Hayır motivasyonumuzu kaybetmeyeceğiz hemde çok az kalmışken ben en fazla 63 e düşmek istiyorum. Yani şuan 68 kiloyum kaldı 5 seninde az kaldı.
Sona gelmişken pes etmek yakışmaz şekerim.
bilmiyorum valla canım. o eski ben nerdeeeee :/ spor salonunda 75 dk spor yapardım bıkmadan usanmadan.
o eski halimden eser yok şimdiiiiiiii diye başlıycam birazdan :)
ama sporumu yaptım ne olursa olsun. en azından bu kiloda kalayım. 59u görmeyi çok istiyorum ama, o da olur belki bi gün :)
Valla belki ben pes ederim de senin o rakamı göreceğinden eminim. Bir an önce motive olmanı bekliyorum.Kimse de yok.
Sporumuda yaptım
42 dk leslie
100 sopa
100 mekik ( karnımın içi acıyor yaw yaparken :44:)
olurum olurum. bana arada geliyo böyle. bi kaç güne kadar kendime gelirim :)
ama kendime söz verdim. öküz de yesem sporumu yapıcam. bak verdi de geri aldı dedirtmiycem kimseye. bu kiloda kalmak da önemli. verdik tamam da...
sevgi leslie nin hangi vidyosunu yapıyosun sen? o 5 millik olanı mı?
Evet canım o diğerleri benim şuan çok tempolu oluyor sabaha kadar iğne yerleri ağrıyor sonra
sen hangini yapıyosun?
ben de onu yapıyorum canım. ama 2 ya da 3 milini yapıp bisikletime biniyorum ben.
başka bi tane indirdim ben 3 miles express diye. o biraz daha hafif gibi. 3 millik bi vidyo ama 1 mil 15 dkda falan bitiyo. toplamda 45 dk yani. bu akşam canım pek istemiyodu onu yaptım. o 5 milliğin ilk mili çok ağır geliyo bana. bacak hareketleri falan yoruyo ya.
Tatlım bana özelden linkini atar mısın bende indireyim? ama hareketi olmayınca da işe yaramıyoki :S benim aletim yok eve oyüzden
slm kızlar bugün hafta sonu olduğu çok belli
hafta sonu ama bende kaçamak yapmadım süperrim
bugn eşimin akrabalarının düğünü vardı kadın 45 adam 52 yaşındaydı ilkkez evleniyorlar 10 senedir sevgililermiş adamın annesi evlenmelerini istememiş kadının ölmesini beklemişler kadın ölünce evlenmeye karar vermişler tövbe tövbe
bugün okadar mutluyum kii anlatamam sizebugün düğüne giderken söz günümde giydiğim elbiseyi giyip gittim içine sığdım çokda rahattı çok mutlu oldum
herkes nekadar zayıfladığımı söylediler gene birsürü övgü aldım allah kahretmesin
menümüde bilireyim
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
çok az sucuklu yum
domates salatalık
1 kk kaşar
3 kayısı
5 yk güveç
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
1 avuçiçi çerez(çok azdı)
1 patlıcan dolma
2 sarma
azöncede 2 dilim karpuz yedim düğünden gelmiştik çok açıkmıştım eşimde karpuz dilimlemiş gelmiş yedim
spor yapmadım bugün görümcemgil vardı çünkü halende burdalar
su anca 2 lt oldu kirazsapı içtim bugün2 bardak
bu arada busabah tartıldım 64.2 geldim ohaa yaaa
amanııın:18: çok geçmiş olsun vallahagünaydın hatunlar
haftasonu giremedim malesef başımıza kötü olaylar geldi
benim yaramaz kızım metal para yuttu
haftasonu hastanedeydik,midesine inmeseydi ameliyat yapacaklardı
şükür mideye düşmüş şimdi çıkmasını bekliyoruz
çok korktuk ama kafayı yedim
ilk hastaneye gittiğimizde boğazında duruyordu
sonraki filimlerde şükür mideye düşmüştü
böyle işte canlarım
diyeti hiç sormayın tahmin ettiğiniz gibi berbat ötesi
bisikletini yerim senin hatunben de onu yapıyorum canım. ama 2 ya da 3 milini yapıp bisikletime biniyorum ben.
başka bi tane indirdim ben 3 miles express diye. o biraz daha hafif gibi. 3 millik bi vidyo ama 1 mil 15 dkda falan bitiyo. toplamda 45 dk yani. bu akşam canım pek istemiyodu onu yaptım. o 5 milliğin ilk mili çok ağır geliyo bana. bacak hareketleri falan yoruyo ya.
belki de kilo vermemişimdir su atmışımdır orasını bilemiciğim tabiama tartıda eksik göründüm yani
belki de kilo vermemişimdir su atmışımdır orasını bilemiciğim tabiama tartıda eksik göründüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?