Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

iyiyim canım sağol, seninle daha önce konuşmamıştık sanırım
ben artık yavaşladım, 23 kilodan sonra gitmiyo kolay kolay...
ama yılmak yokkk
sen kaç kilosun şu an?

52 kiloyum canım diyette değilim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum biliyorsun bende ciddi bir diyet yapmıştım şükür istediğim kiloya düştüm ama tekrar almaktanda korkmuyorum değil hala inanamıyorum zaten şu kiloya indiğime

kaç kilodan düştün sen canım 52'ye? boyun kaç bi de?
biliyo musun tam istediğim kilodasın şu an:26:
çizelgemde 55 yazıyo ama nasip olur da düşersem 55 e, yeni hedefim 52 olucak.
zaten ideal kilomu hesaplayınca 52 çıkıyo.
ahh ahh:2::2:

65 kilodan düştüm
boyum 1.60
inşallah sizlerde istediğiniz kiloyu görürsünüz isteyen herkez
bu duyguyu tadsın isteyen herkez
belkibüyütülcek bişey değilgibi görünsede çok önemli bir konu
65 kiloyken kendimden nefret ediyordum abartısız

iyi yine önceki kilon da çok değilmiş ki canım...
ben 89 kiloydum düşünsene. o yuzden şu an yatıp kalkıp dua ediyorum 64 kilo olabildiğime.
ama hala şişman hissediyorum kendimi işte:26:

boylarımız da aynıymış. göbek falan kaldı mı sende?

Son düzenleme:

hayır canım çok şükür kalmdı mekik çektim günde en az 100 tane çekerdim diyetteyken şimdide çekiyorum 100 olmasada 50 rahat çekiyorum ve 30 dakika yürüyüş yapıyorum işe yarıyor

hayır canım çok şükür kalmdı mekik çektim günde en az 100 tane çekerdim diyetteyken şimdide çekiyorum 100 olmasada 50 rahat çekiyorum ve 30 dakika yürüyüş yapıyorum işe yarıyor

anladım canım ben de spor yapıyorum her gün en az yarım saat.
inşallah benim de kalmaz...

ben çıkıyorum artık ama hergün düzenli girmeye çalışıcam bende yediklerimi yazıp kendimi korumaya alırım
sizlerle birlikte
şimdilik hoşçakalın hayırlı geceler iyi uykular yarın görüşürüzzzz

ben şimdi anladıııım sorunuuu :) ben yanlış zamanda giriyorum foruma. sizi gidi gece kuşları siziiii... akşam giriyor hatunlar... :)

esicimde gelmiiiiş. bakınıyorum sanada yok bu kız dıyordum. gamze yok avukat hanım yok.

lilycim bizim düğün işi ertelendi tatlım. sevgilim istanbula döndü ve iş arıyor. dolayısıyla mayısta evlenemıycez. yoksa 20 gun sonra evlenıcektık. kısmet işte. bakalım ne zaman kısmet olucak kavuşmak...

sabah: yarım dilim ekmek, 3 zeytin, yarım kk beyaz peynir. domates salatalık maydanoz,dereotu, açık çay...

ara: elma,açık çay

öğle:yumurtalı ıspanak,yoğurt

ara: elma, açık çay

akşam: henüz belli değil. zaten gece giriyorsunuz değişiklik olursa yazarım ben. mesela dun akşam ara olarak meyve yemeği düşünüyordum ama bol limonlu kırmızı lahana salatası yedim. sonuçta oda aynı şey dimi :) ara olarak salata yenmez mi? yenir dimi :)

canım sen 59sun. tam bi dikkat etsen bir hafta falan, hiç görmezsin bi daha 60ı ama araya kaçamaklar giriyo maleseff

zaten o kaçamaklar olmasa herşey çok güzel olacak

yine süper bir menü

kaçamak kaçamak kaçamak bakalım ne zaman adam gibi bir menü çokaracam
bugünde kaçamakla güne başladım akşama kadar ne olur bilemem

aha ha ha tam istediğim kilo hatta 55 bile benim için çok iyi
ama önce 58 e inmem lazım

Ohhh beee sonunda beni hatırlayan olmuşş randomcumda olmasa unutulcam zaten ondan başkada kimse girmemiş biara:) afferin kuzu sana bırakmamışsın topiğiii bak herkeslerde geri gönmüş ne güzellll:)
minikim hoşgeldin seni tekrardan aramızda görmek ne güzellll ben 59dum hala 59.00,58.500,59.800 falan dolanıyorum bende bi deişiklik yok kaçamak yapmayınca 58leri görüyorum kaçamak yapınca direk 60a dayanıyorumm.
Haftasonundan beri kendime gelemedim toparlanamıyorum bitürlü dün abartmamaya çalıştım ama yine karbonhidrat günü oldu.Ya şu yiyceklerdeki karbonhidratı şekeri yağı öğrenmek iyi olmadı sebze bile yesem gözüme batıyo içinde karbonhidrat var diye neyse birlikten kuvvet doğar hepimiz silkelenelim kendimize gelelim birbirimizi gaza getirelim kızlar.

