bi uğrayayım dedim. naber hatunlarım?
biz aynıyız. sen söyle hele 8 kilo vermişsin gördüm face de?
ey evet ya.. 70den 62ye düştüm. normalde hiç yazmayan insanlar o iletiden sonra yazmaya başladı. birden altta 20-25 tane konuşma penceresi pıt pıt pıt diye çıktı görmeliydin çok komiktiulan bunca zaman nerdeydiniz diyesim geldi de sustum bi de canımlı cicimli konuşmaları yok mu ''ayy taktik ver cnm yaaaa''
aferin kız sana. tebrik ederimben hala 64te sürünüyorum
pembeeeee ben de aldım layt pudinganneme dedim varmış bak marketlerde.. alalım dedi. bi baktım bizim markette varmış. hiç dikkat etmemişim ya kaçamak günümde yapıp afiyetle yemeyi planlıyorum
ey evet ya.. 70den 62ye düştüm. normalde hiç yazmayan insanlar o iletiden sonra yazmaya başladı. birden altta 20-25 tane konuşma penceresi pıt pıt pıt diye çıktı görmeliydin çok komiktiulan bunca zaman nerdeydiniz diyesim geldi de sustum bi de canımlı cicimli konuşmaları yok mu ''ayy taktik ver cnm yaaaa''
SABAH:
-2 dl çavdar ekmeği
-yarım haşlanmış yumurta
-peynir
-2 zeytin
-domates, salatalık, biber
-yeşil çay (2 fincan) kusucam artık şu yeşil çaydan da yaa tövbe tövbe:120:
ARA:
-7-8 tane ufak çilek
-1 kivi
ÖĞLEN:
-suda haşlanmış tavuk ciğeri (haşlandıktan sonra az yağda baharatla sotelendi)
-1 kase pulbiberli yoğurt
ARA:
-çilekli kefir
AKŞAM:
-1 kepçe çorba
-1 tabak kıymalı kabak yemeği ( ben yaptım)
SU: 2 lt
SPOR: 45 dk (3 mil) leslie+20 dk eliptik bisiklet+mekik
Dünkü menüm(Atak 1.gün)
Sabah: Light yoğurt+yulaf kepeği
Ara: Yeşil çay, Light yoğurt
Öğle: 2 parça ızgara tavuk
Ara: Yeşil çay
Akşam: 5 tane falan Köfte ve light yoğurt
Su: Zor bela iki litreyi tamamladımbütün gece tuvalete kalktım bundan sonra suyun büyük bi kısmını işyerinde içicem:)
Vayyyyyyyyysssss güzel menü çıkartmışsın canım bravo senin metabolizma bu menüyle gümbür gümbür çalışırr =) yaa bide şu kefirin tadı nasıl ben adını bile duyunca miğdem bulanıo buarada ilkk random kahvaltısıyla şimdiki randomun kahvaltısı deişmiş 3 ekmekten aşşağı yemiyodun ekmeği azaltmışsın bide baya bişeyler yiyodun sanki turp felan artık miğden küçüldü hemencecik doyuyosun dmiii:)
dünkü berbat ötesi menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği arası peynir domates ve pulbiberle yaptığım sandavicin yarısı
ara
sandavicin geri kalan yarısı
öğlen
1,5 dilim kepek ekmeği, tavada yumurta,2 çatal makarna
ara
3 ceviz,100 gr kadar yer fıstığı
akşam
2 adet lahmacun 1 bardak gazos
spor
1,5 saat spor salonunda spor yaptım
su 1 litreden azıcık fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?