bizim evde bir adet coptenekesi var. Mesela bişeyi açtım begenmedım. ıcerı kardesıme goturuyorum. Yavrum aaa teşekkür ederim diyor. :)) masada bısey bırak, arkanı dön yok. Bazen kola içiyorum mesela. Tam elimi uzatıyorum bıtmiş. Sen içtin diyorr. :)
neymiş bu puding bakalım. Valla bende eve gidince zor duruyorum. :) kı dun duramadım işte.
bukadar az yenmez ama tatlım. Bak daha ıyıleşmedin hem. üzme bizi.,
Neee ya şımardım işte. :)) hem dondurma dediğin sırf sut :) babam hep ole der :)))
minikkk: Eki Görüntüle 404676 İŞte buuu:)
Nolmuş katziye ben görmedim 1 ayda 8 kilomu ohaa süper valla
sen çok kontrollü gidiyosun yavrum ondan şaşırdım
minikkk: Eki Görüntüle 404676 işte buuu:)
nolmuş katziye ben görmedim 1 ayda 8 kilomu ohaa süper valla
minikkk: Eki Görüntüle 404676 İŞte buuu:)
Nolmuş katziye ben görmedim 1 ayda 8 kilomu ohaa süper valla
kontrolsüz güç güç değildir.çok kontrollu gıttıgımden dolayı 4 ayda 2 kg alarak geldim :))
hıım hazırmış ha super. Bende kendın evde yaptın zannettim canım. Tadı güzelmi bari?
hıım hazırmış ha super. Bende kendın evde yaptın zannettim canım. Tadı güzelmi bari?
ben bunu hiç görmedim yav marketlerde :44: ya da dikkat mi etmedim bilmiyorum.
güzel mi? kaçamak günümde yapar yerim bari
Light sütle yapıldığı halde tadıı muazzammmmmmmmmmm normal pudingten hiçbi farkı yok ben migrostan almıştım ama biçok markette gördüm.Katziye de baktım ama face görünmyo ya face kapadı ya da sildi beni bilemiyorum ama azmine hayran oldum 1 ay dukan yapmak baya zor 10 ayda bizim gibi sürüncene bir ay adam akıllı dukan yaptı kız valla helal olsun
salataya ve meyveye hasret kaldım falan yazmış bilmiyorum ben dayanamam sanırım 1 ay boyunca o yuzden hiç kalkışmıyorum dukana falan
bu sabah tartıldım 63,5 çıktım:44: cumaya kadar 500 gram daha gitse bari de bildirim gününde 63 çıksam
4 ayda 2 kilo almış bak bak bak
Ben senin menülerine göre konuşuyorum canım, buraya yazmadığın dönemde neler yedin bilemiyorum
bu sabah tartıldım 63,5 çıktım:44: Cumaya kadar 500 gram daha gitse bari de bildirim gününde 63 çıksam
artık şu çizelgeleri deiştirmenin zamanı geldi ha gayret umarım cuma 500gr daha az çıkarsın canım
ooo ne sen sor ne ben söyliym. Ama uslandım artık. :) benım mayısta dugunum olcaktı. Ama nişanlım işten ayrılınca bızım tarıh degıstı bende o arada saldım işte. Tarıh hala belli değil ama benım gittiğim yön belli :) dur demek lazım. Kendıme 34 beden kotlar taytlar almıstım. Baktım zor gırıyorum içlerine.belleri sıkıyor. Duuuur dedim. Cabuk kızların yanına dön :) 2-3 gundur tekrar 34 beden kotları rahatlıkla gıymeye başladım. Hatta suan altımdakı kot bıraz bol, ki buda 34 beden.
cumaya az kaldı. Benımde en az 46 olmam lazım. Ama dondurma yıyerek nasıl olur bılemem
kızlarrr kopuyorummmmmmm şuan gülerken ses çıkmasın diye ağzımı tutuyorum resmen erkek arkadaşımın takıldığı genellikle erkek ağırlıklı bi forum var geçen gün sizle paylaştığım 20 kilo kız resmini orda paylaşmışlar yorumlar mükemmellll bitanesi şunu yazmış firavunun leşi bile bundan daha sexy ahahah koptumm yaaa töbe töbe aslında gülmek istemyrm yazık kıza ama tutamıyorum kendimi
o kızın haline çok acıdım ben ya... valla ne hale gelmiş. vucudunda sadece deri ve kemik varmış.
ayy inşallah canım yaaa.. Gram gram da olsa bitsin gitsin artık kurtulalım şu diyet derdinden...
ne çabuk inceliyosun kız sen öyleBende 20 günde ancak incelme oluyo valla... Yırtın yırtın 20 günde 1 cm incel, reva mı bu bana yaa
valla tatlım oturmus kg olmadıgı için hemen farketti. Yoksa bende cok zor verıyorum. Belimizin kac olması lazım ya? Tesaduf bı ıdeal kg hesaplamada 68 cm dedı benım boyuma kiloma gore ama suan benim belim kalın. Nişanlım daha ince bel istıyo. Nası ıncelıcek o ya?
valla canım ben kilo verdikçe belim de inceliyo ama en son noktası ne olur bilemem incelik olarak. :44: Benim belim şu anda 75 cm. Belim diğer yerlerime göre baya ince benim ama olması gerektiği gibi değil henüz tabii kiiSenin bel kaç ki? Geçen yazmıştın ama unuttum
suan belim 69 cm. Sanırım bı en az 64-65 olması lazım. Off lısedeyken 59 du yaa. Gercı üzerinden 12 sene geçmiş ama özlüyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?