BU SABAH TARTILSAYDIN YAVRUM
KESİN İKİ KİLO AZ ÇIKARDIN
dün adam gibi bişe yememişsin
müdür yardımcımızın eşi doğum yaptı
sabah sabah 1 dilim baklava yedim
daha tabakta 2 dilim var ama dokunmıyacam
ben dün içtim gayet iyiydi tadıı hafif acı okadar içilebilir yaniikafelerde kakaoyu suyla pişirip sıcak çikolata diye kakalıyolar vala, o zaman seve seve içiyoruz :)
zayıflamak için onu da yaparız artık napalım
tatlım ben emin olamadıklarıma hep işaret koydum sınavda... toplam 40 soru ve 28doğrum olursa 70le geçiyorum yani toplamda bu işaretlediklerimin 5i doğru olmalı, 1i doğru ztn baktım, 2si de yanlışgeriye kaldı 14 soru, bunların da 4ü doğru 10u yanlış olursa geçiyorum ama 2 gündür kafam allak bullak moralim bozuk sırf bu nedenle... bi de babam çalışsaydın geçerdin demez mi? iyice canımı sıktı
bu arada plastic surgery - plastik cerrahi demek, yani estetikle ilgili daha çoksünger değil yani
ne güzel valla, ben de 4 gün spor yaptım 2 gündür bıraktım, moralman çok kötüyüm şu an da... bakalım nolcak, Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok
bu arada ben kaç gündür giremiyorum bi de evde sen çok giriyorsun muhabbeti var cumadan beri toplasanız kaç saat girdim mesajlarıma bakarak anlaşılır herhaldebi tek senanın topiğinde geçmişi biraz okudum o da 1 saat falan en fazla, o kadar... akşamları giremedim kaç gündür, 2 gecedir erkenden uyku basıyor beni... bugun de regl olmuşum erken geldi bu sefer, acayip bel ve kasık ağrım var ikisi bi arada çok feci oluyor, belim kopcak sanki...
valla sadişim sohbetini özlemedim desem yalan olurrrrrr
offf hepimiz aynı dertle uğraşıyoruzzbu sabah yine 66 çıktım
salak gibi 65 oldum diye sevindim bi de.
yok bebem az çıkmam bu sabah süprüzle uyandım geciken reglmi sonunda oldum ve şuan canım tatlı istemiyo çok ilginç ama bir hafta öncesinde ayı gbi tatlı isteğim vardı geçti birden:) umarım akşam gelmez isteğim
Yeme devamını baklava çok kalorili otur biekmek ye daha iyi ama gerikalanına dokunma
moralim okadar bozukki dün akşama kadar güzel giden diyetim buaralar sürekli habersiz gelen misafirlerim yüzünden bozuluyor
eşimin kuzeni bir manita yapmış evine getirmiş evinde ailesiyle birlikde yaşıyorlar 3 4 aydır bide dini nikah kıymışlar yakındada resmi nikaları olcakmış
bizimle yaşıtlar geçen geldiler 2 gün bizde kaldılar kafa dengi olduğumuz için sürekli geliyorlar hemde habersizz
dün akşam diyetim bozuldu çayın yanina bisküvi felan çıkardım onlardan yedim bide o yetmiyor gibi eşim gitti bira çerez felan aldııı
1 kutu tuborg içtim ve yarım kase çerez yedim
nefret ettim yaa ben niye böyleyim yerken hiç vicdanım sızlamıyor
yedikden sonraaa pişmanlıklar vicdan azabı yakamı bırakmıyor
özellikle sabah tartıda fazla görünce kendimi günboyunca ağlamamak için kendimi zor tutuyorumm
ben neden böyleyim yaaaa
diyetdeysen biyere gitsende biri gelsede diyetdesindir bozmamalısın
benim niye bi bahanem var misafir gelince diyet bozuyorum
düğüne kadar 61 62 olayım derken 63 ken 65 oldum
şimdi 63 olmak için uğraşacağımm
bugün doktorumda bi liste yayınladılar. yaza hazırlık diyetiymiş. biraz ağır ama yapılmıycak gibi de değil. haftada 3 kilo veriliyomuş ve ilk hafta spor önerilmiyomuş.
sabah 1 dl tahıllı ekmekle normal bi kahvaltı, sınırsız çay tabii ki şekersiz.
öğlen ve akşam sadece yağsız salata ve yoğurt veriyo. salataya istediğin her sebzeyi koyabilirsin ama yağ yok. biraz tuz atılabilirmiş.
bi de 3 tane meyve söyledi.
ananas, armut ve hurma.
bunlar zayıflamada çok etkiliymiş. ara öğünlerde de bunlardan yenicekmiş.
bi de salatayı yoğurtlayıp yiyebilirsiniz dedi.
kız insan zafiyet geçirir bu listeyle
salata yoğurtla mide doyarmı hiç
bu listeyi kaç gün uygulamak lazımmış acaba
gerçi benle sadiş böyle devam edersek
bu listeyi uygulamak zorunda kalacaz
1 haftalıkmış canım.
evet uygulaması biraz zor. bence bu listeyi öğlen normal yemek yiyip akşam salata+yoğurt şeklinde yapabiliriz.
öğlende de tavuk falan yeriz ekmeksiz ne biliyim.
haftada 3 değil de 2 kilo veririz yani. spor da ekleriz falan.
değiştirebiliriz kendimize göre.
ben de sizinle aynı durumdayım. 65i görüp görüp 66ya geri çıkıyorum, delirmek üzereyim.
zaten bademciklerim de şiş. doktora gittim gene bi sürü ilaç verdi.
ben de şimdi kakao içiyorum. tadı gayet güzel ya.
tahminimden daha güzel oldu bu.
şekere bile gerek duymadım.
bende kakao içmek istiyordum ama sütlü kahveyle idare etmek zorunda kaldım
şu kakao işi işe yarasın bari yahu :)
sen ne kadar koyuyosun bi bardağa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?