Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Berbat menümü yazayım kimse yok ama

Sabah: Normal kahvaltılıklar + salamlı yımırta
Öğle: Menemen
Akşam: 1 kepçe çorba + 4 yk mantı
Ara: fındık + çay

Sporumu şimdi yapmam lazım ama üşeniyorum. Belkim yarım saatte olsa yaparım bana belli olmaz.

Hayır motivasyonumuzu kaybetmeyeceğiz hemde çok az kalmışken ben en fazla 63 e düşmek istiyorum. Yani şuan 68 kiloyum kaldı 5 seninde az kaldı.
Sona gelmişken pes etmek yakışmaz şekerim.

bilmiyorum valla canım. o eski ben nerdeeeee :/ spor salonunda 75 dk spor yapardım bıkmadan usanmadan.

o eski halimden eser yok şimdiiiiiiii diye başlıycam birazdan :)

ama sporumu yaptım ne olursa olsun. en azından bu kiloda kalayım. 59u görmeyi çok istiyorum ama, o da olur belki bi gün :)

Valla belki ben pes ederim de senin o rakamı göreceğinden eminim. Bir an önce motive olmanı bekliyorum. Kimse de yok.

Valla belki ben pes ederim de senin o rakamı göreceğinden eminim. Bir an önce motive olmanı bekliyorum. Kimse de yok.

olurum olurum. bana arada geliyo böyle. bi kaç güne kadar kendime gelirim :)

ama kendime söz verdim. öküz de yesem sporumu yapıcam. bak verdi de geri aldı dedirtmiycem kimseye. bu kiloda kalmak da önemli. verdik tamam da...

Bencede Almamak da önemli. Ama ben bi haftadır tatlıya elimi ağzımı sürmedim haftada bire kendimi alıştırıcam. Bu ne ya yemekten çok gereksiz şeylerle kilo aldık zaten..
Anam şimdi söylüyomda bazen 90 diye ayy neydi o

Evet canım o diğerleri benim şuan çok tempolu oluyor sabaha kadar iğne yerleri ağrıyor sonra
sen hangini yapıyosun?

ben de onu yapıyorum canım. ama 2 ya da 3 milini yapıp bisikletime biniyorum ben.

başka bi tane indirdim ben 3 miles express diye. o biraz daha hafif gibi. 3 millik bi vidyo ama 1 mil 15 dkda falan bitiyo. toplamda 45 dk yani. bu akşam canım pek istemiyodu onu yaptım. o 5 milliğin ilk mili çok ağır geliyo bana. bacak hareketleri falan yoruyo ya.

Tatlım bana özelden linkini atar mısın bende indireyim? ama hareketi olmayınca da işe yaramıyoki :S benim aletim yok eve oyüzden

Tatlım bana özelden linkini atar mısın bende indireyim? ama hareketi olmayınca da işe yaramıyoki :S benim aletim yok eve oyüzden

dur bi bakiyim canım linkine. atarım.

ya bu da terletiyo baya bakma. bi de bunda streçle kol hareketleri yaptırıyo. ben evdeki kalın lastiklerle yapıyom :)

aha! ölmesini mi beklemişler bu çifte bayıldım seni de tebrik ederim fıstığım...

