı gördüm psikolocimm bozuluyo amaaa:) dedim bi kaç gn proteine ağırlıkmı versem napsam kilo veremiyosamda kesinlikle almamalıyım
cnm bnmmmmmmm güzel pembemmmm
haftasonunun acısı çıkyor çok belli de... az yersen metabolizman yavaşlar, kilo alman kolaylaşır, sen yine ye ama işte aralı, bol sağlıklı yemekli öğünler ye tamam şekerim?
tabii bu arada proteine ağırlık vermen iyi bir alternatif

pohahahahah kendine fırça atmak ne eğlenceli bişeymiş sonuç olarak neye alınıp neye alınmıcamı bilerek istediğim kadar ağır konuşabiliyorum eheheheheheh:)
valla ben de okurken güldüm, hatta koptummmm
nolyo ya bu yorumalamayı yapan pembe değil mi ztn falan diye düşünüp yukarı baktım eee bu niye böle yaptı dedim, kriz geldi

ben bu sene kayıt yaptırmadım ztn 4.sınıftan 1 dersten uzadı onu da kpss için "dondurdum"yani mezun sayılırımztn seneye kursa gitcem kitaptan 2 yıl çalıştım bi işe yaramadı, sorular çalışma sorularından çok farklıydı üstelik, geçen sene kitap yazarlarıyla kople değişime uğradı, yani geçmiş soru da yoktu, ondan seneye 1 dersi vermek için gitcem kursa tıpış tıpış...
eee sen hangi bölüm okuyordun aöften? sen ztn işletme mezunu değil miydin? neden aöf?? anlayamadım da:44:

acikögretim sinavimiii hani siz baska bi sinava girmek istiyordunuzz kafam karsiti türkiyede bi ton sinav var insan sasirir yuh yaniii ne bicim bi sistemmis bu begenmedim
yani...
biz de çok hoşnut değiliz, sonuçta tamam seviyemiz için iyi bişey ama artık üni.bitirmiş insanlarız kalkıp 10 yıl önce gördüklerimizi (kendi açımdan yani) sil baştan çalışmak o kadar kolay değil, bana da bıkkınlık geliyor bugun başvuru yaptım resmen eziyetti ama napalım mecburuzzz
Kalbim cnm, bizim burda 1 tane diplomayla iş bulmamız biraz şans oldugundan, biz 2. uni de okuyoruz açıktan
mesela ben 2 yıllık bir uni.bitirdim açıköğretimden de 1 ders verirsem ki dondurdum bu yıl, 2. bir uni. diplomam olcak ama 4 yıllık

menü güzel ama ekmekleri akşam yemeğinde yemesen daha iyi olur
sebze yemeğini 6 veya 8 kaşık ye ekmeği hiç yeme bence

inşallah canım sen 59 u bende 63 ü görürüm
menüne gelince az bile yemişsinn hepsi güzell sen bilmeyerekde olsaa protein diyetine geri dönmüşsün gibi

evet menüleri genelde eşim belirliyor
o da farkında olmadan karbonhidrat diyeti yaptırıyor bana
eeeee buda işime geliyor tabi

kız sende karbonhidrat diyetine dönüş yaptın heralde
he he tilki misali biz durup durup karbonhidrata geri dönüyoruz

kız deniz şu kumlu levreği bi anlatsana merk ettim yarın okuycammm eheheh

akşam yemeğimi yedim
bulaşıkların bir bölümünü elde yıkadım gerisini makinaya attım
uzuuuuuun bir duş aldım
vee geldim işte burdayım

daha önce yazdığım menüye aynen uydum
1 levreğin hepsini bitiremedim çok büyüktüler
salata ve roka yedim
he bide onutmadan bugünkü ekmek çok güzeldi dayanamadım iki lokmacıkta ondan yedim azıcık ama.

ya ben birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş bu bilgisayarda kafayı yemiş ya

