Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Kızlar ben çok çok az besleniyorum nolcak benim bu halim?
İçimden gelmiyor yemek yemek.
Bu arada bugün tartıldım 3 kgvermişim
Bugün yediklerim sizin bir öğününüz etmez inanın
Napcam

random canım ben yazmıyorum ama sizi takip ediyorum uzaktan uzaktan
valla benim halim nolcak onuda hiç bilmiyorum beyinde bitiremiyorum işi
gerçekten isteyip odaklanamadığım için yarım kalıyor
bilmiyorum işte öyle saçma sapanım

günaydın güzel hatunlar

bugün inşallah hepimiz için kaçamaksız ve güzel bir diyet günü olur

Son düzenleme:
Kızlar ben çok çok az besleniyorum nolcak benim bu halim?
İçimden gelmiyor yemek yemek.
Bu arada bugün tartıldım 3 kgvermişim
Bugün yediklerim sizin bir öğününüz etmez inanın
Napcam

valla az yemekte cozum degıl ama ınsanın ıcınden yemek gelmıyor. allah korusun hastalanırsın. gereken kalorıyı almaya çalış tatlım. hatırlamıyorum valla ben senın menüleri, işim biraz azalsın bakıcam yedıgın şeylere ama zaten dun yedıkerını yazmadın. onları bır yazsana canım.

günaydın güzel hatunlar

günaydın tatlım... ınşallaaah canım inşallah. :)
36 beden pantolonlarım bol gelmeye başladı. 34 leri tekrar rahatlıkla gıyıyorum. bugun mutluyum yanii..

herkese günaydııııııııın,

hemen menülerimi yazayım kızlar

sabah: 1 kepeklı galeta, 1 kk peyaz peynir, 1 kk kaşar, 3 zeytin. bir tatlı kaşıgı labne peynir. domates,salatalık. bugun canım peynir çekti nedense. herkes reçel yerken ben peynire saldırdım. :) bir kupa açık çay içtim tabii..

ara: açık çay, elma

ogle: 1 kepekli galeta, 4 yk patlıcan yemeği, bol salata

ara: elma, açık çay

akşam: 1 kepekli galeta, 4 yk patlıcan yemeği, bol salata

ara: magnum

O akşamki arayı öğlen yada sabah aranda yapsaann diyorummm:)

o akşamki arayı öğlen yada sabah aranda yapsaann diyorummm:)

Dondurmalar evde desem. :)) valla normalde ıs yerınde aldıklarında yemıyorum dondurma. Ama dün babam öyle bir istekle durup aldıkı :)) bızım evde hep olur zaten dondurma yaz kış yeriz. Sende hemen kızıyosun yani :)) zaten kimse gelmemiş. Yazıymda kızmaya gelsinler derim ama kimse ilgilenmiyoooor. Başka grup bulcam haa. Yalnız bırakıyorsunuz

Mesaj tekrarı. Maşallah 4 kara godnermiş. Deminden beri gondermıyordu.

Son düzenleme:
enginar ve kerevizi hiç yemedim bizim buralarda bilmiyorlar pek
ama ben çok merak ediyorumm biri yapsada beni çağırsa bende yesem eheheheh

Bende enginarın tadını 24 yaşında öğrendim merak etme bişey kaçırmış sayılmazsın öyle ahım şahım bişey deil hatta tadını merak ettiğim için yemeklerine güvendiğim bi rest. dan sipariş vermiştim parama yazık olmasın diye zorla yedim o derece yani:) bide sanki tadı çok güzelmiş gibi pahalıya satıolar:) kerevizinde yemeğini hiç bilmem ama asla kereviz yemem diyen insanlara salatasını bayıla bayıla yedirttim:) biraz portakal biraz ceviz mayonez tamamen başka bi lezzet yaratıo:)

Kalbime bittimmmmmmm bluzünü bende çok beğendimm harika olmuş valla hatta bianda nasıl bukadar ince görünmüş diye şaşırdım baya bi maşşallah arkadaşıma emeklerinin meyvesini alıyo darısı hepimizin başına

valla bilmiyorum :/ ben kaç ay ağırlık çalıştım salonda, gene de toparlanmadı. benim her tarafım çatlak ya. tek kollarım olsa neyse

offfff yaaaaa nefret ediyorum çatlaktan okadar psikolojimi bozuoki keşke selülitimm olsa birsürü ama çatlağım olmasa gözü kör olasıcanın tedaviside yokk herşeye çare buluolar çatlağa bulamıolarrr tam hassas noktama bastınız heee benim totom bal peteği gibi şekilli çatlak plajda pareoyla dolaşmaktan nefret ediyorumm neyse Allaha şükür yinede en azından yılda bikere görünen yerimde var:) ama yinede sinir bozucu

Kerevizin salatasınıda yapıyo annem galibaa. Aman ne bılıym adı kotu işte...

