Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

haklısın manyağa döndük her şeyi denemekten valla :)
tok karnına için diyo. akşam yemeklerinden sonra içerim artık.

boy kompleksim yok ama dediğin gib, 165 felan olsaydık iyiydi
nezamandır bu kızarıklıklar dukandan sonramı oldu yoksaa çünkü
benimde omuzlarım çok kaşınıyor kırmızı kırmızı yara gibi benekler olduu 5 tane var ama sadece sol omzumda
benim zaten yüzümde çok sorn varr
şu düğünü atlatayımda rucouttene diye bir ilaç var onu kullanmak için doktora gitcem(ilacın ismini yanlış yazmış olabilirim)
onun çevremde 3 kişi kullandı doktor kontrolünde hepsinin cildi bebek gibi şuan
bende düğünü atlattıkdan sonra gitcem
haklısın manyağa döndük her şeyi denemekten valla :)
tok karnına için diyo. akşam yemeklerinden sonra içerim artık.
evet bende öğle yemeğinden sonra içtim
sen tatlandırıcı kullanıyordun herhalde içine 1 yada yarım ondanda at alsana çikolatalı tatlı ohohoh

yok cnm dukanla alakası yok öyle olsa bütün dukancı ablalar zayıf ama çirkin olurdu dimi:) benim 1 yıldır felan var hatta dukanımın 5. gününde tahlil yaptırdım ne fazla bişey ne az bişey çıktı değerlerim gayet iyiydi tek sorun biraz kansız çıktım o kadar o da tahmin ettiğim bişeydi zaten kaşıntın varsa bi kaç gün yumurta falan yeme ya da mevsim deiştiriyoruz ya ondanda olabilir çok sıcak suyla veya çok soğuk suyla yıkanmakta yapıomuş ama yani kaşıntı deyip ihmal etme git baktırt

tatlım ben emin olamadıklarıma hep işaret koydum sınavda... toplam 40 soru ve 28doğrum olursa 70le geçiyorum yani toplamda bu işaretlediklerimin 5i doğru olmalı, 1i doğru ztn baktım, 2si de yanlış geriye kaldı 14 soru, bunların da 4ü doğru 10u yanlış olursa geçiyorum ama 2 gündür kafam allak bullak moralim bozuk sırf bu nedenle... bi de babam çalışsaydın geçerdin demez mi? iyice canımı sıktı
bu arada plastic surgery - plastik cerrahi demek, yani estetikle ilgili daha çok sünger değil yani

lesliemide yapmış bulunuyorum şükürler olsun yılmadan usanmadan hergün yapıyorum ama kiloda düşme yok habire artış var(

lilyy nerdesin hadi gel sohbet edelim
ne güzel valla, ben de 4 gün spor yaptım 2 gündür bıraktım, moralman çok kötüyüm şu an da... bakalım nolcak, Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok
bu arada ben kaç gündür giremiyorum bi de evde sen çok giriyorsun muhabbeti var cumadan beri toplasanız kaç saat girdim mesajlarıma bakarak anlaşılır herhalde bi tek senanın topiğinde geçmişi biraz okudum o da 1 saat falan en fazla, o kadar... akşamları giremedim kaç gündür, 2 gecedir erkenden uyku basıyor beni... bugun de regl olmuşum erken geldi bu sefer, acayip bel ve kasık ağrım var ikisi bi arada çok feci oluyor, belim kopcak sanki...
valla sadişim sohbetini özlemedim desem yalan olurrrrrr

kafelerde kakaoyu suyla pişirip sıcak çikolata diye kakalıyolar vala, o zaman seve seve içiyoruz :)
zayıflamak için onu da yaparız artık napalım

90 kilolardan bu kiloya geldim, şimdi 60 kilo olmak hayal gibi gelmeye başladı yine.
5-6 kilo büyüyo gözümde resmen.
napıcam bilmiyorum.
en azından 60ı görseydim ya.

kız o kadar verdin 5 kilodan mı korkuyorsun??? verirsin ya yapma öyle...
bu arada çizelgen mi yanlış sanki??? bmi değerin düşük gibi ama normalde bu kadar düşük olmamalı...
sanırım boyunu yanlış girion bak metric ölçüye göre ayarlıcan
devlet bize çözüm bulsunnnnnnnnnnnn :)
balık etli kalmak istemiyorum ben :/
hahahahahahahahhahahha
tatlım bu çözüm yolunu mu denesek cumaya kadar acep???:44: ama topikçek:118:
cnm bnm çok geçmiş olsun, dediğin şey bir deri hastalığı - ürtiker... vücutta kırmızı lekeler yapıyor ama bu alerjik bişey mi bilmiyorum:44: bnm babaannemde de olmuştu stres kaynaklı demişti dr.. ama ilaçlarını kullanınca geçmişti, kurdeşen de deniyormuş halk arasında...
inşallah tedavin olumlu sonuç verir cnm... bu arada diyeti boşver spora devam et, ailen de senin için endişeleniyordur haliyle.. tabii bu künefeleri götür anlamına da gelmiyor
imkan buldukça gir, yaz tamam mı canım??? bak özlüyoruz birbirimizi bi gün bile girmesek

