iyiyim canım sağol, seninle daha önce konuşmamıştık sanırım
ben artık yavaşladım, 23 kilodan sonra gitmiyo kolay kolay...
ama yılmak yokkk
sen kaç kilosun şu an?
52 kiloyum canım diyette değilim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum biliyorsun bende ciddi bir diyet yapmıştım şükür istediğim kiloya düştüm ama tekrar almaktanda korkmuyorum değil hala inanamıyorum zaten şu kiloya indiğime
kaç kilodan düştün sen canım 52'ye? boyun kaç bi de?
biliyo musun tam istediğim kilodasın şu an:26:
çizelgemde 55 yazıyo ama nasip olur da düşersem 55 e, yeni hedefim 52 olucak.
zaten ideal kilomu hesaplayınca 52 çıkıyo.
ahh ahh:2::2:
65 kilodan düştüm
boyum 1.60
inşallah sizlerde istediğiniz kiloyu görürsünüz isteyen herkez
bu duyguyu tadsın isteyen herkez
belkibüyütülcek bişey değilgibi görünsede çok önemli bir konu
65 kiloyken kendimden nefret ediyordum abartısız
iyi yine önceki kilon da çok değilmiş ki canım...
ben 89 kiloydum düşünsene. o yuzden şu an yatıp kalkıp dua ediyorum 64 kilo olabildiğime.
ama hala şişman hissediyorum kendimi işte:26:
boylarımız da aynıymış. göbek falan kaldı mı sende?
hayır canım çok şükür kalmdı mekik çektim günde en az 100 tane çekerdim diyetteyken şimdide çekiyorum 100 olmasada 50 rahat çekiyorum ve 30 dakika yürüyüş yapıyorum işe yarıyor
ben çıkıyorum artık ama hergün düzenli girmeye çalışıcam bende yediklerimi yazıp kendimi korumaya alırım
sizlerle birlikte
şimdilik hoşçakalın hayırlı geceler iyi uykular yarın görüşürüzzzz
canım sen 59sun. tam bi dikkat etsen bir hafta falan, hiç görmezsin bi daha 60ı ama araya kaçamaklar giriyo maleseff
evet akşam yemeğimi de yedim. işte menüm:
sabah
2 dl çavdar ekmek
yarım kırmızı biber
peynir
3-4 zeytin
haşlanmış yumurta
yeşil çay (3 fincan)
maydanoz, dereotu
ara
1 porsiyon ananas
öğlen
patlıcanlı köfte (5 köfte vardı içinde)
1 kase pulbiberli yoğurt
ara
1 galete
1 bardak şekersiz çay
akşam
ton balıklı kıvırcık salatası ( ton balığı+kıvırcık+1 salatalık+1 küçük kırmızı biber+taze soğan+limon) yağ koymadımton balığının da yağını iyicene süzdürdüm...
1 kepçeden az mercimek yemeği
spor: 25 dk leslie (2 mil)
20 dk crosstrainer
30 yarım mekik.
su: 2 lt
kaçamak: 1 yudum kıymalı pide (tattım sadece)
canım kaçamak yapmışsın ama onun dışında da az yemişsin yalnız.
bi de yoruldum diyosun çocuklarla, yakmışsındır onları merak etme.
bence güzel bi menü, sorun yok. afiyet bal şeker olsun
ciğeri de cok severim heee
52 kiloyum canım diyette değilim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum biliyorsun bende ciddi bir diyet yapmıştım şükür istediğim kiloya düştüm ama tekrar almaktanda korkmuyorum değil hala inanamıyorum zaten şu kiloya indiğime
ooooooooo pembe hanımlar gelmişler buyrun buyrun bizde sizi merak ediyorduk
cnm bnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya seni unutmuş muyum çok çok özür dilerimmmmmmmmmmmmmmmselammmm lilymm beni unuttunmu yaa ben yokum listede çok üzüldüm bu arada minikkimmm gelmişş çok güzel onuda burda görmekk ayy ne kadar özlemişim sizlere yazmayı lilymm dediğin gibi çok bi değişiklik yok ama almamanda güzel bişey ben inanıyorum senin aynaya baktığında istediğin bir görüntüyü göreceğin güne az kaldı azmin elinden hiç birşey kaçmaz
hoşgeldin cnm bnmm seni de özlemiştik ben de diyorum random tek başına götürüyor ben de giremiyorum tabii demirbaşlar olmayınca topik zor ilerliyor sağolsun randomcum ayakta tutmuş topiğimiziben sizden gaza geliodum siz kaçamak yaparsanız ben nolucammm böylee:) akşam yapma bari kaçamak maçamakhoşgeldim hoşbuldum özledim siziii
[ı]herkese güzel günler diliyorum
Bi kaç günlük çırpınıştan sonra görüyorum ki herkesler gelmiş. Hoşgeldiniz bebekler
Pembem unutur muyuz hiç seni aaa
Ben bi ara buranın resepsiyonu oldum resmen, geleni karşılıyorum falan
Neyse bugun diş çektirmeye gittim. :94:
Ağrım yok ama ağzım hala uyuşuk
Bi de uyuşturucuyu vurdular, o ilacın etkisiyle tansiyonum düştü. Düşücektim yere valla
Yalnız gitmiştim, annemi çağırdım sonra yanıma.
O yüzden bugün spor yalan olur gibime geliyo.
Haaa bu aradaa bi ben geldim deyip kaçanların saçını başını yolcam bundan sonra haberiniz olsun di mi kız minikk :122:[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?