Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

valla kılo aldım almasına ama azcık bişey. bıraktıgımda 45,5-46 idim şimdi 47,7 yim. 2 kg cuk almışım 4 ayda. eee yaz geliyor. baktım benim nişanlım bana şişko dıyor. ( kendı 13 kg verdı 101 den 88 e düştü hergun spor yapıp) benımde ıncecık olmam lazım yanii.

sen ve kalbımellerinde harıkasınız valla. butun sayfalara bakamadım tabı kımbılır kımler ıncecık oldu. istedıgı kglara ulaşti. tebrik ederim canım ya vallahi çok sevındım senın adına.

Son düzenleme:

senin nişanlın çok konuşmasın bence, hala tığ gibisindir eminim

çok saol canım valla kaç ay geçti, ancak 64 kiloya inebildim bende. ama pes etmek yok. 55'i görene kadar devam
bizden denizeliklim baya zayıfladı. o şu anda 59 kilo oldu sanırım.
şadiye de benim gibi 63 ya da 64 olması lazım..

harikasınız valla. lilycim ne alemde acaba? azmin elinden birşey kurtulmuyor. yavaş yavaş vermek daha ıyı tatlım. gerı donusu cabuk olmaz. en ıyısını yapıyorsun yanı. sacma sapan dıyet yapıp saglıgını bozup hemen kglardan kurtulmak zaten hepimiizn soyledıgı gıbı dogru bırsey değil. ah ben birde annemi su dıyet havasına sokabılsem. en sonunda onuda foruma uye yapıcam. :)

harikasınız valla. lilycim ne alemde acaba? azmin elinden birşey kurtulmuyor. yavaş yavaş vermek daha ıyı tatlım. gerı donusu cabuk olmaz. en ıyısını yapıyorsun yanı. sacma sapan dıyet yapıp saglıgını bozup hemen kglardan kurtulmak zaten hepimiizn soyledıgı gıbı dogru bırsey değil. ah ben birde annemi su dıyet havasına sokabılsem. en sonunda onuda foruma uye yapıcam. :)

lily de evdeki durumlar yüzünden pek diyet havasına giremiyor. hatta pek girip yazamıyo da:26: evde pc sırası ona gelmiyomuş

anlaşılan düzenli giren bi ben kaldım gibi bi şey
denizel de giriyo yine her gün gibi..
şadiye yok bu ara.. o da düzenli giriyodu aslında.:126:

sağol cnm valla süper açıklama olmuş
minikkim ben pek diyet modunda değilim bu aralar aslında psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum ne güzel bugun başlıyorum diyorum aama maalesef evdeki hesap çarşıya uymuyor dün mesela dedim yarın süper bi gün olcak erkenden kalkarız falan ama annem elinde börek çöreklerle geldi ben de özlemişim ztn ben yemicem desemde günüm mutfakta geçiyor istemesem de görüyorum ve dolayısıyla yiyorum off yaaaaaaaaaaaa
kilom aynı vermedim almadım nötr gidiyorum işte

lily sen herkesi diyet havaasına sokuyodun :) neyse demekkı bız sokcaz senı havaya. hıc azarlamıyolar demekkı senı bu aralar. valla ozlemişim sizi.

akşam yemeginde tavuk çorba dıyordum ama corba bol salata olarak değiştirdim ve bıraz önce akşam yemeği faslını hallettim.
ilk gün için harika gidiyor. :) bu arada pazar gunleri off gunum. :) hafta içi diyete devam. :)

selam hatunlar yine ben
bugün çocukları parka götürdük
çok yorucu bir gündü ve birsürü abur cubur yedim
hemen menü bildireyim

sabah 2 dilim kuruyana kadar kızarmış kepek ekmek
1 yumurta,biraz kaşar peyniri,4 zeytin ve acı biber salçası

öğlen
5-6 kaşık tavuklu bulgur pilavı

parkta 3 adet kurabiye 1 bardak şekersiz çay
birkaç ısırık kağıt helva

akşam
daha yemedim ciğer sote yapıyorum çok az yağ ekledim
nekadar yediğimi yemekten sonra yazarım he bide cacık yaptım

çok sağol canım 2 kilo diyip geçme 2 aydır bu iki kiloyla uğraşıyorum ama malesef yerimde sayıyorum

ay utandım şimdi kız çok sağol evet 59 kiloyum ama çok yediğim zaman yine 60 ı görüyorum
inşallah 58 göreceğim günlerde gelecek

canım sen 59sun. tam bi dikkat etsen bir hafta falan, hiç görmezsin bi daha 60ı ama araya kaçamaklar giriyo maleseff

