geçmiş olsun canım hava değişikliğinden olmuştur dikkat et kendine tatlımmgünaydın kızlar
ben 2 gündür çok rahatsızım
boğazım şişmiş ve iltihaplanmış
boynum,omuzlarım tutulmuş durumda
ama yinede okuldayım 23 nisan çalışmalarından dolayı gelmek zorundayım,
diyet miyet malesef yapamıyorum
dün enerji olsun diye yaş pastaları mideye indirdim
tek tesellim ev yapımı olmasıydı kendi elceğizlerimle yaptım
çocuklardan çok ben yedim vallahi çok güzel yapmışım
bugün sabah tartıda 61 i gördüm
gerçi 2 gündür kabızım ve adetim yaklaştığı için şişim ama bahane değil tabiki
çok marilim bozuldu
2 3 gün önce bende topiğimizde paylaşmıştım kakaonun yararlarını bende bugün hem dukana başladım hem kakaoyakızlar diğer topiklerde zayıflamak istiyenlerin kakao içtiklerini okumuştum
bende bugün başladım bakalım ne farkedecek
şu an içiyorum tadı çok güzel geldi bana
yaşil çaydan 3 kat daha etkili bir antioksidanmış
ama günde sadece 1 fincan için diyorlar bana kalsa 5 fincan içerim tadı yeşil çaydan çok daha iyi
günaydın kızlar
ben 2 gündür çok rahatsızım
boğazım şişmiş ve iltihaplanmış
boynum,omuzlarım tutulmuş durumda
ama yinede okuldayım 23 nisan çalışmalarından dolayı gelmek zorundayım,
diyet miyet malesef yapamıyorum
dün enerji olsun diye yaş pastaları mideye indirdim
tek tesellim ev yapımı olmasıydı kendi elceğizlerimle yaptım
çocuklardan çok ben yedim vallahi çok güzel yapmışım
bugün sabah tartıda 61 i gördüm
gerçi 2 gündür kabızım ve adetim yaklaştığı için şişim ama bahane değil tabiki
çok marilim bozuldu
soğuk suyada sıcak suyada katıp içebilirsin tatlm şimdi bende içicem sıcak deniyeceğim ilkkezzkakaoyu nasıl içiyosunuz kızlar? bi anlatıverin bakem..
ooo desene favori kız oldn okuldaahuhuuu ben geldim yineee :)
bu aralar cok yogunum fistiklar, bi yandan ders calisiyorum, bi yandan arjantin icin hazirliklar yapiyorum bitmiyor bu kagit isleri, sunu doldur bunu doldur icim sisti resmen!
neyse unim onayladi arjantinde'ki staji. burs alacam bide insallah
heee bu arada gecen arkadaslarla titanic 3d'yi izledik sinemada ayyyy cok güzeldiiiiiiiiiii
bu arada 77 kiloyum cizelgemi daha degistirmicem 76 olayim o zaman degisirim
dün cok iyi gittim, pazar günü felaketdi hic doymak bilmedim abur cubur yedim, pasta yedim, cola ictim. bide gittik üstüne döner yedik arkadaslarla
allahtan hic kilo almamisim
kizlar size bisey söyliyim mi zayifladiktan beri erkeklerden daha cok ilgi görüyorumyolda veya unide laf atiyorlar, arkamdan bakiyorlar, konusmaya calisiyorlar falan
cok tuhaf ilk defa böyle bisey yasiyorum
gecen tramvayda önümde biri oturuyordu, arkasini dönüp dönüp bana bakti ikidebir, bende diyorum kendi kendime: acaba yüzümde biseymi var niye böyle bakiyor aynami cikarttim cantamdan baktim hic bisey yok
neyse ben kactim simdilik, personal comment yazmam lazim 500 kelimeli.
konum su olacak: plastic surgery, yes or no?
nasil ama iyi dimi baya bisey yazabilirim
offf bizim sonumuz ne olcak bende 63 64 arası gidip gidip geliyorm bıktım artık ben nezaman 60 olcmben de bu sabah 66 gördüm tekrar tartıda.
2 gün dana gibi yedim tabii.
dün lahmacun ve pasta yedim.
oteki gün de pizza yemiştim.
bıktım artık ya yapamıyorum.
ben de başlıycam kakao içmeye. belki faydası olur.
sıkıldım 65-66 arası gidip gelmekten yaaa
soğuk suyada sıcak suyada katıp içebilirsin tatlm şimdi bende içicem sıcak deniyeceğim ilkkezz
ooo desene favori kız oldn okuldaa
birisi bakıp laf atınca insanın kendine güveni geliyoo
o sinemadaki resimde inan seni tanıyamadımm çok farklıydınn
sana kolay gelsn tatlm bizi ihmal etme
offf bizim sonumuz ne olcak bende 63 64 arası gidip gidip geliyorm bıktım artık ben nezaman 60 olcm(
o kelimenin ne olduğunu bile anlamamıştım bn adece plastik süngeri anladım ehehehselam kızlar
sözde dün hem menülerimi yazacaktım hem de günlüğüme kaldığım yerden devam edecektim
ama bi daha giremedim bi de bana sen hep nettesin derler bi de girsem tam olcak da...
