bılmeeem nerdesin acabaaa :)))
yarınkı yıyeceklerımı hazırladım.meyvelerimi hazırladım. yarınki menum şimdiden belli yanii.
bıraz oncede olcumlerımı yaptım. belimi kalcamı ölçtüm. incelme var azıcık. :)
ben yarın meyve günü yapıcam. pazardan bi sürü meyve aldık nasıl canım çekiyoo :))
ben de ölçündüm bugün. 1 cm kadar incelme var bende de:)
herkese günaydııın,
sabah iş yerine gelir gelemz bır bardak suyumu içtim. bundan sonra su içmeye çalışıcam. hiç su içmiyorum biliyorsunuz.
sabah: 2 grissini, bırkac dl domates,yarım kk beyaz peynir,açık çay
ara:elma, açık çay
ogle: 4 yk pırasa, 1 grissini, 2 domates
ara: elma, açık çay
akşam: 4 yk pırasa, 1 grissini,
ara: 1 kase yogurt
çok mu az yiyorum ya. normalde dıyetısyenın verdıgınde bunların yanında bırsurur sey olurdu. :44::44:
ay yanlış görmüşüm :) o ara öğünde yoğurt yokmuş zaten
Neyse sen yine de öğlen yemeğine yoğurt ekle. Onu demeye çalıştım :)
can sıkıntısından foto çekindim kendi kendimehem kendime hem size motivasyon olsun... yorumları bekliyorum
Eki Görüntüle 403829 Eki Görüntüle 403830
Çok güzel bebeğim. Yanlız senin de koltuk altına doğru olan yer varya biraz sarkık duruyor. Benimde öyle uyuz oluyorum. Bende çekinsem canım çekti. Gaza gelirim belki
teşekkür ederim canım. :)
evet ne yazık ki kollarımda sarkıklık varkaç ay ağırlık çalıştım salonda yine de gitmediler. sanırım onlardan kurtulmanın bi yolu yok...
can sıkıntısından foto çekindim kendi kendimeHem kendime hem size motivasyon olsun... Yorumları bekliyorum
şimdi ben anlamadım. Sen hangısını gıymek ıstıyosun? :)[ı][sıze=3]merhaba kızlar bugün nette bir siteye bakarken zayıf ve büyük beden bölümleri gözüme çarptı ve kilonun ne kadar rezil birşey olduğunu daha çok anladım.
Kilolu insanların giyimde seçeneği yoktur hoş çok güzel bir giysi bile iğrenç duruyor.
Bakın birkaç örnek:
Bir bunu giymek var.Eki Görüntüle 403833 birde bunu:Eki Görüntüle 403834
bir bunu giymek var:Eki Görüntüle 403835 bide bunu:Eki Görüntüle 403836 [/sıze][/ı]
harikasın hayatım. Valla super olmuş.
şimdi ben anlamadım. Sen hangısını gıymek ıstıyosun? :)
hadi herkes resım koysun :)
Malesef çatlak olduğu için oluyor. İlk aylarda gitti gibiydi ama sonradan saldı. Bu arada yazı erken getirmişsinBiz hiç yazı yaşayamıyoruz evde öyle giyinmem imkansız. 1. katta oturuyoruz sepserin. Birde mevkii olarak çok yukardayız ve orman var.
SABAH:
-2 dl çavdar ekmeği
-peynir
-2-3 zeytin
-haşlanmış yumurta
-domates, salatalık
-yeşil çay(2 fincan)
ARA:
-7 tane küçük çilek
-1 kivi
-çeyrek elma
ÖĞLEN:
-1 kase nesfit (yarım yağlı sütle)
ARA:
-1 küçük muz
-1 kase yoğurt
AKŞAM:
-1 kepçe çorba
-1 tabak kıymalı semizotu yemeği
-yoğurt
SU: 2 lt şimdilik. gece 3 lt ye tamamlıycam.
SPOR: 30 dk leslie+15 dk eliptik bisiklet+mekik
bugün meyveyi abarttım biraz farkındayım. gerçi günlük 3 porsiyon meyve hakkımız var normalde. ben o kadarını da yemiyorum her zaman. o yüzden yadırgadım biraz. neyse yediğimiz meyve olsun napalım
can sıkıntısından foto çekindim kendi kendimehem kendime hem size motivasyon olsun... yorumları bekliyorum
benim de karnım doymadı hiçmeyve benım en cok sevdıgım şey :) sonrada çikolata: yada tam terside labilir. oooof ıkısınıde çok sevıyorum galiba. ayırt edemeyeceğim :)
bende yarım saat sonra akşam yemeğimi yiyeceğim. bugun boyle dunyaları yıyesım var ama kaçamak falan yapmadım hiç. evdede uslu durursam süperim.
sağol canım çok teşekkür ederim de kız sen benden daha fit duruyosun.waaaaawww süpersin harika ya
önceki halini bildiğim için bana mükemmel göründü
kız ben 60 kiloyum ama aynı görünüyoruz gerçekten tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?