Dünkü menüm

Sabah: yok (tam yiycektim birsürü kişi geldi işyerine yiyemedim)
Ara: Fitre kahve
Öğlen: Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ara: fındık (40 gr lık paketteydi yarısını ben yedim yarısını arkadaş kaç tane gelir bilemiyorum)
Akşam: 5-6 yk bezelye yemeği,4 yk yoğurt, 2 tane krep gibi yapılmış mücver yedim öyle çok kocaman deildi ama sonucta unlu bişey

Su 1 litre bile olmadı

cnm bnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya seni unutmuş muyum çok çok özür dilerimmmmmmmmmmmmmmm
aslında minikk nerde sen orda, nolur kusuruma bakma ben listeye bakmadan direkt aklımdakileri söylemiştim o an hatta unuttuklarım var mı acaba diye düşündüm ama çıkmak zorundaydım o an bakamadım tekrardan:26:
cnm bnm sensiz olmaz ztn listemizde adın var, esinim
bu arada minikkle sözleştiniz mi kız o nerde sen orda bak o gitti sen gittin o döndü sen de burdasın kalp kalbe karşı heralde:)
cnm sen de minikk de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz topiğimize
ben de şimdi kahvaltı yapcaktım, küçük bi lokma börek attım şimdi ağzıma ama söz kahvaltımı düzgün yapcam
iyi ki kahvaltı önceis girmişim topiğe

ben sizden gaza geliodum siz kaçamak yaparsanız ben nolucammm böylee:) akşam yapma bari kaçamak maçamak hoşgeldim hoşbuldum özledim siziii
hoşgeldin cnm bnmm seni de özlemiştik ben de diyorum random tek başına götürüyor ben de giremiyorum tabii demirbaşlar olmayınca topik zor ilerliyor sağolsun randomcum ayakta tutmuş topiğimizi

kızlar öncelikle sevgi meleği bugun ameliyat olcak hepinizin dualarını bekliyoruz cnm bnm inşallah hayırlısıyla atlatır dün epey dil dökmeye çalıştım moral vermek adına inşallah işe yaramıştır

bir de ben menülerimi düşününce hep kaçamaklı, karbonhidratlı ve üstelik de gün içine baktığınızda bişey de doğru düzgün yememişim, aç geziyorum resmen
eski beslenme alışkanlıklarıma dönüyorum sanırım, bi türlü adam gibi dolu yemeye alışamamışım onu görüyroum kendimde ve bu yanlıştan dönmek için inşallah bugunden itibaren uğraşmaya başlıyorum
topiğimiz iyice şenlendi şükürler olsun, minikkle esincan geldi, pembem döndü, random ztn demirbaş sağolsun, deniz de buralarda ben de artık elimden geldiğince gircem
oh oh süper olcak gaza gelmeye başladım

herkes dönmek için beni mi bekliyodu ne :) hahahah pempişim hoşgeldin fıstık. valla yıne bıraraya geldik yaşasın. evet herkes silkelensin kendine gelsin.

valla elime kızılcık sopasını aldım mı, görürsünüz kaçamağı...

sevgi meleğinin nesi var lilycim? geçmiş olsun

Son düzenleme:
herkese güzel günler diliyorum
bi kaç günlük çırpınıştan sonra görüyorum ki herkesler gelmiş. hoşgeldiniz bebekler
pembem unutur muyuz hiç seni aaa
ben bi ara buranın resepsiyonu oldum resmen, geleni karşılıyorum falan
neyse bugun diş çektirmeye gittim. :94:
ağrım yok ama ağzım hala uyuşuk

bi de uyuşturucuyu vurdular, o ilacın etkisiyle tansiyonum düştü. düşücektim yere valla
yalnız gitmiştim, annemi çağırdım sonra yanıma.
o yüzden bugün spor yalan olur gibime geliyo.

haaa bu aradaa bi ben geldim deyip kaçanların saçını başını yolcam bundan sonra haberiniz olsun di mi kız minikk :122:

geçmiş olsun canım, bende diş çektirdim ayın 5 ınde.benımkı amelıyatla alındı.gömüktü.4 tane dikiş attılar.1,5 saat surdu operasyon. Hala biraz uyuşuk dudagım.2 kutu antibiyotık kullandım. Ağzım yara oldu bişey yiyemedim. ıkı gun oncede boğazımda kocaman bır delik farkettim. çok kotu agrıyor. Sanırım boğazımın aşağılarında da var yara. Yarın için randevu aldım hastaneden kulak burun boğaza. çünkü dişçi yaralara bişey yapamıyor.

Hem gelmeyenlerı yolalım hemde kaçamak yapanları...

kızlar face deki özel sayfamıza yeni fotolar ekledim hemen yorum bekliyorum
geçen sene ve bu seneki 23 nisan fotoları var bakalım arada nekadar fark var
bakın ve yorum yazın bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…