kardeşim haziranda kardeşimizin lys'si bitsin pc hemen bizim odaya dedi, bnm odamdayken rahat değillermş bnm tüm kış özel diye bişeyim olmadı ama bana gelince odalarına sokmazlar
ztn 2 gündür motor kötü geçti kalcam mı geçecem mi düşünüp duruyorum direksiyonu da bozdum iyice ztn sınavı geçemezsem direksiyon sınavına giremiom ki
ya 2 ay sonraya kalmak istemiom kardeşim bile benden önce aldı ben 8 yıldır bekliom anca bu yıl gönülleri oldu ailemin, kalırsam bu sefer başlarlar bi geçemedin edemedin ztn ben 2. kezde geçsem bile bnm için önemli değil ki, önemli olan 1 kerede girip almak, 2.kez girdiğinde ehliyet aldı olur ama başarılı sayılmaz ki... ben mükemmeliyetçiyimdir biraz yani 2. kezde geçsem bile ben kendimi başarısız görrürüm
neyse fıstıklar geçmişi okudum, dün canım çok tatlı istedi, düğünde bile tatlıyı ölçüyle yedim, evdeyken cozuttum, akşam helvayı kakaoya bandırarak yedim amamesela yazın vanilyalı dondurmaya da kakao döker öyle yerim hem biraz şekeri azalıyor öyle... tat olarak yani...
Kalbim cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnplastic surgery ha??? ben düşünmezdim, güzellik doğalsa güzellik olur, yani ameliyatla sadece rötuşlanmış oluyorsun, ama bu makineden ya da bir barbie bebekten farksız olur, yani ben tercih etmem, bak sana yazdım biraz fikir olsun
90 kilolardan bu kiloya geldim, şimdi 60 kilo olmak hayal gibi gelmeye başladı yine.
5-6 kilo büyüyo gözümde resmen.
napıcam bilmiyorum.
en azından 60ı görseydim ya.
o kelimenin ne olduğunu bile anlamamıştım bn adece plastik süngeri anladım eheheh
sınavında kesin iyi geçmiştir canım sıkma canını yakında sonucu belli olur tatlımm
bilg. ne yap ne et kendi odanda tut canımm
benm bilg. 2 dk da efe neyaptıysa bilg. yerinden kaldırınca ekranda hiç bişe gözükmüyoo kapalı gibi simsiyah oluyorr ama ışıkları yanıyoo
offf inşallah eşim fark etmezz bozulursa birdaha yaptırmam demişti((
benimde vermem gereken sadece 6 kilo ama birtürlü veremiyorm sıkıldım artık kızlar bir çözüm getirelim lütfenn yaaa
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.
canım geçmiş olsunKızlar burayıda diyetide çok ihmal ettim biliyorum ama rahatsızlığımdan dolayı annem diyete izin vermiyo spor parası verdi git yazıl dedi spor yaparak zayıfla dedi.Buaralar dehşet kaçırdım bikere hergün canm künefe istiyo bizim burda güzel künefe yapan biyer keşfettik hergün sipariş veriyoruz.Gerçi az şekerli ve yarısını yiyorum ben öyle şerbetli tatlı pek sevmem ama bu gerçekten çok hafif oluynun haricinde haftasonu gene dışardaydım ve pizzanın iskenderin gözüne vurdum Bide buaralar pek sıkıntılıydım çalıştığım yr hastne izni alıyorum diye tedavin daha sürücekse yollarımızı ayıralım falan dedi.Şimdilik dier hastane randevuma kadar çalışcam ama daha sonra çıkartılabilirim.Ürtiger diye bi teşhis koydular bugün testlerim yapıldı testler pozitif çıktığı için 8 haftakendi kanımla olurşturulan iğne yiycem umarım geçer 15 yıl bu hastalığı çekenler varmış hastalığn hertürlüsü zor valla
158 çokmu kısa laaannŞu hastanelerdeki yağ oranını falan ölçen tartılar doğrumu bilen varmı? Ben okadar yemeğe 59.400 çıktım.Hemde regly şişi ve kabızlığa ve giiiyinik tartılmama rağmen ama boyumu çok kısa gösterdi inek 1.58 ölçtü 3 -4 santim az yani
bugün ben de okudum bunu. çok büyük bi iddia bu ya. ama hiçbir doktordan da kakao için dediğini duymadım :/
canım geçmiş olsun
ültiker nedemek hiç bilmiyorumm neden ve niçin olmuşşş
diyeti takma kafana iyileş kafan rahatlasın geri başlarsın sanırım biz belli bir kilonun üstüne çıkmayız artık
ama genede çok zararlı şeyler yeme
özledim kız senii
158 çokmu kısa laaann
ben 158 im heheh
ben o tartılara güveniyorum onlar üstündeki kıyafeti ölçmüyor diye biliyorumm
vücudundaki yağ su ve kası ölçüp veriyr gerçek kiloyuu
diyetisyenim öyle demişti bana
canım geçmiş olsun
ültiker nedemek hiç bilmiyorumm neden ve niçin olmuşşş
diyeti takma kafana iyileş kafan rahatlasın geri başlarsın sanırım biz belli bir kilonun üstüne çıkmayız artık
ama genede çok zararlı şeyler yeme
özledim kız senii
158 çokmu kısa laaann
ben 158 im heheh
ben o tartılara güveniyorum onlar üstündeki kıyafeti ölçmüyor diye biliyorumm
vücudundaki yağ su ve kası ölçüp veriyr gerçek kiloyuu
diyetisyenim öyle demişti bana
aman canım yaa denemediğimiz şey kalmadı
bizim mide çöplüğe döndü herşeyi kabul ediyorr
denemedik bi bu vardı bunuda yapalım ne olcak bakalımm
ben içtim 1 bardak sıcak suya 1 tk koydum aynısıcak çikotala içiyor gibi
tadı hafif acı ama birçok şeyden lezzetli olduğu kesin
1 hafta deniyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?