harika menümü yazayım(ulen böyle güzel menü yazmayalı aylar olduu)
sabah
1 omlet
1 kk peynir
1 2 dilim karpuz
domates salatalık
3 erik
biber ve soğanlı tavuk sote
1 kase yoğurt
1 sade türkkahvesi
8 fındık
tazefasülye
yoğurt
3 lt yakın su 2 bardak yeşil çay
birazdan foruma gitcez eşimle saçdüzleştiricisine bakcam onun için erken yazıyorum
haa bu arada yoğurtlu karışımımı düzenli bir şekilde yedim
sonunda migrosa gittim ve yulaf kepeğimi aldım bu benim aldıklarıma benzemiyor bu un gibi negüzel üstüne tarifde yazmışlar doğalsan markalı vardı onu aldım
ve pembişin dediği lıght üçgen peynir aldım değişiklik olsun diyee bide lıght süt aldım lorda alcaktım ama yoktu özel reyon yapmışlar lıght ürünlere birsürü şeyler vardıı
eşim 2 gün önce almış ozaman 1 dilim tadına bakmıştım yazmayı unutmuşum dünde sade protein günüm olduğu için yemedim ama bugün protein+sebze olunca yedimyavrum menü şahane diyecek laf yok
hiç ekmek tüketmemişsin aferin kız nasıl dayanıyorsun
bu arada karpuz yemeğe başladınızmı ya daha tatsızdır heralde
şu yulaf kepeğini bende merak ediyorum ama migrosta çok uzak anacım ya gidemem oraya kadar
saç düzleştirici baktınmı yazmamışsın merak ettim
eşim 2 gün önce almış ozaman 1 dilim tadına bakmıştım yazmayı unutmuşum dünde sade protein günüm olduğu için yemedim ama bugün protein+sebze olunca yedim
ekmek yemedim ihtiyaç duymuyorum ne bilim canım istemiyor ama yulf kepeğini aldım artık yaparım ekmeğimi
düzleştiri aldım okadar babyliss ve remngtonda karar kılmıştım ama oraya gidince philıps hp8361 model aldım 135 tl 6 taksit 3 ay ertelemeli
hayırlı olsun canım güle güle kullan
philips iyi markadır eminim memnun kalacaksın kaç dereceye kadar ısınabiliyor peki
230 dereceye kadar cnm
orda hepsini denedim babyliss ve remington ama en çok bu hoşuma gitti ne bileyim etkilendim aldım inş pişman olmamm
eve eldikden sonra ulen okadar araştırdım hiç aklımda olmayan markayı gittim aldım dedim ben hep öyleyim kesinlikle dokunmatk tlf almam dedim gidip dokunmatk tlf alıp geldm ahahaha
üzülme canım yanlız değilsin senin diğer bir versiyonunda ben denizim.
canım menü gayet güzel akşamıda çok hafif atlatmışsın
yarın kesin tartıda yüzün gülecek
yarın 62li rakamları görürsemm hepinize benden zencefil+tarçın+zerdeçal+yoğurt karşımııııııııııı
ben de sabah olsa da tartılsam derdindeyim valla :)
yarın 62li rakamları görürsemm hepinize benden zencefil+tarçın+zerdeçal+yoğurt karşımııııııııııı
230 dereceye kadar cnm
orda hepsini denedim babyliss ve remington ama en çok bu hoşuma gitti ne bileyim etkilendim aldım inş pişman olmamm
eve eldikden sonra ulen okadar araştırdım hiç aklımda olmayan markayı gittim aldım dedim ben hep öyleyim kesinlikle dokunmatk tlf almam dedim gidip dokunmatk tlf alıp geldm ahahaha
günaydın kızlar
bugün kilo bildirimi günü
bende pek fark yok
kilo 58.6
şu yoğurtlu karışımı sadece akşam yedim
bugünde sabah ve yoğurt kalırsa akşam iyecem
menu harika :)) sende az yıyorsun. kimse az olmus demıyorr. herkes bana kızıyor sadece :))harika menümü yazayım(ulen böyle güzel menü yazmayalı aylar olduu)
sabah
1 omlet
1 kk peynir
1 2 dilim karpuz
domates salatalık
3 erik
biber ve soğanlı tavuk sote
1 kase yoğurt
1 sade türkkahvesi
8 fındık
tazefasülye
yoğurt
3 lt yakın su 2 bardak yeşil çay
birazdan foruma gitcez eşimle saçdüzleştiricisine bakcam onun için erken yazıyorum
haa bu arada yoğurtlu karışımımı düzenli bir şekilde yedim
harikasın tatlım. zaten artık çok az kaldı :)menümü yazayım ben de kimseler yok ama
sabah
2 dl tam buğday ekmeğiyle klasık bir kahvaltı
ara
3 hurma
öğlen
közlenmiş patlıcan ve biber karışımı uyduruk bi yemek :)
yoğurt
1 dl ekmek
ara
1 galete
nescafe şekersiz
akşam
1.5 kepçe çorba
yarım dilim kadar ekmek
kaçamak: 1 top çilekli dondurma
spor: toplam 45 dk (leslie+eliptik bisiklet+mekik)
su: 2.5 lt
2 kez de zerdeçallı karışımımdan yedim. öğlen ve akşam yemekleri öncesi...
Dün markete uğrayıp herzamanki gibi şu tatlandırıcılara bi bakıyım dedim dikildim gene reyonun başına diyet malzemeleriyle aşk yaşıyorm.Ana bide ne göriyim takitanın küçük pakedi var hemde son bitane kalmış hemen kaptım light süt tozum bide acıbadem aromamı aldım(iki aramo kalmıştı diğeri romdu).Eve gittim heyecanla kek yaptım.Görüntüsü kek olan bu şey.Aromalı ekmek tadındaydı.Allah cezanı versin takita(Şaka şaka vermesin ) ama bu tatlandırıcı çok tatsızzzzzsonra netten bş baktım kş bunların çeşitleri varmış kek için olanlar başka sanırım.
Sonuç: Hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?