hoşgeldin kız noldu kilo mu aldın sen, pek sanmıyorum ama
neden almayalım aramıza... zaten kimse gelmiyor doğru düzgün.
biz aynen devam valla dediğin gibi... ben de 64 kiloya düştüm
gel düzenli yaz da hareket gelsin topiğe valla...
valla kılo aldım almasına ama azcık bişey. bıraktıgımda 45,5-46 idim şimdi 47,7 yim. 2 kg cuk almışım 4 ayda. eee yaz geliyor. baktım benim nişanlım bana şişko dıyor. ( kendı 13 kg verdı 101 den 88 e düştü hergun spor yapıp) benımde ıncecık olmam lazım yanii.
sen ve kalbımellerinde harıkasınız valla. butun sayfalara bakamadım tabı kımbılır kımler ıncecık oldu. istedıgı kglara ulaşti. tebrik ederim canım ya vallahi çok sevındım senın adına.
senin nişanlın çok konuşmasın bence, hala tığ gibisindir eminim
çok saol canım valla kaç ay geçti, ancak 64 kiloya inebildim bende. ama pes etmek yok. 55'i görene kadar devam
bizden denizeliklim baya zayıfladı. o şu anda 59 kilo oldu sanırım.
şadiye de benim gibi 63 ya da 64 olması lazım..
çok saol canım valla kaç ay geçti, ancak 64 kiloya inebildim bende. ama pes etmek yok. 55'i görene kadar devam
harikasınız valla. lilycim ne alemde acaba? azmin elinden birşey kurtulmuyor. yavaş yavaş vermek daha ıyı tatlım. gerı donusu cabuk olmaz. en ıyısını yapıyorsun yanı. sacma sapan dıyet yapıp saglıgını bozup hemen kglardan kurtulmak zaten hepimiizn soyledıgı gıbı dogru bırsey değil. ah ben birde annemi su dıyet havasına sokabılsem. en sonunda onuda foruma uye yapıcam. :)
sağol cnm valla süper açıklama olmuşlily de evdeki durumlar yüzünden pek diyet havasına giremiyor. hatta pek girip yazamıyo da:26: evde pc sırası ona gelmiyomuş
anlaşılan düzenli giren bi ben kaldım gibi bi şey
denizel de giriyo yine her gün gibi..
şadiye yok bu ara.. o da düzenli giriyodu aslında.:126:
canım hepiniiz çok özledim ya. çok çok geçmiş olsun. valla bence komsunuzla konusun dediğin gibi 1 mılyar az para değil. kimse sokaktan toplamıyor parayı. zararı karşılamaları lazım. cok güzel kılo vermıssın bısey kalmamıs.sadece 2 kg cuk kalmış tebrıke derim.
çok sağol canım 2 kilo diyip geçme 2 aydır bu iki kiloyla uğraşıyorum ama malesef yerimde sayıyorum
ay utandım şimdi kız çok sağol evet 59 kiloyum ama çok yediğim zaman yine 60 ı görüyorum
inşallah 58 göreceğim günlerde gelecek
selam hatunlar yine ben
bugün çocukları parka götürdük
çok yorucu bir gündü ve birsürü abur cubur yedim
hemen menü bildireyim
sabah 2 dilim kuruyana kadar kızarmış kepek ekmek
1 yumurta,biraz kaşar peyniri,4 zeytin ve acı biber salçası
öğlen
5-6 kaşık tavuklu bulgur pilavı
parkta 3 adet kurabiye 1 bardak şekersiz çay
birkaç ısırık kağıt helva
akşam
daha yemedim ciğer sote yapıyorum çok az yağ ekledim
nekadar yediğimi yemekten sonra yazarım he bide cacık yaptım
merhaba kızlar
minikkim tekrardan hoşgeldin valla tam da dediğin gibi herkesi diyet moduna soktum ben devam ettiremeyince motivasyonum düştü
evi görsen ah ah... pastane mübarek... neyse şükür ne diyelim
bu arada senin düğüne de az kaldı
neyse sen de geldin ya biraz kalabalıklaştk belki yine motive olurum sen, deniz ve random sayesinde...
randomcum, avukat geçen gün yazmış günlüğüme ben dönüyorum diye ama ses seda yok inşallah gelir
hadi sadişimle kalbim şu aralar müsait değiller, sevgim ameliyat olcak ondan giremiyor, pembem de döner ben eminim, o bırakmaz bizi, gamze de arada gelio, yasmine noldu bilmiyorum bi 15tatilde gitti gidiş o gidiş:44: eşi mi geldi ki:44: keşke haber alabilsek
minikkim de geldi oh ohkatzi dukan yapıodu ondan pek girmiyor onu da biliom da... başkası kaldı mı ki???:44:
kızlar ben bu aralar az yiyorum ondan kilo veremiyorum biliyoum, işte alışkanlıklardan kurtulmak zor, biraz menümü zenginleştirip yediklerimi arttırmam lazım:26:
neyse bugun de k.hidratlı bi menü oldu o yüzden yazmıcam
ne zmana güzel bi menüm olcak o zaman devamlı yazcam, merak etmeyin biraz günlüğüme yazıyım bakalım ne kadarı aklımda:44:defterimde ya da biyerlerde yazılı acep:44:
selammmm lilymm beni unuttunmu yaa ben yokum listede çok üzüldüm bu arada minikkimmm gelmişş çok güzel onuda burda görmekk ayy ne kadar özlemişim sizlere yazmayı lilymm dediğin gibi çok bi değişiklik yok ama almamanda güzel bişey ben inanıyorum senin aynaya baktığında istediğin bir görüntüyü göreceğin güne az kaldı azmin elinden hiç birşey kaçmaz
sen varsın listede canım :)
şimdi gördüm tatlım o listeyi benim dediğim liste lilynin kendi yazdığı
nasılsın canım yavaşta olsa kilo kaybı var gördüğüm kadarıyla bu kilolar ya gidicek ya gidicek başka yolu yok yılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?