amanııın:18: çok geçmiş olsun vallaha

bisikletini yerim senin hatun

merhaba hanımlar... bugün nedense bana ptesi gibi geliyor. bu hafta nihayet regl oldum. 1 ay olmamıştım ödlerim b*kuma karıştı bi hastalık filan vardır diye. memelerim oldu kocaman bir yastık çok fenaydım. ayrıcaaaaaa dukanı bıraktıktan sonra aldığım 4 kiloyu da 1 haftada verdim çok rahat bi şekilde. nasıl oldu anlamadım. üstelik ctesi günü canım çok tatlı istedi puding kesmedi ben de 1 su bardağı irmik, 1 kaşık tereyağı ve yarım su bardağından birazcık fazla esmer şekerle kendimce irmik helvası yaptım yedim:26: hem de 1 oturuşta:26: delirmiş gibiydim. bi yandan da eurovision izledim filan. ona rağmen her uyandığımda kilo vermiş olarak uyandım. şuan 62 kilo olaraktan karşınızdayım 56-55e düşsem her şey süper olacak. az kaldı az... böyle giderse 1-1buçuk ayda düşerim 56ya filan sanırım.
ama regl konusu berbattı ya... 1 ay olmayınca nasıl bir ağrı nasıl bir mallık vardı üzerimde anlatamam. otururken birden bire sanki içimde kocaman bi su dolu balon patlamış gibi oldu ortalık kan gölü nihohohoho
diyet meselesinde acaip sakinleştim. eskisi gibi panik halinde değilim. insan hedefine az da olsa yaklaştıkça sakinliği ve kendine olan inancı artıyor gerçekten ve bu da olumlu yönde etkiliyor. diyet diyet kilo kilo diye kafayı yemiyorum. ama bi daha tövbe ettim... dukanmış şok diyetmiş ne bileyim popüler diyetmiş vs vs... hayyatta yapmam emeklerime yazık vallahi. hem bütcemi de zorladı çok. nerdeyse günde 1 tavuk yiyordum da ben öküz olaraktan
bir de bugün sizin şu yoğurtlu zerdeçallı zencefilli tarçınlı karışıma başladım. sabah kahvaltıdan yarım saat önce yedim. bakalım işe yarayacakmı
onun dışında... menülerim standart oldu benim hep.

sabahları 1buçuk su bardağı nesfit azıcık süt ve meyve
öğlen 6 kaşık tepeleme sebze yemeği yoğurt
akşamları da misleeer gibi bir salata yanında da balık tavuk filan.
ya da işte o anda evde ne varsa onu karbonhidrat-protein açısından dengeleyerek hazırlıyorum. yemeklerimi de kendim yapıyorum artık. hem içine ne koyduğumu ne kadar koyduğumu biliyorum hem de daha ekonomik oluyor. dışarıda yemek zorunda kaldığımda da en sağlıklı ve uygun olanını tercih etmeye çalışıyorum. 1 kase çorba-yoğurt-salata ya da bu tip restoranlar yoksa ya da ne bileyim arkadaşlar mc donalds yemek istiyorlarsa da artık mc donaldsın çok güzel ve sağlıklı salataları var ızgara tavuklu, akdeniz salataları filan. tadı gerçekten inanılmaz ve yemin edebilirim ki içine koydukları zeytin bildiğimiz foranın light zeytini ben de o salatalardan yiyorum mis gibi. allahıma bin şükür sağlığım iyi. gerçekten sağlık çok ama çok önemli bişey. o olmayınca olmuyor yani gerçekten.
bu aralar hevesle beklediğim bişeyler var bi de onlar motive ediyor işte.
bu gece baya bi uyudum. osmanın da canı sıkıldı sanırım gelmiş şapır şupur suratımı yalıyor köpek gibi uyandırmaya çalışıyor beni filan kıyamam benim bebeğim o ya
bu kilo verme macerası sırasında resmen piyasaki bütün diyet kitaplarını hatip ettim şaka maka kitaplığımda tam 15 tane diyet kitabı var hey allahım yazık vallahi paralarıma

bugünkü menümü de yazayım tam olsun.
kahvaltı: 1tam yumurta+1yumurta beyazı+1biber le yapılmış yağsız omlet - ekmek tüketmedim evde yoktu daha doğrusu.. bir de ben ekmek sevmiyorum nedense. onun yerine bi kaç parça ceviz tükettim. daha önce gittiğim bi diyetisyen demişti bunu bana. ekmek yerine onu tüketebilirsin hem de doğal ve sağlıklı yağlar bakımından zengin diye. 1 domates doğradım. 3 tane de light zeytin yedim.
öğle: 5 kaşık patlıcan yemeği-yoğurt-salata
akşam: ton balıklı salata
ara öğüne ihtiyaç duyarsam da ona göre ayarlarım artık bişeyler.
ayrıca spora gideceğim bir de.