Son düzenleme:
Valla öyle deme. çatlakta kotu selulıtte. Valla bırsey ısterken cok dıkkat etmek gerekıyor. ıstemeyı bılmek lazım kızlar. Ben dişimden amelıyat olmadan önce bır sorunum vardı. Aman o sorun olcagına dişimde sorun cıksın dedim.anaaam dişimden neler çektim. Ki ben bile isteye dedim yanii. Aman diğeri olmadı neyseki allaha şükür.

Son düzenleme:

ben geldim işte kızmaya:) sabahtan gelcektimde işyerinde elektrik kesintisi vardı. Sizinkilerde pek bi abur cubura düşkünler en azından sen yemediğinde yiyecek birileri var bizim evde ben yemezsem o şey bozuluo bende bozulmasın diye yiyorm:)

gerçekten çok haklısın nihat hatipoğluda hep diyo ne istediğinizi iyi bilin falan diye bütün mesajlar evrene gidiyo bi bakıomuşuz 1 ay sonra heryerim selülit dolarmış falan:) töbe töbe sözüm geri desem sözüm geri olurmu ki acabaaa:)

kaç gündür size yazamadım kızlar buaralar hep yemekle mesguldüm sonunda şu 60 kalorilik light pudingimi yaptım ve yedimm harika bi tadı var tavsiye ederim tatlı krizlerini fıstık gibi önler valla benö skıntım akşam yemeğinden snra başlıyo hatta ve hatta akşam yemeğinde başlıyo ne yersem yiyim akşam yemeğinde doymuyorum ve ya doyuyorum sanıorum akabinde canım tatlı istiyo neyse bu yeme krizlerine devam etmemek için bugün dukan yapmaya çalışıorum yapamazda biyerden falso verirsem en azından maximum proteinle beslenmiş olcam şimdilik güzel gidiyo bakalım akşam napcam:) evdekilerde bıktım senin tavuğundan gıdaklıcaksın artık diyolar ama napiyim el mahkum mayısada girdik haziranda artk hedefime ulaşmış olmak istiyorum.

Minikk, dün yediklerimi hiç sorma
Sabah: 1 dl ekmek + azcık kahvaltı
Öğle: 5 dolma + bikaç kaşık cacık
Akşam: 1 bardak çay

Bugün tam adam gibi sabah kahvaltısı yaptım kendime onu da yemek içimden gelmedi kardeşime yedirdim.
yarım dl ekmek + 1 parça peynir

Hiçbişey yiyesim yok
Hastanede 2 gün hiçbişey yemedim

canım zorla kendini hasta olursun bari yiyemiyosan portakal sık iç falan vucuduna vitamin girsin

günaydın kızlar

pembiş hoşgeldin kız nerelerdesin kaç gündür?

katzi'nin facede yazdığını gördünüz mü? dukanla 1 ayda 8 kilo vermiş

kız buraya gelsene neden bıraktın ki? diyet yapmasan da moral bulurdun tatlım yahuuu...

günaydın güzel hatunlar

amin amin ben şimdiye kadar iyiyim bakalım gerisi nasıl olcakkk
kız o magnum ne ordaaaa? şaşırdım valla senin menünde görünce

abooo kız ameliyattan çıktın bu kadar az yenir mii

canım zorla kendini hasta olursun bari yiyemiyosan portakal sık iç falan vucuduna vitamin girsin
Onu yapıyorum canım portakal yiyorum çok olmasada.

Sebebi o zaten tatlım. 1 gün yemek yedirmediler sonra ben yiyemedim zaten. Yağ kokuyor bana herşey.
Birşey yiyeceğim mesela içinde yağ olduğunu düşünüyorum vazgeçiyorum. Herşey için geçerli bu.
Bir an önce normale dönmem lazım.
3 kilo vermişim ama bence kilo değildir giden. Geri almamam lazım

bizim evde bir adet coptenekesi var. Mesela bişeyi açtım begenmedım. ıcerı kardesıme goturuyorum. Yavrum aaa teşekkür ederim diyor. :)) masada bısey bırak, arkanı dön yok. Bazen kola içiyorum mesela. Tam elimi uzatıyorum bıtmiş. Sen içtin diyorr. :)

neymiş bu puding bakalım. Valla bende eve gidince zor duruyorum. :) kı dun duramadım işte.

bukadar az yenmez ama tatlım. Bak daha ıyıleşmedin hem. üzme bizi.,

Neee ya şımardım işte. :)) hem dondurma dediğin sırf sut :) babam hep ole der :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…