Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menümmm

sabah
2 dl çavdar ekmek
az omlet
peynir
3 zeytin
maydanoz, dere otu

ara
yarım dilim peynirli börek (komşunun fırını bozulmuş, bizde pişirdi böreğini, pişince öyle tattık biz de):26:
1 porsiyon ananas

öğlen
4 köfte
1 kase pulbiberli yoğurt

ara
250 ml çilekli kefir

akşam
1.5 kepçe çorba
patlıcanlı köfte
cacık

spor: yok ama koca gün temizlik yaptım.
su: 2 lt gece 1 lt daha içeceğim.

slm kızlar pc de sorun vardı aslında yoktu ama perşembe günü eşim format atılması için tamire verdi çok yavaş ilerliyordu
ondan dolayı halen tamirde daha önce tamir yaptırdığımızda salak tamirci c sini d ye d sini c ye yüklemiş
şuan yukarı çıktım aslında size hergün menümü yazabilirim yukardada bilgisayar var ama okadar yoğunuz ki anlatamam
arkadaşınız amele gibi çalışıyor 4 gündür okadar yandıki suratım resmen denize gidip yanmış kadar oldum
biliyorsunuz ben çok büyük bahçeli bir evde oturuyorum evimizin yanından yol geçecekmiş yol çalışması var ve bizim bahçemizden
18 tane portakal ağacımız kesildi 5 tanede nar agacımız kesildi onlarla uğraşıyoruz biliyorsunuz kışın soba yakıyoruz kesilen agaçlarında odunlarını alıyoruz hem odun taşı hem erik topla 4 gündür çok çalışıyorumm
diyete gelince diyet işi yattı okadar yedimki öküz gibi resmen börekler tatlılar çikolatalar ekmekler kızartmalar ama hiç kilo almadım cuma günü tartıldığımda 64.3 düm bugün tartıldım halen 64.3 okadar harketliyimki yediğimi yakıyorum
neyse az önce avm ye gittik abiyelere baktım pek beğenmedim daha önceki baktığım yerden alcam yarın çarşıya çıkacağım elbisemi ve ayakkabımı alacağım ve iç çamaşırı bide kurtarıcı korse ehehehehe
anlıyacağınız ben bu aralar pek sık giremeyebilirim bilginiz olsun canlarım hepinizi öpüyorum sizi çok özledim bilginiz olsun

kızlar başka bi topikte okudum, hatunlar baya faydasını gördük falan diyolar kakaonun.
ben her gün içemesem de içmeye çalışıyorum...
deniz sen içiyodun bi ara, devam ediyo musun?:26:

bu arada günaydin fistiklarimmmm,
dün aksam 8 gibi kölne geldim, mutfaga gittim su icmek icin, keske girmez olaydimmmmm
ev arkadasimin annesi bir sürü yemek yapmis ve getirmis, kiymali pideler, peynirli poacalar, baklavalar, cheese cakeler, patates oturtmasi, ne ararsaniz vardi masada.

hic bisey yemedim ama tuttum kendimi bunun icin cok mutluyum inanamazsinizzz

bu sabah ama ev arkdasim ikram etti bende sabahin körü oldugu icin 1 parca kiymali pide ve 1 tane kücük poaca yedim. geciktigim icin tramvayi kacircaktim az kalsin, kostum bende duraga kadar hareketli basladi günüm yani

Son düzenleme:
bugün keyfime diyecek yokkkkkkkkkkk :118:
sabah tartıldım, inanamadım gözlerime

64!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oleyyyyyyyy

kızlar nihayet 23 nisanı atlattım
çok güzel geçti veeeee herkesten iltifatlar aldım
özellikle veliler ve üst sınıftaki kızlar çok güzel göründüğümü söylediler
hatta bir veli hocam evinize yerleşecemm şu diyet nasıl yapılıyormuş öğrenecem aynı barbi bebeklere benzemişsiniz dedi
çok mutlu oldum tabiki

kızlar geçen seneki ve bu seneki bayram fotolarını faceye eklicem ama önce dinlenmem lazım
çok yorucu bir gündü ve sonrasında canım çok sıkıldı
çünkü arabamın camını kırmışlar ön cam gitmiş ve 1 milyarlık masraf çoktı
ben bayram bitişi farkettim sabah bişe yoktu bu sebeple okulu ayağa kaldırdım
ön camda sileceklerin üstünde sarı cam parçaları buldum bira şişesi fırlatmışlar sdandım
hatta güvenlik kamerası kayıtlarını inceletecektim
ama eşim aynı cam parçalarını evin önünde buldu
olay gece olmuş dublekstekilrin çocukları teras direklerindeki lambayı top oynarken aşağı düşürmüşler
sabah bişe yoktu arabada ama sıcağın etkisiyle darbayi alan yer genleşip çatlak ortaya çıkmış
ben okulda farkettim bu sebeple okulda olmuş sandım boşuna ortalığı ayağa kaldırdım
eve gelince eşim apartmanın önünde aynı cam parçalarını görmüş
komşulara sorduk bir komşun olayı görmüş hatta aşağı inip arabayı kontrol etmiş
ama bişe görmeyince bizede bişe dememiş
inşallah camı kıranlar zararı öderler 1 milyar az para değil
bizde parayı sokakta bulmoyoruz sonuçta

