Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kız buraya girdim mi çıkamıyorum eee vaktm az olunca facebooka girdim
hem ne zmndır girmiyorum yaaaaaaaaaaa
bi girdik yakalandık:18:

Dünkü abuk sabuk protein menümü yaziyim şimdiden düşüncelerinizi okuyabiliyorumm çokk azzz anaa falan dersiniz:) ama mecburiyetten az yedim sabah işe geç kaldığım için yanıma sadece lor peynirimle dukan ekmeklerimi alabildim bu yüzden idare ettim:)

Sabah: Dukan ekmeğim,Lor peynir,Beyaz peynir
Öğlen: Dukan ekmeğim,lor peynir
Ara: Cola zero,lor peynir(acıktıkça 1 kaşık lor peynir attım ağzıma inanılmaz tok tutuyo)
Akşam: Piliç çevirme açlıktan tavuğun yarısını yedim ama yağsız beyaz etlerini tabiii

Su: 2litreyi çeyrek geçti

Ve halaaaaaa 56.500 kiloyum uyuz oldum artık 55 i 54 ü 53 ü görmek istiyorum.Hedefe bu kadar yaklaşmışken incecik olmak istiyorum hala bacaklarım kalın hala şişko taraflar buluyorum kendimde.Resmen hastalık bu 45te olsam bi kusur bulcam gibi geliyo.

herkese günaydınnnn

bugün erken kalktım ve sporumu yaptım diyebilmeyi çok isterdim ama ne yazık ki ders çalışıyorum

hafta sonu aöf sınavları var. bu sene bitirmem lazım şu açık öğretimi artık. fenalık geldi kal kal nereye kadar :)

diyetime devam ediyorum sorun yok. yalnız sabah 1 dl fazla ekmek yedim ki çalışırken karnım acıkmasın :) allam öğrenciyken neden şişmanladığımı şimdi anlıyorum :)

dersleri kolaylarsam akşam spor yapabilirim. hayırlısı bakalım. oku oku fenalık geliyo ya

valla aynen klasik olarak söyliycem ki çooooooook az yemişsin ama mecbur kalmışsın

o bacaklarım kalın tribi bende de var. ne kadar incelsem de geçmiycek sanırım o his. zaten bacaklarım yapı olarak da kalın benim. bi de kilo verdikçe sarkıyo mu nedir anlamadım. internette hiç kilo almamış kızla alıp vermiş kızın güzelliği bir olmaz diyolardı. cidden öyle galiba. ne yaparsam yapayım dipdiri bi vucudum olmıycak heralde benim.

benim de kilom oynamıyo ya. çakıldı kaldı gene oraya. 59u görmek istiyorum artıkk

Akşamları baş ağrım, sabahları da yorgun uyanmalarım başladı yine. bayadır rahattım. evde patiksiz gezemeyen ben ellerim ayaklarım yanıyor şekerim filan mı çıktı naptı acaba. az sonra bir ölçeyim bakalım. hastaneye gitmek istemiyorum artık gına geldi. danışmadaki personellerle kanka oldum resmen sonuçlarımı bilgisayara atmasını beklemeden lab. alıp geliyolar sağolsunlar

geldim canlarım geldiiiim :) çok güldüm ya gercekten minik.. yerim seni.

kızlar bıkac gundur yoktum bu ara bıraz bosladım sizi ama dıyeti pek boşlamadım. :) hemen kısa kısa ozetler geceyım
cumartesı sabah bir minik kıymalı borek,
ogle:valla yemegı hatırlamıyorum :) , salata, bunadım sanırım ama dıyetı bozmadım onu bılıyorum.
akşam: kayınvalıdemde 3 yk zeytinyaglı fasulye, 1 zeytinyaglı biber dolması.2 kofte

bize gidince nişanlımla annemlere fondan yaptım. carte dorun allahım muthıııs. bır dılım ondan yedım. bır topta dondurma.

pazar: ekmeksız kahvaltı :) bır ıkı çatal beyaz peynir, domates,salatalık, azcık kaşar, yarım dılım fondan
koşarak hazırlandım evden cıktım dogru nısanlımla bulusmaya :)

ogleden sonra akmerkeze gıttık ve dıyete aynen devam :) ben bır tabak zeytinyaglı yedim. 2 kasık taze fasulye, 2 kasık bamya, bıraz brokoli,yarım kase yogurt,
bebege ındık bır top dondurma yedim.