cnm o kıyafetleri saymadan ölçüyor beni de 1,59 cm ölçmüştü, üstelik ayakkabım da düzdü, ben 1,55im çok da eminim yani boyumdan... kilomu da 73,8 göstermişti ama aç karnınaydım dolayısıyla kıyafetleri dikkate almıyor gibime geliyor
:44:
ahh lily'cim boyum da yanlış oluversin valla zaten motivasyon denen bi şey kalmadı bende
sende kalmadıysa benim ölmem lazım valla...
artık bıktım hayatımın yarısı kilolu geçti hatta daha fazla bi süre ve ben 12 yıldır tuz kullanmıyorum 10 yılı geçti çaya şeker atmam, tatlıyı severim ama ona da dikkat etmeye çalışıyorum evde kaçamak namına herşey mevcut, ev işleri bana bakıyor işim yok, sınavlardan bıktım 20 yıldır okuyorum hala da bitmedi... dışarı çıksam nereye gitcem küçük bi yer burası... pcye istediğimde giremiyorum sözde odam var ama özelim yok... 2 gündür moral denen bişey kalmadı, dibe vurdum ağlamak istesem o da mümkün değil odamda bile özel diye bişey yok...kilo veremiyorum, idem bozuktu bugun biraz düzeldi... ben de böyleyim işte... sen bana baarak kat be kat iyisinnnnn

wooooooooow desene yeni bir anjelina joli yetişiyor

dukan yapıyorum dedim ama vazgeçtimm protein yiyince kaşıntım çok oluyoo omuzlarım resmrn yara oldu kaşımaktann

aynen bende protein diyeti yaparken tüm suratımı ve boynumdan aşağıyı koca koca sivilceler basmıştı

90 kilolardan bu kiloya geldim, şimdi 60 kilo olmak hayal gibi gelmeye başladı yine.
5-6 kilo büyüyo gözümde resmen.
napıcam bilmiyorum.
en azından 60ı görseydim ya.

oda bişeymi bende topu topu 2 kilocuk verecem ama onu bile beceremiyorum

Son düzenleme:
bu günü kaçamaksız geçiriyorum
akşam yemeğimide iyeyim menümü yazacam
inşallah abartmadan atlacam
sabah tartıda 61.2 yi görmüştüm ama okul dönüşü aç karna tekrar 59.9 oldum
ya tartı kafayı yemiş yada benim kilom çok oynak
gerçi öğlene doğru azıcık tuvalet ihtiyacımı gidermiştim ondan olabilir
nede olsa 2 gündür kabızlık problemi yaşıyordum
tartıda ağır çıkmam normaldir heralde

ben kaç gündür tartılmıyorum artık aklıma bile gelmiyor alıştım cumadan cumaya bakmaya
neyse yarın tartılsam mı ki??? baktım herkes tartılıyor

valla canım herkesin kendine göre sorunları var, senin işin de zor.
ama benim de işim yok mesela. takmaya kalksan sorun çok.
benim de 2de1 hastalanma sorunum var. yine bademciklerim şişti kafayı yicem ya.
kesin nazar değdi bana var ya.
o kem gözlülere ne diyim bilmiyorum.

hepimiz dağıldık valla. kimse adam gibi kilo vermedi şu son 2 aydır :/

canım bende yıllarca bademcikten çektim
bikaç yıl önce aldırdım ve çok şükür kurtuldum
ama ara ara yine boğazım iltihaplanıyor
hatta şu anda yine iltihaplı ama eskisi gibi yataklara düşmüyorum

menü bildirimi

sabah okula gitmeden önce 1 kase mercimek çorbası

saat 9:30 da
2 dilim kepek ekmeği arasına domates dil peyniri ve pulberle sandiviç yaptım.

ara 2 kupa kakao
ikincisini bardağın dibinde kalan kakaonun üstüne tekrar su ekliyerek yaptım.

öğlen
1,5 dilim ekmek,1 tavada yumurta

ara
2 küçük elma çok minik elmalardı

akşam
2 çatal taze fasülye,1 kase mercimek çorbası,bolca salata küçük bir dilim beyaz ekmek

bugünlük bukadar
su pek fazla içemedim
spor yok halen hastayım

Dünkü menüm pek diyet olmadı ama normal beslenme oldu

Sabah:yok hastanedeydim
Öğlen: 5yk beğendili tavuk sote,salata,mercimek çorbasi,Cola zero
Akşam:6-7 yk kabak yemeği yanındada cacık bir lokma çavdar ekmeği
Ara:meyveli light yoğurt

2 litre su

Zaten doktorlar teşhisini koyamadığı deri hastalıklarına ürtiger deyip yolluyolarmış bide çözümünü bulamadığı için hemen stresten oluyo stresten uzak dur diyo.Hangimizin hayatında stres yokki yani stres bunu tetikliyo ama ana nedenininde stres olduğunu düşünmüyorum.Çünkü ben stresli olduğumdan çok mutlu olan gülen eğlenen bi insanım.Bundan önce bi doktora gitmiştim oda alerji ama neyden olduğunu bulamayız stresten uzak dur dedi dayadı ataraxları ben zaten aspirin bile içmem bana gitti sinir ilacı verdi tüm gün uyutuyo oda zaten bi çok hastane biçok doktor kişilerin sorunlarını çözememiş Ben şans eseri bu konuda Almanyada doktora yapmış birinin yetiştirdiği bi doktora denk geldim umarım çözer sorunumu neyse canım bende özlüyorum valla buraya gelemediğimde aklım hep burda kalıyo ayrıca bgn spora başlıyım dedim regly oldum iyimi:)

BU SABAH TARTILSAYDIN YAVRUM
KESİN İKİ KİLO AZ ÇIKARDIN
dün adam gibi bişe yememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…