Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yavrum menü şahane diyecek laf yok
hiç ekmek tüketmemişsin aferin kız nasıl dayanıyorsun
bu arada karpuz yemeğe başladınızmı ya daha tatsızdır heralde

şu yulaf kepeğini bende merak ediyorum ama migrosta çok uzak anacım ya gidemem oraya kadar

saç düzleştirici baktınmı yazmamışsın merak ettim

yavrum menü şahane diyecek laf yok
hiç ekmek tüketmemişsin aferin kız nasıl dayanıyorsun
bu arada karpuz yemeğe başladınızmı ya daha tatsızdır heralde
eşim 2 gün önce almış ozaman 1 dilim tadına bakmıştım yazmayı unutmuşum dünde sade protein günüm olduğu için yemedim ama bugün protein+sebze olunca yedim
ekmek yemedim ihtiyaç duymuyorum ne bilim canım istemiyor ama yulf kepeğini aldım artık yaparım ekmeğimi
şu yulaf kepeğini bende merak ediyorum ama migrosta çok uzak anacım ya gidemem oraya kadar

saç düzleştirici baktınmı yazmamışsın merak ettim

düzleştiri aldım okadar babyliss ve remngtonda karar kılmıştım ama oraya gidince philıps hp8361 model aldım 135 tl 6 taksit 3 ay ertelemeli

hayırlı olsun canım güle güle kullan
philips iyi markadır eminim memnun kalacaksın kaç dereceye kadar ısınabiliyor peki

hayırlı olsun canım güle güle kullan
philips iyi markadır eminim memnun kalacaksın kaç dereceye kadar ısınabiliyor peki

230 dereceye kadar cnm

orda hepsini denedim babyliss ve remington ama en çok bu hoşuma gitti ne bileyim etkilendim aldım inş pişman olmamm

eve eldikden sonra ulen okadar araştırdım hiç aklımda olmayan markayı gittim aldım dedim ben hep öyleyim kesinlikle dokunmatk tlf almam dedim gidip dokunmatk tlf alıp geldm ahahaha

Son düzenleme:

üzülme canım yanlız değilsin senin diğer bir versiyonunda ben denizim.

aaaaaaaaaa yarın sabah da derse gidicem ya tühhh... hemen haber veremiycem size, sizinkileri de merak ederim ben şimdi :)

neyse dur ders arasında kurstaki ders için kullanılan laptoplardan birini kaçırırım girip bakmak için eheheheh :))

günaydın kızlar

bugün kilo bildirimi günü
bende pek fark yok
kilo 58.6

şu yoğurtlu karışımı sadece akşam yedim
bugünde sabah ve yoğurt kalırsa akşam iyecem

kızlar liliy pek uğrıyamıyor heralde
bizim tablo işide yalan oluyor
böyle kilo takibi yapmakta zor oluyor
heyyyyyy liliy gelde yap şu tablolarımızı kız

ben de sabah olsa da tartılsam derdindeyim valla :)

yarın 62li rakamları görürsemm hepinize benden zencefil+tarçın+zerdeçal+yoğurt karşımııııııııııı

hadi hadi hadi çok merak ediyorum gelin hemen yazın giden kilolarınızı
ben sadece dün akşam yedim bu sebeple çok bir fark olmasını beklemiyordum zaten
bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak

ben dedimmm ama tavsiye ederiz beğenmezsin en iyisi kendin mak diye iyi yapmışsın gidip almakla mesela ben asla philipsi tavsiye etmezdim bendeki philips marka düzelştirici saçımı yoluyo resmen ama alalı kaç yıl oldu tabi bendeki bu şimdiki ikinci düzleştiricim babylissin ondan çok daha memnunum seninde incelerden alman çok iyi olmuş inceler daha bi fönlü gibi yapıo ve çokta güzel su dalgası yapıyo bazı maşaların yaptığı gibi kro lülesi yapmıyo:) hayırlı olsun canım benim iiyi günlerde kullan

günaydın kızlar

bugün kilo bildirimi günü
bende pek fark yok
kilo 58.6

şu yoğurtlu karışımı sadece akşam yedim
bugünde sabah ve yoğurt kalırsa akşam iyecem

Günaydınnnnnnn mutlu cumalarımız olsun inşallah tartılar bizi sevindirsin dicem ama ben tartılmayı unuttum halbuki sabah ilk işim tartılmak olurdu hayret ettim kendime

Son düzenleme:
menu harika :)) sende az yıyorsun. kimse az olmus demıyorr. herkes bana kızıyor sadece :))

harikasın tatlım. zaten artık çok az kaldı :)
yarın 62li rakamları görürsemm hepinize benden zencefil+tarçın+zerdeçal+yoğurt karşımııııııııııı

annem yogurt ve tarcın yoyor bırkac gundur. nerden duyduysaaa :) dedım sunu tam yap :) zencefıl ve zerdecal da koydu. varmıs evde. yedı akşam bır kase. begendım yada begenmedım bırsey demedı. ben yemıyorum valla. sevmıyorum öle seyleri :)) anneme yedırcem ama hergun :)

hemen menu bıldırımı yapayım,

sabah ac karna bır kuru baklava (son baklavaydı)

kahvaltı: 1 grissini, 1 kk beyaz peynir. yarım bardak açık çay,

ara: elma, açık çay

ogle: 1 adet haslanmış tavut butu, yarım kase yogurt

ara: elma,açık çay

akşam: 2 adet etli biber dolması, karım kase yogurt

ara: meyve

dünle bugün arasında hiç fark yok güzellerr
ama geçen hafta ve bu hafta arasında dağlar kadar fark var

geçen hafta 64.6 üm( bilmiyorum ödem bilmiyorum kiloyduu

bu hafta 63.1 üm yehhuuuuu

napalım gelecek hafta görcez inşallahh 62li rakamları

Dün markete uğrayıp herzamanki gibi şu tatlandırıcılara bi bakıyım dedim dikildim gene reyonun başına diyet malzemeleriyle aşk yaşıyorm.Ana bide ne göriyim takitanın küçük pakedi var hemde son bitane kalmış hemen kaptım light süt tozum bide acıbadem aromamı aldım(iki aramo kalmıştı diğeri romdu).Eve gittim heyecanla kek yaptım.Görüntüsü kek olan bu şey.Aromalı ekmek tadındaydı.Allah cezanı versin takita(Şaka şaka vermesin ) ama bu tatlandırıcı çok tatsızzzzz sonra netten bş baktım kş bunların çeşitleri varmış kek için olanlar başka sanırım.

Sonuç: Hayal kırıklığı

dün bende miğrosda takıldım kaldım lıhgt reyonunda ama çok pahalı yahuuu

senin olayınada üzüldüm dün yulaf kepeğimi aldım ekmeğimi yapcm geçen yaptığın tarif kötüydü başka tarifleri denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…