akşam: evde meyve yedim sanrım tam hatırlamıyorum :)

pazartesi: bır galeta, yarım kk beyaz peynir, yarım kk kaşar peynri

ara: yok-yogundum yiyemedim bişey

ogle: 3 yk yavuklu mantar yemeği, yarım kase yogurt

ara: elma

akşam: burger king hot wrap ( tavuk durum. ama muthiiş. 425 kcal. oglenkı yemek pek hosuma gıtmedı akşamda yemek ıstemedım. tavuklar kemıklıydı.

akşam: bir dilim ıslak kek

pazartesi sabah tartıldım 45,7 kg idim.

salı: kahvaltı: 1 galeta, yarım kk beyaz peynir, 2 zeytin

ara: erik

ogle: 4 yk türlü,1 kase yogurt

ara: erik

akşam: evdeydım yemekte. işten erken cıkmam gerektı.
2 yk makarna, 1 yk amerıkan salatası, yarım dilim borek

ara: elma, bır dilim sucuk (ne alaka dımı? )

ve buguuun: carsamba
sabah: 1 galeta, 1 kk beyaz peynir, yarım domates,ceyrek salatalık

ara: erik,

ogle: 4 yk taze fasulye, 1 kofte,

ara: elma

akşam: 4 yk taze fasulye

ara: hiç belli olmaz valla :)

ya tamam arada kaçamaklarım oldu ama

offfff oku oku okuuuuu bitmiyoooo spor da yapmadım şunlara çalışcam diye ya. kalkıp spor mu yapsam acaba? hem kafam dağılır belkiii....

evettt kızlar gene topiğin tek tabanca neferi olarak karşınızdayım

sporumu yaptım çoook şükür. bugünü de atlamadım.

3 lt suyum da bitmek üzere. yatana kadar 4 lt olucak aboooo az içeyim bari artık... wc ye gitmekten manyadım zaten

selam kızlar

evet haklısınız burayı ihmal ettim ama gerçekten çok yoğunum
haftaya karneler veriliyor ve sayfalarca gelişim raporu yazmam lazım
üstüne bide okul gecesi çıktı tekrardan etkinlik hazırlamam lazım ve sadece cumaya kadar vaktim var
bide çocukların diplomaları yazılacak birsürü iş var anlıyacağınız
bu sebeple birsüre daha giremiyecem haftaya tekrar aranızdayım
ama anca haftaya cuma rahatlarım çünkü
salı oğlumun yılsonu etkinliği,çarşamba bizim okulun okul gecesi,perşembe oğlumun okul pikniği
cuma karnelerden sonra bütün gün uyurum heralde

he bide benim yaramaz kız yuttuğu parayı daha çıkaramadı
bugün yine filim çektik para mideden çıkmış bağırsakta ilerliyormuş
bide onun çıkmasını bekliyoruz oda ayrı bir stres
işte böyle canlarım kısaca birsüre sahalardan uzak kalacam
ama dönüşüm muhteşem olacak beni bekleyin anacım

aşkolsun kız benim adanada olduğumu bilmiyormusun
şuan adanayım ama yarın evime geçeceğim p.tesiden buyana diyet miyet kalmadı ama cumadan itibaren ben geçen haftaki gibi devam edeceğim sen çozutmuşsun benim yokluğum yaramamış sanaaaa

biliyorum bebeğim de arada yazarım falan demişsin ya o bakımdan sordum :)

ben normale döndüm ya. pazardan beri sporumu da bırakmadım.

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım nezaman çıkacakmış şu para vallahi bende çok panik olurum allahdan bizim efenin ağzna alma huyu yokk
kızın düzelsin parayı çıkarsında sen gene gelirsin diyete tekrar tam gaz devam edersin tatlım

biliyorum bebeğim de arada yazarım falan demişsin ya o bakımdan sordum :)

ben normalde döndüm ya. pazardan beri sporumu da bırakmadım.

iyi iyii sen bu cuma 62 çıkarsın artık
yaa abimgildeydim 2 gündür onların interneti yoktu ondan giremedim bugün ablama geçtim ablamın interneti var giriyorum çok şükürr

herkese gruba foto eklemiş, ben de özendim ulennn....

giyinip süslendiğim bi gün anneme çektireyim de koyayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…