Son düzenleme:
evet akşam yemeğimi de yedim. işte menüm:

sabah
2 dl çavdar ekmek
yarım kırmızı biber
peynir
3-4 zeytin
haşlanmış yumurta
yeşil çay (3 fincan)
maydanoz, dereotu

ara
1 porsiyon ananas

öğlen
patlıcanlı köfte (5 köfte vardı içinde)
1 kase pulbiberli yoğurt

ara
1 galete
1 bardak şekersiz çay

akşam
ton balıklı kıvırcık salatası ( ton balığı+kıvırcık+1 salatalık+1 küçük kırmızı biber+taze soğan+limon) yağ koymadım ton balığının da yağını iyicene süzdürdüm...
1 kepçeden az mercimek yemeği

spor: 25 dk leslie (2 mil)
20 dk crosstrainer
30 yarım mekik.

su: 2 lt
kaçamak: 1 yudum kıymalı pide (tattım sadece)

Son düzenleme:

canım kaçamak yapmışsın ama onun dışında da az yemişsin yalnız.
bi de yoruldum diyosun çocuklarla, yakmışsındır onları merak etme.
bence güzel bi menü, sorun yok. afiyet bal şeker olsun
ciğeri de cok severim heee

Lily86
Sevgi_meleği
Pembepalto
Minikk
Esincan
Karamelek01
Denizeliklim
KalbimEllerinde
Randomlife
Beyazbulut
Avukathanım
Gamze21
Katzi
Cyy

topiğin bu kadar yazarı varmış, ilk sayfaya baktım şimdi de...
bu cyy nerde bi kere? haberiniz yok mu?
avukathanım bi göründü kayboldu, gamze21 de öyle...
katzi hiç gelmiyor zaten onu biliyoruz...
minikk bugün tekrar aramıza katıldı.
pembe hala depresyonda mı acaba? mutlaka girerdi o:18:

merhaba kızlar
minikkim tekrardan hoşgeldin valla tam da dediğin gibi herkesi diyet moduna soktum ben devam ettiremeyince motivasyonum düştü
evi görsen ah ah... pastane mübarek... neyse şükür ne diyelim
bu arada senin düğüne de az kaldı
neyse sen de geldin ya biraz kalabalıklaştk belki yine motive olurum sen, deniz ve random sayesinde...

randomcum, avukat geçen gün yazmış günlüğüme ben dönüyorum diye ama ses seda yok inşallah gelir
hadi sadişimle kalbim şu aralar müsait değiller, sevgim ameliyat olcak ondan giremiyor, pembem de döner ben eminim, o bırakmaz bizi, gamze de arada gelio, yasmine noldu bilmiyorum bi 15tatilde gitti gidiş o gidiş:44: eşi mi geldi ki:44: keşke haber alabilsek
minikkim de geldi oh oh katzi dukan yapıodu ondan pek girmiyor onu da biliom da... başkası kaldı mı ki???:44:

kızlar ben bu aralar az yiyorum ondan kilo veremiyorum biliyoum, işte alışkanlıklardan kurtulmak zor, biraz menümü zenginleştirip yediklerimi arttırmam lazım:26:
neyse bugun de k.hidratlı bi menü oldu o yüzden yazmıcam
ne zmana güzel bi menüm olcak o zaman devamlı yazcam, merak etmeyin biraz günlüğüme yazıyım bakalım ne kadarı aklımda:44:defterimde ya da biyerlerde yazılı acep:44:

selammmm lilymm beni unuttunmu yaa ben yokum listede çok üzüldüm bu arada minikkimmm gelmişş çok güzel onuda burda görmekk ayy ne kadar özlemişim sizlere yazmayı lilymm dediğin gibi çok bi değişiklik yok ama almamanda güzel bişey ben inanıyorum senin aynaya baktığında istediğin bir görüntüyü göreceğin güne az kaldı azmin elinden hiç birşey kaçmaz

sen varsın listede canım :)

iyiyim canım sağol, seninle daha önce konuşmamıştık sanırım
ben artık yavaşladım, 23 kilodan sonra gitmiyo kolay kolay...
ama yılmak yokkk
sen kaç kilosun şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…