Son düzenleme:
kızım varya süpersin
hayranım senin şu kilo verişine

teşekkür ederim canım azim edince oluyor
sana da geçmiş olsun bu arada arabanın camı kırılmış.
bence masrafı ödemeliler, sonuçta onlar sebep olmuş.

bu arada resimleri çok merak ediyorum hemen yükle

selamlar

menümmmm

sabah
2 dl tam buğday ekmeği
peynir
3 zeytin
yarım kırmızı biber
haşlanmış yumurta
yeşil çay(2 fincan)
maydanoz

ara
1 hurma
1 bardak ayran

öğlen
1 tabak sulu köfte (ya da ekşili köfte)

ara
1 galete
1 bardak siyah çay(şekersiz)

akşam
1.5 kepçe çorba
1 tabak etli lanana yemeği(kapuska deriz biz)
yoğurt

su: 2 lt ye yaklaştı, gece 2.5 ya da 3 litreye tamamlıycam
spor: 12 dk leslie (1mil) + 20 dk crosstrainer
kaçamak: 1 top çilekli dondurma:131:

Son düzenleme:

vay be menüye bak tamamen sorunsuz
bu menü karşısında ben menümü yazmaya utanırım vallahi

kızlar hepinize iyi akşamlar
bugun tüm gün evde olmakla beraber daha pcyi yeni açabildim:26:
pc tüm gün mesai yaptı bana anca akşam sıra geliyor
bugun sözde süper bi başlangıç yapmaya niyet etmiştim ama sabah çok geç kalktım ve menüm de iğrenç bi akşam yemeğim süper
bu arada tam zayıflama ve sağlıklı beslenme moduna psikolojikman kendimi adapte etmişken, annem akşam elinde börekler, poğaçalar, haşhaşlı çöreklerle çıkageldi
offff yaaaaaaaaaaaaaaa
ben napıcam
tamam kalbim gibi hayır desem nereye kadar, tüm gün evde olan ve zamanını genelde mutfakta geçiren benim:18:
bakalım kendimi yememe psikolojisine sokayım diyorum nasıl olcak
bu arada pek giremiyorum pcye bu aralar,ama sizleri unutmuş değilim hatta sabahalrı günaydın demeyi çok istiyorum ama pcyi açmak bile dert kendi odamda olsa bile:26:
neyse fıstıklar bu aralar menülerimi yazmıyorum, ne deftere ne günlüğüme, saati saatine ne yediğimi hatırlamamakla birlikte, yapılan kaçamakları listelicem günlüğüme, onlar aklımda
şimdilik hepinize sevgiler, öpüldünüzzzzzzzz

ooooo herkes burda hala. utandım valla. topıklerinize bakıyordum bende. burası dagılmıstır dıye. ben bugun tekrardan dıyete başladım. tamam ıtıraf edıyorum aslında sızı ve muhabbetınızı cok ozledıgım için geldııım. benı tekrar aranıza alır mısınız acabaaa

sabah: yarım dilim beyaz ekmek, 3 siyah zeytin, bır kk beyaz peynir, bır tabak yeşillik ( maydanoz-dereotu-domates-salatalık),açık çay,

ara: acık cay, elma,

oğle: fırın tavuk, yarım kase yogurt

ara: acık çay, elma

akşam; mantar corbası, tavuk

ara: meyve

Son düzenleme:

canım hepiniiz çok özledim ya. çok çok geçmiş olsun. valla bence komsunuzla konusun dediğin gibi 1 mılyar az para değil. kimse sokaktan toplamıyor parayı. zararı karşılamaları lazım. cok güzel kılo vermıssın bısey kalmamıs.sadece 2 kg cuk kalmış tebrıke derim.

aynen bende bi hirslandim..sanirim sona yaklastigmiz icin :) ay cok heyecanliyimmm arjantinde insallah bikini giyebilirim yuppyyy
bugün zumba kursum var zaten

fıstıkım harika gidiyrsunuz valla. 76 kg ya düşmüşsü. foruma ara verıp de gerı gelince diyeti bırakmamıs oldugunuzu gormek sevındırdı benı.

aynen devam edıyorsunuz vallahi. benı unuttunuz dimiii

hoşgeldin kız noldu kilo mu aldın sen, pek sanmıyorum ama
neden almayalım aramıza... zaten kimse gelmiyor doğru düzgün.
biz aynen devam valla dediğin gibi... ben de 64 kiloya düştüm
gel düzenli yaz da hareket gelsin topiğe valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…