belki de kilo vermemişimdir su atmışımdır orasını bilemiciğim tabi ama tartıda eksik göründüm yani

Günaydın kızlarrr dün kocaman bi pastayı avuçlayarak yedim ama rüyamda:)

Sabah: light beyaz peynir,dukan ekmeğim
Öğlen: 4 yağsız köfte,light yoğurt,domates,biber,Light beyaz peynir
Akşam: kapak yemeği,light yoğurt,tavuk,Cola zero

Su: 2,5 litre oldu 3te içerdim ama evde su bitti:):):)

Aslında bugün seyir dönemindeki son günüm korumaya geçmem gerekiyor.Ama bikaç gün daha devam etmeyi düşünüyorum.Henüz istediğim kiloya inemedim 55 veya 54 te geçicem korumaya hee bide buarada koruma dönemini idrak etmem lazım ilk önce:) kesin ve net olan korumanın ilk yarısında haftada 1 ikinci yarısında haftada 2 gün kaçamak yapabileceğim:) kaçamaklarım fıstıklı baklavadan oluşcak şimdiden söyliyim:)

belki de kilo vermemişimdir su atmışımdır orasını bilemiciğim tabi ama tartıda eksik göründüm yani

benim anladığım şu sen dukanla verdiklerini almamışsın vucudun su tutmuşşş ve o sularıda atmış bide o regly şişkinliğiymiş bence boşuna üzülmüşsün:)

selam bebeklerim

reglim falan bitti ama bende tık yok sevgili bağyanlar :) hala 63.

iki gecedir saat 9dan sonra spor yapmayı huy edindim. bakalım bugün gündüz yapabilicek miyim?

kız katzi sen nasıl haftada 4 kilo verdin öyle, gözlerim aha böyle pörtledi tebrik ederim valla.

dün yengeme gittim. diyet kek var dedi. keten tohumu falan koymuş içine. bende baya diyet sandım. bi ısırdım şekerli bildiğin. yağını az koydum diyo. kilo aldıran şeker zaten yağ değil ki... yemiş bulundum ne yazık ki.. zaten canım her zamanki gibi tatlı çekiyodu.

bugün kahvaltıyla güzel başladım ama sorun zaten günü tamamlamakta :) bu ara canım hiç kahvaltı çekmiyo ya. aynı şeyleri yemekten fenalık geldi tövbe tövbe. annem yumurta pişirmiş onun bile yarısını yemedim. annem tamamladı.

yemek yemesem yemiycem ha. öyle kesildi iştahım ama tatlı var dedikleri an açılıyo gözlerim. insan değilim ben yemin ederim. takıldım kaldım şu 63te de yaaa pofff :/ hala adet şişkinliği vardır diye kendimi kandırıyorum. gerçi daha dün bitti tam olarak. vücut kaç günde atıyo o şişkinliği bilmiyorum ki...

zerdeçallı zımbırtıya yeniden mi başlasam acaba. en azından tok tutuyodu ya. hem tarçın iştah kesiyo. bugun öğlenden önce yiyim bari.

eh anasını yaaa 1 sene dolmadan 59u görebilcek miyim acaba :/

günaydın güzellerim fıstıklarımmmmm
gerçi öğlen oldud a idare edin:)
ben idare ediyyorum bugun tartıda 73,9 gördüm gözüm pörtledi inanamadım böle oldum2 kez çıktım aynı
valla spor da yapamadım ne zmandır ya bakalım
şimdi gidip ehliyet başvurusunda buluncam emniyete
inşallah bugun işlemleri hallederimd e yarın elime alırım ehliyetimi
neyse fıstıklar çıktım ben...
öpüldünüz...

bu arada katzim sen hangi kitapları okudun bakiiim o diyet kitaplarının adını bana da bi ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…