Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

benim dün akşamdan beri tırnaklarım morarıyo. hayırdır inşallah. hakkınızı helal edin :)

Geçmiş olsun kuzuu bişey yoktur ya soğuktandır ya da diloşun dediği gibi kansızlıktandır.Bence varya biz kendimize kusur bulmak için habire oturup kendimizi dinlioruz habirede biyerlerimizden bişeyler çıkıo:) yaz gelsede giyinip süslenip gezsek doğa çiçekler böcekler bizi mutlu etse buarada dün cvp yazamadm ama sevgilinin yaptığına kızdım.Dünya sadece onun etrafında mı dönüyoki onun kız arkadaşları oluyo elini beline atıo ama senin fotonu bi erkek beğenince kıyamet koparıyo.Uyuz oldum hee resmen yaptığı bencillik yaa biz kızlar salağız baştan hiçbişeyine karıştırtmıcaksın işte ama bizim hoşumuza gidio ay beni kıskandı ay beni seviyo diye

hoşgeldin bebeğim :)

yarın tartı günü di mi :/ hissediyorum bu hafta kilo veremedim ben. ne çabuk geçti 1 hafta yaa...

Bebeeem tabi çabuk geçer sen zaten haftaya salıdan başlamadın mı:) ee salı cuma 4 gün epitopu

ben yorum yapıştırdım bileeee, diloşa da söyledim, o da gelir şimdi eheheh :)

Yapıştıran ellerin dert görmesinnn

huhuuuuu çıtırlar nabersiniz loo

Bakkk bakkk kıpırdanmalar başladı diyet moduna yavaş yavaş alışıyosun sankim:) iyiyiz biz sen napıosun hoşgeldin

Dünkü Protein menüm

Sabah: Dukan ekmeğim,light krem peynir,Lor peynir
Öğlen: Izgara tavuk
Akşam : Kıymalı yumurta,pul biberli light yoğurt,Dukan ekmeğim

2litre su

Kızlar size diye diye çenem kopucak artık ama tekrar diyorum Yörsanın lor peyniri hem çok güzel hem acaip tok tutuyo çoğu zaman açlığımı lorla bastırıyorum.Proteini yüksek yağ oranıda az.Şiddetle tavsiye ediyorum.

Kilomda bu hafta 56.00 Artık haftaya 55i görürüm inşallah

hoşgeldin bebeğim :)

yarın tartı günü di mi :/ hissediyorum bu hafta kilo veremedim ben. ne çabuk geçti 1 hafta yaa...
evet bugün tartı günü daha dün 63 düm ne çabuk geçti bir hafta
ahada bende ekledim face foto dana ve narin pembe olaraktan:)
ayyy ben senin herhalini beğeniyorum zaten bebeğimm
menü şahane kilo şahane sen şahane maşşallah
offfff offffffff offffffffffff delircem artık yaaaaaaaaaaaaaaa

ne oldu kızz kesin kilo veremedin

verememişim. 62,5 - 63 arası gidip geliyo ya. ne gücüm kaldı artık ne sabrım. kaç gündür kitaplara gömüldüm zaten. hafta sonu da 2 gün sınav var.
napcaamı şaşırdım artık.

evet bugün tartı günü daha dün 63 düm ne çabuk geçti bir hafta

ayyy ben senin herhalini beğeniyorum zaten bebeğimm

menü şahane kilo şahane sen şahane maşşallah

Oyyyyyyy saolasın canımıniçi duygular karşılıklı:)

4 günlük öküz gibi yeme sonucumda 1 kilo almışım bilmiyorum ödemmi kilo artışımı

ama bugünkü kilom 64

Bence kilo almadım alsan bile yeni kilolar çabuk gidio bikaç gn dikkat etsen hemen gider görürsün

verememişim. 62,5 - 63 arası gidip geliyo ya. ne gücüm kaldı artık ne sabrım. kaç gündür kitaplara gömüldüm zaten. hafta sonu da 2 gün sınav var.
napcaamı şaşırdım artık.

Ne üzülüyosun kız bak 62leri görmüşsün işte şimdilik sınava konsantre ol kilo gider hem okadar kilo verdin elbet bunun duraklaması olcak pek etseydm ben ederdim hatırlamıomusun aylarca 59da kaldım bu kilo denen meretin belli bi kırılma noktası var işte sen ondan daha inatçı çık sabret meyvelerini alıcaksın

59 da takılsam keşke ben de. napiyim bilmiyorum artık. diyete ara mı veriyim. tartıyı mı kırayım şaşırdım ya

59 da takılsam keşke ben de. napiyim bilmiyorum artık. diyete ara mı veriyim. tartıyı mı kırayım şaşırdım ya

daha güzel ve yararlı bişey söyliyim sadece iki hafta kaçamak yapma sonuçlara inanamıcaksın:) çünkü bu kaçamaklar anca bizim formumuzu korumamızı sağlıo 1 ileri bi geri yerimizde sayıyoruz ama sakın pes etme

evet kaçamaklar kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da işte. şu sınavlar geçsin de düşünücem bi şeyler. hem sabah hem öğleden sonra sınava giricem 2 gün. hafta sonu diyet yalan olur tamamen.

evet kaçamaklar kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da işte. şu sınavlar geçsin de düşünücem bi şeyler. hem sabah hem öğleden sonra sınava giricem 2 gün. hafta sonu diyet yalan olur tamamen.

Neyse ozaman bu hafta geçsinde bi planlar projeler yaparız.Kaçıncı sınıftasın sen? valla ben bu sınava hiç çalışmadım geçmem içinde en az bir tanesinden 55 almam gerekli artık büte bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…