Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

pembeeeee ben de aldım layt puding anneme dedim varmış bak marketlerde.. alalım dedi. bi baktım bizim markette varmış. hiç dikkat etmemişim ya kaçamak günümde yapıp afiyetle yemeyi planlıyorum

SABAH:
-2 dl çavdar ekmeği
-yarım haşlanmış yumurta
-peynir
-2 zeytin
-domates, salatalık, biber
-yeşil çay (2 fincan) kusucam artık şu yeşil çaydan da yaa tövbe tövbe:120:

ARA:
-7-8 tane ufak çilek
-1 kivi

ÖĞLEN:
-suda haşlanmış tavuk ciğeri (haşlandıktan sonra az yağda baharatla sotelendi)
-1 kase pulbiberli yoğurt

ARA:
-çilekli kefir

AKŞAM:
-1 kepçe çorba
-1 tabak kıymalı kabak yemeği ( ben yaptım)

SU: 2 lt
SPOR: 45 dk (3 mil) leslie+20 dk eliptik bisiklet+mekik

selam güzeller
ne zamandır yoktum şehir dışındaydım
şimdi de tam girdim ama içerden çağırıyorlar
geçmişi gizli gizli okudum arkadaştayken de giriş yapıp yorum yazma fırsatım olmadı, daha doğrusu laptobu ortak kullanınca yazamadım
bana gelince ben aynıyımkaçamaklı bir tatil yaptım tam kaçamak oldusonra gelip tek tek yorum yaparım güzeller
şimdilik iyi geceler...

biz aynıyız. sen söyle hele 8 kilo vermişsin gördüm face de?

ey evet ya.. 70den 62ye düştüm. normalde hiç yazmayan insanlar o iletiden sonra yazmaya başladı. birden altta 20-25 tane konuşma penceresi pıt pıt pıt diye çıktı görmeliydin çok komikti ulan bunca zaman nerdeydiniz diyesim geldi de sustum bi de canımlı cicimli konuşmaları yok mu ''ayy taktik ver cnm yaaaa''

aferin kız sana. tebrik ederim ben hala 64te sürünüyorum

günaydın hatunlar
dün bi sabah girdim sonrada fırsat olmadı bugün inşallah düzenli girmeye çalışacam
dünkü menümüde öğlen eve gidince yazacam şimdi çıkmam lazım birazdan müdür beni ziyarete gelir

Son düzenleme:
pembeeeee ben de aldım layt puding anneme dedim varmış bak marketlerde.. alalım dedi. bi baktım bizim markette varmış. hiç dikkat etmemişim ya kaçamak günümde yapıp afiyetle yemeyi planlıyorum

Afiyet olsun bebişim az görünüyo ama kaç kasede puding çıkıo içinden hihi yiyelim güzelleşelim:)

valla süpersinnn dukan bende yapmaya çalışıyorum ama çok zor asla kaçamak kabul etmiyo o yüzden seni extra tebrik ediyorum.Zaten bir ay yapmışsın bence son evreye geçmeden bırakma en azından yersin yersin kilo almazsın ne güzeeel

Vayyyyyyyyysssss güzel menü çıkartmışsın canım bravo senin metabolizma bu menüyle gümbür gümbür çalışırr =) yaa bide şu kefirin tadı nasıl ben adını bile duyunca miğdem bulanıo buarada ilkk random kahvaltısıyla şimdiki randomun kahvaltısı deişmiş 3 ekmekten aşşağı yemiyodun ekmeği azaltmışsın bide baya bişeyler yiyodun sanki turp felan artık miğden küçüldü hemencecik doyuyosun dmiii:)

arkadaşlar merhaba bende aranızda yenıyım termal sauna şort aldım 6 gün oldu hergün onu giyip yürüyorum. iyi terletiyor :) yedıklerımede dıkkkat edıyorum gunde 2 lıtre su içiorum akşamları hep açım :) sizce işe yarar mı

Dünkü menüm(Atak 1.gün)

Sabah: Light yoğurt+yulaf kepeği
Ara: Yeşil çay, Light yoğurt
Öğle: 2 parça ızgara tavuk
Ara: Yeşil çay
Akşam: 5 tane falan Köfte ve light yoğurt

Su: Zor bela iki litreyi tamamladım bütün gece tuvalete kalktım bundan sonra suyun büyük bi kısmını işyerinde içicem:)

çok iyi iş başarmışşsın gercekten tebrıkler yesıl cay :S benı bayıltıyor resmen :) bide bişey rica edicem aşağıdaki kilo çizelgesini nasıl ekliyoruz ben yenıyım de :) tşk

evet pembiş ekmeği 2 dilime düşürdüm artık ben sade kefir içemiyorum ya, çilekli ya da orman meyveli alıyorum kipadan. onlar hoşuma gidiyo benim. kahvaltıya annem ne koyarsa onu yiyorum valla, turp olsa gene yerim ama mesela bu sabah sinirimden bi sürü ekmek yedim gene. ben böyleyim işte. ya tam hırslanıp adam gibi yapıyorum ya da içine ediyorum böyle.

dünkü berbat ötesi menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği arası peynir domates ve pulbiberle yaptığım sandavicin yarısı

ara
sandavicin geri kalan yarısı

öğlen
1,5 dilim kepek ekmeği, tavada yumurta,2 çatal makarna

ara
3 ceviz,100 gr kadar yer fıstığı

akşam
2 adet lahmacun 1 bardak gazos

spor
1,5 saat spor salonunda spor yaptım
su 1 litreden azıcık fazla

yemişsen yemişsin sen onun yağ olucanı mı sanıosun olmuycak işte vırt diye akcak gitcek vucudundan 1bucuk saat spor yapmışsın zaten okadarda yemeğe hakkımız olsun eheheh hem biz yeriz yeriz kilo almayız(secret yaptım hihihi) evrene böyle enerji yayalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…