Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam bebekler

SABAH:
-3 dl çavdar ekmeği (tazecikti dayanamadımmmmmmmm)
-domatesli omlet
-peynir
-3 zeytin
-domates, salatalık

ARA:
-1 küçük portakal
-4-5 tatlı kaşığı yoğurt

ÖĞLEN:
-tepsi köftesi
-1 kase pulbiberli yoğurt

ARA:
-1.5 galete
-şekersiz çay

AKŞAM:
-fırında balık
-çorba

spor: yok saatlerce temizlik yaptım
su: 2.5 lt
kaçamak: kakao pişirdim. (1 fincan süt+1 çay kaşığı şeker ile)

kızlar merhaba, şimdi geldim eve. bugun bir kaçamak yapmısım kiii offf offf.

sabah saat 10:30 kahvaltı: 1 domates, 1 salatalık, 1 incecik dl hellım peyniri, 2 dl kaşar,bir lokma beyaz peynir. açık çay, (ekmek yaada grissini yemedim)

ara: 2 bardak çay, bir bardak sütlü nescafe. (caylar ve kahveler herzaman sekerısz tabıkı)

akşam saat 17:30 : çeyrek ekmek arası balık. allahım ben ne yaptıııım? o ekmek yenir miii? ama buda planlı birşeydi. bunuda 1 hafta 10 gun onceden kafaya koymustum. :)))

ben balıgı ekmek arası sevıyorum napıym. ama yok yemıycem bırdaha. rahatsız etti midemi. aslında ekmek yarımdı ama ben ekmegın yarısını yedım.

ben hafta içi ekmek hıc yemıyorum ama :18: neyse yapcak bişey yok artık.

şimdide soda içiyorum. o ekmeği nasıl yedim ben yaaaa.

selam nasılsınız arkadaşlar??? umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir
kızlar bende tekrar diyete başlıcam ama kesinlikle eşim abilmeden şu an 52 kiloyum diye laf ediyor zaten amaben 4 kilo mdaha vermek istiyorum
evlenmeden önce 44 kiloydum hamileliğimde 60 kiloyla doğuma gitmiştim eeee sonra zamanla verdim tabi 48 oldum o zamanlara dönmek istiyorum çünkü 2 ci çocuğu düşünüyoruz anlıycanız tekrar diyetteyim

hayatım valla temızlık sporun kralı :) ay nasıl yorar ınsanı. hiç sevmedıgım bırsey varsa temızlık yanii. ne yapcaksam evlenınce :)))
neyse en azından tek ekmek yıyen ben degılım

hayatım valla temızlık sporun kralı :) ay nasıl yorar ınsanı. hiç sevmedıgım bırsey varsa temızlık yanii. ne yapcaksam evlenınce :)))
neyse en azından tek ekmek yıyen ben degılım

balık ekmek yenmez mi hiççççççç :)) off off bayılırım ben de var ya
kız ne dert ediyosun ekmeği sen? koca gün bi şey yememişsin doru düzgün.
hiç takma kafana o ekmeği sen. afiyet olsun

temizlik yapmak spordan daha zor ellerine sağlık bende bugün ekmeği çok kaçırdım malum pazar eşim fırından yeni çıkmış ekmeği alınca kendimi tutamadım çok pişmanım

hoşgeldin kız.
ben bugun koca gun ev temizledim valla. annem bahar temizliklerine başladı yandım ben :26:
ama spor oldu en azından bana da. fakir tesellisi işte

anam ben daha 5li rakamları göremedim sen 48 olcam diyosun
neyse başladın madem full time bekliyoruz o zaman menülerini canım.
kolay gelsin, gerçi sana koymaz artık 4 kilocukkk

temizlik yapmak spordan daha zor ellerine sağlık bende bugün ekmeği çok kaçırdım malum pazar eşim fırından yeni çıkmış ekmeği alınca kendimi tutamadım çok pişmanım

ben de pişmanım valla ama sıcak olunca bi de hep beraber hafta sonu kahvaltısıyla çok güzel gidiyo mübarek :26:
normalde 2 dilim yiyorum ben. 1 dilimi fazla oldu işte. yapcak bi şey yok artık.
çok da gözümüzde büyütmeyelim. diyetisyenler 5-6 dilime kadar ekmek veriyo aslında gün içinde. ama işte bize çok geliyo.

