canım geçmiş olsun
ültiker nedemek hiç bilmiyorumm neden ve niçin olmuşşş
diyeti takma kafana iyileş kafan rahatlasın geri başlarsın sanırım biz belli bir kilonun üstüne çıkmayız artık
ama genede çok zararlı şeyler yeme
özledim kız senii
158 çokmu kısa laaann
ben 158 im heheh
ben o tartılara güveniyorum onlar üstündeki kıyafeti ölçmüyor diye biliyorumm
vücudundaki yağ su ve kası ölçüp veriyr gerçek kiloyuu
diyetisyenim öyle demişti bana
aman canım yaa denemediğimiz şey kalmadı
bizim mide çöplüğe döndü herşeyi kabul ediyorr
denemedik bi bu vardı bunuda yapalım ne olcak bakalımm
ben içtim 1 bardak sıcak suya 1 tk koydum aynısıcak çikotala içiyor gibi
tadı hafif acı ama birçok şeyden lezzetli olduğu kesin
1 hafta deniyelim bakalım
boy kompleksim yok ama dediğin gib, 165 felan olsaydık iyiydiyok bebeem öyle deil ben kendimi 60küsür diye bildiğim için 58 benim bildigime göre kısa geldi gözüme ondan kısa dedimama çokta uzun sayılmayız şöyle bi 1.65 olaydım iyiydi süper olurdu valla neyse topukluyla 1.70 bilem oluom napalm bizi seven böyle sevsin=) Valla ürtigerinde ne olduğunu bende çok iyi bilmiyorum bende sürekli bi kaşınma ve vucudumda yüzümde kırmızı noktalar ve kabarıklık oluyodu ondan gittim 15 sene çekenler tedavi görüp kurtulamayanlar dolu hatta bitane kızın boğazında varmış boğaz şiştiği için nefes darlığından ölürsün demiş doktor yani çok basit gözüken ama sinirleri altüst eden cansıkıcı bi durum benimki Allahtan diğerleri gibi aşırı boyutta deil inşallah şu iğnelerden sonra hiç kalmaz çünkü erkenlikte bile cildimde en ufak pürüz olmayan ben şimdi en ufak makyaj yapıyım bi allık sürüyim hemen engebeli yola dönüyo yüüzüm
evet bende öğle yemeğinden sonra içtimhaklısın manyağa döndük her şeyi denemekten valla :)
tok karnına için diyo. akşam yemeklerinden sonra içerim artık.
boy kompleksim yok ama dediğin gib, 165 felan olsaydık iyiydi
nezamandır bu kızarıklıklar dukandan sonramı oldu yoksaa çünkü
benimde omuzlarım çok kaşınıyor kırmızı kırmızı yara gibi benekler olduu 5 tane var ama sadece sol omzumda
benim zaten yüzümde çok sorn varr
şu düğünü atlatayımda rucouttene diye bir ilaç var onu kullanmak için doktora gitcem(ilacın ismini yanlış yazmış olabilirim)
onun çevremde 3 kişi kullandı doktor kontrolünde hepsinin cildi bebek gibi şuan
bende düğünü atlattıkdan sonra gitcem
evet bende öğle yemeğinden sonra içtim
sen tatlandırıcı kullanıyordun herhalde içine 1 yada yarım ondanda at alsana çikolatalı tatlı ohohoh
tatlım ben emin olamadıklarıma hep işaret koydum sınavda... toplam 40 soru ve 28doğrum olursa 70le geçiyorum yani toplamda bu işaretlediklerimin 5i doğru olmalı, 1i doğru ztn baktım, 2si de yanlışo kelimenin ne olduğunu bile anlamamıştım bn adece plastik süngeri anladım eheheh
sınavında kesin iyi geçmiştir canım sıkma canını yakında sonucu belli olur tatlımm
bilg. ne yap ne et kendi odanda tut canımm
benm bilg. 2 dk da efe neyaptıysa bilg. yerinden kaldırınca ekranda hiç bişe gözükmüyoo kapalı gibi simsiyah oluyorr ama ışıkları yanıyoo
offf inşallah eşim fark etmezz bozulursa birdaha yaptırmam demişti((
benimde vermem gereken sadece 6 kilo ama birtürlü veremiyorm sıkıldım artık kızlar bir çözüm getirelim lütfenn yaaa
ne güzel valla, ben de 4 gün spor yaptım 2 gündür bıraktım, moralman çok kötüyüm şu an da... bakalım nolcak, Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yoklesliemide yapmış bulunuyorum şükürler olsun yılmadan usanmadan hergün yapıyorum ama kiloda düşme yok habire artış var(
lilyy nerdesin hadi gel sohbet edelim
boy kompleksim yok ama dediğin gib, 165 felan olsaydık iyiydi
nezamandır bu kızarıklıklar dukandan sonramı oldu yoksaa çünkü
benimde omuzlarım çok kaşınıyor kırmızı kırmızı yara gibi benekler olduu 5 tane var ama sadece sol omzumda
benim zaten yüzümde çok sorn varr
şu düğünü atlatayımda rucouttene diye bir ilaç var onu kullanmak için doktora gitcem(ilacın ismini yanlış yazmış olabilirim)
onun çevremde 3 kişi kullandı doktor kontrolünde hepsinin cildi bebek gibi şuan
bende düğünü atlattıkdan sonra gitcem
evet bende öğle yemeğinden sonra içtim
sen tatlandırıcı kullanıyordun herhalde içine 1 yada yarım ondanda at alsana çikolatalı tatlı ohohoh
90 kilolardan bu kiloya geldim, şimdi 60 kilo olmak hayal gibi gelmeye başladı yine.
