çok saol pembem :)yawru baya zayıflamışsın süper görünüyosun pek bişey kalmamışşş valla onnumaraaaaaaaaaaasın afferin kız sana
teşekkür ederim canım da sen nerelerdesin acabaasüpersin tatlım
azmine hayranım harikasın
ben adanalıyım mersinde oturuyorum burda kimse yapmaz pazarlardada satılmazz canım anca büyük marketlerde varrmaşallahınız var hanımefendi. menü çok güzelmiş. fındık fıstık ye tatlım. diyetisyenlerde verıyor. ben mıdem kazınırsa 5-6 tan atıverıyorum fındık hemencık:
nerde oturuyosunuz siz ya :) enginar benım bıldıgım her yerde yenen bırsey. hele kereviz benım kabusum. sevmem hiç. ama nişanlım bayılır maalesef. yanı cok bişey kaybetmıs sayılmazsınız :) ama portakallı yapılırsa yenebılır bıseye benzıyor kerevız ama yınede sevmem :)
can sıkıntısından foto çekindim kendi kendimehem kendime hem size motivasyon olsun... yorumları bekliyorum
Eki Görüntüle 403829 Eki Görüntüle 403830
Çok güzel bebeğim. Yanlız senin de koltuk altına doğru olan yer varya biraz sarkık duruyor. Benimde öyle uyuz oluyorum. Bende çekinsem canım çekti. Gaza gelirim belki
ben adanalıyım mersinde oturuyorum burda kimse yapmaz pazarlardada satılmazz canım anca büyük marketlerde varr
süper süper süperrr
o kolları benimde hafifden öyle abiye alırken fark ettim çok üzüldümm nasıl toparlıcaz onu yaaa
bu arada kalbimellerimdeyi facede gördüm mükemmel ötesi zayıflamışşş harika olmuşş
tam istediği gibi olmuş saçları ve tam istediği kırmızı rujuda kullanmış harika çok beğendim
özellikle üstündeki gömleğe bayıldım
valla bilmiyorum :/ ben kaç ay ağırlık çalıştım salonda, gene de toparlanmadı. benim her tarafım çatlak ya. tek kollarım olsa neyse
hani canım yanlış anlamada sen 89 dan düştün yaa ben hiç 89 olmadım
senin kolların kadar değil ama bendede varr
bilmiyorum ne yapsakda düzeltsekkk offf çok sinir oldumm
evet ben de gördüm yaa aynen çok beğendim. hemen like'ladım zaten
evet ben de gördüm yaa aynen çok beğendim. hemen like'ladım zaten
canlarim beni yaa yerim sizi :-*
sadisim tsk ederimmmm bluzu daha dün aldim geceye özel. saclarimi siyaha boyatmak istiyorum daha ama belli degil arkadaslarim yapma diyorlar
kuzum sen her halinle güzelsin bebeğimmm
bluzunda gerçekden hoşş banada alıp yollasana
yazdım canımmsadiş menü yazmıcan mı kız? yazdın da ben mi görmedim yoksa:44:
neyse fistiklar ben cikiyorum simdi size iyi sohbetler..
cok yorgunum, biraz ders calisip yatacam hepinize iyi geceler
kızlar yarın misafirlerimiz yavaş yavaş gelmeye başlıyor yarın büyük görümcem gelcek kendi annem gelcek düğün yemeklerini yapmaya başlıcazz büyük ihtimalle p.tesiye kadar giremem c.tesi düğünümüz var diğer düğünde öbür hafta c.tesi ozamanda yozgata gideceğiz ama gelecek hafta girerim beni merak etmeyin şimdiden yazayım bilginiz olsun eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?