selam bebekler
SABAH:
-3 dl çavdar ekmeği (tazecikti dayanamadımmmmmmmm)
-domatesli omlet
-peynir
-3 zeytin
-domates, salatalık
ARA:
-1 küçük portakal
-4-5 tatlı kaşığı yoğurt
ÖĞLEN:
-tepsi köftesi
-1 kase pulbiberli yoğurt
ARA:
-1.5 galete
-şekersiz çay
AKŞAM:
-fırında balık
-çorba
spor: yoksaatlerce temizlik yaptım
su: 2.5 lt
kaçamak: kakao pişirdim. (1 fincan süt+1 çay kaşığı şeker ile)
hayatım valla temızlık sporun kralı :) ay nasıl yorar ınsanı. hiç sevmedıgım bırsey varsa temızlık yanii. ne yapcaksam evlenınce :)))
neyse en azından tek ekmek yıyen ben degılım
selam bebekler
SABAH:
-3 dl çavdar ekmeği (tazecikti dayanamadımmmmmmmm)
-domatesli omlet
-peynir
-3 zeytin
-domates, salatalık
ARA:
-1 küçük portakal
-4-5 tatlı kaşığı yoğurt
ÖĞLEN:
-tepsi köftesi
-1 kase pulbiberli yoğurt
ARA:
-1.5 galete
-şekersiz çay
AKŞAM:
-fırında balık
-çorba
spor: yoksaatlerce temizlik yaptım
su: 2.5 lt
kaçamak: kakao pişirdim. (1 fincan süt+1 çay kaşığı şeker ile)
selam nasılsınız arkadaşlar??? umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir
kızlar bende tekrar diyete başlıcam ama kesinlikle eşim abilmeden şu an 52 kiloyum diye laf ediyor zaten amaben 4 kilo mdaha vermek istiyorum
evlenmeden önce 44 kiloydum hamileliğimde 60 kiloyla doğuma gitmiştim eeee sonra zamanla verdim tabi 48 oldum o zamanlara dönmek istiyorum çünkü 2 ci çocuğu düşünüyoruz anlıycanız tekrar diyetteyim
temizlik yapmak spordan daha zor ellerine sağlık bende bugün ekmeği çok kaçırdım malum pazar eşim fırından yeni çıkmış ekmeği alınca kendimi tutamadım çok pişmanım
hoşgeldin kız.
ben bugun koca gun ev temizledim valla. annem bahar temizliklerine başladı yandım ben :26:
ama spor oldu en azından bana da. fakir tesellisi işte
anam ben daha 5li rakamları göremedim sen 48 olcam diyosun
neyse başladın madem full time bekliyoruz o zaman menülerini canım.
kolay gelsin, gerçi sana koymaz artık 4 kilocukkk
selam nasılsınız arkadaşlar??? umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir
kızlar bende tekrar diyete başlıcam ama kesinlikle eşim abilmeden şu an 52 kiloyum diye laf ediyor zaten amaben 4 kilo mdaha vermek istiyorum
evlenmeden önce 44 kiloydum hamileliğimde 60 kiloyla doğuma gitmiştim eeee sonra zamanla verdim tabi 48 oldum o zamanlara dönmek istiyorum çünkü 2 ci çocuğu düşünüyoruz anlıycanız tekrar diyetteyim
balık ekmek yenmez mi hiççççççç :)) off off bayılırım ben de var ya
kız ne dert ediyosun ekmeği sen? koca gün bi şey yememişsin doru düzgün.
hiç takma kafana o ekmeği sen. afiyet olsun[/QOUTE]
Ama yemesem şahane olucaktı. :) son pişmanlıııık fayda etmeeeez dıye sarkıya başlıycam :)) hahahahaha
biz kyın valdeye gidiyoruz yarın görüşürüz umarım az kalorili güzel bir hafta olur iyi akşamlar
valla canım yıne kacırdım senıolmuyor ama boyle. özledik senı ya :)
balık ekmek yenmez mi hiççççççç :)) off off bayılırım ben de var ya
kız ne dert ediyosun ekmeği sen? koca gün bi şey yememişsin doru düzgün.
hiç takma kafana o ekmeği sen. afiyet olsun[/QOUTE]
Ama yemesem şahane olucaktı. :) son pişmanlıııık fayda etmeeeez dıye sarkıya başlıycam :)) hahahahaha
valla canım yıne kacırdım senıolmuyor ama boyle. özledik senı ya :)
valla bende özledim canım geldik biraz önce attım kendimi buraya inşallah denk gelirizde doya doya sohbet ederiz tatlım
anaaam kuzucum gelmiş. naber tatlıım? bı turlu doya doya muhabbet edemedık yaa. bebiş gelıyooo yasasııın :)
evettt bu sene sonuna doğru hamile kalmayı düşünüyorum tabii nasipse zaten çok geç kaldım araları nerdeyse 12 yaş olcak ama napçan nasip
canım kötü bi şey olmadı çok şükür. kızıyorum kendime zaten. ağlayıp duruyorum. gerçekten kötü bi şey olcak, bulcam cezamı o zaman.
ama işte geldi mi geliyo bana böyle.
bazen deli gibi hırslanıyorum. yapıcam diyorum.
bazen de o kadar gözümde büyüyo ki...
canımın istediği bi şeyi yesem de binbir pişmanlıkla yiyorum. iyicene psikolojim bozuldu. kendimi hala şişman hissediyorum.
yolda yürürken araba camlarından kendime bakıp duruyorum nasıl gözüküyorum falan diye.
böyle sapıttım iyice :))
Ne tembel tenekesiniz yaaa. Herkes uyuyor herhalde.
Herkese günaydııııııııııııııııııın,
sabah: 2 grissini,1 kk beyaz peynir,yarım domates, acık çay.
Ara: Acık çay, elma
ogle: 4 yk sebzeli tavuk,yarım kase yogurt
ara: Acık çay, elma
akşam: 1 enginar (uzerinde havuc bezelye patates var.)
ara: 1 kase yogurt
Bakalım cuma yada cmt tartımda neler olacak. Fazlasında gozum yok. 700-800 gr olsa :18:
günaydin fistiklar.
haftasonu hayatimda yapmadigim sporu yaptim, cuma: 50dk crosstrainer, cumartesi: 3 saat yüzme ve 30dk crosstrainer, pazar: 30dk crosstrainer ve 20dk yürüyüs.
yediklerimde her zamanki gibi azar azar yedim, bu sabah tartiya ciktim ve ne göriyimmm bir gr bile verememisim bu ne yaaaaa!!!
cildirmak üzereyim, ne güzel pastalar vardi, dün bide cikolata soslu muffin yapmistim hic yemedim bile. keske yeseydim zaten hic kilo vermemisim. of yaaa gelde sinir olma
biktimmm vallahi.o kadar sporu bosunami yaptim ben
hala 75 olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?