5-6 kilo büyüyo gözümde resmen.
napıcam bilmiyorum.
en azından 60ı görseydim ya.
hahahahahahahahhahahhadevlet bize çözüm bulsunnnnnnnnnnnn :)
balık etli kalmak istemiyorum ben :/
tatlım bu çözüm yolunu mu denesek cumaya kadar acep???:44: ama topikçek:118:Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.
Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.
cnm bnm çok geçmiş olsun, dediğin şey bir deri hastalığı - ürtiker... vücutta kırmızı lekeler yapıyor ama bu alerjik bişey mi bilmiyorum:44: bnm babaannemde de olmuştu stres kaynaklı demişti dr.. ama ilaçlarını kullanınca geçmişti, kurdeşen de deniyormuş halk arasında...Kızlar burayıda diyetide çok ihmal ettim biliyorum ama rahatsızlığımdan dolayı annem diyete izin vermiyo spor parası verdi git yazıl dedi spor yaparak zayıfla dedi.Buaralar dehşet kaçırdım bikere hergün canm künefe istiyo bizim burda güzel künefe yapan biyer keşfettik hergün sipariş veriyoruz.Gerçi az şekerli ve yarısını yiyorum ben öyle şerbetli tatlı pek sevmem ama bu gerçekten çok hafif oluynun haricinde haftasonu gene dışardaydım ve pizzanın iskenderin gözüne vurdum Bide buaralar pek sıkıntılıydım çalıştığım yr hastne izni alıyorum diye tedavin daha sürücekse yollarımızı ayıralım falan dedi.Şimdilik dier hastane randevuma kadar çalışcam ama daha sonra çıkartılabilirim.Ürtiger diye bi teşhis koydular bugün testlerim yapıldı testler pozitif çıktığı için 8 haftakendi kanımla olurşturulan iğne yiycem umarım geçer 15 yıl bu hastalığı çekenler varmış hastalığn hertürlüsü zor valla
cnm o kıyafetleri saymadan ölçüyor beni de 1,59 cm ölçmüştü, üstelik ayakkabım da düzdü, ben 1,55im çok da eminim yani boyumdan... kilomu da 73,8 göstermişti ama aç karnınaydım dolayısıyla kıyafetleri dikkate almıyor gibime geliyorŞu hastanelerdeki yağ oranını falan ölçen tartılar doğrumu bilen varmı? Ben okadar yemeğe 59.400 çıktım.Hemde regly şişi ve kabızlığa ve giiiyinik tartılmama rağmen ama boyumu çok kısa gösterdi inek 1.58 ölçtü 3 -4 santim az yani
sende kalmadıysa benim ölmem lazım valla...ahh lily'cim boyum da yanlış oluversin valla zaten motivasyon denen bi şey kalmadı bende
huhuuu ben geldim yineee :)
bu aralar cok yogunum fistiklar, bi yandan ders calisiyorum, bi yandan arjantin icin hazirliklar yapiyorum bitmiyor bu kagit isleri, sunu doldur bunu doldur icim sisti resmen!
neyse unim onayladi arjantinde'ki staji. burs alacam bide insallah
heee bu arada gecen arkadaslarla titanic 3d'yi izledik sinemada ayyyy cok güzeldiiiiiiiiiii
bu arada 77 kiloyum cizelgemi daha degistirmicem 76 olayim o zaman degisirim
dün cok iyi gittim, pazar günü felaketdi hic doymak bilmedim abur cubur yedim, pasta yedim, cola ictim. bide gittik üstüne döner yedik arkadaslarla
allahtan hic kilo almamisim
kizlar size bisey söyliyim mi zayifladiktan beri erkeklerden daha cok ilgi görüyorumyolda veya unide laf atiyorlar, arkamdan bakiyorlar, konusmaya calisiyorlar falan
cok tuhaf ilk defa böyle bisey yasiyorum
gecen tramvayda önümde biri oturuyordu, arkasini dönüp dönüp bana bakti ikidebir, bende diyorum kendi kendime: acaba yüzümde biseymi var niye böyle bakiyor aynami cikarttim cantamdan baktim hic bisey yok
neyse ben kactim simdilik, personal comment yazmam lazim 500 kelimeli.
