Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam fıstıklar nasılsınız

sonunda pc geldi yapılmış bir şekilde

bu arada random tebrikler benim kiloma ulaşmışsın 64 gördüm kilo cetvelinde

denizeliklim resimlerini görüm inan çok kıskanım eheheh off bene habire şişiyorumm bak randomda 64 olmuş beni geçer ranom maşşallahh

minik canım hoşgeldin buarada inşallah bizi bırakmaz devam edersinde senin azarınla kendimize dikkat ederiz

canım benim çok teşekkür ederim kıskanma kız ben 1 yıldır diyetteyim sizinki anca birkaç ay oldu
bir yıl sonra sen benden fit olursun merak etme

inşallah canım benim 14 kasımda 1 sene olcak canım daha varr ulaşırız elbet

bazen gevşiyor insan yegidi ye yapıyor ama bir süre sonra ulaşıyor hedefine

kesinlikle katılıyorum bende şu an gevşeme aşamasındayım
bugün saçma sapan şeyler yedim birazdan yazarım menümü

bu arada düğün için abiyemi aldım kızlar

gece mavisi uzun tek omuz hoş bişe işteee

ama neyazıkki 40 beden tam oldu ne bol ne dar neyazıkki 38 beden olamadım

güyaa dikkat edip 38 beden olcakdım düğüne kadar zaten artık bütün hevesim bittii

öküz gibi yemek yiyorum abur cubur elimden düşmüyoo sporda yapmıyorummm

poff ne olcak benim bu halim ve ben ayın 15 ine kadar felan yediklerime ne dikkat eder nede spor yapabilirim(

kızlar bu arada bugün belediyenin spor salonunun önünden geçiyordum müzik sesleri geliyordu içine girdim baktım önde taş gibi bir hatun arkada 15 tane bayan step yapıyorr
hemen orda birine sordum kayıt yaptırmıyormuyuz diye neyazıkki alamıyorlarmış zaten bitmesine 1 ay kalmış( ulan başda niye haberim olmamış benimm bedavaymış giderdim negüzelll

Seneye Eylul gıbı falan gıtmen lazım sanırım beledıyenın sporu için. Okulla acılır okulla kapanır genelde oyle kurslar.

Bakıyorumda herkes gevşeme havasında. Dısarıda muhtesem bır hava var dıyemı bu gevseme? Yazın denıze gıremeyınce gorcem ben sizi. Bıkını falan hayal olucak yanı. Ooooo bukadar olmaz yani.şişkoyum şişkosun şişkoo

herkes silkelenıp kendıne gelsin. Herkes manusunu yazsın bakıym.

Ben yazıyorum. Zaten yazmıstım ama akşam bellid egıldı.

Sabah: Yarım dilim ekmek,3 zeytin,yarım kk beyaz peynir, bır tabak domates salatalık maydanoz dereootu, açık çay

ara: Elma, açık çay,

ogle: 1 kase yogurt, yumurtalı ıspanak. (ıspanagı 3 yk falan anca gelir), 2 kupa açık çay

ara: Açık çay, meyve

akşam: Yumurtalı ıspanak. (ıspanagı 3 yk falan anca gelir), 2 domates

ara: Meyve, yogurt (belki)

Son düzenleme:
he ya random bu hızla giderse değil 64 54 bile olur

menümü de yazayım iyi kötü...

SABAH
tam buğday ekmeğinden beyaz peynirli tost
haşlanmış yumurta

ARA
1 kivi
1 bardak ayran

ÖĞLEN
1 kepçe çorba
yarım tabak kadar lahana yemeği
çok az ekmek içi
1 kase yoğurt

(dişim acıyo zaten doğru dürüst yemedim bile yemekten. miktar belirtmek için yarım tabak diyorum)

ARA
1.5 galete
şekersiz çay

AKŞAM
2 kepçe şehriye çorbası
yoğurt
yine az ekmek içi

(ekmek içleri de toplasan 1-2 dilim eder heralde, o kadar bile yoktur. dişime bi şey değdiremiyorum zaten)

su: henüz 1.5 lt (içmeye devam edicem)
spor: yok :18::18:

offf haklısın ama ben bugün menü yazmam artık yarın yazmaya başlarımm off bu yoğunlukda hiç uyulmuyor diyete ama artık dikkat etmeye çalışcam canlarımm
bikini meselesine gelince ben 36 beden dahi olsam eşim bikini felan giydirmez ehehehe ben gene mayo üstüne şort giyerim hhaah
menünde harika canım az bile sen korumada değilmisin ıspanak çok az geldii bana onla ben töbe doymam:
artık eylülde kurslara yazılırım en azından kilo almam orasıda biraz uzak yürüyüş yaparım sonrada üstüne step yapıp geri gelirim süper olur vallahi

kızım sen dayaklık hatunsun bide naz yapıyorsun menüm iyi değildi falan diye
daha ne olsun anacım yine süper

ya niye ben geldiğimde herkez kaçıyor
deniz gelsede biz kaçsak diye sözleştinizmi ne ettiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…