Soğuk anacım bende üşüyorumolmadı kansızlıklıktandır
slm millet birsürü kilocuklar alarak geri döndüm aranıza yarın gerçeklerle yüzleşcem bakalım
ahada bende ekledim face foto dana ve narin pembe olaraktan:)
benim dün akşamdan beri tırnaklarım morarıyo. hayırdır inşallah. hakkınızı helal edin :)
hoşgeldin bebeğim :)
yarın tartı günü di mi :/ hissediyorum bu hafta kilo veremedim ben. ne çabuk geçti 1 hafta yaa...
ben yorum yapıştırdım bileeee, diloşa da söyledim, o da gelir şimdi eheheh :)
huhuuuuu çıtırlar nabersiniz loo
evet bugün tartı günü daha dün 63 düm ne çabuk geçti bir haftahoşgeldin bebeğim :)
yarın tartı günü di mi :/ hissediyorum bu hafta kilo veremedim ben. ne çabuk geçti 1 hafta yaa...
ayyy ben senin herhalini beğeniyorum zaten bebeğimmahada bende ekledim face foto dana ve narin pembe olaraktan:)
menü şahane kilo şahane sen şahane maşşallahDünkü Protein menüm
Sabah: Dukan ekmeğim,light krem peynir,Lor peynir
Öğlen: Izgara tavuk
Akşam : Kıymalı yumurta,pul biberli light yoğurt,Dukan ekmeğim
2litre su
Kızlar size diye diye çenem kopucak artık ama tekrar diyorum Yörsanın lor peyniri hem çok güzel hem acaip tok tutuyo çoğu zaman açlığımı lorla bastırıyorum.Proteini yüksek yağ oranıda az.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Kilomda bu hafta 56.00 Artık haftaya 55i görürüm inşallah
offfff offffffff offffffffffff delircem artık yaaaaaaaaaaaaaaa
evet bugün tartı günü daha dün 63 düm ne çabuk geçti bir hafta
ayyy ben senin herhalini beğeniyorum zaten bebeğimm
menü şahane kilo şahane sen şahane maşşallah
ne oldu kızz kesin kilo veremedin
evet bugün tartı günü daha dün 63 düm ne çabuk geçti bir hafta
ayyy ben senin herhalini beğeniyorum zaten bebeğimm
menü şahane kilo şahane sen şahane maşşallah
4 günlük öküz gibi yeme sonucumda 1 kilo almışım bilmiyorum ödemmi kilo artışımı
ama bugünkü kilom 64
verememişim. 62,5 - 63 arası gidip geliyo ya. ne gücüm kaldı artık ne sabrım. kaç gündür kitaplara gömüldüm zaten. hafta sonu da 2 gün sınav var.
napcaamı şaşırdım artık.
Oyyyyyyy saolasın canımıniçi duygular karşılıklı:)
Bence kilo almadım alsan bile yeni kilolar çabuk gidio bikaç gn dikkat etsen hemen gider görürsün
Ne üzülüyosun kız bak 62leri görmüşsün işte şimdilik sınava konsantre ol kilo gider hem okadar kilo verdin elbet bunun duraklaması olcak pek etseydm ben ederdim hatırlamıomusun aylarca 59da kaldım bu kilo denen meretin belli bi kırılma noktası var işte sen ondan daha inatçı çık sabret meyvelerini alıcaksın
59 da takılsam keşke ben de. napiyim bilmiyorum artık. diyete ara mı veriyim. tartıyı mı kırayım şaşırdım ya
daha güzel ve yararlı bişey söyliyim sadece iki hafta kaçamak yapma sonuçlara inanamıcaksın:) çünkü bu kaçamaklar anca bizim formumuzu korumamızı sağlıo 1 ileri bi geri yerimizde sayıyoruz ama sakın pes etme
evet kaçamaklar kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da işte. şu sınavlar geçsin de düşünücem bi şeyler. hem sabah hem öğleden sonra sınava giricem 2 gün. hafta sonu diyet yalan olur tamamen.
seyir miydi neydi o kısmı bitti mi kız senin diyetin? son aşamaya mı geçiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?