konum su olacak: plastic surgery, yes or no?
nasil ama iyi dimi baya bisey yazabilirim
dukan yapıyorum dedim ama vazgeçtimm protein yiyince kaşıntım çok oluyoo omuzlarım resmrn yara oldu kaşımaktann
90 kilolardan bu kiloya geldim, şimdi 60 kilo olmak hayal gibi gelmeye başladı yine.
5-6 kilo büyüyo gözümde resmen.
napıcam bilmiyorum.
en azından 60ı görseydim ya.
ben kaç gündür tartılmıyorum artık aklıma bile gelmiyor alıştım cumadan cumaya bakmayabu günü kaçamaksız geçiriyorum
akşam yemeğimide iyeyim menümü yazacam
inşallah abartmadan atlacam
sabah tartıda 61.2 yi görmüştüm ama okul dönüşü aç karna tekrar 59.9 oldum
ya tartı kafayı yemiş yada benim kilom çok oynak
gerçi öğlene doğru azıcık tuvalet ihtiyacımı gidermiştim ondan olabilir
nede olsa 2 gündür kabızlık problemi yaşıyordum
tartıda ağır çıkmam normaldir heralde
cnm o kıyafetleri saymadan ölçüyor beni de 1,59 cm ölçmüştü, üstelik ayakkabım da düzdü, ben 1,55im çok da eminim yani boyumdan... kilomu da 73,8 göstermişti ama aç karnınaydım dolayısıyla kıyafetleri dikkate almıyor gibime geliyor
:44:
sende kalmadıysa benim ölmem lazım valla...
artık bıktım hayatımın yarısı kilolu geçti hatta daha fazla bi süre ve ben 12 yıldır tuz kullanmıyorum 10 yılı geçti çaya şeker atmam, tatlıyı severim ama ona da dikkat etmeye çalışıyorum evde kaçamak namına herşey mevcut, ev işleri bana bakıyor işim yok, sınavlardan bıktım 20 yıldır okuyorum hala da bitmedi... dışarı çıksam nereye gitcem küçük bi yer burası... pcye istediğimde giremiyorum sözde odam var ama özelim yok... 2 gündür moral denen bişey kalmadı, dibe vurdum ağlamak istesem o da mümkün değil odamda bile özel diye bişey yok...kilo veremiyorum, idem bozuktu bugun biraz düzeldi... ben de böyleyim işte... sen bana baarak kat be kat iyisinnnnn
wooooooooow desene yeni bir anjelina joli yetişiyor
aynen bende protein diyeti yaparken tüm suratımı ve boynumdan aşağıyı koca koca sivilceler basmıştı
oda bişeymi bende topu topu 2 kilocuk verecem ama onu bile beceremiyorum
valla canım herkesin kendine göre sorunları var, senin işin de zor.
ama benim de işim yok mesela. takmaya kalksan sorun çok.
benim de 2de1 hastalanma sorunum var. yine bademciklerim şişti kafayı yicem ya.
kesin nazar değdi bana var ya.
o kem gözlülere ne diyim bilmiyorum.
cnm bnm çok geçmiş olsun, dediğin şey bir deri hastalığı - ürtiker... vücutta kırmızı lekeler yapıyor ama bu alerjik bişey mi bilmiyorum:44: bnm babaannemde de olmuştu stres kaynaklı demişti dr.. ama ilaçlarını kullanınca geçmişti, kurdeşen de deniyormuş halk arasında...
inşallah tedavin olumlu sonuç verir cnm... bu arada diyeti boşver spora devam et, ailen de senin için endişeleniyordur haliyle.. tabii bu künefeleri götür anlamına da gelmiyor
imkan buldukça gir, yaz tamam mı canım??? bak özlüyoruz birbirimizi bi gün bile girmesek
Dünkü menüm pek diyet olmadı ama normal beslenme oldu
Sabah:yok hastanedeydim
Öğlen: 5yk beğendili tavuk sote,salata,mercimek çorbasi,Cola zero
Akşam:6-7 yk kabak yemeği yanındada cacık bir lokma çavdar ekmeği
Ara:meyveli light yoğurt
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?