Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben adanalıyım mersinde oturuyorum burda kimse yapmaz pazarlardada satılmazz canım anca büyük marketlerde varr
can sıkıntısından foto çekindim kendi kendime hem kendime hem size motivasyon olsun... yorumları bekliyorum

Eki Görüntüle 403829 Eki Görüntüle 403830

Çok güzel bebeğim. Yanlız senin de koltuk altına doğru olan yer varya biraz sarkık duruyor. Benimde öyle uyuz oluyorum. Bende çekinsem canım çekti. Gaza gelirim belki

süper süper süperrr
o kolları benimde hafifden öyle abiye alırken fark ettim çok üzüldümm nasıl toparlıcaz onu yaaa

kaçamağımıda yazıym barii : 1 kase dondurma. :44:
babam dediki yemezsen ben yeriim.

bu arada kalbimellerimdeyi facede gördüm mükemmel ötesi zayıflamışşş harika olmuşş
tam istediği gibi olmuş saçları ve tam istediği kırmızı rujuda kullanmış harika çok beğendim
özellikle üstündeki gömleğe bayıldım

Son düzenleme:

valla bilmiyorum :/ ben kaç ay ağırlık çalıştım salonda, gene de toparlanmadı. benim her tarafım çatlak ya. tek kollarım olsa neyse

evet ben de gördüm yaa aynen çok beğendim. hemen like'ladım zaten

valla bilmiyorum :/ ben kaç ay ağırlık çalıştım salonda, gene de toparlanmadı. benim her tarafım çatlak ya. tek kollarım olsa neyse

hani canım yanlış anlamada sen 89 dan düştün yaa ben hiç 89 olmadım
senin kolların kadar değil ama bendede varr
bilmiyorum ne yapsakda düzeltsekkk offf çok sinir oldumm

merhaba fistiklar nasilsiniz?
bugün kendimi daha iyi hissediyorum dün baya durgundum kilo veremedigim icin
randomin dedigi gibi kacamak yaptim dün arkadaslarla pizza söyledik, ayyy bi özlemisimmmm bi özlemisimmm
3 dilim yedim sonra doydum inanirmisiniz önceden hepsini bitiriyordum ama artik 3 dilimle doyuyorum neyse bugün resmi tatil günü burda yani okulda yoktu bugün, o yüzden dün gece arkadasimla disko bar takildik. foto cektik hatta cikmadan önce, faceye koydum bi bakinnnn :)
cok güzel iltifatlar aldim sanirim o yüzden cok mutluyum. gece 3 gibi eve geldik ve ben cok actim o yüzden 2 dilim pizza yedim gece 3te
spor olarak bütün gece döktürdüm zaten mekanda

bugün abartmadim yarim yamalak devam ettim diyetii ve yarin yine full baslarim artik. yine hirslandim iyiceeee :) neyse benim simdi ders calismam lazimmmm görüsürüzzzzz.

bu arada randommmm süpersin böbegimmmm ikimiz ayniyiz suan zaten. cok cok az kaldi o zaman bitirdik nihayettttt! :-*

hani canım yanlış anlamada sen 89 dan düştün yaa ben hiç 89 olmadım
senin kolların kadar değil ama bendede varr
bilmiyorum ne yapsakda düzeltsekkk offf çok sinir oldumm

ne yanlış anlıycam kız ama dediğin gibi bende senden daha fazla olur, çok yüksek kilolara çıktığım için... kiloluyken de sarkıktı kollarım, böyle kalıcanı biliyodum pefffff

karbonhidrat menümü sunuyormm
sabah
2 yk çökelek kavurma
2 dilim ekmek

2 erik

3 dilim peynirli pide(erik topluyorduk gene)
5 zeytin
3 süsbiber turşusu

2 erik
1 ısırık çikolata

yarım tabak diyet kısır
1 bardak ayran
haşlanmış pazı ve azcık turşu

su 2 lt

kızlar yarın misafirlerimiz yavaş yavaş gelmeye başlıyor yarın büyük görümcem gelcek kendi annem gelcek düğün yemeklerini yapmaya başlıcazz büyük ihtimalle p.tesiye kadar giremem c.tesi düğünümüz var diğer düğünde öbür hafta c.tesi ozamanda yozgata gideceğiz ama gelecek hafta girerim beni merak etmeyin şimdiden yazayım bilginiz olsun eheheh

oooo yoğun bir hafta seni bekliyor desene
kız yaptığınız o yemeklerden fazla yeme sakın
eee bukadar yoğunlukta kesin birkaç gram atarsın heralde

seni özlicez anacııım

bu günkü menüm ( berbat)

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği,zeytin,peynir,1 yumurta,1 tatlı kaşığı tereyağı bal

öğlen
1 dilim kepek ekmeği,3 kaşık türlü

akşam
1 tabak kıymalı makarna,yarım kase yoğurt

yemek sonrası yarım kase sütlaç
aralarda yudum yudum diyet kola iştim bir iki ısırık kek yedim daha ne kaçamaklar yaptım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…