Tek üniyle bitmiyokii:) herkes üni mezunu zaten diğerlerinden farklı olmak lazım ama anladım ki bu bikaç diplomayla olmuyomuş şimdiki aklım olsa iki üç diplomam olsun yerine yüksek lisans falan yapardım
aynen valla...
ben de aöf bitsin MBA istiyorum e-MBA bile var araştırdım en ucuzu sakarya uni. e-mba programı
ama daha aöf bitmediğinden maalesef beklemedeyim
ben hala diyetisyenlik istiyorum valla yurtdışını bile araştırıyorum bikaç yıl çalışıp para biriktircem bi de belki seneye össye girerim yine... taktım ya ben illa diyetisyen olcam ztn 2 yıllığı da ondan okudum ama dikey geçişle çok zor, ztn bizim bölümden diyetisyenliğe geçiş yok ama ortak ders çok, yani muaf olabileceğim ders sayısı çok, anlamadım gitti:44:
Kalbimmmm
diyetisyen olmak için hangi belgeler isteniyor sizde??? benm almancam yok ama öğrenirim ztn hemen düşünmüyorum çalışınca, o arada almancamı da geliştirirm ztn yurtdışı eğitim fuarında alman biriyle konuştum, ingilizce okunan programlar da varmış üstelik ücreti de çok düşük aynı bir alman ne kadar ödüyorsa o.. ne lazım diyetisyenlik için birazcık araştırsan bnm almancam o kadar iyi değil de...

kiz kac tane diploman var senin simdi abow isiniz cok zormus cidden :S
ama dogru türkiyede herkes uni mezunu o yüzden dedigin gibi farkli olmak lazim sen ne yap biliyormusun
bi unide burda oku hadi hadi gel bekliyorum seniiiiii
kız yukarıdaki yorumu bunu okumadan yapmıştım kız kalbim temiz
benim de burdaki uni.mezunlarından farklı yönlerim çok yani ayıptır sölemesi donanımlıyım ama bi işe yaramıyor valla
yurtdışı eğitim var, diploma ve sertifika desen tonla, ingilizcem var, ispanyolcam biraz, almanca ve fransızcam çok az ama geliştiririm, bilg. sertifikalarım var hem yurdışından hem burdan, ama gel gör ki iş yok, ya da bende şans:44:
bu arada yurtdışı konusunda çok ciddiyim yazdan beri deli gibi araştırıyorum, hatta 3 yıldan beri falan, uni.de yurtdışı eğitim fuarlarına gittim hem de hep derslerimin yogun oldugu günlere denk geliyordu, hatta birkaç kişiyle mailleştim, ama 2 yıllık uni bi işe yaramıyor sil baştan okumak lazım hala netten diyetisyenlik için ingiltere kaynaklı siteleri araştırıyorum geçen gün birine mail attım cevap gelmiş demin gördüm, sizin maili bu bölümün koordinatörüne yönlendirdim bilginize, en kısa sürede geri dönüş olacaktır diye... inşallah bişey çıkar valla cok umutluyum ya bakalım, hayırlısı

valla şekerim bnm de 10 sene oldu artık oku oku bıktım valla, kpss çalışmaları o yuzden seninki kadar hevesli gitmiyor çünkü hayatımda daha okumayı bitirdim diyemedim, aöf süründürdü beni ztn, 2 yıl örgün okudum, yazın da aöf çalıştım hiç tatil yapmadım hep ders, geçen yıl uni.bitti aöf bitmedi hala da devam... yani benim beyin artık gereksiz ezberden bıktı, yoruldu, crashdown oldu yani çöktü...
almıyor kafam bişey.. bugun babam bişey anlatıyor baba anlamıyorum bnm kafa almıyor diyorum dinle anlarsın diyor
hani bir sayfaya 1 saat bakarsınız ya okusanız da anlamazsınız şu an bnm beynim bu konumda, artık ful, biraz boşalması gerek onun için de birkaç yıl ders çalışmamam gerek mümkün mü peki bu? hayır tabii ki de.. şimdi kpss seneye yine aöf bi de daha diyetisyen olmak istiyorum gerçi o bölümü bi kazanıyım seve seve okucamdan eminim

tabii ki değerlendir, madem beleş
bizim unide herşey paralıydı valla normalden pek farklı değildi yani..

doğruyu söylemek gerekirse çayı hiç aramam
arada sırada içerim sadece
artık kahvaltıdada yeşil çay içiyorum zaten
sadece misafirlikte çay içiyorum
gittiğim yer samimi biriyse ve yeşil çay varsa rica ediyorum ondan içiyorum

kız deniz şu kumlu levreği bi anlatsana merk ettim yarın okuycammm eheheh

kız o kumlu levrek değil kum levreği
yani bir çeçit levrek cinsi
normal levrekten daha büyük ve çok daha yağlı oluyor
tabiki çooook daha lezzetli benim favori balığımdır
bayılıyorum kum levreğine ızgarası daha bir harika oluyor
pazar günüde ızgarasını yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…