bugün yazmıycam yarın başlarım yazmaya çünkü okadar çok yedimki bugün her birini pişmanlıkla yediğim için unutmak istedim
yarından itibaren menü paylaşımı yapıcam canım

biz kyın valdeye gidiyoruz yarın görüşürüz umarım az kalorili güzel bir hafta olur iyi akşamlar

anaaam kuzucum gelmiş. naber tatlıım? bı turlu doya doya muhabbet edemedık yaa. bebiş gelıyooo yasasııın :)

anaaam kuzucum gelmiş. naber tatlıım? bı turlu doya doya muhabbet edemedık yaa. bebiş gelıyooo yasasııın :)

evettt bu sene sonuna doğru hamile kalmayı düşünüyorum tabii nasipse zaten çok geç kaldım araları nerdeyse 12 yaş olcak ama napçan nasip

evettt bu sene sonuna doğru hamile kalmayı düşünüyorum tabii nasipse zaten çok geç kaldım araları nerdeyse 12 yaş olcak ama napçan nasip

tam abi olucak yani anıl bey. benım kardeşimle aram 9 yaş. kardeşim küçükken çok zorlandık cunku çoook yaramazdı ama şimdi super. aradakı farkda kapandı. abim gibi duruyor. ne olursa olsun ınsanın en az bır tane kardeşi olmalı. inşallah Yüce rabbim isteyen herkese evlat nasip eder.

Ne tembel tenekesiniz yaaa. Herkes uyuyor herhalde.

Herkese günaydııııııııııııııııııın,

sabah: 2 grissini,1 kk beyaz peynir,yarım domates, acık çay.

Ara: Acık çay, elma

ogle: 4 yk sebzeli tavuk,yarım kase yogurt

ara: Acık çay, elma

akşam: 1 enginar (uzerinde havuc bezelye patates var.)

ara: 1 kase yogurt

Bakalım cuma yada cmt tartımda neler olacak. Fazlasında gozum yok. 700-800 gr olsa :18:

Kızz o araba camları insanı dana gibi gösteriyo hem şişmen hem kısa gösteriyo bakma onlara dicem ama bende bakıoyrum yürürken totom ata demirernki gibi zıplıyomu diye bakıyorum vallahada zıplıyo ehehehehe bazı aynalar iğrenç ya mesela bizim holdeki aynada şişkoyum salonda fitim oyüzden salonda aynalara bakmaya doyamıyorum:)

Günaydın canm ben erkenden uyandım geldimde cırcır konuşmuşsunuz onları okumakla mesguldümm menün güzel görünüyo ama şöyle bişey diyim bence menüne bir dilimde olsa ekmek skştır hiç ekmek yemedende olmaz kii kabız olursun mazallah

günaydin fistiklar.
haftasonu hayatimda yapmadigim sporu yaptim, cuma: 50dk crosstrainer, cumartesi: 3 saat yüzme ve 30dk crosstrainer, pazar: 30dk crosstrainer ve 20dk yürüyüs.
yediklerimde her zamanki gibi azar azar yedim, bu sabah tartiya ciktim ve ne göriyimmm bir gr bile verememisim bu ne yaaaaa!!!
cildirmak üzereyim, ne güzel pastalar vardi, dün bide cikolata soslu muffin yapmistim hic yemedim bile. keske yeseydim zaten hic kilo vermemisim. of yaaa gelde sinir olma
biktimmm vallahi. o kadar sporu bosunami yaptim ben
hala 75 olamadim

sen bu ara bi kaçamak yap bence bebişim
seninki duraklama dönemine girmiş olabilir
1 öğün de olsa canın ne istiyosa ye vücudunu şaşırt
yediklerini de iyice azalttıysan vucut savunmaya geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…